μπάρι μπρίντιζι ξέχνα τα είναι πολύ μακρυά. Για εμένα το όπτιμουμ είναι ήγου-ανκόναBeria έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:45Το παπόρι πρέπει να είναι όντως απάλευτο, οπότε θα προσπαθήσω να κάνω την μικρότερη διαδρομή (μάλλον όμως όχι Μπάρι, γιατί έχει πολύ δρόμο μέχρι επάνω και θα είμαι μόνος μου)ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:42Ιταλία προσοχή στα βενζινάδικα στην ότοστράντα. Πήγαν να μου παραβιάσουν την πόρτα και έκαναν ζημιά την οποία μου παρακράτησαν από την προκαταβολή στο ρεντεκαράδικο.
Το παπόρι είναι απάλευτο, δες αν σε βολεύει ανκόνα από ηγουμενίτσα, ο δρόμος είναι καλός πλέον
Ταξίδι Ιταλία - Αυστρία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ταξίδι Ιταλία - Αυστρία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πίσω αριστεράΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:53Ποια πόρτα; Την πίσω;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:42Ιταλία προσοχή στα βενζινάδικα στην ότοστράντα. Πήγαν να μου παραβιάσουν την πόρτα και έκαναν ζημιά την οποία μου παρακράτησαν από την προκαταβολή στο ρεντεκαράδικο.
Το παπόρι είναι απάλευτο, δες αν σε βολεύει ανκόνα από ηγουμενίτσα, ο δρόμος είναι καλός πλέον
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ποιές κυρίες; μέσα στο χειμώνα μόνο φορτηγατζήδες θα έχει. εκτός αν ψάχνεις να σε λαξέψουνε, οπότε πάω πάσοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:57Μα γιατί απαλευτο.Beria έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:45Το παπόρι πρέπει να είναι όντως απάλευτο, οπότε θα προσπαθήσω να κάνω την μικρότερη διαδρομή (μάλλον όμως όχι Μπάρι, γιατί έχει πολύ δρόμο μέχρι επάνω και θα είμαι μόνος μου)ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:42Ιταλία προσοχή στα βενζινάδικα στην ότοστράντα. Πήγαν να μου παραβιάσουν την πόρτα και έκαναν ζημιά την οποία μου παρακράτησαν από την προκαταβολή στο ρεντεκαράδικο.
Δες το κρουαζιέρα και καλά. γύρνα στο κατάστρωμα και τη ντισκοτέκ του πλοίου και κάνε τον κάμποσο στις κύριες.
Φάση μεγάλος ανατολικός ή έστω δεν λοβ μποουτ.
Και από τη χώρα βέβαια έχει το γούστο του, ακόμη και μόνος.
Είχα φθάσει Αυστρία σε Ρόουντ τριπ με παρέα πριν 15 χρόνια. Αλλά μέσα απ' τα Βαλκάνια- Σλοβενια. Καλή φασις.
Κι εγώ αυτό σκέφτομαιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 16:39μπάρι μπρίντιζι ξέχνα τα είναι πολύ μακρυά. Για εμένα το όπτιμουμ είναι ήγου-ανκόναBeria έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:45Το παπόρι πρέπει να είναι όντως απάλευτο, οπότε θα προσπαθήσω να κάνω την μικρότερη διαδρομή (μάλλον όμως όχι Μπάρι, γιατί έχει πολύ δρόμο μέχρι επάνω και θα είμαι μόνος μου)ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:42Ιταλία προσοχή στα βενζινάδικα στην ότοστράντα. Πήγαν να μου παραβιάσουν την πόρτα και έκαναν ζημιά την οποία μου παρακράτησαν από την προκαταβολή στο ρεντεκαράδικο.
Είναι το όριο μου για ώρες στο καράβι και η Ανκόνα είναι πολύ κοντά για να βρεθώ με τον γιο μου
Ο μπουμερομπαμπας θα παει με την μπουμερομαμα να παρουν τον γιοκα απο το σπιτι και να τον φερουν πισω στην μπουμεροχωρα.
Μην ξεχασετε να παρετε και κεφτεδακια, μακαρονια με κιμα και σπανακοπιτα για το ταξιδι.
Μην ξεχασετε να παρετε και κεφτεδακια, μακαρονια με κιμα και σπανακοπιτα για το ταξιδι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
O γιος άφησε την Βιέννη και μένει με το (νέο) κορίτσι στο Κόμο
Δεν ξαναγυρίζει στην μπουμεροχώρα ποτέ
Ο μπαμπάς έχει χωρίσει με την μαμά εδώ και 15 χρόνια
Ο μπαμπας είναι η επιτομή του XGen και δεν κουβαλάει κεφτεδάκια και σπανακόπιτα στα ταξίδια
Επίσης ο γιός είναι σεφ, οπότε δεν υπήρχε περιπτωση να κουβαλάμε κεφτεδάκια και μακαρόνια με κιμά
- Cecily Anne
1. Τα βάζετε σε φορτωτική για Ασπρόπυργο
2. πετάτε αεροπορικώς
3. Γυρνάτε την Ιταλία με τραινο
2. πετάτε αεροπορικώς
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε ολα εξω επεσα δηλαδη ο ατιμος.Beria έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 16:59O γιος άφησε την Βιέννη και μένει με το (νέο) κορίτσι στο Κόμο
Δεν ξαναγυρίζει στην μπουμεροχώρα ποτέ
Ο μπαμπάς έχει χωρίσει με την μαμά εδώ και 15 χρόνια
Ο μπαμπας είναι η επιτομή του XGen και δεν κουβαλάει κεφτεδάκια και σπανακόπιτα στα ταξίδια
Επίσης ο γιός είναι σεφ, οπότε δεν υπήρχε περιπτωση να κουβαλάμε κεφτεδάκια και μακαρόνια με κιμά

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Όχι ρε. Το ταξίδι με το αυτοκίνητο το θέλουμε για βόλτα και κουβένταCecily Anne έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 16:591. Τα βάζετε σε φορτωτική για Ασπρόπυργο
2. πετάτε αεροπορικώς
Δεν είναι πολλά τα πράγματα που θα κουβαλάμε (ρούχα και βιβλία, τα άλλα τα πούλησαν με τον χωρισμό)
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
ελεύθερος αυτήν την περίοδο;

☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
- Cecily Anne
Καλά, όπως νομίζεις. Εγώ αυτό που έχω να θαυμάσω από την Ιταλία είναι οι απίστευτες διαδρομές με το τραίνο.Beria έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 17:01Όχι ρε. Το ταξίδι με το αυτοκίνητο το θέλουμε για βόλτα και κουβένταCecily Anne έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 16:591. Τα βάζετε σε φορτωτική για Ασπρόπυργο
2. πετάτε αεροπορικώς
Δεν είναι πολλά τα πράγματα που θα κουβαλάμε (ρούχα και βιβλία, τα άλλα τα πούλησαν με τον χωρισμό)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τρεις φορές έχω ταξιδέψει μέσω Ιταλίας.
Καράβι από Πάτρα για Ανκόνα, πάντα καμπίνα και ξεραθήκαμε στον ύπνο.
Κανένα πρόβλημα. Τώρα αν είσαι μόνος σου και πρέπει να μοιραστείς την καμπίνα με άλλους, είναι αλλοιώς. Εμένα πάντως δεν θα με πείραζε.
Η απόσταση Ανκόνα - Κόμο δεν είναι και τόσο τρομερή.
Αναφορικά με το πάρκινγκ, μια φορά που μείναμε σε ξενοδοχείο στο Μιλάνο παρκάραμε στον δρόμο απ'έξω αλλά είχαμε δώσει το κατιτίς στον "φύλακα" του δρόμου που μας πλησίασε. Μια άλλη επισκέπτρια που δεν τον χαρτζηλίκωσε, βρήκε το αμάξι της ανοιγμένο το επόμενο πρωί.
Μια φορά μας έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού και αυτό έγινε μόλις περάσαμε τα σύνορα για Ελβετία. Νομίζαμε ότι ήταν άλλος κόσμος εκεί και χαλαρώσαμε σε σημείο απροσεξίας...
Καράβι από Πάτρα για Ανκόνα, πάντα καμπίνα και ξεραθήκαμε στον ύπνο.
Κανένα πρόβλημα. Τώρα αν είσαι μόνος σου και πρέπει να μοιραστείς την καμπίνα με άλλους, είναι αλλοιώς. Εμένα πάντως δεν θα με πείραζε.
Η απόσταση Ανκόνα - Κόμο δεν είναι και τόσο τρομερή.
Αναφορικά με το πάρκινγκ, μια φορά που μείναμε σε ξενοδοχείο στο Μιλάνο παρκάραμε στον δρόμο απ'έξω αλλά είχαμε δώσει το κατιτίς στον "φύλακα" του δρόμου που μας πλησίασε. Μια άλλη επισκέπτρια που δεν τον χαρτζηλίκωσε, βρήκε το αμάξι της ανοιγμένο το επόμενο πρωί.
Μια φορά μας έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού και αυτό έγινε μόλις περάσαμε τα σύνορα για Ελβετία. Νομίζαμε ότι ήταν άλλος κόσμος εκεί και χαλαρώσαμε σε σημείο απροσεξίας...
Yippie Kay Yay
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πειδη είπες σου άνοιξαν την πίσω πόρτα σε ένα βενζινάδικο....ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 16:43ποιές κυρίες; μέσα στο χειμώνα μόνο φορτηγατζήδες θα έχει. εκτός αν ψάχνεις να σε λαξέψουνε, οπότε πάω πάσοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 15:57Μα γιατί απαλευτο.
Δες το κρουαζιέρα και καλά. γύρνα στο κατάστρωμα και τη ντισκοτέκ του πλοίου και κάνε τον κάμποσο στις κύριες.
Φάση μεγάλος ανατολικός ή έστω δεν λοβ μποουτ.
Και από τη χώρα βέβαια έχει το γούστο του, ακόμη και μόνος.
Είχα φθάσει Αυστρία σε Ρόουντ τριπ με παρέα πριν 15 χρόνια. Αλλά μέσα απ' τα Βαλκάνια- Σλοβενια. Καλή φασις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κι εμένα ...στην πρωτεύουσα της Γερμανίας μου κλέψανε το πορτοφόλι και στην πρωτεύουσα της Ευρώπης πήγαν να μου κλέψουν την βαλίντζα!
Ελλάδα και Βαλκάνια ποτές.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
22 Ιούλ 2023, 17:53
-
-
Νέα δημοσίευση Η Αυστρία έπεσε χωρίς να πέσει ούτε 1 τουφεκιά.
από Αρίστος » 19 Απρ 2025, 06:57 » σε Διεθνής πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 1967 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
23 Απρ 2025, 00:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογές στην Αυστρία - άλλη μια νίκη του Πουτιν;
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 29 Σεπ 2024, 09:12 » σε Διεθνής πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
07 Ιαν 2025, 10:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυστρία: Οκτώ μήνες με αναστολή στον πρώην (ΔΕΞΙΟ-Λαικο κομμα) καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς
από Frappezitis » 25 Φεβ 2024, 12:32 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μαρ 2024, 06:54
-