Να καταργηθεί η αλλαγή της ώρας;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Να καταργηθεί η αλλαγή της ώρας;
Η χαρά των χειμωνάκηδων/καταθλιψάκηδων, απο σημερα. Μαύρα σκοτάδια απο τις 17.30.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εγώ προτείνω να πάμε 30 λεπτά μπροστά μόνιμα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
Εγώ προτείνω να πάμε ενα 6μηνο μπροστά και να μεινουμε σε τέτοια εποχη, για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.
Εκτός αν εχουμε λοκντάουν μεσα σε αυτό το χειμωνα, οπότε εντάξει, αξίζει να τον ζησουμε.
Ή τρελλό καλοκαιρινό αγόρι ή χειμωνιάτικος αρκούδος, έτσι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σε 6 μήνες που λέει πάντως είναι Απρίλιος και θα έχουμε Πάσχα τότε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 15:34Ή τρελλό καλοκαιρινό αγόρι ή χειμωνιάτικος αρκούδος, έτσι;
Μάλλον τρελό πασχαλινό αγόρι

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
30 Απριλίου θα έχεις, σιγά. Μετά το Πάσχα ξεκινα η αντιστροφη καλοκαιρινη μέτρηση. Το Πάσχα κανουμε και μπάνια.
- vantono
Απλά με καταβάλει πολύ η ρουτίνα του χειμώνα, με βαραίνει, για καποιο λογο αισθάνομαι και σωματικά και ψυχολογικά πιο αδύναμος. Ξυπναω πολυ πιο δύσκολα τα πρωινα, μπορεί να κοιμηθώ 8-9ωρο και να αισθάνομαι οτι θελω άλλο τόσο υπνο, ενώ το καλοκαιρι ακομα και με 5ωράκι ειμαι στην τσίτα, κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 15:34Ή τρελλό καλοκαιρινό αγόρι ή χειμωνιάτικος αρκούδος, έτσι;
Το λοκντάουν σπάει αρκετά τη χειμωνιατικη ρουτινα και μου επιτρέπει να προσαρμόσω μια δικιά μου για τον εαυτό μου.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Θα συμφωνήσω.omg kai 3 lol έγραψε: ↑07 Οκτ 2022, 11:15
διαφωνω, μεχρι να ετοιμαστεις και να βγεις απτο σπιτι αρχιζει να ξημερωνει και αυτη η αλλαγη του φωτος στην αρχη της ημερας δινει την αισθηση οτι ο χρονος περναει γρηγοροτερα κι οτι εχεις κανει ηδη πολυ περισσοτερα απο το να ειχες ενα σταθερο απαραλλαχτο φως
Όταν ξυπνάς και είναι ήδη μερα, αισθάνεσαι ο μεγαλύτερος τεμπέλης του σύμπαντος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Dwarven Blacksmith
Ίσως είσαι απλά ψωνάρα. Εγώ που είμαι μετριόφρων πιστεύω ότι δε φτάνω ούτε το μικρό δαχτυλάκι των μεγαλύτερων τεμπέλεδων του σύμπαντος.Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 15:49Θα συμφωνήσω.omg kai 3 lol έγραψε: ↑07 Οκτ 2022, 11:15
διαφωνω, μεχρι να ετοιμαστεις και να βγεις απτο σπιτι αρχιζει να ξημερωνει και αυτη η αλλαγη του φωτος στην αρχη της ημερας δινει την αισθηση οτι ο χρονος περναει γρηγοροτερα κι οτι εχεις κανει ηδη πολυ περισσοτερα απο το να ειχες ενα σταθερο απαραλλαχτο φως
Όταν ξυπνάς και είναι ήδη μερα, αισθάνεσαι ο μεγαλύτερος τεμπέλης του σύμπαντος.

Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο. Το καλοκαίρι με "ναρκώνει" ενώ ο χειμώνας με ζωντανεύει. Και αναφέρομαι στην καθημερινότητα και όχι στις μικρές ή μεγάλες διακοπές.vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 15:40Απλά με καταβάλει πολύ η ρουτίνα του χειμώνα, με βαραίνει, για καποιο λογο αισθάνομαι και σωματικά και ψυχολογικά πιο αδύναμος. Ξυπναω πολυ πιο δύσκολα τα πρωινα, μπορεί να κοιμηθώ 8-9ωρο και να αισθάνομαι οτι θελω άλλο τόσο υπνο, ενώ το καλοκαιρι ακομα και με 5ωράκι ειμαι στην τσίτα, κτλ.
Το λοκντάουν σπάει αρκετά τη χειμωνιατικη ρουτινα και μου επιτρέπει να προσαρμόσω μια δικιά μου για τον εαυτό μου.
Ιδανική βρίσκω την εποχή που διανύουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Συμφωνώ, αλλα κυρίως φέτος, λόγω των ήπιων θερμοκρασιών έως τώρα. Κοντεύουμε Νοέμβρη και εδω Αθηνα δεν θυμάμαι να εχει πεσει κατω απο 17-18 βαθμους το ράντομ μεσημερι-απογευμα, μεχρι τωρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 16:13Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο. Το καλοκαίρι με "ναρκώνει" ενώ ο χειμώνας με ζωντανεύει. Και αναφέρομαι στην καθημερινότητα και όχι στις μικρές ή μεγάλες διακοπές.vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 15:40Απλά με καταβάλει πολύ η ρουτίνα του χειμώνα, με βαραίνει, για καποιο λογο αισθάνομαι και σωματικά και ψυχολογικά πιο αδύναμος. Ξυπναω πολυ πιο δύσκολα τα πρωινα, μπορεί να κοιμηθώ 8-9ωρο και να αισθάνομαι οτι θελω άλλο τόσο υπνο, ενώ το καλοκαιρι ακομα και με 5ωράκι ειμαι στην τσίτα, κτλ.
Παλιότερα που απο Οκτωβρη αρχιζε να βαράει κάτι <15άρια, με ξενέρωνε.
Γενικα οι καλύτερες εποχες του χρονου απο άποψη θερμοκρασίας, πρέπει να ειναι Σεπτέμβρης-αρχές Οκτώβρη και τέλη Απρίλη μέχρι αρχές ή μέσα Ιουνίου.
Δεν μιλάμε για θερμοκρασία αλλά για διάθεση. Ούτε καν για ηλιοφάνεια γιατί στην Ελλάδα οι χειμωνιάτικες λιακάδες είναι πιο αστραφτερές από τις καλοκαιρινές.vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 16:44Συμφωνώ, αλλα κυρίως φέτος, λόγω των ήπιων θερμοκρασιών έως τώρα. Κοντεύουμε Νοέμβρη και εδω Αθηνα δεν θυμάμαι να εχει πεσει κατω απο 17-18 βαθμους το ράντομ μεσημερι-απογευμα, μεχρι τωρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 16:13Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο. Το καλοκαίρι με "ναρκώνει" ενώ ο χειμώνας με ζωντανεύει. Και αναφέρομαι στην καθημερινότητα και όχι στις μικρές ή μεγάλες διακοπές.vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 15:40
Απλά με καταβάλει πολύ η ρουτίνα του χειμώνα, με βαραίνει, για καποιο λογο αισθάνομαι και σωματικά και ψυχολογικά πιο αδύναμος. Ξυπναω πολυ πιο δύσκολα τα πρωινα, μπορεί να κοιμηθώ 8-9ωρο και να αισθάνομαι οτι θελω άλλο τόσο υπνο, ενώ το καλοκαιρι ακομα και με 5ωράκι ειμαι στην τσίτα, κτλ.
Παλιότερα που απο Οκτωβρη αρχιζε να βαράει κάτι <15άρια, με ξενέρωνε.
Γενικα οι καλύτερες εποχες του χρονου απο άποψη θερμοκρασίας, πρέπει να ειναι Σεπτέμβρης-αρχές Οκτώβρη και τέλη Απρίλη μέχρι αρχές ή μέσα Ιουνίου.
Απλώς, κάποιοι είναι καλοκαιρινοί και κάποιοι χειμωνιάτικοι. Θέμα γούστου. Και οι μεν βρίσκουν τους δε ξενέρωτους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Είναι εισαγωγή περιττής πολυπλοκότητας στο σύστημα μέτρησης του χρόνου. Κανονικά θα έπρεπε να καταργηθεί εντελώς από παντού.
Κάπως έτσι βλέπω να γίνεται και με τις μάσκες και τα αντισηπτικά. Θα μας μείνουν φόρτωμα επ' αόριστον και σε σαράντα χρόνια, σε μια νέα πανδημία, θα συζητείται εκ νέου η χρησιμότητά τους.
Κάπως έτσι βλέπω να γίνεται και με τις μάσκες και τα αντισηπτικά. Θα μας μείνουν φόρτωμα επ' αόριστον και σε σαράντα χρόνια, σε μια νέα πανδημία, θα συζητείται εκ νέου η χρησιμότητά τους.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Εγώ προτείνω να πάμε όλοι 15 χρόνια πίσω, για να γλυτώσουμε τα μνημόνια.

Γι αυτό πρέπει να καταργηθεί η αλλαγή της ώρας και να παραμείνουμε στη θερινή.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2820 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
02 Απρ 2025, 07:04
-
-
Νέα δημοσίευση Μέγας οδηγός αλλαγής ώρας
από Libre arbitre » 31 Μαρ 2024, 16:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
31 Μαρ 2024, 16:54
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 835 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
22 Μαρ 2024, 11:09
-