Ολάκερος Αγιος ήτο, γιατί να μην έχει ζευγάρια να αλλάζει?
Εδώ εγώ έχω καμιά δεκαριά χαβαϊάνας μόνο.
Δεν θα μέτραγε να καθιέρωναν και ευλογημένα δίχαλα;
Βλέπω να καθιερώνουν τα δικά μας σε κάμποσα χρόνια, σαν ειδος υπο εξαφάνιση.
Εδω και λιγα χρονια εχει ατονίσει πολύ το δίχαλο απο τη μόδα. Βλέπεις δυνατά γκομενακια σε παραλια να κυκλοφορουν πλεον με τις παντούφλες των παππούδων τους, ή ακριβώς σαν αυτές του ΕΣ.
Τα καγκούρια το ξεκινησαν αυτο για καποιο λογο, και μετά επεκτάθηκε και στις γκόμενες.
Ολάκερος Αγιος ήτο, γιατί να μην έχει ζευγάρια να αλλάζει?
Εδώ εγώ έχω καμιά δεκαριά χαβαϊάνας μόνο.
Δεν θα μέτραγε να καθιέρωναν και ευλογημένα δίχαλα;
Βλέπω να καθιερώνουν τα δικά μας σε κάμποσα χρόνια, σαν ειδος υπο εξαφάνιση.
Εδω και λιγα χρονια εχει ατονίσει πολύ το δίχαλο απο τη μόδα. Βλέπεις δυνατά γκομενακια σε παραλια να κυκλοφορουν πλεον με τις παντούφλες των παππούδων τους, ή ακριβώς σαν αυτές του ΕΣ.
Τα καγκούρια το ξεκινησαν αυτο για καποιο λογο, και μετά επεκτάθηκε και στις γκόμενες.
μονο τα κροκς μπορουν να ειναι βλοημενα.
τα διχαλα ειναι για γκομινες και κουνιστους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Πόσες παντούφλες έχει, τελικά, ο αγ. Σπυρίδωνας;
Με αφορμή τους ευσεβείς παντουφλοπροσκυνητές
ο Δ. Αλικάκος έκανε μια έρευνα για τις ιερές παντούφλες
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρουσιαστεί τουλάχιστον πέντε (5) διαφορετικά ζευγάρια ιερών παντουφλών προς παντουφλοπροσκύνηση.
Οι παντουφλαμύντορες ισχυρίζονται ότι ο άγιος, ο οποίος να σημειωθεί πέθανε το 348 μ.Χ., κάθε τόσο σηκώνεται από τον τάφο και κόβει βόλτες, πέρα-δώθε, στην Κέρκυρα (μπρρρ), οπότε χαλάνε οι παντούφλες και παίρνει άλλες (αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημη συναλλαγή του αγίου με κάποιο κατάστημα παντουφλών στην Κέρκυρα ή οπουδήποτε άλλου).
Τώρα το γιατί κάποιες από τις αγιοπαντούφλες εκτίθενται σε άριστη κατάσταση, είναι ακόμα ένα από τα θαύματα της παντουφλοσύνης.
Πάντως, οι πιστοί ουδόλως πτοούνται. Οποτεδήποτε και οπουδήποτε εμφανιστούν παντούφλες του αγίου, σπεύδουν να τις προσκυνήσουν και να τις ασπαστούν με ευλάβεια και κατάνυξη. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι τύποι και οι τύπισσες αυτοί/αυτές ψηφίζουν.
Παλεύουν να διατηρήσουν το μαγαζί. Όσο πουλάει το αφήγημα και υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν μπαρούφες, το θησαυροφυλάκιο θα είναι γεμάτο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το να γελάς με τους πανηλίθιους λέγεται πήξιμο τώρα;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Έχω κλάσει στο γέλιο. Αυτά, οι κηραλοιφές του Βελό, οι επιστολές του Τζίζας..Πού πάμε ρε μαλάκες;
Όχι εμείς, αλλά οι πανηλίθιοι που τα πιστεύουν και τα ακουμπάνε στους απατεώνες.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Πόσες παντούφλες έχει, τελικά, ο αγ. Σπυρίδωνας;
Με αφορμή τους ευσεβείς παντουφλοπροσκυνητές
ο Δ. Αλικάκος έκανε μια έρευνα για τις ιερές παντούφλες
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρουσιαστεί τουλάχιστον πέντε (5) διαφορετικά ζευγάρια ιερών παντουφλών προς παντουφλοπροσκύνηση.
Οι παντουφλαμύντορες ισχυρίζονται ότι ο άγιος, ο οποίος να σημειωθεί πέθανε το 348 μ.Χ., κάθε τόσο σηκώνεται από τον τάφο και κόβει βόλτες, πέρα-δώθε, στην Κέρκυρα (μπρρρ), οπότε χαλάνε οι παντούφλες και παίρνει άλλες (αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημη συναλλαγή του αγίου με κάποιο κατάστημα παντουφλών στην Κέρκυρα ή οπουδήποτε άλλου).
Τώρα το γιατί κάποιες από τις αγιοπαντούφλες εκτίθενται σε άριστη κατάσταση, είναι ακόμα ένα από τα θαύματα της παντουφλοσύνης.
Πάντως, οι πιστοί ουδόλως πτοούνται. Οποτεδήποτε και οπουδήποτε εμφανιστούν παντούφλες του αγίου, σπεύδουν να τις προσκυνήσουν και να τις ασπαστούν με ευλάβεια και κατάνυξη. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι τύποι και οι τύπισσες αυτοί/αυτές ψηφίζουν.
Παλεύουν να διατηρήσουν το μαγαζί. Όσο πουλάει το αφήγημα και υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν μπαρούφες, το θησαυροφυλάκιο θα είναι γεμάτο.
Πάντως έχουν ένα θέμα με τις παντούφλες.
"Βοήθειά μας", λέει ο ένας.
Η παντούφλα!
"Αμήν", λέει η άλλη.
Επαναλαμβάνω: όλοι αυτοί ψηφίζουν.
Έχω κλάσει στο γέλιο. Αυτά, οι κηραλοιφές του Βελό, οι επιστολές του Τζίζας..Πού πάμε ρε μαλάκες;
Όχι εμείς, αλλά οι πανηλίθιοι που τα πιστεύουν και τα ακουμπάνε στους απατεώνες.
Απορώ ρε συ Νάνδρε. Ειλικρινά. Το έχουμε συζητήσει και κατ'ιδίαν άπειρες φορές. Προσωπικά δεν με αφορά η πίστη του καθενός, τη σέβομαι. Αλλά το να είναι τόσο ηλίθιος και να μην αντιλαμβάνεται την εμπορευματοποίηση, με ξεπερνάει.
Απορώ ρε συ Νάνδρε. Ειλικρινά. Το έχουμε συζητήσει και κατ'ιδίαν άπειρες φορές. Προσωπικά δεν με αφορά η πίστη του καθενός, τη σέβομαι. Αλλά το να είναι τόσο ηλίθιος και να μην αντιλαμβάνεται την εμπορευματοποίηση, με ξεπερνάει.
Και γιατί θα πρέπει να σεβαστώ την πίστη/μαλακία του κάθε ηλιθίου; Από πότε ο ηλίθιος απαιτεί να σεβόμαστε την ηλιθιότητα του;
Επειδή επηρεάζεται από το παπαδαριό και ψηφίζει ότι του πουν; Και την ζημιά την πληρώνουμε οι αποδέλοιποι;
Και γιατί θα πρέπει να σεβαστώ την πίστη/μαλακία του κάθε ηλιθίου; Από πότε ο ηλίθιος απαιτεί να σεβόμαστε την ηλιθιότητα του;
Επειδή επηρεάζεται από το παπαδαριό και ψηφίζει ότι του πουν; Και την ζημιά την πληρώνουμε οι αποδέλοιποι;
στηριζω νανδρο. δε σεβομαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει όπου γουστάρει ή να μην έχει επαφή με καμία θρησκεία, εφ'όσον το επιθυμεί. Αυτό που δεν ανέχομαι προσωπικά είναι ο προσηλυτισμός που επιχειρείται από διάφορα φυντάνια αιρετικά, ορθόδοξα κλπ κλπ και φυσικά από την Εκκλησία ΑΕ που είναι αν μη τι άλλο μια κερδοφόρα επιχείρηση από τα γεννοφάσκια της.
Δεν ξέρω πως μπορούμε να πάψουμε αυτή την ''ιερή'' δράση. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως η ζημία προκαλείται κυρίως απ'την απήχηση που υπάρχει. Έχω δε την αίσθηση πως ο κόσμος πια αρχίζει και αντιλαμβάνεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό τέτοιου είδους παπαριές. Κυρίως οι πιο νέοι άνθρωποι. Ε, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει να ξηλώνεται το πουλόβερ της αγυρτίας.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.