Δεν ξερω ποσο θα πωλειται σε δυο χρονια.Με τις σημερινες συνθηκες πανω κατω στα ιδια αφου νομιζω οτι ετσι κι αλλιως τα 700 ειναι επιτηδες υψηλη τιμη εκκινησης.
Κραχ στα ακίνητα!
Re: Κραχ στα ακίνητα!
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
αρα εχεις αίσθηση πως μαλλον έχουμε ταβανιάσει τιμολογιακά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μην με ρωτατε εμενα για ακινητα. Εσεις τα ξερετε καλυτερα. Πεφτετε και μεσα συχνα 
Αν θελετε τη γνωμη μου για τιποτα οπισθια και βυζους, εδω ειμαι.

Αν θελετε τη γνωμη μου για τιποτα οπισθια και βυζους, εδω ειμαι.

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μα σε ρωτήσαμε την εκτίμηση σου σχετικά επειδη τα ξέρεις και οι υπολοιποι κάνουμε εικασίες , μη το παίζεις βαρυς, αυτή ειναι η εύκολη λύση
Ανταλλασω εκτιμηση για πορεια αγορας με 1 τεμαχιο φρεσκα, ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Φυσικά, και μαζί κεφάλαιο από πεθερόΕρμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2022, 12:43Με δώρο οικόπεδο;Awesomatic έγραψε: ↑25 Οκτ 2022, 12:09Έναν. Αλλά το έφτιαξε αυτός όπως ήθελε και είναι μονοκατοικία (βασικά βίλα) με μεγάλο κήπο σε πολύ καλή περιοχή με δικό του κλειστό γκαράζ κλπ κλπ κλπ. Επίσης πήρε χρόνια να το τελειώσει.
Να αγοράσει έτοιμο για τέτοια ποσά όχι, ούτε έναν. Ούτε καν στα μισά από αυτά τα λεφτά.

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
ε μα ναι έτσι όλοι ξέρουμε να τα φτιάξουμεAwesomatic έγραψε: ↑25 Οκτ 2022, 13:27Φυσικά, και μαζί κεφάλαιο από πεθερόΕρμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2022, 12:43Με δώρο οικόπεδο;Awesomatic έγραψε: ↑25 Οκτ 2022, 12:09
Έναν. Αλλά το έφτιαξε αυτός όπως ήθελε και είναι μονοκατοικία (βασικά βίλα) με μεγάλο κήπο σε πολύ καλή περιοχή με δικό του κλειστό γκαράζ κλπ κλπ κλπ. Επίσης πήρε χρόνια να το τελειώσει.
Να αγοράσει έτοιμο για τέτοια ποσά όχι, ούτε έναν. Ούτε καν στα μισά από αυτά τα λεφτά.

Κ το γλυκό είναι να έχουν καβατζώσει δώρα οικοπεδα, κεφάλαια και να σου λένε μετά. Πως μπορείς να μένεις στο ενοίκιο

Εξαρταται και πως παει η οικονομια.Αν πχ σε δυο χρονια εχεις ζηκο και αυξηση φορων ή ακομα χειροτερα υφεση,οι τιμες θα πεσουν γιατι δεν θα κυκλοφορει το χρημα.
Παντα μα παντα οι τιμες ειναι συναρτηρηση της οικονομιας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ναι οκ ευχαριστώ πολύ, αυτό ισχύει για τα πάντα. Λέω εσείς που είστε μέσα στο θέμα τι αίσθηση έχετε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεκτό. Αλλά πρώτα θα μιλήσεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- EKPLIKTIKOS
Κανέναν. Ξέρω 2 που αγόρασαν με ~250κ
Ο ένας τα βρήκε απο κληρονομιά, ο άλλος είχε μπλακ κ συμφώνησε να δώσει κάποια μπλακ
με αυξηση στα υλικα και τις πρωτες υλες γυρω στο 30% δεν προκειται να πεσουνε οι τιμες στο ορατο μελλον ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Σε αυτά τα επίπεδα και εγώ ξερω κόσμο με τις προϋποθέσεις οτι κάποιος έχει σπρώξει σεβαστό ποσό σα δώρο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Οκτ 2022, 15:34Κανέναν. Ξέρω 2 που αγόρασαν με ~250κ
Ο ένας τα βρήκε απο κληρονομιά, ο άλλος είχε μπλακ κ συμφώνησε να δώσει κάποια μπλακ
Επίσης δε ξέρω κανέναν να δίνει ενοίκιο 1100 πλας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 860 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
06 Σεπ 2023, 18:28
-
- 0 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
31 Ιούλ 2024, 19:09
-
-
Νέα δημοσίευση 2025 : Υποχρεωτική ασφάλιση σε Ι.Χ. (και ακίνητα; ) από φυσικές καταστροφές
από georgebi » 31 Οκτ 2024, 15:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
31 Οκτ 2024, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τούρκοι αγοράζουν μαζικά ακίνητα στην Θράκη και τα νησιά του Β. Αιγαίου
από Vardos » 30 Μαρ 2025, 08:46 » σε Εθνικά Θέματα - 33 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Μαρ 2025, 13:38
-