Αγώνες MMA - Πυγμαχίας που θα θέλαμε να δούμε
Re: Αγώνες MMA - Πυγμαχίας που θα θέλαμε να δούμε
ο Earnie Shavers θεωρείται από τους περισσότερους ο δυνατότερος puncher στο box
τελεία και παύλα
τώρα ποιος είναι πιο δυνατός puncher στο λούνα παρκ
δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει
τελεία και παύλα
τώρα ποιος είναι πιο δυνατός puncher στο λούνα παρκ
δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Με αυτή τη λογική όλοι οι μπασκετμπολίστες θα ήταν ασοι στην πυγμαχία. Ο δε Σακ θα ήταν μύθος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Με αυτη τη λογικη καλυτερα να τη φας απο τον Καλαθη παρα απο τον Σακ.Διαφωνεις;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν έχει λογική αυτό που λες. Θα κάτσω να ψάξω τα punch rates και θα σου πω με στοιχεία.
Ρε συ γι αυτο υπαρχουν κατηγοριες στα κιλα.Το ιδιο ειναι να σε βαραει το χερακι του Κανελο το ιδιο του Τζοσουα;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Θυμάστε τότε που το UFC έσπρωχνε τον N'Gannou λέγοντας ότι μέτρησαν την γροθιά του και ήταν σαν να σε χτυπάει αυτοκίνητο;
Φυσικά και όχι, μετά τον αγώνα με τον Stiepe ο περισσότερος κόσμος ξέχασε καν ποιος είναι ο N'Gannou.
Φυσικά και όχι, μετά τον αγώνα με τον Stiepe ο περισσότερος κόσμος ξέχασε καν ποιος είναι ο N'Gannou.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Όχι βέβαια, αυτό δε σημαίνει όμως οτι ο κάθε χεβι έχει δυνατότερο χτύπημα απο τον κάθε μιντ.
Δε σου ειπα οτι ο Βάλιουεφ έχει αδύναμη γροθιά, απλά δε σημαίνει οτι έχει τη δυνατότερη στην κατηγορία του. Ο βλαντ.Κλίτσκο ήταν πολύ δυνατότερος, όπως και ο Λένοξ Λίουις.
Απο τους ανατολικομπλογκίτες νομίζω οτι οι δυνατότεροι ήταν οι Κλίτσκο, ο Ποβετκιν και ο Τσανγκάεφ
Εδω μιλαμε για 40 κιλα διαφορα βεβαια.Ο Valuev ηταν 150 ο Βλαδιμηρος αναθεμα αν πηγε ποτε πανω απο 110.Ερμής έγραψε: ↑05 Οκτ 2018, 16:25Όχι βέβαια, αυτό δε σημαίνει όμως οτι ο κάθε χεβι έχει δυνατότερο χτύπημα απο τον κάθε μιντ.
Δε σου ειπα οτι ο Βάλιουεφ έχει αδύναμη γροθιά, απλά δε σημαίνει οτι έχει τη δυνατότερη στην κατηγορία του. Ο βλαντ.Κλίτσκο ήταν πολύ δυνατότερος, όπως και ο Λένοξ Λίουις.
Απο τους ανατολικομπλογκίτες νομίζω οτι οι δυνατότεροι ήταν οι Κλίτσκο, ο Ποβετκιν και ο Τσανγκάεφ
Ποιο ειναι αυτο το ταγαρι?
Πρωτη φορα τον ακουω!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Εγώ ήμην φαν του Τζο Φρέζιερ και του Κάσιους, τότε που τις μεταδόσεις στην ΥΕΝΕΔ τις έκανε ο ρέκτης Κώστας Σισμάνης
Ο Τεόφιλο όμως ήταν καλλιτέχνης πραγματικός
και μια ερώτηση αν ξέρεις
Ο Κόνορ θα έβγαζε γύρο απέναντι σε έναν μεσαίο πυγμάχο;
- Μαυροβασίλης
γενικά θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο το σπεκουλάρισμα αλλά γιατί όχι;
δεν τον έχω παρακολουθήσει εκτός της σοουμαν πλευράς αλλά πρέπει να είναι αρκετά φιτ και τεχνικά επαρκής
δεν τον έχω παρακολουθήσει εκτός της σοουμαν πλευράς αλλά πρέπει να είναι αρκετά φιτ και τεχνικά επαρκής
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Beria, Μαυροβασίλης είστε και οι δύο επισκέπτες από το παράλληλο σύμπαν που δεν έβγαλε ποτέ δέκα γύρους με τον Μέιγουέδερ ο Κόνορ σε παγκόσμια μετάδοση;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Για το Money Fight λες;Stalker έγραψε: ↑05 Οκτ 2018, 18:29Beria, Μαυροβασίλης είστε και οι δύο επισκέπτες από το παράλληλο σύμπαν που δεν έβγαλε ποτέ δέκα γύρους με τον Μέιγουέδερ ο Κόνορ σε παγκόσμια μετάδοση;
Για πυγμαχία ρωτούσα
- Μαυροβασίλης
λελ, μόνο τις καγκουριές πριν είχα δειStalker έγραψε: ↑05 Οκτ 2018, 18:29Beria, Μαυροβασίλης είστε και οι δύο επισκέπτες από το παράλληλο σύμπαν που δεν έβγαλε ποτέ δέκα γύρους με τον Μέιγουέδερ ο Κόνορ σε παγκόσμια μετάδοση;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
12 Ιουν 2024, 22:59
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη: «Μην κοροϊδευόμαστε, ΘΕΛΑΜΕ το όνομα Βόρεια Μακεδονία
από Μαδουραίος » 16 Μάιος 2024, 05:08 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
16 Μάιος 2024, 06:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aς δουμε λιγο αυτο το βιντεο
από SeaHawk » 06 Φεβ 2025, 20:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2047 Προβολές
-