HATERS ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ
Re: HATERS ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ
Δηλώνω παρών.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Feindflug έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 19:29Άσε ρε τύπε, που θα κυκλοφορούμε με τα πόδια και με τι υπερσιχαμερά ΜΜΜ.
Δοκίμασε να πας 5-10 χλμ επίσκεψη με τα πόδια ή με τις δημόσιες συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και μετά έλα ξαναπές μας το παραμύθι σου.
Αν εσείς ζείτε σε έναν μικρόκοσμο 5 τετραγώνων γύρω απ' το σπίτι σας, καλώς. Αφήστε τους δρόμους για εμάς.

-
- Phorum.gr user: kingstonian
Να μιλάμε με γεγονότα.
Εκδοχή πρώτη ιχ δικό μου
Φεύγω δουλειά 6:00 το πρωι
Σε 20 λεπτά χαλαρά έχω παρκάρει και χτυπάω και καφεδουμπα πριν μπω στο κτίριο.
Επιστροφή 35 με 40 λεπτά με μπορες και χοντρή κίνηση 1 ώρα.
Με αρκουδίσιο ζέστη και δροσιά και μουσικουλα.
Εκδοχή 2 μμε
Είτε 20 λεπτά περπάτημα μέτρο. Μετά 10 λεπτά ταξιδι
15 λεπτά περπάτημα ως δουλειά.
Βερσιόν 2 λεοφωρειο ως μέτρο θες πέντε λεπτά περπάτημα ως την στάση, αν το χάσεις έχει κάθε 25, στάση μετρό πες 5 λεπτά, το μέτρο 10 λεπτά ταξίδι, 15 λεπτά ως δουλειά.
Με καλό καιρό, χωρις κοβιντ, χωρίς συνωστισμό οκ
Χειμώνα με γρίπη, καύσωνα με βρώμα από ιδρωτιλα.
Κόστος αθενακαρντ 30 ευρώ το μηνα
Κόστος καύσιμα 300χλμ το μήνα χοντρικά, κατανάλωση 10λιτρα τα 100, 30 λίτρα άρα πες 70 ευρω
Κάτσε να σκεφτώ βολικοτητα. Για 40 ευρώ φουκ ιτ μεητ.
Εκδοχή πρώτη ιχ δικό μου
Φεύγω δουλειά 6:00 το πρωι
Σε 20 λεπτά χαλαρά έχω παρκάρει και χτυπάω και καφεδουμπα πριν μπω στο κτίριο.
Επιστροφή 35 με 40 λεπτά με μπορες και χοντρή κίνηση 1 ώρα.
Με αρκουδίσιο ζέστη και δροσιά και μουσικουλα.
Εκδοχή 2 μμε
Είτε 20 λεπτά περπάτημα μέτρο. Μετά 10 λεπτά ταξιδι
15 λεπτά περπάτημα ως δουλειά.
Βερσιόν 2 λεοφωρειο ως μέτρο θες πέντε λεπτά περπάτημα ως την στάση, αν το χάσεις έχει κάθε 25, στάση μετρό πες 5 λεπτά, το μέτρο 10 λεπτά ταξίδι, 15 λεπτά ως δουλειά.
Με καλό καιρό, χωρις κοβιντ, χωρίς συνωστισμό οκ
Χειμώνα με γρίπη, καύσωνα με βρώμα από ιδρωτιλα.
Κόστος αθενακαρντ 30 ευρώ το μηνα
Κόστος καύσιμα 300χλμ το μήνα χοντρικά, κατανάλωση 10λιτρα τα 100, 30 λίτρα άρα πες 70 ευρω
Κάτσε να σκεφτώ βολικοτητα. Για 40 ευρώ φουκ ιτ μεητ.
Σήμερα οδήγησα μετά από καιρό στο κέντρο της Αθήνα και, όπως συνήθως, αυξήθηκε κατά ένα κλικ ακόμα η απέχθειά μου για τα τερατουργήματα που λέγονται αυτοκίνητα και μηχανάκια, και το σκάλωμα που έχει ο Νεοέλληνας μαζί τους. Ο κόσμος δεν θα στρώσει αν δεν κρεμαστεί ο τελευταίος φαν της αυτοκίνησης από τα άντερα του τελευταίου οδηγού φαν των παπιών, πάνω στα ερείπια της τελευταίας αυτοκινητοβιομηχανίας.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
πιο βολικο ειναι να βομβαρδισουμε την αθηνα.Scouser έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 12:37Σήμερα οδήγησα μετά από καιρό στο κέντρο της Αθήνα και, όπως συνήθως, αυξήθηκε κατά ένα κλικ ακόμα η απέχθειά μου για τα τερατουργήματα που λέγονται αυτοκίνητα και μηχανάκια, και το σκάλωμα που έχει ο Νεοέλληνας μαζί τους. Ο κόσμος δεν θα στρώσει αν δεν κρεμαστεί ο τελευταίος φαν της αυτοκίνησης από τα άντερα του τελευταίου οδηγού φαν των παπιών, πάνω στα ερείπια της τελευταίας αυτοκινητοβιομηχανίας.
να μεινουμε να οδηγουμε οπουδηποτε αλλου, σαν ανθρωποι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ έχω να πάω στο Χαλάνδρι το απόγευμα. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που είχα πάρει αμάξι μαρτύρησα. Αλλά δεν έχει μετρό οπότε μπορεί να το κάνω. 

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Όπως είπε ο Γκουστάβο Πέτρο πολιτισμός δεν είναι όταν οι φτωχοί έχουν αυτοκίνητο αλλά όταν οι πλούσιοι παίρνουν το τρένο. Η Ελλάδα απέχει προφανώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψουμε το όνειρο. Εξερευνήστε τις επιλογές σας και δείτε το με ανοιχτό μυαλό, μπορεί κάτι να υπάρχει, μπορεί και όχι. Αλλά κοιτάξτε το, πολιτισμός είναι να μειώνουμε τα αυτοκίνητα.
Από την άλλη υπάρχει κόσμος που ειλικρινά και όντως βρίσκει τη χαρά του με την αυτοκίνηση, είναι το χόμπι του. Υπάρχουν κι αυτοί.
Δεν υπάρχει λόγος να τους σπάσουμε τ'αρχίδια, η χαρά είναι σπάνιο και πολίτιμο πράμα, αν τη βρίσκει ο άλλος άστον.
Από την άλλη υπάρχει κόσμος που ειλικρινά και όντως βρίσκει τη χαρά του με την αυτοκίνηση, είναι το χόμπι του. Υπάρχουν κι αυτοί.
Δεν υπάρχει λόγος να τους σπάσουμε τ'αρχίδια, η χαρά είναι σπάνιο και πολίτιμο πράμα, αν τη βρίσκει ο άλλος άστον.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Για να παίρνει ο πλούσιος το τρένο, πρέπει όμως να υπάρχει και τρένο για να το πάρει. Όχι μονο ο,τι εξυπηρετεί το κέντρο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ναι πάνε αυτά τα ξεχνάμε, εμείς σα χώρα το χάσαμε το τρένο μεταφορικά και κυριολεκτικά. Τα λιγότερα τρένα στη γειτονιά.

Σε μεγαλύτερη ανάλυση για να φαίνεται πόσες γραμμές στην Ελλάδα είναι ανενεργές:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... Europe.png
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Έχουν κάποια απεργία τα μμμ εννοείς? Γιατί απ'όσο ξέρω, το Χαλάνδρι μια χαρά μετρό έχει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 13:33Εγώ έχω να πάω στο Χαλάνδρι το απόγευμα. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που είχα πάρει αμάξι μαρτύρησα. Αλλά δεν έχει μετρό οπότε μπορεί να το κάνω.
Εκτός αν το σημείο που θες να πας εσύ, είναι σε απόσταση εντελώς στου διαόλου τη μάνα από το μετρο.
- EKPLIKTIKOS
Το χόμπι τους δεν είναι να προχωρήσουν 7 χλμ τις τελευταίες 2 ώρες. Μπορεί να τους αρέσει να πάνε σε μια ωραία διαδρομή, να μπουν πίστα, να οδηγήσουν γρήγορα, να κάνουν off road κ χίλια δυο αλλα. Αλλά να τους αρέσει να πηζουν στο μποτιλιαρισμα κ να εισπνεουν καυσαέρια δε νομίζω.Chilloutbuddy έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 13:35
Η Αυστραλία πρέπει να είναι η πιο απολίτιστη χώρα, αν κρίνω από ποσότητα και ποιότητα των τραίνων, συν το ότι όλοι πάνε με το αυτοκίνητο ακόμη και στην τουαλλέτα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 13:35Όπως είπε ο Γκουστάβο Πέτρο πολιτισμός δεν είναι όταν οι φτωχοί έχουν αυτοκίνητο αλλά όταν οι πλούσιοι παίρνουν το τρένο. Η Ελλάδα απέχει προφανώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψουμε το όνειρο. Εξερευνήστε τις επιλογές σας και δείτε το με ανοιχτό μυαλό, μπορεί κάτι να υπάρχει, μπορεί και όχι. Αλλά κοιτάξτε το, πολιτισμός είναι να μειώνουμε τα αυτοκίνητα.
Η στάση του είναι στο μέσον του πουθενά. Όπως και κάποιες στάσεις του Προαστιακού, πχ Κόρινθος.vantono έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 16:45Έχουν κάποια απεργία τα μμμ εννοείς? Γιατί απ'όσο ξέρω, το Χαλάνδρι μια χαρά μετρό έχει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 13:33Εγώ έχω να πάω στο Χαλάνδρι το απόγευμα. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που είχα πάρει αμάξι μαρτύρησα. Αλλά δεν έχει μετρό οπότε μπορεί να το κάνω.
Εκτός αν το σημείο που θες να πας εσύ, είναι σε απόσταση εντελώς στου διαόλου τη μάνα από το μετρο.
Από εμένα έχεις άφεση πάντως, νάνε, να ξες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 13:33Εγώ έχω να πάω στο Χαλάνδρι το απόγευμα. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που είχα πάρει αμάξι μαρτύρησα. Αλλά δεν έχει μετρό οπότε μπορεί να το κάνω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- EKPLIKTIKOS