EU, EEA or Swiss citizen και ισχυει στην Γερμανια
Δεν υπηρχε ελπιδα οτι θα καταλαβαινες τι διαβασες
EU, EEA or Swiss citizen και ισχυει στην Γερμανια
Ναύτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:53Δεν σε στέλνουν σε κανένα κάτεργο, μην γίνεσαι υπερβολικός. Σε στέλνουν σε δουλειές ανάλογα με τα προσόντα σου και πληρώνεσαι σύμφωνα με την ισχύουσα κάθε φορά νομοθεσία (κατώτατος μισθός). Αν αρνηθείς τρεις φορές, πα να πει ότι δεν σε ενδιαφέρει να εργασθείς. Εγώ δεν το βρίσκω παράλογο να διαγράφεσαι από τα μητρώα μετά από τρεις διαδοχικές αρνήσεις.Μαδουραίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:48Ναύτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:42Ντάξει, δεν είναι έτσι ακριβώς. Σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο, για να διαγραφεί κάποιος άνεργος από τα μητρώα του ΔΥΠΑ (πρ. ΟΑΕΔ) θα πρέπει να αρνηθεί τρεις διαδοχικές φορές τις αντίστοιχες προτάσεις των εργασιακών συμβούλων. Τότε θα χάνει για μια διετία το επίδομα ανεργίας.
Δεν είναι εντελώς παράλογο. Στον ΔΥΠΑ πας κυρίως για να βρεις δουλειά, άλλο αν τελικά ο κόσμος πάει κυρίως για να εισπράξει το επίδομα ανεργίας.
Αν οι εργασιακοί σύμβουλοι σε στέλνουν στα κάτεργα με δύο ευρώ την ώρα είσαι αναγκασμένος να πας δηλαδή;Αν είναι συστηματικό κόλπο να κόβουν τα επιδόματα ανεργίας ποιός διασφαλίζει το πλαίσιο;
Ρε μάγκες να βάζετε και τους βασικούς μισθούς δίπλα γιατί γράφω στα καραμπαλικια μου τα συγκεκριμέναBandit59 έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:59Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει και στην Γερμανία και μάλλον σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο.Ναύτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:42Ντάξει, δεν είναι έτσι ακριβώς. Σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο, για να διαγραφεί κάποιος άνεργος από τα μητρώα του ΔΥΠΑ (πρ. ΟΑΕΔ) θα πρέπει να αρνηθεί τρεις διαδοχικές φορές τις αντίστοιχες προτάσεις των εργασιακών συμβούλων. Τότε θα χάνει για μια διετία το επίδομα ανεργίας.
Δεν είναι εντελώς παράλογο. Στον ΔΥΠΑ πας κυρίως για να βρεις δουλειά, άλλο αν τελικά ο κόσμος πάει κυρίως για να εισπράξει το επίδομα ανεργίας.
Μαδουραίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 13:01Ναύτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:53Δεν σε στέλνουν σε κανένα κάτεργο, μην γίνεσαι υπερβολικός. Σε στέλνουν σε δουλειές ανάλογα με τα προσόντα σου και πληρώνεσαι σύμφωνα με την ισχύουσα κάθε φορά νομοθεσία (κατώτατος μισθός). Αν αρνηθείς τρεις φορές, πα να πει ότι δεν σε ενδιαφέρει να εργασθείς. Εγώ δεν το βρίσκω παράλογο να διαγράφεσαι από τα μητρώα μετά από τρεις διαδοχικές αρνήσεις.Μαδουραίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:48
Αν οι εργασιακοί σύμβουλοι σε στέλνουν στα κάτεργα με δύο ευρώ την ώρα είσαι αναγκασμένος να πας δηλαδή;Αν είναι συστηματικό κόλπο να κόβουν τα επιδόματα ανεργίας ποιός διασφαλίζει το πλαίσιο;
Ανάλογα τα προσόντα σου το βασικό μισθό και δεν μπορείς να αρνηθείς γιατί θα σε διαγράψουν ή φάς πρόστιμο
αυτό πρέπει να είναι τρολλιάΜαδουραίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 13:01Ναύτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:53Δεν σε στέλνουν σε κανένα κάτεργο, μην γίνεσαι υπερβολικός. Σε στέλνουν σε δουλειές ανάλογα με τα προσόντα σου και πληρώνεσαι σύμφωνα με την ισχύουσα κάθε φορά νομοθεσία (κατώτατος μισθός). Αν αρνηθείς τρεις φορές, πα να πει ότι δεν σε ενδιαφέρει να εργασθείς. Εγώ δεν το βρίσκω παράλογο να διαγράφεσαι από τα μητρώα μετά από τρεις διαδοχικές αρνήσεις.Μαδουραίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:48
Ανάλογα τα προσόντα σου το βασικό μισθό και δεν μπορείς να αρνηθείς γιατί θα σε διαγράψουν ή φάς πρόστιμο
αυτή η αγγελία πρέπει να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότηταΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 13:08αυτό πρέπει να είναι τρολλιάΜαδουραίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 13:01Ναύτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:53
Δεν σε στέλνουν σε κανένα κάτεργο, μην γίνεσαι υπερβολικός. Σε στέλνουν σε δουλειές ανάλογα με τα προσόντα σου και πληρώνεσαι σύμφωνα με την ισχύουσα κάθε φορά νομοθεσία (κατώτατος μισθός). Αν αρνηθείς τρεις φορές, πα να πει ότι δεν σε ενδιαφέρει να εργασθείς. Εγώ δεν το βρίσκω παράλογο να διαγράφεσαι από τα μητρώα μετά από τρεις διαδοχικές αρνήσεις.
ηλικία 18-29 και ταυτόχρονα πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ (+στρατιωτικό εκπληρωμένο) + 5 έτη προϋπηρεσίας
δεν βγαίνει ρε ΜΑΛΑΚΑ εργοδότη της πούτσας που θες να δώσεις και μόνο το βασικό για όλα αυτά και πάω στοίχημα θα απασχολείς τον σκλάβο για 12ωρο... 18+4 η σχολή (ναι ήταν σαϊνι και την έβγαλε προβλεπε) + 1 χρόνος στρατός + 5 έτη προϋπηρεσία = 28 μίνιμουμ
μου αρέσει που λέει "παροχές" και γράφει βασικός μισθός. τρελή παροχή, τρέξε κόσμε
τι μαλακισμένες αγγελίες...
Ενώ τα υπόλοιπα κολλάνε με τη θέση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 13:08αυτό πρέπει να είναι τρολλιάΜαδουραίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 13:01Ναύτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:53
Δεν σε στέλνουν σε κανένα κάτεργο, μην γίνεσαι υπερβολικός. Σε στέλνουν σε δουλειές ανάλογα με τα προσόντα σου και πληρώνεσαι σύμφωνα με την ισχύουσα κάθε φορά νομοθεσία (κατώτατος μισθός). Αν αρνηθείς τρεις φορές, πα να πει ότι δεν σε ενδιαφέρει να εργασθείς. Εγώ δεν το βρίσκω παράλογο να διαγράφεσαι από τα μητρώα μετά από τρεις διαδοχικές αρνήσεις.
ηλικία 18-29 και ταυτόχρονα πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ (+στρατιωτικό εκπληρωμένο) + 5 έτη προϋπηρεσίας
δεν βγαίνει ρε ΜΑΛΑΚΑ εργοδότη της πούτσας που θες να δώσεις και μόνο το βασικό για όλα αυτά και πάω στοίχημα θα απασχολείς τον σκλάβο για 12ωρο... 18+4 η σχολή (ναι ήταν σαϊνι και την έβγαλε προβλεπε) + 1 χρόνος στρατός + 5 έτη προϋπηρεσία = 28 μίνιμουμ
μου αρέσει που λέει "παροχές" και γράφει βασικός μισθός. τρελή παροχή, τρέξε κόσμε
τι μαλακισμένες αγγελίες...
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Με το επιδομα ανεργιας ρωταω τι γινεται
Ακόμα κι αν η αγγελία είναι αυθεντική, δεν καταλαβαίνω, τον βασικό μισθό προσφέρει, δηλαδή 713 €, που θα πει κάνα 600αρι καθαρό.Μαδουραίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 13:01Ναύτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:53Δεν σε στέλνουν σε κανένα κάτεργο, μην γίνεσαι υπερβολικός. Σε στέλνουν σε δουλειές ανάλογα με τα προσόντα σου και πληρώνεσαι σύμφωνα με την ισχύουσα κάθε φορά νομοθεσία (κατώτατος μισθός). Αν αρνηθείς τρεις φορές, πα να πει ότι δεν σε ενδιαφέρει να εργασθείς. Εγώ δεν το βρίσκω παράλογο να διαγράφεσαι από τα μητρώα μετά από τρεις διαδοχικές αρνήσεις.Μαδουραίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:48
Δεν υπάρχει πρόστιμοΝαύτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 13:18Ακόμα κι αν η αγγελία είναι αυθεντική, δεν καταλαβαίνω, τον βασικό μισθό προσφέρει, δηλαδή 713 €, που θα πει κάνα 600αρι καθαρό.Μαδουραίος έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 13:01Ναύτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 12:53
Τόσοι είναι οι μισθοί στην Ελλάδα για κάποιον που ξεκινά να εργάζεται ως διοικητικός/οικονομικός υπάλληλος (ακόμα και στο δημόσιο). Μακάρι να ανέβουν οι βασικοί μισθοί, αλλά προς ώρας αυτή είναι η πραγματικότητα.
Είναι καλύτερο το 300αρι (κατά μέσο όρο για άγαμο) του ταμείου ανεργίας για 12 μήνες;
Στην τελική, δουλειά ψάχνει ο άλλος, όχι επίδομα ανεργίας.
Κατά τα λοιπά, δεν υπάρχει πρόστιμο. Υπάρχει διαγραφή από τα μητρώα ανέργων.