και μετα σε πειραζει που σε περασα για φιλολογο. Τι διαφορά εχει το αλεξα απο καθε κινητό;
Να καταρρεύσει η meta παρακαλώ.
Re: Να καταρρεύσει η meta παρακαλώ.
όταν το wifi πχ είναι ανοικτό δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να ελεγχθεί τι πακέτα περνάνε από το ρούτερ και που πηγαίνουν; Αν υποτεθεί ότι μαζεύει audio όσο και να το έχει συμπιέσει δεν θα υπάρχει ένας σχετικός όγκος μεταφοράς;
Δεν με πείραξε, μού έκανε εντύπωση που το θεωρείς παρακατιανό. Βλέποντας πώς γράφεις βέβαια καταλαβαίνω

Ναι, παιδί μου, ποια είναι η απορία σου που νομίζεις πως τα ξέρεις όλα; Κατ' αρχάς κάποιοι έχουν κλειστό το κινητό στο σπίτι όπως εγώ, πάει καλά ως εδώ;
Το έχω για όταν κινούμαι. Γι' αυτό λέγεται κινητό, διαφορετικά θα λεγόταν σταθερό.
Εκτός αυτού τα θέλω τα ματάκια μου.
Δεν έχω ασχοληθεί αλλά σίγουρα θα υπάρχουν προγράμματα να μπλοκάρεις σίρι κλπ δηλ. τους συναδέλφους της Αλεξας. Ξέρω για το κορτάνα των γουινST48410 έγραψε: ↑17 Οκτ 2022, 01:05όταν το wifi πχ είναι ανοικτό δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να ελεγχθεί τι πακέτα περνάνε από το ρούτερ και που πηγαίνουν; Αν υποτεθεί ότι μαζεύει audio όσο και να το έχει συμπιέσει δεν θα υπάρχει ένας σχετικός όγκος μεταφοράς;
δεν μαζεύει ηχο, τον κανει "κειμενο" οπως και τα κινητα
εδω ειναι η μονη αναφορα που ειχα βρει στην λιττλε σιστερ της μοτο οταν προσπαθουσα να την κλεισω
https://www.beneaththewaves.net/Project ... ening.html
στο κοματι με τα technical notes εξηγει λιγο γιατι ειναι οριακά αδυνατον να αποδείξεις κατι αν δεν φας τον χρονο που θα έτρωγε ενας τεχνολογικά αρτιος Αγιος Ανθρωπος
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Αναφέρει την Κίνα ως παράδειγμα υψηλής παραγωγικότητας

Η Κίνα έχει πάρα πολύ χαμηλή παραγωγικότητα. Γι αυτό η μεσαία τάξη είναι ευτυχισμένη
Τι σημαίνει αυτό;
δεν κλεινουν τα κινητα πλεον, το μοτοχ ειχε απο το 2013 μικρόφωνο πανω σε εναν μικροεπεγεργαστή της τεξας ιντραμεντς, αντεχε πανω απο 2 χρόνια "κλειστό"
"φιλολογος" ειναι εκεινος που λεει λογια σαν να ξερει τι του γινεται σε πραγματα που δεν καταλαβαινει, ειναι φιλος με τα λογια, δεν το λεω υποτιμητικα για τους πραγματικους φιλολογους, δεν υπαρχει και λογος να τους αφορά, σορυ αν σε μπερδεψα με τον ορο, ειναι ινσιντε τζοκε μαλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 17 Οκτ 2022, 01:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι εννοείς δεν κλείνουν; Κάνεις shutdown το android και εξακολουθεί να λειτουργεί; Μπαίνει σε δικό του λειτουργικό, πώς το κάνει;
Θα το βάζω στα μικροκύμματα σαν τον Σνοουντεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 17 Οκτ 2022, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ποιος ο λόγος να υπάρχει κάτι τέτοιο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Meta: Σχεδιάζει υποθαλασσιο καλώδιο οπτικών ινών που θα φτάνει σε όλο τον κόσμο
από Ίακχος » 01 Δεκ 2024, 18:36 » σε Τεχνολογία - 1 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
01 Δεκ 2024, 20:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ ένα Ban
από Unicex » 17 Οκτ 2024, 15:17 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
23 Οκτ 2024, 16:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζιτζιμπιτζόχοιρα, τα φώτα σου παρακαλώ.
από Kauldron » 26 Δεκ 2024, 20:38 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 5 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Δεκ 2024, 16:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-