Δε νομίζεις τι απ όλα?

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Σεπ 2022, 11:37Δεν θέλανε μελαμψά μωρά από τη Νότια Ευρώπη ή χειλούδες από την Ανατολική, ας τα βγάλουν πέρα τώρα οι μπρεξιτάδες με τις ντόπιες.
Αφού νόμος, δικαιοσύνη αφού.
Να ισχύει αυτό με την μυική δύναμη σε αυτό τον βαθμό που το βάζεις.
H Δικαιοσυνη ειναι υποχρεωμενη να εφαρμοσει το νομο ειτε ειναι καλος ειτε κακος.Naida έγραψε: ↑02 Οκτ 2022, 11:29Αφού νόμος, δικαιοσύνη αφού.
Οι νόμοι δεν αποτελούν την δικαιοσύνη;
Η οποια ειναι υποχρεωμενη να τους εφαρμοσει ειτε ειναι καλοι ειτε κακοι. Δεν μπορει ο δικαστης να πει "διαφωνω με τον νομο και δεν τον εφαρμοζω".
Ξαναλέω οι νόμοι δεν αποτελούν την δικαιοσύνη και οι δικαστές οι λειτουργοί της;George_V έγραψε: ↑02 Οκτ 2022, 11:39Η οποια ειναι υποχρεωμενη να τους εφαρμοσει ειτε ειναι καλοι ειτε κακοι. Δεν μπορει ο δικαστης να πει "διαφωνω με τον νομο και δεν τον εφαρμοζω".
Η πολιτεια απο την αλλη ομως δεν ειναι υποχρεωμενη να ψηφισει ενα κακο νομο.
Παραδειγμα: Ας υποθέσουμε οτι αυριο το Χ κράτος ψηφίζει ενα νομο που επιτρέπει να κανεις σεξ με τα παιδια σου. Ειναι ενας κακος, αισχρος νομος αλλα για καποιον ηλιθιο λογο ψηφιστηκε ως νομος του κράτους.
Οποτε ο δικαστης τι θα πει οταν του φερουν καποιον που γαμουσε τα παιδια του? "Ο νομος λεει να σε αφησω αλλα εγω θα σε χωσω μεσα γιατι διαφωνω με τον νομο?" Ειναι υποχρεωμενος να τον αφησει ελευθερο.
Ποιος ευθυνεται εδω? Ο δικαστης που εφαρμοσε τον νομο ή η πολιτεια που ψηφισε τον νομο?
Ο δικαστης εκανε τη δουλεια του. Η πολιτεια ομως απέτυχε να κανει τη δικη της.
Εγω θα παιξω το παιχνιδι σου και θα σου πω οτι οι δικαστες ειναι οι λειτουργοι της Δικαιοσυνης.Naida έγραψε: ↑02 Οκτ 2022, 11:41Ξαναλέω οι νόμοι δεν αποτελούν την δικαιοσύνη και οι δικαστές οι λειτουργοί της;George_V έγραψε: ↑02 Οκτ 2022, 11:39Η οποια ειναι υποχρεωμενη να τους εφαρμοσει ειτε ειναι καλοι ειτε κακοι. Δεν μπορει ο δικαστης να πει "διαφωνω με τον νομο και δεν τον εφαρμοζω".
Παραδειγμα: Ας υποθέσουμε οτι αυριο το Χ κράτος ψηφίζει ενα νομο που επιτρέπει να κανεις σεξ με τα παιδια σου. Ειναι ενας κακος, αισχρος νομος αλλα για καποιον ηλιθιο λογο ψηφιστηκε ως νομος του κράτους.
Οποτε ο δικαστης τι θα πει οταν του φερουν καποιον που γαμουσε τα παιδια του? "Ο νομος λεει να σε αφησω αλλα εγω θα σε χωσω μεσα γιατι διαφωνω με τον νομο?" Ειναι υποχρεωμενος να τον αφησει ελευθερο.
Ποιος ευθυνεται εδω? Ο δικαστης που εφαρμοσε τον νομο ή η πολιτεια που ψηφισε τον νομο?
Δεν είναι το παιχνίδι μου. Η πραγματικότητα είναι. Οι δικαστές καλούνται βάσει των νόμων των οποίων ισχύουν να αποφασίσουν βάσει στοιχείων εάν κάποιος έχει παραβεί κάποιο νόμο ή οχι και ανάλογα εάν και ποια ποινή θα επιβληθεί. Όταν λες λοιπόν ότι έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη εννοείς στους νόμους και τους λειτουργούς της. Κάτι το οποίο διαφωνώ προσωπικά γιατί και οι νόμοι μπορεί να είναι άδικοι και οι λειτουργοί της(δικαστές) άδικοι επίσης. Οπότε εσύ που εμπιστεύεσαι τυφλά την δικαιοσύνη, όπως και στην περίπτωση Μπίκα αν θυμάσαι, δεν έχειςGeorge_V έγραψε: ↑02 Οκτ 2022, 11:53Εγω θα παιξω το παιχνιδι σου και θα σου πω οτι οι δικαστες ειναι οι λειτουργοι της Δικαιοσυνης.Naida έγραψε: ↑02 Οκτ 2022, 11:41Ξαναλέω οι νόμοι δεν αποτελούν την δικαιοσύνη και οι δικαστές οι λειτουργοί της;George_V έγραψε: ↑02 Οκτ 2022, 11:39
Η οποια ειναι υποχρεωμενη να τους εφαρμοσει ειτε ειναι καλοι ειτε κακοι. Δεν μπορει ο δικαστης να πει "διαφωνω με τον νομο και δεν τον εφαρμοζω".
Αλλα απαντησε μου τωρα εσυ. Ο Δικαστης ειναι υποχρεωμενος να εφαρμοσει τον νομο ακομα και αν αυτος ειναι κακος η/και διαφωνει με τον νομο?
Ναι η Οχι?
Ξεκινώντας από το τελευταίο, σιγά το πρόβλημα. Τι είναι να τραβήξεις λίγο προς τα κάτω ένα σορτς ή να ξεκουμπώσεις δυο κουμπιά από ένα παντελόνι ή να τραβήξεις ένα φερμουάρ; Ποιος είπε ότι χρειάζεται να τον γδύσει ολόκληρο;Belladonna έγραψε: ↑02 Οκτ 2022, 09:20Παρακάμπτοντας το μάθημα ανατομίαςhellegennes έγραψε: ↑02 Οκτ 2022, 00:13
Ναι. Απολύτως. Επειδή βλέπω να το αμφισβητείς, η στύση δεν είναι τίποτα άλλο από αυξημένη εισροή αίματος στον πούτσο, που καθίσταται εφικτή με διαστολή των φλεβών ακολουθούμενη από συστολή για να παγιδευτεί το αίμα. Για να χαλαρώσει η στύση θα πρέπει να υπάρξει διαστολή των φλεβών εκ νέου και αυτό δεν μπορεί να συμβεί καθόλου εύκολα όταν ο πούτσος σφίγγεται από κάτι, εν προκειμένω κατά την διάρκεια του σεξ.
Με ποιον τρόπο θα φύγει το αίμα πίσω όταν τον έχει καβαλημένο και έχει "κλειδώσει" το όργανό του μέσα της;βρε παιδί μου, για να μπει το οργανο μέσα της πρέπει και να σηκωθεί. Ε, πώς σηκώνεται είναι το θέμα
αφού δεν γουστάρει καθόλου.
Και κάτι άλλο, τι στο καλό, τον έγδυσε κιόλα παρά τη θέλησή του;
Ενδιαφέρουσες εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες στην θεωρία. Στην πράξη ξέρεις πόσοι άντρες τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους; Μιλάμε για ξύλο, όχι για παντόφλα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Οκτ 2022, 11:13Ο διπλασιο όγκος δε σημαίνει απαραίτητα ότι μεταφράζεται σε δύναμη. Οι γυναίκες έχουν απο τη φύση τους μικρότερη μυική μάζα και υψηλότερα ποσοστά λίπους. Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες έχουν το ~60% της δύναμης των αντρών. Το ότι μια τύπισσα είναι ξέρω γω 50 κιλά παραπάνω από εσένα δε σημαίνει κάτι. Επομένως είναι στατιστικά πιο πιθανό ένας άντρας να είναι σε θέση να ακινητοποιησει μια γυναίκα για να τη βιάσει παρα το αντίθετο, χρησιμοποιώντας ωμή δύναμη. Η γυναίκα μπορεί να παρενοχλησει έναν άντρα μόνο από θέση εξουσίας (πχ αν είναι το αφεντικό σου), μέσω εκβιασμου, ή με χρήση όπλου. Ή τι να πω, ενδεχομένως στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που είναι καμια elite αθλήτρια που βρίσκεται στο 0.0001% του πληθυσμού σε συγκεκριμένα αθλήματα.