Σε ποια χώρα ειναι κατασκευασμένο το δικό σας;
Re: Σε ποια χώρα ειναι κατασκευασμένο το δικό σας;
Ινδια - Πακισταν κατι τετοιο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και φτάσαμε να αλλάζουμε κάθε εβδομάδα χωρίς να έχει φύγει ακόμα η παραγωγή. Άρα άστοχο το σχόλιό σου.sharp έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 14:31Παλιά φορούσαμε το ίδιο παντελόνι επί 10 χρόνια.Green Dragon έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 14:28Έπρεπε να έχουμε περισσότερη, να φτιάχνονται όλα εδώ όπως παλιά.
- EKPLIKTIKOS
Πάντως ένα καλό παντελόνι 5+ χρονάκια στα βγάζει άνετα ΙΜΟ, αντε να δείχνει λίγο παλιομοδιτικο
Τι σημαινει παλιομοδιτικο;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 16:35Πάντως ένα καλό παντελόνι 5+ χρονάκια στα βγάζει άνετα ΙΜΟ, αντε να δείχνει λίγο παλιομοδιτικο
Αν μου αρεσει ενα ρουχο, θα το φοραω. Γενικα φοραμε οτι μας αρεσει, ρουχα παπουτσια και οτι αλλο θελει ο καθενας.
Τι παει να πει μοδα ή παλιομοδοτικο; Ποιος ειναι αυτος που θα ορισει τι θα φοραει ο χ ψ ανθρωπος; Απο που και ως που θα εμφανιστει καποιος να μας πει τι να φοραμε και τι ειναι στη μοδα και τι δεν ειναι; Δεν λεω για σενα, γενικα μιλαω με αφορμη αυτο που εγραψες.
Καθε ανθρωπος εχει δικο του γουστο και δικη του βουληση και φοραει οτι τον ευχαριστει και τον κανει να νιωθει ομορφα!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Το σχόλιο μου ήταν ότι η ιδέα να παράγουμε το παντελόνι μας, γιατί είναι κακό να το εισάγουμε, οδηγεί σε φτωχότερες καταστάσεις. Όλα είναι ζήτημα προστιθέμενης αξίας, added value. Δεν βλέπεις ότι οι φτωχότερες οικονομίες το κάνουν; Ακόμη και η Κίνα, τώρα που ανέβηκε κλίμακα το έδωσε αλλού.Green Dragon έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 16:31Και φτάσαμε να αλλάζουμε κάθε εβδομάδα χωρίς να έχει φύγει ακόμα η παραγωγή. Άρα άστοχο το σχόλιό σου.sharp έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 14:31Παλιά φορούσαμε το ίδιο παντελόνι επί 10 χρόνια.Green Dragon έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 14:28Έπρεπε να έχουμε περισσότερη, να φτιάχνονται όλα εδώ όπως παλιά.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
Χωρίς να το βγάζεις από πάνω σου;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 16:35Πάντως ένα καλό παντελόνι 5+ χρονάκια στα βγάζει άνετα ΙΜΟ, αντε να δείχνει λίγο παλιομοδιτικο
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
Έχω γνωστό που από την δουλειά, έπαιρνε τζίν με 10 ευρώ και το φορούσε μέχρι να λιώσει. Ο τύπος φορούσε το ίδιο παντελόνι για κάνα χρόνο+, χωρίς να το πλένει.sharp έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 17:18Χωρίς να το βγάζεις από πάνω σου;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 16:35Πάντως ένα καλό παντελόνι 5+ χρονάκια στα βγάζει άνετα ΙΜΟ, αντε να δείχνει λίγο παλιομοδιτικο
- EKPLIKTIKOS
Μωρέ δίκιο έχεις αλλά ξέρεις τι, υπάρχει και dress code πολλές φορές. Και δεν εννοώ μόνο το επίσημο, δηλαδή να πηγαίνεις ξέρω γω στη δουλειά σου στην τράπεζα με φόρμα. Εγώ έχω ακούσει σχόλια στη δουλειά για τύπο που φοραγε 2η μέρα σερί την ίδια μπλούζα. Θα μου πεις αυτό αφορά την υγιεινή, δεν είναι το ίδιο, αλλά θέλω να σου πω, ο κόσμος είναι κακός και κουτσομπολης μερικές φορέςVolk έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 16:38Τι σημαινει παλιομοδιτικο;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 16:35Πάντως ένα καλό παντελόνι 5+ χρονάκια στα βγάζει άνετα ΙΜΟ, αντε να δείχνει λίγο παλιομοδιτικο
Αν μου αρεσει ενα ρουχο, θα το φοραω. Γενικα φοραμε οτι μας αρεσει, ρουχα παπουτσια και οτι αλλο θελει ο καθενας.
Τι παει να πει μοδα ή παλιομοδοτικο; Ποιος ειναι αυτος που θα ορισει τι θα φοραει ο χ ψ ανθρωπος; Απο που και ως που θα εμφανιστει καποιος να μας πει τι να φοραμε και τι ειναι στη μοδα και τι δεν ειναι; Δεν λεω για σενα, γενικα μιλαω με αφορμη αυτο που εγραψες.
Καθε ανθρωπος εχει δικο του γουστο και δικη του βουληση και φοραει οτι τον ευχαριστει και τον κανει να νιωθει ομορφα!
Ελπίζω για σένα, λόγω κορώνα να δουλεύετε με μάσκα.GoBzi έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 17:22Έχω γνωστό που από την δουλειά, έπαιρνε τζίν με 10 ευρώ και το φορούσε μέχρι να λιώσει. Ο τύπος φορούσε το ίδιο παντελόνι για κάνα χρόνο+, χωρίς να το πλένει.sharp έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 17:18Χωρίς να το βγάζεις από πάνω σου;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 16:35Πάντως ένα καλό παντελόνι 5+ χρονάκια στα βγάζει άνετα ΙΜΟ, αντε να δείχνει λίγο παλιομοδιτικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 18 Οκτ 2022, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες τους πως αναφέρεσαι στην Κίνα γιατί δεν νιώθουν οι άμπαλοι.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 14:14οι μ.ε.κ που εχω ειναι: αυτοκινητο, μοτοσικλετα, 2 εξωλεμβιες, αλυσοπριονο.
το αλυσοπριονο ειναι πολωνιας, γατι μου κλεψανε το μακιτα και δεν ηθελα να ξεφραγκιαστω για μια χρηση το χρονο που του κανω. νταξ, δουλευει, αυτο τουλειπε.
τα υπολοιπα, με χρονολογιες κατασκευης απο 93 μεχρι 06, ειναι ολα κατασκευασμενα στο μερος το σωστο, και προφανως δουλευουν ολα αψογα, χωρις να εχουν δει ποτε συνεργειο απο μεσα, τη συντηρηση την κανω εγω.
οτι αλλο εχει περασει απο τα χερια μου, ειναι απο τον ιδιο τοπο, κατα 90% τουλαχιστον. και σε οποια χερια κι αν ειναι τωρα, πιστευω οτι ακομη δουλευουν.
οποιος δεν καταλαβε για ποια χωρα μιλαω, να φυγει απο το τοπικ, ειναι ασχετος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Volk έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 16:38Τι σημαινει παλιομοδιτικο;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 16:35Πάντως ένα καλό παντελόνι 5+ χρονάκια στα βγάζει άνετα ΙΜΟ, αντε να δείχνει λίγο παλιομοδιτικο
ποτε δεν καταλαβα αυτη τη λεξη, "μοδα"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το έχω ξαναπεί - δεν χρειάζεται να παράγουμε τα πάντα αλλά χρειάζεται να παράγουμε περισσότερα απ' όσα παράγουμε σήμερα. Ειδικά σε περιόδους βαθιάς κρίσης τα υλικά προϊόντα μετράνε περισσότερο από τον κοπανιστό αέρα των υπηρεσιών. Αν γίνει πόλεμος θα θες ψωμί για να φας, όχι ταξίδια και ίντερνετ.sharp έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 17:17Το σχόλιο μου ήταν ότι η ιδέα να παράγουμε το παντελόνι μας, γιατί είναι κακό να το εισάγουμε, οδηγεί σε φτωχότερες καταστάσεις. Όλα είναι ζήτημα προστιθέμενης αξίας, added value. Δεν βλέπεις ότι οι φτωχότερες οικονομίες το κάνουν; Ακόμη και η Κίνα, τώρα που ανέβηκε κλίμακα το έδωσε αλλού.Green Dragon έγραψε: ↑18 Οκτ 2022, 16:31Και φτάσαμε να αλλάζουμε κάθε εβδομάδα χωρίς να έχει φύγει ακόμα η παραγωγή. Άρα άστοχο το σχόλιό σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια θα είναι η επόμενη νέα χώρα της Ευρώπης;
από Καραμελίτσα » 06 Απρ 2023, 21:02 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
06 Απρ 2023, 22:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε περίπτωση πλήγματος της Ρωσίας σε χώρα του Νατο ποια θα είναι;
από Niki » 11 Μαρ 2024, 20:06 » σε Διεθνής πολιτική - 155 Απαντήσεις
- 3559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
19 Μαρ 2024, 14:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποια χωρα του κοσμου ;
από Frappezitis » 05 Ιούλ 2023, 21:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-