Τι πιστεύετε για την Αθανασία του Αιγαλέου;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Τι πιστεύετε για την Αθανασία του Αιγαλέου;
Nόμισα ότι υπάρχει πιστοποιημένος αθάνατος και τον λένε Αιγαλέο. 

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εάν τα έγραφε ο Θεός, η Παναγία και οι Άγγελοι δεν νομίζω να ειχαν ανάγκη να την κάνουν να πάσχει από δερμογραφισμο πρώτα.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:43μπορεί να είχε δερμογραφισμό αλλά τα μηνύματα να τα έγραφε Άγγελος...
Και δεύτερον δεν νομίζω ολοι οι ανωτέρω να ήταν και ανορθόγραφοι και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα με την απατεωνισα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το να καταφέρεις να χοντροκονομήσεις από μια δερματική πάθηση ειναι όντως μεγάλο θαύμαGeorge_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:44Απο ποτε μια δερματική πάθηση είναι θαύμα?
Επίσης και λευκή δεν έχουν όλοι. Δεν είναι θαύμα όμως.
- George_V
Θαύμα ήταν που βρέθηκαν τόσα βόδια που την πίστεψαν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%91% ... F%81%CE%B7tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:41αυτό είναι θαύμα δεν το έχουν όλοι...
Το μεγαλύτερο θαύμα που έκανε ήταν ότι εξαφάνιζε τις περιουσίες των γερόντων που έρχονταν στο γηροκομείο που ειχε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Αλλά το κύριο είναι ότι δεν θα είχαν την ανάγκη να τα γράψουν τελείως ανορθόγραφα για να μας κάνουν να υποπτευόμαστε ότι τα έγραφε η ίδια.George_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:45Εάν τα έγραφε ο Θεός, η Παναγία και οι Άγγελοι δεν νομίζω να ειχαν ανάγκη να την κάνουν να πάσχει από δερμογραφισμο πρώτα.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:43μπορεί να είχε δερμογραφισμό αλλά τα μηνύματα να τα έγραφε Άγγελος...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- George_V
Προφανώς. Το αναφέρω και πιο πάνω.hellegennes έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:51Αλλά το κύριο είναι ότι δεν θα είχαν την ανάγκη να τα γράψουν τελείως ανορθόγραφα για να μας κάνουν να υποπτευόμαστε ότι τα έγραφε η ίδια.George_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:45Εάν τα έγραφε ο Θεός, η Παναγία και οι Άγγελοι δεν νομίζω να ειχαν ανάγκη να την κάνουν να πάσχει από δερμογραφισμο πρώτα.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:43μπορεί να είχε δερμογραφισμό αλλά τα μηνύματα να τα έγραφε Άγγελος...
- tanipteros
η δερματογραφία ήταν το χάρισμα που της έδωσε ο Θεός και η βάση για το θαύμα...πώς πχ οι σχιζοφρενείς ακούνε φωνές Αγγέλων ενώ είναι άρρωστοι ?George_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:45Εάν τα έγραφε ο Θεός, η Παναγία και οι Άγγελοι δεν νομίζω να ειχαν ανάγκη να την κάνουν να πάσχει από δερμογραφισμο πρώτα.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:43μπορεί να είχε δερμογραφισμό αλλά τα μηνύματα να τα έγραφε Άγγελος...
την επέλεξε ο Θεός διότι ήταν αγνή και πτωχή στο πνεύμα...Και δεύτερον δεν νομίζω ολοι οι ανωτέρω να ήταν και ανορθόγραφοι και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα με την απατεωνισα.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- George_V
Άμα πιστεύεις τέτοια χοντροκομμενα ψευδή εσύ είσαι πτωχος τω πνεύματι.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:52η δερματογραφία ήταν το χάρισμα που της έδωσε ο Θεός και η βάση για το θαύμα...πώς πχ οι σχιζοφρενείς ακούνε φωνές Αγγέλων ενώ είναι άρρωστοι ?George_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:45Εάν τα έγραφε ο Θεός, η Παναγία και οι Άγγελοι δεν νομίζω να ειχαν ανάγκη να την κάνουν να πάσχει από δερμογραφισμο πρώτα.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:43
μπορεί να είχε δερμογραφισμό αλλά τα μηνύματα να τα έγραφε Άγγελος...την επέλεξε ο Θεός διότι ήταν αγνή και πτωχή στο πνεύμα...Και δεύτερον δεν νομίζω ολοι οι ανωτέρω να ήταν και ανορθόγραφοι και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα με την απατεωνισα.
- tanipteros
πιστεύω και τις εικόνες που κλένε που ανεβαίνουν βουνά και χτίζονται εκκλησιές και μοναστήρια και άλλα πολλά....George_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:54Άμα πιστεύεις τέτοια χοντροκομμενα ψευδή εσύ είσαι πτωχος τω πνεύματι.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:52η δερματογραφία ήταν το χάρισμα που της έδωσε ο Θεός και η βάση για το θαύμα...πώς πχ οι σχιζοφρενείς ακούνε φωνές Αγγέλων ενώ είναι άρρωστοι ?την επέλεξε ο Θεός διότι ήταν αγνή και πτωχή στο πνεύμα...Και δεύτερον δεν νομίζω ολοι οι ανωτέρω να ήταν και ανορθόγραφοι και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα με την απατεωνισα.

- George_V
Κι εγώ. Αλλά μόνο όταν έχει εκλείψει κάθε πιθανή και απίθανη λογική εξήγηση.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:56πιστεύω και τις εικόνες που κλένε που ανεβαίνουν βουνά και χτίζονται εκκλησιές και μοναστήρια και άλλα πολλά....George_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:54Άμα πιστεύεις τέτοια χοντροκομμενα ψευδή εσύ είσαι πτωχος τω πνεύματι.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:52
η δερματογραφία ήταν το χάρισμα που της έδωσε ο Θεός και η βάση για το θαύμα...πώς πχ οι σχιζοφρενείς ακούνε φωνές Αγγέλων ενώ είναι άρρωστοι ?
την επέλεξε ο Θεός διότι ήταν αγνή και πτωχή στο πνεύμα...
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ήταν ανορθόγραφος ο άγγελος;tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:43μπορεί να είχε δερμογραφισμό αλλά τα μηνύματα να τα έγραφε Άγγελος...

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- tanipteros
πχ λογική εξήγηση για το Άγιο Φως είναι ότι το ανάβουν με τσακμάκι...αλλά αυτό δεν το πιστεύεις...την Αθανασία όμως που είχε ξεχωριστό ταμείο την απορρίπτεις....που κατρακυλάει ο οβολός είναι το θέμα κατάλαβες...?George_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:57Κι εγώ. Αλλά μόνο όταν έχει εκλείψει κάθε πιθανή και απίθανη λογική εξήγηση.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:56πιστεύω και τις εικόνες που κλένε που ανεβαίνουν βουνά και χτίζονται εκκλησιές και μοναστήρια και άλλα πολλά....

- George_V
Εσύ τι πιστεύεις για το φως?tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 16:00πχ λογική εξήγηση για το Άγιο Φως είναι ότι το ανάβουν με τσακμάκι...αλλά αυτό δεν το πιστεύεις...την Αθανασία όμως που είχε ξεχωριστό ταμείο την απορρίπτεις....που κατρακυλάει ο οβολός είναι το θέμα κατάλαβες...?George_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:57Κι εγώ. Αλλά μόνο όταν έχει εκλείψει κάθε πιθανή και απίθανη λογική εξήγηση.tanipteros έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 15:56
πιστεύω και τις εικόνες που κλένε που ανεβαίνουν βουνά και χτίζονται εκκλησιές και μοναστήρια και άλλα πολλά....
Γιατί αν πιστεύεις ότι το ανάβουν με τσακμακι τότε γιατί ξεχωρίζεις αυτό και δέχεσαι την Αθανασία?
Το ίδιο πράγμα κάνεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πιστεύετε στη θρησκεία που πιστεύετε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 26 Ιαν 2025, 22:32 » σε Θρησκειολογία - 4 Απαντήσεις
- 395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
28 Ιαν 2025, 08:47
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
27 Φεβ 2025, 13:26
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι της άρεσα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 21 Απρ 2025, 23:32 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 11 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
28 Απρ 2025, 00:22
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Νοέμ 2024, 17:38