Ερώτηση προς άθεους: Αν δεν υπάρχει Θεός, τότε τί υπάρχει..;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Ερώτηση προς άθεους: Αν δεν υπάρχει Θεός, τότε τί υπάρχει..;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Νοέμ 2022, 22:33

Νατάσα έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 21:51
nik_killthemall έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 19:39
Νατάσα έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 13:48

Σου επαναλαμβάνω το εξής απλό, κάνε μόνος σου το πείραμα, πάρε ένα αυγό, βραστο, και πες μου πόσο κράτησε, ώστε να μπορείς να το φας, μια εβδομάδα; Δύο; Πόσο;

Για επιστήμη και αποδείξεις δεν μιλάς;

Κι αν θες, κάνε κι ένα πείραμα με το νερό. Πόσο καιρό κρατάει χωρίς να αλλοιωθεί;

Έλα μετά να μου πεις τι διαπίστωσες.
Το πείραμα με το αυγό κάντο εσύ, εγώ έχω ευαίσθητο στομάχι. Κατά τ'άλλα ούτε που διάβασες τι σου έγραψα.
Ε τότε μην μας λες μετά ότι δεν υπάρχει Θεός και κουραφέξαλα! Εγώ σου μιλώ για ένα θαυμαστό που ζω και γω μαζί με άλλον πιστό κόσμο και συ κάνεις τον Κινέζο. Θες να Τον πλησιασεις ή όχι;
Παίρνουμε ένα αυγό. Το βράζουμε. Και το αφήνουμε ένα χρόνο κάπου στο χώρο μας. Στο σαλόνι σε περίοπτη θέση ωσάν Φαμπερζέ, στον πάγκο της κουζίνας, στο κέρατό μου το τράγιο. Αν είναι ''διαβασμένο '' ,τρώγεται; Αυτό λες;
Κάνε το ίδιο πείραμα και με ''διαβασμένο κρέας'', με ό,τι στην ευχή ''διαβασμένο'' γουστάρεις. Απλά ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ. ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ. Μην κοροϊδευόμαστε μπροστά στα μούτρα μας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 10 Νοέμ 2022, 22:37

Νατάσα έγραψε:

Ε τότε μην μας λες μετά ότι δεν υπάρχει Θεός και κουραφέξαλα! Εγώ σου μιλώ για ένα θαυμαστό που ζω και γω μαζί με άλλον πιστό κόσμο και συ κάνεις τον Κινέζο. Θες να Τον πλησιασεις ή όχι;
Πως να τον πλησιάσω ? τρώγοντας αυγά εβδομάδων, δοξάζοντας κεράκια και ιερά πασουμάκια, και λατρεύοντας θαυματουργές εικόνες ? Μπα άστο, καλύτερα για όλους μας να μην τον πλησιάσω. Μακριά μου κι όλα καλά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 10 Νοέμ 2022, 22:37

Νατάσα έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:
Νατάσα έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 13:48

Σου επαναλαμβάνω το εξής απλό, κάνε μόνος σου το πείραμα, πάρε ένα αυγό, βραστο, και πες μου πόσο κράτησε, ώστε να μπορείς να το φας, μια εβδομάδα; Δύο; Πόσο;

Για επιστήμη και αποδείξεις δεν μιλάς;

Κι αν θες, κάνε κι ένα πείραμα με το νερό. Πόσο καιρό κρατάει χωρίς να αλλοιωθεί;

Έλα μετά να μου πεις τι διαπίστωσες.
Το πείραμα με το αυγό κάντο εσύ, εγώ έχω ευαίσθητο στομάχι. Κατά τ'άλλα ούτε που διάβασες τι σου έγραψα.
Άμα το αυγό είναι δίκροκο πειράζει;

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 10 Νοέμ 2022, 22:42

Εντάξει τώρα, εγω κάτι είδα από τον Θεό και θεώρησα καλό να σας το πω βλέποντας ότι παιδεύεστε και προβληματιζεστε με αυτά τα θέματα. Αν ενοχλείστε τόσο, δεν επιμένω. Καλή συνέχεια.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 10 Νοέμ 2022, 22:43

Νατάσα έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 22:42
Εντάξει τώρα, εγω κάτι είδα από τον Θεό και θεώρησα καλό να σας το πω βλέποντας ότι παιδεύεστε και προβληματιζεστε με αυτά τα θέματα. Αν ενοχλείστε τόσο, δεν επιμένω. Καλή συνέχεια.
Αυγά μάτια ή μελατα στο πείραμα;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Νοέμ 2022, 23:00

Passager έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 21:35
Προσθετω αυτο γιατι η αντιπαραθεση μου φαινεται για μια φορα θετικη.
Επειδη δεν ειναι ο Πλουταρχος αυτο που με απασχολει καθημερινα αν θελεις πες μου σε ποιο απο τα καμμια 80ρια κειμενακια ειναι του Πλουταρχου να το διαβασω εξ ολοκληρου και θα επανελθω.
Σου είπα, είναι στο Περί Δεισιδαιμονίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Νοέμ 2022, 23:16

Πασιφάη έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 22:33
Νατάσα έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:

Παίρνουμε ένα αυγό. Το βράζουμε. Και το αφήνουμε ένα χρόνο κάπου στο χώρο μας. Στο σαλόνι σε περίοπτη θέση ωσάν Φαμπερζέ, στον πάγκο της κουζίνας, στο κέρατό μου το τράγιο. Αν είναι ''διαβασμένο '' ,τρώγεται; Αυτό λες;
Κάνε το ίδιο πείραμα και με ''διαβασμένο κρέας'', με ό,τι στην ευχή ''διαβασμένο'' γουστάρεις. Απλά ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ. ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ. Μην κοροϊδευόμαστε μπροστά στα μούτρα μας.
Ορθόν. Δεν καταλαβαίνω γιατί η θεία χάρις εκδηλώνεται μόνο μέσω των περσινών αυγών. Ας πούμε, το πάσχα τρώμε, ως γνωστόν, και οβελία. Ας δοκιμάσουμε να πάρουμε μερικά κοψιδάκια, πετσούλες και ολίγον γιαρτουσκόρδιον, να τα βάλουμε στο εικονοστάσι, να τα αφήσουμε έναν χρόνο και μετά να τα φάμε*. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ευλογημένα και πεντανόστιμα!

*Νατάσα πλάκα κάνουμε φιλενάδα. Μην κάνεις καμιά μαλακία και φας σάπια κρέατα, θα αποχαιρετήσεις τον μάταιο τούτο κόσμο και θα μας φάνε οι τύψεις.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 10 Νοέμ 2022, 23:33

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 23:16
Πασιφάη έγραψε:
Νατάσα έγραψε:

Ορθόν. Δεν καταλαβαίνω γιατί η θεία χάρις εκδηλώνεται μόνο μέσω των περσινών αυγών. Ας πούμε, το πάσχα τρώμε, ως γνωστόν, και οβελία. Ας δοκιμάσουμε να πάρουμε μερικά κοψιδάκια, πετσούλες και ολίγον γιαρτουσκόρδιον, να τα βάλουμε στο εικονοστάσι, να τα αφήσουμε έναν χρόνο και μετά να τα φάμε*. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ευλογημένα και πεντανόστιμα!

*Νατάσα πλάκα κάνουμε φιλενάδα. Μην κάνεις καμιά μαλακία και φας σάπια κρέατα, θα αποχαιρετήσεις τον μάταιο τούτο κόσμο και θα μας φάνε οι τύψεις.
Τι με νοιάζει κι αν χαθω
Αφού θα χω γίνει κρινο
Φέρτε μου ένα μαντολίνο
:romance-hearteyes:
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Αχθος Αρουρης
Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αχθος Αρουρης » 10 Νοέμ 2022, 23:36

axilmar έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 15:42
enaon έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 15:12
axilmar έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 15:09
Εγω δεν πιστευω οτι
απόδειξέ το.
Εαν και δεν χρειαζεται να αποδειξει καποιος κατι οταν δεν πιστευει, δλδ το βαρος της αποδειξης πεφτει σε αυτον που λεει οτι υπαρχει κατι, και οχι σε αυτον που λεει οτι δεν υπαρχει κατι, εν τουτοις εχω μια ωραια αποδειξη:

1. ο θεος ειναι το ον το οποιο δεν εχει φτιαχτει απο καποιο αλλο ον, υπηρχε παντα και εχει φτιαξει οτι υπαρχει (πλην του εαυτου του βεβαια).
2. λογω του (1), ο θεος εφτιαξε το συμπαν, μεσα στο οποιο κατοικουμε εμεις.
3. λογω του (1) και (2), το χρονικο διαστημα πριν απο την δημιουργια του συμπαντος ειναι απειρο, αφου ο θεος υπηρχε απο παντα.
4. λογω του (3), το συμπαν δεν μπορει να φτιαχτει ποτε, γιατι πριν την δημιουργια του πρεπει να περασει απειρος χρονος.
5. το (2) και το (4) ειναι αντιθετα: το (2) μας λεει οτι ο θεος εφτιαξε το συμπαν, το (4) μας λεει οτι ο θεος δεν μπορει να εχει φτιαξει το συμπαν. Αρα, οδηγουμαστε σε ατοπο, και αρα οι αρχικη υποθεση μας (1) ειναι ψευδης.

Παμε λοιπον στο (1), την αρχικη μας υποθεση, να την εξετασουμε εαν ειναι ψευδης. Το (1) αναλυεται στα εξης:

Α. ο θεος ειναι το ον το οποιο δεν εχει φτιαχτει απο καποιο αλλο ον.
Β. υπηρχε παντα.
Γ. εχει φτιαξει οτι υπαρχει.

Εαν το (Α) ειναι ψευδες, τοτε υπαρχει αλλος θεος (αλλη δυναμη) που εχει φτιαξει τον θεο. Αρα παμε στο (1) για τον αλλο θεο.

Εαν το (Β) ειναι ψευδες, τοτε υπαρχει αλλος θεος (αλλη δυναμη) που εχει φτιαξει το θεο. Αρα παμε ξανα στο (1) για τον αλλο θεο.

Εαν το (Γ) ειναι ψευδες, τοτε υπαρχει αλλος θεος (αλλη δυναμη) που εχει φτιαξει μερικα πραγματα (δεν ξερουμε ποια). Αρα παμε ξανα στο (1) για τον αλλο θεο.

Και στις 3 παραπανω περιπτωσεις, καταληγουμε σε εναν ατερμονο κυκλο υπαρξης απειρων θεων, αφου η υπαρξη ενος θεου καταληγει στην υπαρξη αλλου θεου.

Μπορουν ομως να υπαρχουν απειροι θεοι;

Οχι, δεν μπορουν να υπαρχουν, γιατι απλουστατα εαν υπηρχαν απειροι θεοι, δεν θα υπηρχαμε εμεις: ο καθε θεος θα εφτιαχνε εναν αλλο θεο, και οχι ενα συμπαν στο οποιο θα σταματουσε η δημιουργια των θεων. Εφοσον λοιπον εμεις υπαρχουμε, και δεν ειμαστε θεοι, τοτε δεν υπαρχουν απειροι θεοι πανω απο εμας.

Αρα, μονο ενα μπορει να ειναι το συμπερασμα, οτι δεν υπαρχουν θεοι ή θεος.

Η πιο συνηθισμενες απαντησεις στο παραπανω ειναι:
ο χρονος δεν ειναι ιδιος για τον θεο.
Προκυπτουν τα εξης ερωτηματα:

α) που το ξερετε;

β) εαν δεν ειναι ιδιος, πως ειναι; δεν ισχυει η σχεση αιτιας και αποτελεσματος για τον θεο;
δεν υπαρχει χωροχρονος για τον θεο.
Δεν ξερω εαν υπαρχει χωρος, χρονος ομως υπαρχει, γιατι υπαρχει η στιγμη της δημιουργιας. Αλλωστε η παραπανω αποδειξη υπαρξης του θεου δεν εχει σαν απαιτηση την εννοια του χωρου.
Καλησπερα,

Οι προκειμενες ειναι τυπικα ορθες,
αλλα οχι και ουσιαστικα.
Θα πρεπει να αναθεωρησεις δυο προκειμενες,
για να συμφωνουν με την διδασκαλια που
επιχειρεις να αναιρεσεις.

Την προκειμενη 3
Η δημιουργια δεν εγινε εν χρονω αλλα συν χρονω.
Πριν την δημιουργια δεν υπηρχε ο χρονος,
δηλ. ουτε πριν, ουτε τωρα, ουτε μετα υπηρχαν,
αλλα αμα τη δημιουργια και χρονου διαδοχη.

Την προκειμενη 4
Πριν την δημιουργια δεν υπηρχε τιποτα,
ουτε το απειρο, το οποιο μπορει να δηλωσει
χρονο. Προ της δημιουργιας, μονο για
απολυτο μηδεν μπορουμε να μιλησομε
δηλ. ουκ ον.

ευχαριστω !!

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Νοέμ 2022, 23:37

Νατάσα έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 23:33
Ναύτης έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Τι με νοιάζει κι αν χαθω
Αφού θα χω γίνει κρινο
Φέρτε μου ένα μαντολίνο
Τα κρίνα να τα προσέχεις. Δεν είναι τόσο αθώα όσο δείχνουν.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 10 Νοέμ 2022, 23:42

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 23:37
Νατάσα έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 23:33
Ναύτης έγραψε:

Τι με νοιάζει κι αν χαθω
Αφού θα χω γίνει κρινο
Φέρτε μου ένα μαντολίνο
Τα κρίνα να τα προσέχεις. Δεν είναι τόσο αθώα όσο δείχνουν.
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Νοέμ 2022, 23:55

Και είπεν ο Πατήρ «Πώς θα αποδείξω την παντοδυναμία μου στα παιδιά μου;» και απήντησε το Άγιον Πνεύμα «Θα κάνουμε τα βραστά αβγά να κρατάνε έναν χρόνο».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 11 Νοέμ 2022, 00:19

hellegennes έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 23:55
Και είπεν ο Πατήρ «Πώς θα αποδείξω την παντοδυναμία μου στα παιδιά μου;» και απήντησε το Άγιον Πνεύμα «Θα κάνουμε τα βραστά αβγά να κρατάνε έναν χρόνο».
:smt005:

ΥΓ 1 ἀσεβὴς δὲ οὐχ ὁ τοὺς τῶν πολλῶν θεοὺς ἀναιρῶν, ἀλλ᾽ ὁ τὰς τῶν πολλῶν δόξας θεοῖς προσάπτων.
Σε σύγχρονη απόδοση : ασεβής δεν είναι ο άθεος που αναιρεί τον θεό των θρησκειών (χριστιανων, ισλαμ κλπ) αλλά ασεβής ΕΙΝΑΙ ο θρήσκος (χριστιανος, μουσλιμις κλπ) που πάει και προσάπτει στην έννοια θεός, τόσες απειροαπύθμενα πολλές χοντρομαλακίες.

ΥΓ 2 Τιτάνα Επίκουρε
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Navis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis » 11 Νοέμ 2022, 00:39

Νατάσα έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 21:44
Navis έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 14:23
Νατάσα έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 14:06

Η πίστη μας βασίζεται στην ταπείνωση και όχι στην ταπεινολογια. Παρόλα αυτά ο Χριστός είπε, έρχου και ιδε!
Δεύτερον, από ποιον περιμένεις να προβάλει το γεγονός, από τα προσκυνημενα ΜΜΕ και τους προσκυνημενους πολιτικούς;...
Η Ελλαδα δεν ειναι το κεντρο του κοσμου. Μπροστα στο απιστευτα μεγαλο διακυβευμα (* αιωνια σωτηρια της ψυχης η' κολαση) πιστευω οτι τα υπολοιπα κρατη ανα τον κοσμο (σκεψου Ασια πχ Ιαπωνια) και στα βαθη των αιωνων θα παρουσιαζαν ολα αυτα τα ατρανταχτα στοιχεια με τα αυγα και νερο, αφου ειναι τοσο απλο. Θα τα παρουσιαζανε στα σχολεια, στις τηλεορασεις, εφημεριδες, βιβλια. Και ετσι θα σωζονταν ο κοσμος - αφου αυτο θελει και ο θεος στην τελικη.
Δεν μπορώ να ξέρω πόσοι και ποιοι ξένοι λαοί σήμερα γνωρίζουν τον χριστιανισμό πάρα τα τόσα μέσα που διαθέτουμε. Ξέρω όμως ότι υπάρχει πολύς εγωισμός και ορθολογιστικη νοοτροπία που δεν αφήνουν τον σύγχρονο άνθρωπο να δει καθαρά. Σκέψου το εξής, εδώ δεν μπορώ να πείσω εσάς που έχετε βαπτιστεί χριστιανοί, θα πειστούν οι ξένοι και αλλοθρησκοι έτσι εύκολα; Στην εποχή μας ο Διάβολος έχει κάνει καλή δουλειά...
Ολοι οι λαοι γνωριζουν το χριστιανισμο. Μα η ορθολογιστικη νοοτροπια ειναι εκεινη ακριβως που θα επειθε - το πειραμα με το αυγο πχ ειναι πολυ δυνατη εικονα για να μεταστρεψει τον ιαπωνα απο την πορεια της πλανης.
Και δε καταλαβαινω,, οδιαβολος κανει καλη δουλεια. Τοσο πια ανικανος ειναι ο θεος και ο διαβολος τον εχει παει κωλοφερατζα; σορρυ αλλα τα εχει κανει σκατα, και ειναι η, ποια, ΤΡΙΤΗ φορα που προσπαθει; μια με Μωυση, μετα με Χριστο, μετα παιζει και δευτερη παρουσια , αλλα ο διαβολος κερδιζει. wtf bro

Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider » 11 Νοέμ 2022, 01:12

Navis έγραψε:
11 Νοέμ 2022, 00:39
Νατάσα έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 21:44
Navis έγραψε:
10 Νοέμ 2022, 14:23

Η Ελλαδα δεν ειναι το κεντρο του κοσμου. Μπροστα στο απιστευτα μεγαλο διακυβευμα (* αιωνια σωτηρια της ψυχης η' κολαση) πιστευω οτι τα υπολοιπα κρατη ανα τον κοσμο (σκεψου Ασια πχ Ιαπωνια) και στα βαθη των αιωνων θα παρουσιαζαν ολα αυτα τα ατρανταχτα στοιχεια με τα αυγα και νερο, αφου ειναι τοσο απλο. Θα τα παρουσιαζανε στα σχολεια, στις τηλεορασεις, εφημεριδες, βιβλια. Και ετσι θα σωζονταν ο κοσμος - αφου αυτο θελει και ο θεος στην τελικη.
Δεν μπορώ να ξέρω πόσοι και ποιοι ξένοι λαοί σήμερα γνωρίζουν τον χριστιανισμό πάρα τα τόσα μέσα που διαθέτουμε. Ξέρω όμως ότι υπάρχει πολύς εγωισμός και ορθολογιστικη νοοτροπία που δεν αφήνουν τον σύγχρονο άνθρωπο να δει καθαρά. Σκέψου το εξής, εδώ δεν μπορώ να πείσω εσάς που έχετε βαπτιστεί χριστιανοί, θα πειστούν οι ξένοι και αλλοθρησκοι έτσι εύκολα; Στην εποχή μας ο Διάβολος έχει κάνει καλή δουλειά...
Ολοι οι λαοι γνωριζουν το χριστιανισμο. Μα η ορθολογιστικη νοοτροπια ειναι εκεινη ακριβως που θα επειθε - το πειραμα με το αυγο πχ ειναι πολυ δυνατη εικονα για να μεταστρεψει τον ιαπωνα απο την πορεια της πλανης.
Και δε καταλαβαινω,, οδιαβολος κανει καλη δουλεια. Τοσο πια ανικανος ειναι ο θεος και ο διαβολος τον εχει παει κωλοφερατζα; σορρυ αλλα τα εχει κανει σκατα, και ειναι η, ποια, ΤΡΙΤΗ φορα που προσπαθει; μια με Μωυση, μετα με Χριστο, μετα παιζει και δευτερη παρουσια , αλλα ο διαβολος κερδιζει. wtf bro
Οι άνθρωποι με την κακή τους προαίρεση δέχονται τα κελεύσματα του σατανά.
Δεν μπορεί να το χρεώνεις στον Θεό αυτό.
Μιλάμε για πολύ ρηχή σκέψη αν το κάνεις αυτό.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών