Εγώ σήμερα είδα ότι κάποιος μου χάρισε ένα σπάνιο κόμιξ από την παιδική μου ηλικία...
Ξύπνησα πολύ χαρούμενος και αμέσως έκανα αναζήτηση στο web για κομικς..
Εσείς θυμάστε τι όνειρο είδατε σήμερα;

όντως πολύ αγχωτικό όνειρο...και ολόκληρο σενάριο...
Κάτι απέρριψες και ήταν λάθος η επιλογή σου...tanipteros έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 06:26όντως πολύ αγχωτικό όνειρο...και ολόκληρο σενάριο...
όχι φίλε δεν ξέρω από όνειρα.
καμιά φορά διαβάζω από ονειροκρίτη διότι εγώ βλέπω συμβολικά όνειρα πιο πολύ...
πχ πριν μέρες είδα ένα πόρταλ και μέσα ήταν άνθρωποι που καβαλούσαν λιοντάρια.
ένα λιοντάρι βγαίνει από το πόρταλ και έρχεται προς το μέρος μου...
εγώ φοβήθηκα και άρχισα να τρέχω...
τώρα σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το λιοντάρι είναι οιωνός καλής τύχης αλλά εγώ λόγω φόβου απομακρυνόμουν....οπότε με κυνηγά η καλή μου τύχη και γω τρέχω....
Κική ξέρεις να λες τα ονείρατα...?ksk έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 15:36Κάτι απέρριψες και ήταν λάθος η επιλογή σου...tanipteros έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 06:26όντως πολύ αγχωτικό όνειρο...και ολόκληρο σενάριο...
τώρα σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το λιοντάρι είναι οιωνός καλής τύχης αλλά εγώ λόγω φόβου απομακρυνόμουν....οπότε με κυνηγά η καλή μου τύχη και γω τρέχω....
Μιλάω για παρελθόν που θα το βρεις μπροστά σου.
Τάκη εξαρτάται από την Δάφνη...tanipteros έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 16:51Κική ξέρεις να λες τα ονείρατα...?ksk έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 15:36Κάτι απέρριψες και ήταν λάθος η επιλογή σου...tanipteros έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 06:26
όντως πολύ αγχωτικό όνειρο...και ολόκληρο σενάριο...
Μιλάω για παρελθόν που θα το βρεις μπροστά σου.
Ενταξει...φόρουμ και τηλεόραση μαγειρεύτηκαν ...tanipteros έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 15:47Σήμερα μεσημέρι που κοιμήθηκα είδα λέει...τον Λιακόπουλο καρτούν να συμμαχεί με τους G.I.Joe και απενεργοποίησε ένα Ελληνικό αεροπλανοφόρο στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας...το κομπιούτερ του αεροπλανοφόρου το λέγαν Μέτατρον...
όπως είναι τα όνειρα έτσι είναι και την ώρα του θανάτου...το μυαλό συγκρατεί ενέργειες-σκέψεις που χρειάζεται αποφόρτιση και καθαρισμός για αυτό χρειάζεται χρόνος....ksk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 23:46Ενταξει...φόρουμ και τηλεόραση μαγειρεύτηκαν ...tanipteros έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 15:47Σήμερα μεσημέρι που κοιμήθηκα είδα λέει...τον Λιακόπουλο καρτούν να συμμαχεί με τους G.I.Joe και απενεργοποίησε ένα Ελληνικό αεροπλανοφόρο στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας...το κομπιούτερ του αεροπλανοφόρου το λέγαν Μέτατρον...
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.tanipteros έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 23:49όπως είναι τα όνειρα έτσι είναι και την ώρα του θανάτου...το μυαλό συγκρατεί ενέργειες-σκέψεις που χρειάζεται αποφόρτιση και καθαρισμός για αυτό χρειάζεται χρόνος....ksk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 23:46Ενταξει...φόρουμ και τηλεόραση μαγειρεύτηκαν ...tanipteros έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 15:47Σήμερα μεσημέρι που κοιμήθηκα είδα λέει...τον Λιακόπουλο καρτούν να συμμαχεί με τους G.I.Joe και απενεργοποίησε ένα Ελληνικό αεροπλανοφόρο στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας...το κομπιούτερ του αεροπλανοφόρου το λέγαν Μέτατρον...
Το πρώτο έχει να κάνει με κάτι σχετικό που είδες...Naida έγραψε: ↑08 Δεκ 2022, 06:56Είδα 2 όνειρα. Το ένα με γέμισε χαρά, μου ήταν ευχάριστο δηλαδή και το άλλο με αγχωσε. Στο ένα είδα κοτοπουλάκια μικρά γλυκουτσικα μέσα στο σπίτι μου έτρεχαν και ήταν τόσο γλυκούλικα και στο άλλο είδα τον χώρο του λεγάμενου αυτό που φτιάχνει είμασταν μέσα και είχε μια σόμπα κρεμασμένη από το ταβάνι, και άρχισε να πετάει σπίθες και βγαίνουμε έξω και ξαφνικά άρχισαν να μεταδίδονται σπίθες παντού και λαμπαδιασε ο τόπος και μπήκα μέσα να πάρω την τσάντα μου που ήταν έξω έξω γιατί είχα λεφτά μέσα και με είδε και μπήκε και αυτός μέσα να πάει στις ασφάλειες να τις κλείσει μήπως και το σώσει αλλά ήταν στο βάθος και εγώ είχα βγει έξω και έβλεπα να πέφτουν από το οίκημα διάφορα επειδή καιγόταν και έλεγα θα βγει πάλι; τελικά βγήκε και είχε σταματήσει η φωτιά αλλά είχε καεί σχεδόν ολοσχερώς. Και του μίλαγα να τον παρηγόρησω και μου λέει *δεν είναι τίποτα κούκλα μου, εγώ θα το φτιάξω πάλι όπως ήταν * και κατέρρευσε. Και φώναζα να συνέλθει και αγωνιουσα όπως αγωνιουσα τότε με το κοβιντ που είχε πέσει το οξυγόνο και αγωνιουσα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Αυτό το συναίσθημα είχα.