HATERS ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: HATERS ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 08 Οκτ 2022, 13:48

Δηλώνω παρών.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 08 Οκτ 2022, 13:52

Feindflug έγραψε:
30 Σεπ 2022, 19:29
Άσε ρε τύπε, που θα κυκλοφορούμε με τα πόδια και με τι υπερσιχαμερά ΜΜΜ.

Δοκίμασε να πας 5-10 χλμ επίσκεψη με τα πόδια ή με τις δημόσιες συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και μετά έλα ξαναπές μας το παραμύθι σου.

Αν εσείς ζείτε σε έναν μικρόκοσμο 5 τετραγώνων γύρω απ' το σπίτι σας, καλώς. Αφήστε τους δρόμους για εμάς.
:+1:

kingstonian
Phorum.gr user: kingstonian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kingstonian » 08 Οκτ 2022, 14:13

Να μιλάμε με γεγονότα.
Εκδοχή πρώτη ιχ δικό μου
Φεύγω δουλειά 6:00 το πρωι
Σε 20 λεπτά χαλαρά έχω παρκάρει και χτυπάω και καφεδουμπα πριν μπω στο κτίριο.
Επιστροφή 35 με 40 λεπτά με μπορες και χοντρή κίνηση 1 ώρα.
Με αρκουδίσιο ζέστη και δροσιά και μουσικουλα.

Εκδοχή 2 μμε
Είτε 20 λεπτά περπάτημα μέτρο. Μετά 10 λεπτά ταξιδι
15 λεπτά περπάτημα ως δουλειά.
Βερσιόν 2 λεοφωρειο ως μέτρο θες πέντε λεπτά περπάτημα ως την στάση, αν το χάσεις έχει κάθε 25, στάση μετρό πες 5 λεπτά, το μέτρο 10 λεπτά ταξίδι, 15 λεπτά ως δουλειά.
Με καλό καιρό, χωρις κοβιντ, χωρίς συνωστισμό οκ
Χειμώνα με γρίπη, καύσωνα με βρώμα από ιδρωτιλα.

Κόστος αθενακαρντ 30 ευρώ το μηνα
Κόστος καύσιμα 300χλμ το μήνα χοντρικά, κατανάλωση 10λιτρα τα 100, 30 λίτρα άρα πες 70 ευρω
Κάτσε να σκεφτώ βολικοτητα. Για 40 ευρώ φουκ ιτ μεητ.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 14 Οκτ 2022, 12:37

Σήμερα οδήγησα μετά από καιρό στο κέντρο της Αθήνα και, όπως συνήθως, αυξήθηκε κατά ένα κλικ ακόμα η απέχθειά μου για τα τερατουργήματα που λέγονται αυτοκίνητα και μηχανάκια, και το σκάλωμα που έχει ο Νεοέλληνας μαζί τους. Ο κόσμος δεν θα στρώσει αν δεν κρεμαστεί ο τελευταίος φαν της αυτοκίνησης από τα άντερα του τελευταίου οδηγού φαν των παπιών, πάνω στα ερείπια της τελευταίας αυτοκινητοβιομηχανίας.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Οκτ 2022, 13:02

Scouser έγραψε:
14 Οκτ 2022, 12:37
Σήμερα οδήγησα μετά από καιρό στο κέντρο της Αθήνα και, όπως συνήθως, αυξήθηκε κατά ένα κλικ ακόμα η απέχθειά μου για τα τερατουργήματα που λέγονται αυτοκίνητα και μηχανάκια, και το σκάλωμα που έχει ο Νεοέλληνας μαζί τους. Ο κόσμος δεν θα στρώσει αν δεν κρεμαστεί ο τελευταίος φαν της αυτοκίνησης από τα άντερα του τελευταίου οδηγού φαν των παπιών, πάνω στα ερείπια της τελευταίας αυτοκινητοβιομηχανίας.
πιο βολικο ειναι να βομβαρδισουμε την αθηνα.

να μεινουμε να οδηγουμε οπουδηποτε αλλου, σαν ανθρωποι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Οκτ 2022, 13:33

Εγώ έχω να πάω στο Χαλάνδρι το απόγευμα. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που είχα πάρει αμάξι μαρτύρησα. Αλλά δεν έχει μετρό οπότε μπορεί να το κάνω. :a040:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Οκτ 2022, 13:35

Όπως είπε ο Γκουστάβο Πέτρο πολιτισμός δεν είναι όταν οι φτωχοί έχουν αυτοκίνητο αλλά όταν οι πλούσιοι παίρνουν το τρένο. Η Ελλάδα απέχει προφανώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψουμε το όνειρο. Εξερευνήστε τις επιλογές σας και δείτε το με ανοιχτό μυαλό, μπορεί κάτι να υπάρχει, μπορεί και όχι. Αλλά κοιτάξτε το, πολιτισμός είναι να μειώνουμε τα αυτοκίνητα.

Από την άλλη υπάρχει κόσμος που ειλικρινά και όντως βρίσκει τη χαρά του με την αυτοκίνηση, είναι το χόμπι του. Υπάρχουν κι αυτοί.
Δεν υπάρχει λόγος να τους σπάσουμε τ'αρχίδια, η χαρά είναι σπάνιο και πολίτιμο πράμα, αν τη βρίσκει ο άλλος άστον.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 14 Οκτ 2022, 13:36

Για να παίρνει ο πλούσιος το τρένο, πρέπει όμως να υπάρχει και τρένο για να το πάρει. Όχι μονο ο,τι εξυπηρετεί το κέντρο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Οκτ 2022, 13:39

Ερμής έγραψε:
14 Οκτ 2022, 13:36
Για να παίρνει ο πλούσιος το τρένο, πρέπει όμως να υπάρχει και τρένο για να το πάρει. Όχι μονο ο,τι εξυπηρετεί το κέντρο.
Ναι πάνε αυτά τα ξεχνάμε, εμείς σα χώρα το χάσαμε το τρένο μεταφορικά και κυριολεκτικά. Τα λιγότερα τρένα στη γειτονιά.
Εικόνα

Σε μεγαλύτερη ανάλυση για να φαίνεται πόσες γραμμές στην Ελλάδα είναι ανενεργές:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... Europe.png
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Οκτ 2022, 16:45

Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Οκτ 2022, 13:33
Εγώ έχω να πάω στο Χαλάνδρι το απόγευμα. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που είχα πάρει αμάξι μαρτύρησα. Αλλά δεν έχει μετρό οπότε μπορεί να το κάνω. :a040:
Έχουν κάποια απεργία τα μμμ εννοείς? Γιατί απ'όσο ξέρω, το Χαλάνδρι μια χαρά μετρό έχει.
Εκτός αν το σημείο που θες να πας εσύ, είναι σε απόσταση εντελώς στου διαόλου τη μάνα από το μετρο.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 14 Οκτ 2022, 17:08

Chilloutbuddy έγραψε:
14 Οκτ 2022, 13:35

Από την άλλη υπάρχει κόσμος που ειλικρινά και όντως βρίσκει τη χαρά του με την αυτοκίνηση, είναι το χόμπι του. Υπάρχουν κι αυτοί.
Δεν υπάρχει λόγος να τους σπάσουμε τ'αρχίδια, η χαρά είναι σπάνιο και πολίτιμο πράμα, αν τη βρίσκει ο άλλος άστον.
Το χόμπι τους δεν είναι να προχωρήσουν 7 χλμ τις τελευταίες 2 ώρες. Μπορεί να τους αρέσει να πάνε σε μια ωραία διαδρομή, να μπουν πίστα, να οδηγήσουν γρήγορα, να κάνουν off road κ χίλια δυο αλλα. Αλλά να τους αρέσει να πηζουν στο μποτιλιαρισμα κ να εισπνεουν καυσαέρια δε νομίζω.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 14 Οκτ 2022, 17:11

Chilloutbuddy έγραψε:
14 Οκτ 2022, 13:35
Όπως είπε ο Γκουστάβο Πέτρο πολιτισμός δεν είναι όταν οι φτωχοί έχουν αυτοκίνητο αλλά όταν οι πλούσιοι παίρνουν το τρένο. Η Ελλάδα απέχει προφανώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψουμε το όνειρο. Εξερευνήστε τις επιλογές σας και δείτε το με ανοιχτό μυαλό, μπορεί κάτι να υπάρχει, μπορεί και όχι. Αλλά κοιτάξτε το, πολιτισμός είναι να μειώνουμε τα αυτοκίνητα.

Η Αυστραλία πρέπει να είναι η πιο απολίτιστη χώρα, αν κρίνω από ποσότητα και ποιότητα των τραίνων, συν το ότι όλοι πάνε με το αυτοκίνητο ακόμη και στην τουαλλέτα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 14 Οκτ 2022, 17:13

vantono έγραψε:
14 Οκτ 2022, 16:45
Έχουν κάποια απεργία τα μμμ εννοείς? Γιατί απ'όσο ξέρω, το Χαλάνδρι μια χαρά μετρό έχει.
Εκτός αν το σημείο που θες να πας εσύ, είναι σε απόσταση εντελώς στου διαόλου τη μάνα από το μετρο.
Η στάση του είναι στο μέσον του πουθενά. Όπως και κάποιες στάσεις του Προαστιακού, πχ Κόρινθος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Οκτ 2022, 17:14

Από εμένα έχεις άφεση πάντως, νάνε, να ξες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 14 Οκτ 2022, 17:25

sharp έγραψε:
14 Οκτ 2022, 17:13

Η στάση του είναι στο μέσον του πουθενά. Όπως και κάποιες στάσεις του Προαστιακού, πχ Κόρινθος.
Ένα τέταρτο περπάτημα είναι απ το κέντρο. Αν δε βρέχει νταξ κλαιν μαιν.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών