Η σεξουαλική μου δραστηριότητα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Η σεξουαλική μου δραστηριότητα.
Θα ήθελα γενικά συμβουλές για να αυξήσω τη συχνότητα του σεξ. Το σεξ θέλω να γίνει πραγματικότητα στη ζωή μου.
Έχω να κάνω σεξ εδώ και 2 χρόνια. Πολλές είναι οι κοπέλες γύρω μου και έχω άλλες σχέσεις με αυτές.
Το θέμα είναι το κίνητρο. Τώρα μόλις με έπιασε οτι πρέπει επειγόντως να γαμησω και να γαμησω ελεεινά.
Γενικά είμαι στοχοπροσηλωμενος. Αυτό με τον έρωτα δε μου βγαίνει πάντα σε καλό. Θέλω να πηδήξω χωρίς να ερωτευτώ.
Έχω να πω πολλά ακόμη αλλά κράταω και κάτι για μετά.
Έχω να κάνω σεξ εδώ και 2 χρόνια. Πολλές είναι οι κοπέλες γύρω μου και έχω άλλες σχέσεις με αυτές.
Το θέμα είναι το κίνητρο. Τώρα μόλις με έπιασε οτι πρέπει επειγόντως να γαμησω και να γαμησω ελεεινά.
Γενικά είμαι στοχοπροσηλωμενος. Αυτό με τον έρωτα δε μου βγαίνει πάντα σε καλό. Θέλω να πηδήξω χωρίς να ερωτευτώ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Re: Η σεξουαλική μου δραστηριότητα.
Να πας στα νησιά το καλοκαίρι. Παίζουν σύντομες γνωριμίες για τους νέους
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Γενιά της Αμαρτίας
Δε μπορώ να βοηθήσω φίλε ,είμαι παντρεμένος με 4 παιδιά. Έχω ξεχάσει και πως γίνεται.
Ξυρίσου θα φαίνεσαι νεώτερος

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Γενιά της Αμαρτίας
Ήθελα πολύ έντονα να παντρευτώ αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι παραλήρημα μες στην αγαμία
- Γενιά της Αμαρτίας
Ξυρισμένος είμαι παντού και έχω και μπέιμπι φεης
Θέλω κάτι φτηνό αισχρό και ξεφτιλισμενο. Δεν θέλω διακοπές.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
Πλήρωσες τις κλήσεις ρε μλκ ή αβγάτισαν;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχω δύο μήνες από την επίδοση

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μεταξουργείο.
Ψυχιατρείο.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Οκτ 2022, 21:14Θα ήθελα γενικά συμβουλές για να αυξήσω τη συχνότητα του σεξ. Το σεξ θέλω να γίνει πραγματικότητα στη ζωή μου.
Είσαι στο κατάλληλο μέρος για συμβουλές στο θέμα φίλε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
δεν πειράζει...
Μπες σε ένα σχετικό σάιτ γνωριμιών και δείξε κωλαράκι - όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεσκεπαστηκε δίκτυο του Isis με δραστηριότητα στο λαθρεμπόριο. Πλοκάμια του και στην Ελλάδα
από Ίακχος » 12 Νοέμ 2024, 10:33 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
12 Νοέμ 2024, 10:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία
από AlienWay » 20 Οκτ 2024, 21:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Οκτ 2024, 22:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σεξουαλική πλύση εγκεφάλου σε μωρά....
από tanipteros » 24 Οκτ 2023, 22:32 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
24 Οκτ 2023, 23:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σεξουαλική επίθεση σε 25χρονη απο Παλαιστίνιο
από Golden Age » 10 Οκτ 2023, 21:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age