Ο Βενέτης έχει πολύ καλή οργάνωση και φρέσκα προϊόντα, που ανανεώνονται συνεχώς αλλά σε επίπεδο γλυκών δεν μπορεί να παίξει. Τα γλυκά του είναι προσεγμένα και με δελεαστική εμφάνιση αλλά έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες. Καμμία επιχείρηση δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην εξειδίκευση που απαιτούν συγκεκριμένα προϊόντα.foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 17:14Σαν κάτι τυπους που οδηγανε 900 χιλιόμετρα πήγαινε -έλα για να φέρουν καλό λάδι ή φετα που μπορείς να πάρεις ακόμα και στα περιπτερα και στο μεταξύ ο βλάχος τους σπρώχνει ο,τι δηλητηριώδες κατακαθι κόβεται από την τυποποίηση.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:47Δεν είσαι μερακλής τύπε. Ο volk τα θέλει όλα γαμηστερά. Ο Βενέτης δεν είναι γαμηστερός, υπάρχει σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο.
Θυμάστε πόσο λαχταριστό ήταν;
Re: Θυμάστε πόσο λαχταριστό ήταν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το κουλούρι δεν είναι γλυκό (αν και όντως έχει ζαχαρη). Του Βενετη είναι ακριβώς όπως το περιγραφει ο OP.
Σημειωτέον έχω φάει κουλούρι με αγνότατα υλικά και ήταν αρκετά πιο λαστιχένιο. Λογικά θέλει τη σκατίλα του για να βγει καλό, όπως ο γύρος
Σημειωτέον έχω φάει κουλούρι με αγνότατα υλικά και ήταν αρκετά πιο λαστιχένιο. Λογικά θέλει τη σκατίλα του για να βγει καλό, όπως ο γύρος

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι λες τώρα τύπε; Δεν έχεις ιδέα από γαμηστερά φαγητά. Άλλοι θα πήγαιναν Ουζμπεκιστάν για πεπόνια κι άλλοι Πακιστάν για μάνγκο. Τι είναι 900 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα;foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 17:14Σαν κάτι τυπους που οδηγανε 900 χιλιόμετρα πήγαινε -έλα για να φέρουν καλό λάδι ή φετα που μπορείς να πάρεις ακόμα και στα περιπτερα και στο μεταξύ ο βλάχος τους σπρώχνει ο,τι δηλητηριώδες κατακαθι κόβεται από την τυποποίηση.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:47Δεν είσαι μερακλής τύπε. Ο volk τα θέλει όλα γαμηστερά. Ο Βενέτης δεν είναι γαμηστερός, υπάρχει σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειστε γλυκου η κουλουρου?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 17:25Ο Βενέτης έχει πολύ καλή οργάνωση και φρέσκα προϊόντα, που ανανεώνονται συνεχώς αλλά σε επίπεδο γλυκών δεν μπορεί να παίξει. Τα γλυκά του είναι προσεγμένα και με δελεαστική εμφάνιση αλλά έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες. Καμμία επιχείρηση δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην εξειδίκευση που απαιτούν συγκεκριμένα προϊόντα.foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 17:14Σαν κάτι τυπους που οδηγανε 900 χιλιόμετρα πήγαινε -έλα για να φέρουν καλό λάδι ή φετα που μπορείς να πάρεις ακόμα και στα περιπτερα και στο μεταξύ ο βλάχος τους σπρώχνει ο,τι δηλητηριώδες κατακαθι κόβεται από την τυποποίηση.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:47
Δεν είσαι μερακλής τύπε. Ο volk τα θέλει όλα γαμηστερά. Ο Βενέτης δεν είναι γαμηστερός, υπάρχει σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
λατρειαVolk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 07:09Μετα απο αρκετο ψαξιμο μεσα στη πολη, τελικα βρηκα το μαγαζι που φτιαχνουν τη γνησια συνταγη με το παραδοσιακο τραγανο κουλουρι Θεσσαλονικης!
Για οσους θελουν να το απολαυσουν, το μαγαζι λεγεται Γέυση απο Σουσάμι και ειναι στη Νεα Ερυθραια.
Εχουν το κλασικο τραγανο που εψαχνα, εχουν και πολλα διαφορετικα για ολα τα γουστα.
Μολις δοκιμασα το κλασικο τραγανο, η αληθεια ελαμψε! Οι τυποι φτιαχνουν τη γνησια παλια παραδοσιακη συνταγη, καθε μπουκια και γυρνας πισω στο χρονο.
Ενιωσα ξανα παιδι!
Πηρα μερικα μαζι μου σε μια τσαντα, μπηκα στο αμαξι, πηγα σε ενα παρκο στη Φιλοθεη που πηγαινα απο μικρος, εβγαλα το κουλουρι, εκλεισα τα ματια και ξεκινησα να τρωω.
Εικονες, ηχοι, συναισθηματα, ηρθαν μεσα στο μυαλο μου απο το παρελθον.
Το φαι, ειναι μεγαλη ιστορια. Οι γευσεις γενικοτερα, τα αρωματα απο αυτο που τρως ή πινεις. Με μια μπουκια ή με μια γουλια, μπορει να δακρυσεις, να θυμηθεις, να νιωσεις, να καταλαβεις, να ψαχτεις!
Να ναι καλα οι ανθρωποι, πλεον το βρηκα!

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Νόστιμο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Αυτό το μάγκο αξίζει να πας στο Πακιστάν να το δοκιμάσεις. Τα σπάει.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 18:12Τι λες τώρα τύπε; Δεν έχεις ιδέα από γαμηστερά φαγητά. Άλλοι θα πήγαιναν Ουζμπεκιστάν για πεπόνια κι άλλοι Πακιστάν για μάνγκο. Τι είναι 900 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα;

ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν λέω για αυτό αλλά δεν έγινε κάτι.Σπύρος έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 19:01Αυτό το μάγκο αξίζει να πας στο Πακιστάν να το δοκιμάσεις. Τα σπάει.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 18:12Τι λες τώρα τύπε; Δεν έχεις ιδέα από γαμηστερά φαγητά. Άλλοι θα πήγαιναν Ουζμπεκιστάν για πεπόνια κι άλλοι Πακιστάν για μάνγκο. Τι είναι 900 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα;
Δεν χρειαζεται να πας. Υπαρχουν μεταφορικες εταιριες που εξυπηρετουν σχεδον παντου ανα το κοσμο.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 18:12Τι λες τώρα τύπε; Δεν έχεις ιδέα από γαμηστερά φαγητά. Άλλοι θα πήγαιναν Ουζμπεκιστάν για πεπόνια κι άλλοι Πακιστάν για μάνγκο. Τι είναι 900 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα;foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 17:14Σαν κάτι τυπους που οδηγανε 900 χιλιόμετρα πήγαινε -έλα για να φέρουν καλό λάδι ή φετα που μπορείς να πάρεις ακόμα και στα περιπτερα και στο μεταξύ ο βλάχος τους σπρώχνει ο,τι δηλητηριώδες κατακαθι κόβεται από την τυποποίηση.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:47
Δεν είσαι μερακλής τύπε. Ο volk τα θέλει όλα γαμηστερά. Ο Βενέτης δεν είναι γαμηστερός, υπάρχει σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Αν είναι τα ίδια γλυκά με αυτά που έχει στο κατάστημα της γλυφάδας, χμμμ οκ, υπερεκτιμημένος όσο δε πάει.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:40Για γλυκά, στην Ξάνθη είναι εγγύηση ο Παπαπαρασκευάς και στην Κομοτηνή ο Νεντίμ.Volk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:37Δεν εχω παει ποτε Θρακη.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:34Μια γειτονιά είμαστε όλοι. Τι Ερυθραία, τι Θεσσαλονίκη;
Κι εγώ που θέλω σιροπιαστά θα πεταχτώ μέχρι Νεντίμ στην Κομοτηνή.
Ισως παω καποια στιγμη για να δοκιμασω τα κεμπαπ τους.
Για σιροπιαστά θα προτιμήσω τον αντιερντογανικό γκιλιογλου.
Όσο για κουλούρια έχω μαγαζί εις τα νότια που δε το φτάνει τίποτα και πουθενά, αλλά θα το κρατήσω δια τους εκλεκτούς και μόνο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για Παπαπαρασκευά δεν μπορώ να ξέρω γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να συγκρίνω.Ερμής έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 10:09Αν είναι τα ίδια γλυκά με αυτά που έχει στο κατάστημα της γλυφάδας, χμμμ οκ, υπερεκτιμημένος όσο δε πάει.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 12:40Για γλυκά, στην Ξάνθη είναι εγγύηση ο Παπαπαρασκευάς και στην Κομοτηνή ο Νεντίμ.
Για σιροπιαστά θα προτιμήσω τον αντιερντογανικό γκιλιογλου.
Όσο για κουλούρια έχω μαγαζί εις τα νότια που δε το φτάνει τίποτα και πουθενά, αλλά θα το κρατήσω δια τους εκλεκτούς και μόνο.
Κατάλαβες Volk; Θα κατέβω Αθήνα για τον γκιλιογλου. Όχι που μου κουνιέσαι εσύ για το κουλούρι στην νέα Ερυθραία.
- Καραμελίτσα
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
3 παρατηρήσεις πύτε και όχι επειδή ο παπαπα είναι πατριώτης

1.εγώ που έγραψα ότι έχει ίδια πράγματα με Ξάνθη, μιλάω για χρόνια πριν όταν είχε ανοίξει. Έχω καιρό να πάω. Δυστυχώς στην μασαμπουκοπροϊόντα κάθε χρόνο και χειρότερα.
2. Πλην όμως, σε ένα μαγαζί με τόσα προϊόντα, οποιοδήποτε μαγαζί, κάποια θα τρώνε την σκόνη ενός ανταγωνιστή, σε κάποια θα τρώει σκόνη ο ανταγωνιστής. Θα πει κάποιος αν χρησιμοποιεί ποιοτικές πρώτες ύλες κάποιο μαγαζί (που εκεί πάσχουν τα ζαχαροβολκοπλαστεία) δεν θα είναι εμφανές παντού; Ναι και όχι. Ιλίσια στο serano έχει το καλύτερο τσουρέκι της πόλης, σε άλλα είδη είναι καλός αλλά δεν αξίζει να το προτιμήσεις από το εκάστοτε συνοικιακό σου. Παπαπά θα πάω για νουγκάδες, αλλά είμαι και εκ των πραγμάτων νουγκολάγνος.
3. Αν αυτός που αναφέρεις είναι ένας Τούρκος στο Σύνταγμα, δεν έχω πάει ποτέ αλλά όταν ήμουν Κωνσταντινούπολη αναφέρανε ότι υπάρχει μαγαζί στο Σύνταγμα που πάει με αεροπλάνο ο μπακλαβάς λοοοολ.
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
10 Απρ 2024, 18:51
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Απρ 2025, 17:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θυμάστε την επίθεση που δέχτηκαν οι κάτοικοι της Καλαμιάς Κοζάνης ;;;;;;
από Frappezitis » 19 Αύγ 2023, 08:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 2125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Αύγ 2023, 22:35
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μαρ 2024, 21:09