tanipteros έγραψε: ↑26 Οκτ 2022, 16:20
ksk έγραψε: ↑26 Οκτ 2022, 16:18
tanipteros έγραψε: ↑26 Οκτ 2022, 16:17
κάποιες είναι κοινές άλλες όχι αλλά έχω επίγνωση των αντίθεων πνευμάτων και το μίσος και ζήλεια που τρέφουν
Έχουν δλδ όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα...;
τα πνευματικά όντα με τα οποία έχω έρθει σε επαφή ναι έχουν συναισθήματα, οι δε αντίθεοι ζηλεύουν και μισούν άλλα όντα τα οποία λατρεύουν και τιμουν οι άνθρωποι
Σοβαρές ερωτήσεις χωρίς να ειρωνεύομαι.
Σε τι διαφέρουν τα πνευματικά όντα που έρχονται σε επαφή με έναν {βάλε θρησκεία/πίστη} με τα πνευματικά όντα που έρχονται σε επαφή με εσένα;
Οταν ήρθες σε επαφή με τα πνευματικά όντα, ήσουν υπο την επήρεια βοτάνων/ναρκωτικών;
Λόγω του ότι είσαι μορφή εδώ μέσα σε έχω ψάξει και σε έχω βρει από τον Μπεθανη με εθνικούς μέχρι και σε αστρολογικά φόρουμ. Στο κανάλι σου στο YouTube έχεις ύμνους σε αρχαίους Θεούς, εδώ μιλάς για Βουδισμό και στο blog σου έχεις τελετή κάθαρσης εμπνευσμένη από τους βουδιστές, προσαρμοσμένη στην ελληνική (αρχαία) θρησκεία.
Μιλάς για θρησκευτικό συναίσθημα και κάνεις αναφορές σε μεταθανάτια ζωή, κάτι που έρχεται σε κόντρα με τον βουδισμό.
Πως έφτασες στο σημείο να τα μπερδέψεις;
Έχει γίνει συσχετισμός όλων αυτών από άλλους ή είσαι ο πρώτος; Μήπως εχεις ξεκινήσει δική σου αίρεση εσκεμμένα;
Ο καθένας μας μπορεί να βγει και να πουλάει τρέλα με τέτοια θέματα και να απαντάει γενικευμένα. Πως ακριβώς διαφέρεις εσύ;