Κραχ στα ακίνητα!

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Κραχ στα ακίνητα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Οκτ 2022, 12:29

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
19 Οκτ 2022, 12:26
Ερμής έγραψε:
19 Οκτ 2022, 12:23
19 Οκτ 2022, 12:13
Και να σκάσει η φούσκα δεν θα πάει χαμηλότερα από εκεί που ήταν το '19. Το κέντρο της αθήνας είναι ένα έντζυ λούνα παρκ, ένα βερολίνο με ήλιο
Του 14 εννοείς γιατί απο το 19 αντε να έχει ανέβει ένα max 10%.
όσοι σκοπεύουν να ξεφορτώσουν, τώρα ειναι οι ευκαιρία, που παίζουν τα πλυντήρια και οι ηλίθιοι.
κοιτά, μιλάω για κέντρο - δλδ εξάρχεια, νεάπολη, κολωνάκι, λυκαβηττός, παγκράτι χαμηλά, κουκάκι. Αυτά δεν πέφτουν κάτω από του '19 για τους γνωστούς λόγους (τουρισμός, χιψτεροποίηση, αλλοδαποί ιδιοκτήτες)
το κεντρο πιθανό όχι.
Πάντως τιποτα δε μου μυρίζει σωστά.
όλα μοιάζουν με 2007
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 19 Οκτ 2022, 12:30

Υδράργυρος έγραψε:
19 Οκτ 2022, 12:28
19 Οκτ 2022, 12:26

κοιτά, μιλάω για κέντρο - δλδ εξάρχεια, νεάπολη, κολωνάκι, λυκαβηττός, παγκράτι χαμηλά, κουκάκι. Αυτά δεν πέφτουν κάτω από του '19 για τους γνωστούς λόγους (τουρισμός, χιψτεροποίηση, αλλοδαποί ιδιοκτήτες)
Με 10% πληθωρισμό κάτω από το 19 δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές σε καμιά περίπτωση.
σωστότατο αυτό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 19 Οκτ 2022, 14:09

Καταρρεουν οι τιμες απο 31 Μαρ 2018.
Μιλαμε για μεγαλη, χοντρη, ζεστη, φλεβωδης και μακρουλη καταρρευση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 25 Οκτ 2022, 09:36

Απογειώθηκαν τα ακίνητα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Η μέση ζητούμενη τιμή πώλησης στα νότια προάστια της Αττικής είναι η ακριβότερη πανελλαδικά καθώς διαμορφώνεται στα 3.167 ευρώ ανά τ.μ.
https://news.b2green.gr/25225/%ce%b1%cf ... f%8a%ce%ba

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 25 Οκτ 2022, 10:02

H χειρότερη χώρα στον κόσμο για ν'αγοράσεις σπίτι, και εις ανώτερα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Οκτ 2022, 10:12

Chilloutbuddy έγραψε:
25 Οκτ 2022, 10:02
πρέπει αυτό που ειχες αναφέρει περι μελβούρνης και φούσκας ακινήτων και μετά η σύγκριση με την ελ πρωτεύουσα να γίνει στίκυ.
Όχι τπτ άλλο αλλα για να μη βγαίνουν μετά οι ραντιέρηδες που νομίζουν τώρα πως ειναι κάποιοι και να κλαίγονται

μπουχουχουχου έχω να πληρώσω 15χιλιάρικα ΕΝΦΙΑ που να τα βρω κλαψ λυγμ, που ειναι το κράτος; επενδύσαμε το αίμα και τα όνειρα μας
Ίακχος έγραψε:
25 Οκτ 2022, 09:36
Η μέση ζητούμενη τιμή πώλησης στα νότια προάστια της Αττικής είναι η ακριβότερη πανελλαδικά καθώς διαμορφώνεται στα 3.167 ευρώ ανά τ.μ.
Να μη σε απογοητεύσω αλλά σχεδόν σε κάθε μη πανίσχυρη χώρα που ξεκινουσε με πρότζεκτ τυπου Ελληνικού, μετά απο κάποια χρόνια τα απάρτμεντς στους ουρανοξύστες νοικιάζονταν με την ώρα για βιζιτάκια πολυτελείας. Και εννοείται μετά κλάμα οι μαυραγορίτες.

Προσωπικά περιμένω. Ξέρω δε θα ξαναπέσουν σα επίπεδα του 2012-13 δυστυχώς αλλά ξέρω πως δε γίνεται η κατσιβελοχώρα να είναι σε τιμές Μόναχου και Αμστερνταμ. Σπαω καλή πλάκα βέβαια με όσους ξεπουλάνε χωραφάκια και χρεώνονται για καμια τριαντακονταετία σε τράπεζες για να πάρουν 80τμ στο αρβανιτοχώρι.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 25 Οκτ 2022, 10:17

Εικόνα

What!?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Οκτ 2022, 10:21

Μαγκιά του όποιος τα πάρει αυτά τα χρήματα, δόξα τω θεω υπάρχουν αρκετοί αλβανοί, ουκρανοί, ρώσοι, ποινικοί που ξεπλένουν, οπότε στα παπάρια τους.
6Κ το τετραγωνικό για γλυφάδα δίνεις μόνο αν πρέπει να ξεπλύνεις χρήμα. Διοτι επενδυτικά δεν αξίζει.
Daje έγραψε:
19 Οκτ 2022, 14:09
Επειδη είσαι μέσα στη φάση αυτή, δώσε μου μια εκτίμηση. Πιστεύεις πως τα 6Κ/τμ για Γλυφάδα παίρνουν και άλλη άνοδο;
Σοβαρά ρωτάω, όχι κοροϊδευτικά.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 25 Οκτ 2022, 10:30

Ερμής έγραψε:
25 Οκτ 2022, 10:21
Μαγκιά του όποιος τα πάρει αυτά τα χρήματα, δόξα τω θεω υπάρχουν αρκετοί αλβανοί, ουκρανοί, ρώσοι, ποινικοί που ξεπλένουν, οπότε στα παπάρια τους.
6Κ το τετραγωνικό για γλυφάδα δίνεις μόνο αν πρέπει να ξεπλύνεις χρήμα. Διοτι επενδυτικά δεν αξίζει.
Daje έγραψε:
19 Οκτ 2022, 14:09
Επειδη είσαι μέσα στη φάση αυτή, δώσε μου μια εκτίμηση. Πιστεύεις πως τα 6Κ/τμ για Γλυφάδα παίρνουν και άλλη άνοδο;
Σοβαρά ρωτάω, όχι κοροϊδευτικά.
Διαμέρισμα είναι των 116 τετραγωνικών. Της μάνας μου το σπίτι στην Καλαμαριά είναι πιο μεγάλο και το δικό μου αν και πιο μικρό, παίζει ο μικρός με τους φίλους του μέχρι και μπουγέλο στην αυλή.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 25 Οκτ 2022, 10:33

Gherschaagk έγραψε:
25 Οκτ 2022, 10:17
Εικόνα

What!?
βερολινο με ηλιο

καλα θα παει και αυτο :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Οκτ 2022, 10:36

Όχι εγω πραγματικά και χωρίς ίχνος ειρωνείας περιμένω την τοποθέτηση και εκτίμηση του Daje γιατί ασχολείται με το επάγγελμα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 25 Οκτ 2022, 10:36

Ερμής έγραψε:
25 Οκτ 2022, 10:12
Chilloutbuddy έγραψε:
25 Οκτ 2022, 10:02
πρέπει αυτό που ειχες αναφέρει περι μελβούρνης και φούσκας ακινήτων και μετά η σύγκριση με την ελ πρωτεύουσα να γίνει στίκυ.
Όχι τπτ άλλο αλλα για να μη βγαίνουν μετά οι ραντιέρηδες που νομίζουν τώρα πως ειναι κάποιοι και να κλαίγονται

μπουχουχουχου έχω να πληρώσω 15χιλιάρικα ΕΝΦΙΑ που να τα βρω κλαψ λυγμ, που ειναι το κράτος; επενδύσαμε το αίμα και τα όνειρα μας
Ίακχος έγραψε:
25 Οκτ 2022, 09:36
Να μη σε απογοητεύσω αλλά σχεδόν σε κάθε μη πανίσχυρη χώρα που ξεκινουσε με πρότζεκτ τυπου Ελληνικού, μετά απο κάποια χρόνια τα απάρτμεντς στους ουρανοξύστες νοικιάζονταν με την ώρα για βιζιτάκια πολυτελείας. Και εννοείται μετά κλάμα οι μαυραγορίτες.

Προσωπικά περιμένω. Ξέρω δε θα ξαναπέσουν σα επίπεδα του 2012-13 δυστυχώς αλλά ξέρω πως δε γίνεται η κατσιβελοχώρα να είναι σε τιμές Μόναχου και Αμστερνταμ. Σπαω καλή πλάκα βέβαια με όσους ξεπουλάνε χωραφάκια και χρεώνονται για καμια τριαντακονταετία σε τράπεζες για να πάρουν 80τμ στο αρβανιτοχώρι.
https://energymag.gr/news/latest-news/a ... exoteriko/

οταν τους ψηφιζετε δεν τα ξερετε? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 25 Οκτ 2022, 10:40

Ερμής έγραψε:
Το θέμα είναι ότι αυτοί που είναι στην εξουσία ή αυτοί που ελέγχουν την εξουσία, βλέπε Λάτσης, έχουν κεφάλαιοποιήσει την περιουσία τους σε ακίνητα. Αυτό σημαίνει ότι θα στηρίξουν τις υψηλές τιμές με οποιοδήποτε κόστος. Γιατί μπορεί να πέσει ένας δρόμος που συνδέει δύο μεγάλες πόλεις αλλά αυτοί θα προτιμήσουν να φτιάξουν από την αρχή ένα δρόμο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με το διπλό κόστος.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 25 Οκτ 2022, 10:49

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένω (νότια) μου είπε ότι θα το βάλει για πούλημα. Σύντομα θα σας πω αν θα αναγκαστώ να μετακομίσω γιατί μου είπε ζητάει 400-500κ :giggle::grfl:

Να δούμε αν θα βρεθεί κάποιος. Υποθέτω μας το είπε μήπως το αγοράσουμε εμείς.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Οκτ 2022, 10:53

Εμπεδοκλής έγραψε:
25 Οκτ 2022, 10:40
Ερμής έγραψε:
Το θέμα είναι ότι αυτοί που είναι στην εξουσία ή αυτοί που ελέγχουν την εξουσία, βλέπε Λάτσης, έχουν κεφάλαιοποιήσει την περιουσία τους σε ακίνητα. Αυτό σημαίνει ότι θα στηρίξουν τις υψηλές τιμές με οποιοδήποτε κόστος. Γιατί μπορεί να πέσει ένας δρόμος που συνδέει δύο μεγάλες πόλεις αλλά αυτοί θα προτιμήσουν να φτιάξουν από την αρχή ένα δρόμο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με το διπλό κόστος.
Δε ξέρω. Επ΄σιςη δε ξερω αν άλλη χώρα έχει τέτοιες μεγάλες διαφορές (βασικα αν εχει αντικειμενικές) σε αντικειμενική και εμπορική αξία.
Για παράδειγμα οι λιστες βγάζουν πως στην Αθήνα η μέση τιμή αγοράς ειναι στα 1300€ :lol::smt005:
EKPLIKTIKOS έγραψε:
25 Οκτ 2022, 10:49
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένω (νότια) μου είπε ότι θα το βάλει για πούλημα. Σύντομα θα σας πω αν θα αναγκαστώ να μετακομίσω γιατί μου είπε ζητάει 400-500κ :giggle::grfl:

Να δούμε αν θα βρεθεί κάποιος. Υποθέτω μας το είπε μήπως το αγοράσουμε εμείς.
ωχ καλή δύναμη. Εμένα ευτυχώς μου ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο με αύξηση κάτω του 10% στο ήδη λογικό μίσθωμα που είχα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών