γιατί τρολλ; είναι εύστοχο το ερώτημα
Η επαναστατική βία είναι ιστορική αναγκαιότητα;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Η επαναστατική βία είναι ιστορική αναγκαιότητα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν είναι θέμα ηθικής ούτε θέμα ιδεολογικής αξιολόγησηςGolden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 22:41Δεν μπορούμε πχ να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι την άμυνα των Ουκρανών που υπερασπίζονται την πατρίδα τους απο εισβολή, με την καταδικαστέα βία που ασκούν οι τζιχαντιστές ή η αριστερή τρομοκρατία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 22:39Ή βία είναι παντού ίδια όμοια και αδιαίρετηGolden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 22:38
Εξαρτάται απο το είδος της βίας. Δεν είναι όλες οι βίες το ίδιο.
Κσι νικάει σε αυτήν πάντοτε ο ισχυρότερος
Ή βία και ο πόλεμος έχουν την δική τους αυτόνομη λογική και νικάει σε αυτήν ο πιο ισχυρός
Όταν δύο αντίπαλες πλευρές έχουν πόλεμο αναμεταξύ τους οι ιδεολογικές αξίες αι των δύο πλευρών πσμε περίπατο και ισχύει ή λογική της τακτικής και στρατηγικής του πώς θα νικήσουμε στον πόλεμο ή ή λογική των αντιποίνων πχ μου σκότωσαν την οικογένεια μου θα σκοτώσω και εγώ τις δικές τους οικογένειες
Όσα ερωτήματα και ενοχλητικές παρατηρήσεις δεν μας αρέσουν τα θεωρούμε ως τρολΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 22:43γιατί τρολλ; είναι εύστοχο το ερώτημα
οχι. δεν ειναι αναγκαιοτητα.
εξελιξεις μπορουν να υπαρχουν και χωρις βια.
εξελιξεις μπορουν να υπαρχουν και χωρις βια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Ειλικρινα΄ρε φίλε, δεν έχεις στενοχωρηθεί έστω και λίγο που γίναμε εχθροί με τους Ρώσους;Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 22:41Δεν μπορούμε πχ να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι την άμυνα των Ουκρανών που υπερασπίζονται την πατρίδα τους απο εισβολή ή ενός εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος, με την καταδικαστέα βία που ασκούν οι τζιχαντιστές ή η αριστερή τρομοκρατία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 22:39Ή βία είναι παντού ίδια όμοια και αδιαίρετηGolden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 22:38
Εξαρτάται απο το είδος της βίας. Δεν είναι όλες οι βίες το ίδιο.
Κσι νικάει σε αυτήν πάντοτε ο ισχυρότερος
Εδώ δεν μπορώ να σου κάνω κριτική...
Δεν έχω να αντιπαραθέσω απολύτως τίποτα...
- Golden Age
Δεν μου άρεσε, αλλά επιλογή της Ρωσίας ήταν. Αυτοί προσανατολίστηκαν σε συμμαχία με την Τουρκία και σε ενίσχυσή της. Κι απο εκεί και πέρα υπάρχουν τα συμφέροντα. Το συμφέρον μας τώρα είναι να αναβαθμιστούμε στο δυτικό στρατόπεδο.pylothess έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 22:47Ειλικρινα΄ρε φίλε, δεν έχεις στενοχωρηθεί έστω και λίγο που γίναμε εχθροί με τους Ρώσους;Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 22:41Δεν μπορούμε πχ να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι την άμυνα των Ουκρανών που υπερασπίζονται την πατρίδα τους απο εισβολή ή ενός εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος, με την καταδικαστέα βία που ασκούν οι τζιχαντιστές ή η αριστερή τρομοκρατία.
Όσες φορές τα συμφέροντα της Ελλάδας ταυτζόταν με αυτά των Αγγλογάλλων η Ελλάδα έβγαινε ωφελημένη. Στην Μικρασιατική εκστρατεία οι Άγγλοι και οι Γάλλοι δεν ήθελαν να κάνουμε την εκστρατεία. Ανήκομεν εις την Δύσιν.Golden Age έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 22:50Δεν μου άρεσε, αλλά επιλογή της Ρωσίας ήταν. Αυτοί προσανατολίστηκαν σε συμμαχία με την Τουρκία και σε ενίσχυσή της. Κι απο εκεί και πέρα υπάρχουν τα συμφέροντα. Το συμφέρον μας τώρα είναι να αναβαθμιστούμε στο δυτικό στρατόπεδο.pylothess έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 22:47Ειλικρινα΄ρε φίλε, δεν έχεις στενοχωρηθεί έστω και λίγο που γίναμε εχθροί με τους Ρώσους;Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2022, 22:41
Δεν μπορούμε πχ να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι την άμυνα των Ουκρανών που υπερασπίζονται την πατρίδα τους απο εισβολή ή ενός εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος, με την καταδικαστέα βία που ασκούν οι τζιχαντιστές ή η αριστερή τρομοκρατία.
Υπήρξαν και στο παρελθόν περιπτώσεις που η Ρωσία ήταν εχθρική προς την Ελλάδα. Κρίμα, πολύ κρίμα. Στενοχωριέμαι ..
«Η επανάσταση δεν είναι ένα στρώμα από ροδοπέταλα...
Είναι μια μάχη ανάμεσα στο μέλλον και το παρελθόν».
Φιντέλ Κάστρο
Είναι μια μάχη ανάμεσα στο μέλλον και το παρελθόν».
Φιντέλ Κάστρο
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Το ανάρτησα γιατί μου άρεσε το Γεωργιανό τραγουδι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 72 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
04 Φεβ 2025, 10:52
-
- 0 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
10 Δεκ 2024, 00:10
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ ἱστορικὴ ἀλήθεια γιὰ τὸν Ἀδόλφο Χίτλερ.
από tanipteros » 02 Φεβ 2024, 20:42 » σε Ιστορία - 1 Απαντήσεις
- 443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
03 Φεβ 2024, 16:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ στιγμή που ανακοινώνεται ότι η ΔΑΠ χάνει το ΠΑΜΑΚ
από Frappezitis » 25 Ιαν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 1386 Προβολές
-