Τα αγαπημενα σας ουισκι
Re: Τα αγαπημενα σας ουισκι
Αυτο που ανεβασες στη φωτο, ειναι αυτο εδω
https://www.skroutz.gr/s/4782340/Chivas ... ml#reviews
Σε ελαχιστα εξτρα λεφτα, υπαρχει αυτο εδω
https://www.skroutz.gr/s/4782330/Johnni ... 700ml.html
Δοκιμασε το και ελα γραψε εντυπωσεις.
https://www.skroutz.gr/s/4782340/Chivas ... ml#reviews
Σε ελαχιστα εξτρα λεφτα, υπαρχει αυτο εδω
https://www.skroutz.gr/s/4782330/Johnni ... 700ml.html
Δοκιμασε το και ελα γραψε εντυπωσεις.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Συμφωνω απολυτα, εχεις δικιο!
Υπαρχει γνωστος μου μελος εδω που ειχε διακοψει να πινει ουισκι λογω του οτι ειχε δοκιμασε μερικα μπουκαλια οπως αυτο και απο τοτε δεν ηπιε ποτε του ξανα ουισκι. Την εβρισκε με αλλα αλκοολουχα, επι σειρα ετων.
Μιλησαμε τηλεφωνικα, του πα να δοκιμασει μερικα μπουκαλια, δοκιμασε, αυτο ηταν!
Οταν δε βρεθηκαμε και απο κοντα και ηπιαμε διαφορα, κολλησε και πλεον ψαχνει συνεχως να δοκιμαζει διαφορα μπουκαλια. Μπορεις και εσυ να δοκιμασεις διαφορα και να δεις τι σου ταιριαζει, υπαρχουν παρα πολλες επιλογες.
Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα για πειραματισμους, χωσου και δεν θα απογοητευτεις. Οταν βρεις 2-3 μπουκαλια που σου αρεσουν, θα δεις ποσο γαμηστερο ποτο ειναι το ουισκι, δεν θα θες τιποτα αλλο!
- hellegennes
8.1 pro.kongrosian έγραψε: ↑15 Ιούλ 2022, 10:39Windows 7, με λίγο ανανά.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιούλ 2022, 23:17
Distillers Edition του 2016, με λίγο ανανά.
Πολύ δυνατή έκδοση. Πολύ πιο σταθερό από την κλασική έκδοση του Τάλισκερ. Καμμιά σχέση με Skye. Γεύση προς τον καφέ/τόφι, επίγευση με μεγάλη διάρκεια και πολύ εκλεπτυσμένο σβήσιμο. Ειλικρινά, δεν το περίμενα.
Πολύ δυνατή έκδοση. Πολύ πιο σταθερό από την προηγούμενη έκδοση των Vista. Καμία σχέση με windows XP. Ειλικρινά δεν το περίμενα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
thx αλλά δεν τό΄χω με το ποτό ,με χαλάει πολύ ,σου είπα ,τα Χριστούγεννα που έρχεται ο αδερφός μου τα τσούζουμε λιγάκι για το καλωσόρισμαVolk έγραψε: ↑15 Ιούλ 2022, 14:15Συμφωνω απολυτα, εχεις δικιο!
Υπαρχει γνωστος μου μελος εδω που ειχε διακοψει να πινει ουισκι λογω του οτι ειχε δοκιμασε μερικα μπουκαλια οπως αυτο και απο τοτε δεν ηπιε ποτε του ξανα ουισκι. Την εβρισκε με αλλα αλκοολουχα, επι σειρα ετων.
Μιλησαμε τηλεφωνικα, του πα να δοκιμασει μερικα μπουκαλια, δοκιμασε, αυτο ηταν!
Οταν δε βρεθηκαμε και απο κοντα και ηπιαμε διαφορα, κολλησε και πλεον ψαχνει συνεχως να δοκιμαζει διαφορα μπουκαλια. Μπορεις και εσυ να δοκιμασεις διαφορα και να δεις τι σου ταιριαζει, υπαρχουν παρα πολλες επιλογες.
Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα για πειραματισμους, χωσου και δεν θα απογοητευτεις. Οταν βρεις 2-3 μπουκαλια που σου αρεσουν, θα δεις ποσο γαμηστερο ποτο ειναι το ουισκι, δεν θα θες τιποτα αλλο!
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Ολα για τα Τζονι!

Σε πρωτη ευκαιρια, θα δοκιμασω αυτο.
Γενικα η Ιαπωνια, εχει 100αδες επιλογες, χτυπανε τον ανταγωνισμο αλυπητα!
Μπραβο στους Ιαπωνες, και για τα ουισκι τους!
- hellegennes
Υπερεκτιμημένα πλέον. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά και για δεκαετίες ήταν εξαιρετική η σχέση ποιότητας-τιμής. Αλλά πλέον οι τιμές τους είναι πολύ πάνω από την ποιότητα. Όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρετικά ποιοτικά γιαπωνέζικα ουίσκια, αλλά αυτά πλέον είναι πολύ πιο ακριβά από ό,τι αξίζει για οποιοδήποτε ποτό. Η δημοφιλία τους εξερράγη και το εκμεταλλεύονται έχοντας πάει τις τιμές στον θεό.
Εν προκειμένω, καλό είναι το παραπάνω, αλλά αρκετά ακριβό για την κλάση του. Θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον 60% πάνω η τιμή του σε σχέση με αυτήν που θα έπρεπε να έχει.
Εν προκειμένω, καλό είναι το παραπάνω, αλλά αρκετά ακριβό για την κλάση του. Θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον 60% πάνω η τιμή του σε σχέση με αυτήν που θα έπρεπε να έχει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εχει 50 ευρω αυτη τη στιγμη. Ποσο πιστευεις οτι θα πρεπε να εχει;hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:30Υπερεκτιμημένα πλέον. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά και για δεκαετίες ήταν εξαιρετική η σχέση ποιότητας-τιμής. Αλλά πλέον οι τιμές τους είναι πολύ πάνω από την ποιότητα. Όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρετικά ποιοτικά γιαπωνέζικα ουίσκια, αλλά αυτά πλέον είναι πολύ πιο ακριβά από ό,τι αξίζει για οποιοδήποτε ποτό. Η δημοφιλία τους εξερράγη και το εκμεταλλεύονται έχοντας πάει τις τιμές στον θεό.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
20 με 25Volk έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:33Εχει 50 ευρω αυτη τη στιγμη. Ποσο πιστευεις οτι θα πρεπε να εχει;hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:30Υπερεκτιμημένα πλέον. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά και για δεκαετίες ήταν εξαιρετική η σχέση ποιότητας-τιμής. Αλλά πλέον οι τιμές τους είναι πολύ πάνω από την ποιότητα. Όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρετικά ποιοτικά γιαπωνέζικα ουίσκια, αλλά αυτά πλέον είναι πολύ πιο ακριβά από ό,τι αξίζει για οποιοδήποτε ποτό. Η δημοφιλία τους εξερράγη και το εκμεταλλεύονται έχοντας πάει τις τιμές στον θεό.
Υ.Γ Μήπως να έκοβες το ουίσκι;
Παρατηρητής...
- hellegennes
35 μαξ και είμαι γενναιόδωρος. 30 και κάτω θα ήταν μια πιο λογική τιμή.Volk έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:33Εχει 50 ευρω αυτη τη στιγμη. Ποσο πιστευεις οτι θα πρεπε να εχει;hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:30Υπερεκτιμημένα πλέον. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά και για δεκαετίες ήταν εξαιρετική η σχέση ποιότητας-τιμής. Αλλά πλέον οι τιμές τους είναι πολύ πάνω από την ποιότητα. Όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρετικά ποιοτικά γιαπωνέζικα ουίσκια, αλλά αυτά πλέον είναι πολύ πιο ακριβά από ό,τι αξίζει για οποιοδήποτε ποτό. Η δημοφιλία τους εξερράγη και το εκμεταλλεύονται έχοντας πάει τις τιμές στον θεό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το εχεις δοκιμασει;hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:4735 μαξ και είμαι γενναιόδωρος. 30 και κάτω θα ήταν μια πιο λογική τιμή.Volk έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:33Εχει 50 ευρω αυτη τη στιγμη. Ποσο πιστευεις οτι θα πρεπε να εχει;hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:30Υπερεκτιμημένα πλέον. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά και για δεκαετίες ήταν εξαιρετική η σχέση ποιότητας-τιμής. Αλλά πλέον οι τιμές τους είναι πολύ πάνω από την ποιότητα. Όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρετικά ποιοτικά γιαπωνέζικα ουίσκια, αλλά αυτά πλέον είναι πολύ πιο ακριβά από ό,τι αξίζει για οποιοδήποτε ποτό. Η δημοφιλία τους εξερράγη και το εκμεταλλεύονται έχοντας πάει τις τιμές στον θεό.
Στα 50 ευρω που κοστιζει τωρα, ο Σκωτσεζος τι προσφερει στα ιδια χρηματα; Γραψε 3-4 μπουκαλια που θεωρεις οτι αξιζουν το 50ρικο.
Εχεις δοκιμασει τα Σκωτιας των 20-25 ευρω; Εχεις δοκιμασει και το εν λογω μπουκαλι να δεις τι διαφορα;ksk έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:3620 με 25Volk έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:33Εχει 50 ευρω αυτη τη στιγμη. Ποσο πιστευεις οτι θα πρεπε να εχει;hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2022, 15:30Υπερεκτιμημένα πλέον. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά και για δεκαετίες ήταν εξαιρετική η σχέση ποιότητας-τιμής. Αλλά πλέον οι τιμές τους είναι πολύ πάνω από την ποιότητα. Όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρετικά ποιοτικά γιαπωνέζικα ουίσκια, αλλά αυτά πλέον είναι πολύ πιο ακριβά από ό,τι αξίζει για οποιοδήποτε ποτό. Η δημοφιλία τους εξερράγη και το εκμεταλλεύονται έχοντας πάει τις τιμές στον θεό.
Υ.Γ Μήπως να έκοβες το ουίσκι;
εχω ενα drambuie πανω απο 15 χρονια και ανοιγμενο ισως καμια 10ρια χρονια, παιζει να εχει χαλασει;
σοβαρα το ρωταω
δλδ δεν ξερω καν αν τα ουισκια χαλανε/ληγουν ή απλως αν αλλοιωνεται η γευση τους
αυτο ειναι και ιδιαιτερη περιπτωση αφου ειναι και λικερ μαζι
παντως δεν μυριζει ασχημα και στη γευση φαινεται σωστο, το κραταω ετσι για την παραδοση
σοβαρα το ρωταω
δλδ δεν ξερω καν αν τα ουισκια χαλανε/ληγουν ή απλως αν αλλοιωνεται η γευση τους
αυτο ειναι και ιδιαιτερη περιπτωση αφου ειναι και λικερ μαζι
παντως δεν μυριζει ασχημα και στη γευση φαινεται σωστο, το κραταω ετσι για την παραδοση

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγαπημένα γάλατα 90s
από Otto Weininger » 24 Αύγ 2024, 22:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
24 Αύγ 2024, 23:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγαπημένα shorts από το youtube
από kongrosian » 26 Μάιος 2023, 01:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
26 Μάιος 2023, 01:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγαπημένα γυναικεία ονόματα
από Unicex » 10 Φεβ 2025, 03:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος