HATERS ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: HATERS ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Οκτ 2022, 17:26

vantono έγραψε:
14 Οκτ 2022, 16:45
Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Οκτ 2022, 13:33
Εγώ έχω να πάω στο Χαλάνδρι το απόγευμα. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που είχα πάρει αμάξι μαρτύρησα. Αλλά δεν έχει μετρό οπότε μπορεί να το κάνω. :a040:
Έχουν κάποια απεργία τα μμμ εννοείς? Γιατί απ'όσο ξέρω, το Χαλάνδρι μια χαρά μετρό έχει.
Εκτός αν το σημείο που θες να πας εσύ, είναι σε απόσταση εντελώς στου διαόλου τη μάνα από το μετρο.
Το μετρό πάει μόνο Αγία Παρασκευή, δηλαδή 25 λεπτά με τα πόδια από Χαλάνδρι. Ούτε με τη Γραμμή 4 σώζεται.
Υπάρχει μια στάση που λέγεται Χαλάνδρι, δεν ξέρω γιατί, πιο μακριά από την Αγ. Παρασκευή είναι.
Εικόνα
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Οκτ 2022, 17:28

sharp έγραψε:
14 Οκτ 2022, 17:13
vantono έγραψε:
Εγώ έχω να πάω στο Χαλάνδρι το απόγευμα. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που είχα πάρει αμάξι μαρτύρησα. Αλλά δεν έχει μετρό οπότε μπορεί να το κάνω. :a040:
Έχουν κάποια απεργία τα μμμ εννοείς? Γιατί απ'όσο ξέρω, το Χαλάνδρι μια χαρά μετρό έχει.
Εκτός αν το σημείο που θες να πας εσύ, είναι σε απόσταση εντελώς στου διαόλου τη μάνα από το μετρο.
Η στάση του είναι στο μέσον του πουθενά. Όπως και κάποιες στάσεις του Προαστιακού, πχ Κόρινθος.
Α οκ. Δεν εχει τυχει να παω ποτέ Χαλάνδρι μετράτος, και δεν ξερω.
Ισχύει οτι πολλές στάσεις-σταθμοι ΜΜΜ (όχι μονο μετρό, γενικως) ειναι εντελώς στη μεση του πουθενά. Κάπου και σε Άλιμο ή Αργυρούπολη ειναι ετσι, απ'όσο θυμαμαι.
Και ποτέ μου δεν κατάλαβα με ποια λογική τις εχουν φτιάξει έτσι τις στάσεις.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Οκτ 2022, 17:31

sharp έγραψε:
14 Οκτ 2022, 17:11
Η Αυστραλία πρέπει να είναι η πιο απολίτιστη χώρα, αν κρίνω από ποσότητα και ποιότητα των τραίνων, συν το ότι όλοι πάνε με το αυτοκίνητο ακόμη και στην τουαλλέτα.
Μετρίως, έχει χειρότερα και καλύτερα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Οκτ 2022, 17:31

14 Οκτ 2022, 17:26
vantono έγραψε:
Το μετρό πάει μόνο Αγία Παρασκευή, δηλαδή 25 λεπτά με τα πόδια από Χαλάνδρι. Ούτε με τη Γραμμή 4 σώζεται.
Υπάρχει μια στάση που λέγεται Χαλάνδρι, δεν ξέρω γιατί, πιο μακριά από την Αγ. Παρασκευή είναι.
Εικόνα
Ναι, τωρα το βλεπω. Γενικά με τα άκρα της μπλε γραμμής (και απ'τη μια πλευρά και απ'την αλλη) δεν ειμαι και πολύ up to date. Σπάνια έχει τυχει να χρησιμοποιήσω.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 14 Οκτ 2022, 17:33

vantono έγραψε:
14 Οκτ 2022, 17:28
sharp έγραψε:
14 Οκτ 2022, 17:13
vantono έγραψε:

Η στάση του είναι στο μέσον του πουθενά. Όπως και κάποιες στάσεις του Προαστιακού, πχ Κόρινθος.
Α οκ. Δεν εχει τυχει να παω ποτέ Χαλάνδρι μετράτος, και δεν ξερω.
Ισχύει οτι πολλές στάσεις-σταθμοι ΜΜΜ (όχι μονο μετρό, γενικως) ειναι εντελώς στη μεση του πουθενά. Κάπου και σε Άλιμο ή Αργυρούπολη ειναι ετσι, απ'όσο θυμαμαι.
Και ποτέ μου δεν κατάλαβα με ποια λογική τις εχουν φτιάξει έτσι τις στάσεις.
Γιατί δεν μπορούν να τις βάλουν σε καλύτερη θέση, είναι όλα χτισμένα.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 15 Οκτ 2022, 08:05

vantono έγραψε:
14 Οκτ 2022, 17:31
vantono έγραψε:

Εικόνα
Ναι, τωρα το βλεπω. Γενικά με τα άκρα της μπλε γραμμής (και απ'τη μια πλευρά και απ'την αλλη) δεν ειμαι και πολύ up to date. Σπάνια έχει τυχει να χρησιμοποιήσω.
Αυτή είναι η Μελβούρνη με παρόμοιο πληθυσμό με την Αθήνα, δίκτυο τρένα + τραμ:
Εικόνα

222 σταθμοί τρένου έναντι καμμιά 70αριά στην Αθήνα. Κάπως έτσι πρέπει να είναι μια πόλη για να πεις ότι ξεχνάς το αυτοκίνητο και το βγάζεις μόνο για σουπερμάρκετ και ΣΚ.

Αυτό που έχει η Αθήνα είναι μόνο μια καλή αρχή, πόσο μάλλον που η Αθήνα δεν έχει ουσιαστικά κέντρο, ο κόσμος δουλεύει παντού και το πρωί θέλουν να πάνε από παντού προς παντού.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 15 Οκτ 2022, 08:29

Βαρσοβία

Εικόνα

Βουδαπέστη

Εικόνα

(για να μη λέμε ότι συγκρίνουμε μόνο με πλούσιες χώρες)

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Οκτ 2022, 09:41

Βάλε και φώτο από μέτρο στο Τόκυο να σε πιάσει ημικρανία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 15 Οκτ 2022, 10:07

Η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα έχει καλό σύστημα συγκοινωνιών. Αρκεί να συμπεριλάβεις και τα λεωφορεία. Εντάξει το τραμ είναι για κάνα συνταξιούχο. Αλλά μην κοροιδευομαστε το πρόβλημα του μέσου Αθηναίου δεν είναι ότι δεν έχει πρόσβαση στα ΜΜΜ.

Επίσης πέρα από την μεγάλη κάλυψη των ΜΜΜ στην Αθήνα, αξίζει να αναφερθεί και η χαμηλή τιμή των εισιτηρίων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 15 Οκτ 2022, 10:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 15 Οκτ 2022, 10:09

"Έβαλα" με το αμάξι κοντά 30.000 χλμ την περσινή σχολική χρονιά. Φέτος προσπαθώ με προαστιακό και ελάχιστες μέρες αμάξι,πριν πάρω τα πιστόνια παραμάσχαλα.
Μίσησα τον εαυτό μου οδηγώντας ,δεν το ξανακάνω.
SpoilerShow
Στύγιος έγραψε:
11 Απρ 2022, 15:34
Ανέβηκαν οι θερμοκρασίες κι αναβοσβήνουν ξαφνικά κάνα 2 λαμπάκια εσχάτως, πίνει ξανά παραφλού και δε χορταίνει.

Βάστα καλό μου ,γούτσου γούτσου :c020: , μερικές μέρες ακόμα και θα ξεκουραστείς το Πάσχα.

ΣΣ:301.000 χλμ πλέον ( 3.500 κάνω κάθε μήνα προς και από το σχολείο) :102:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Οκτ 2022, 13:01

Χίλιες φορές καλύτερα τα τόσα ευρώ το μήνα και δύο ώρες πήγαινε έλα στο δρόμο παρά λεωφορεία.
Αν σπίτι δουλειά είχα το μέτρο σε απόσταση 10 λεπτών με περπάτημα τότε θα ήταν ο μόνος τρόπος να μη χρησιμοποιούσα αυτοκίνητο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 16 Οκτ 2022, 13:35

Ερμής έγραψε:
16 Οκτ 2022, 13:01
Χίλιες φορές καλύτερα τα τόσα ευρώ το μήνα και δύο ώρες πήγαινε έλα στο δρόμο παρά λεωφορεία.
Αν σπίτι δουλειά είχα το μέτρο σε απόσταση 10 λεπτών με περπάτημα τότε θα ήταν ο μόνος τρόπος να μη χρησιμοποιούσα αυτοκίνητο
Φίλε, έχω βιώσει απίστευτες καταστάσεις πέρυσι οδηγώντας . Να με τρακάρουν άπειρες φορές ,γατιά, κουνάβια ,σκυλιά, αλεπούδες στο οδόστρωμα , νεροφαγιές, λακούβες , ομίχλες ,παγετοτσουλήθρες και δε συμμαζεύεται ...

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 16 Οκτ 2022, 14:01

vantono έγραψε:
Εικόνα
Στο Χαλανδρι εχει σταση και μαλιστα δεν ειναι μακρια απο το κεντρο.
Η σταση που λες εσυ στην Αγ.Παρασκευη δεν εξυπηρετει το Χαλανδρι.
Εχει και στην Δ.Πλακεντιας σταση που εξυπηρετει κατοικους αλλων περιοχων π.χ. Βριλησσια.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Οκτ 2022, 16:11

✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών