Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δικό το νήμα, γιατί είναι εντελώς τρελό αυτό το πράγμα: θα αναρωτηθεί κανείς ποιος και γιατί έστειλε στο κινητό ενός ενός δημοσιογράφου φωτογραφίες από υπόθεση που είναι ακόμα υπο έρευνα, και μάλιστα υλικό που εμπίπτει στον νόμο περι διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας? Νομικός δεν είμαι αλλά εδώ μου φαίνεται ότι ενδεχομένως κάποιος/κάποιοι έχουν παραβεί μια ολόκληρη σειρά απο νόμους, και το παραδέχεται ο τύπος στον αέρα λες και είναι λογικό το ότι έχει αυτό το υλικό στο κινητό του
Το πρωί διαβάζω για τον πουστόγερο γείτονα που ειπε οτι της μικρής "της αρεσε", και αναρωτιομουν αν επιτελους πιασαμε πατο ή εχει κι αλλο. Μετά ακουω τους δικηγορους καποιων εκ των κατηγορουμενων στη σκατιάνα να δινουν ρεσιτάλ αλητείας, και λέω "ώπα, δεν πιασαμε ακομα πατο".
Μετά μαθαινω αυτο με το σαλιάγκα στην εκπομπή του. Και ειμαι σιγουρος οτι ακομα δεν εχουμε πιάσει πατο. Θεωρητικά δεν γινεται να παει πιο κατω, κι ομως, ειμαι σιγουρος οτι θα παει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 19 Οκτ 2022, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πρωί διαβάζω για τον πουστόγερο γείτονα που ειπε οτι της μικρής "της αρεσε", και αναρωτιομουν αν επιτελους πιασαμε πατο ή εχει κι αλλο. Μετά ακουω τους δικηγορους καποιων εκ των κατηγορουμενων στη σκατιάνα να δινουν ρεσιτάλ αλητείας, και λέω "ώπα, δεν πιασαμε ακομα πατο".
Μετά μαθαινω αυτο με το σαλιάγκα στην εκπομπή του. Και ειμαι σιγουρος οτι ακομα δεν εχουμε πιάσει πατο. Θεωρητικά δεν γινεται να παει πιο κατω, κι ομως, ειμαι σιγουρος οτι θα παει.
Υπαρχει και ακομα πιο πατος. Αυτος που βιαζε το τετράχρονο κυκλοφορει -ακομη- ελεύθερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 19 Οκτ 2022, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπαρχει και ακομα πιο πατος. Αυτος που βιαζε το τετράχρονο κυκλοφορει -ακομη- ελεύθερος.
και αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία του μήνες μετά λόγω του θορύβου με τους παιδοβιασμούς. Αλλιώς δεν θα τον ενοχλούσε κανένας ακόμη.
Το υλικό αυτό το έχει (ας πούμε ότι το έχει) ως τι; ως δημοσιογράφος;
Υποθέτω ναι. Λογικά η "δημοσιογραφική ιδιότητα" είναι το μόνο πράγμα που τον προστατεύει από το γεγονός ότι έχει στο κινητό του υλικό παιδικής πορνογραφίας, είναι "μέρος της δημοσιογραφικής έρευνας". Αυτός που διέρρευσε αυτό το υλικό τώρα και το διακίνησε σε δημοσιογράφους δεν ξέρω αν έχει την ίδια προστασία. Προφανώς το θέμα χρίζει εισαγγελικής έρευνας, αλλά δε βλέπω να ασχολούνται
Ναι, ειναι και αυτό το ανεξήγητα θεόκουλο που έσκασε ξαφνικά.
Που δυστυχώς έχει καλυφθεί μέσα στην εκταση που εχει παρει η Μιχιάδα, και δεν ακουγεται τόσο.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.