Άμα το έχω κάνει με τα χεράκια μου, θεωρείται ότι το βρήκα έτοιμο; Δεν το ήξερα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:52Η περίπτωση να βρεις ζεστό παστίτσιο που έχεις κάνει με τα χεράκια σου, μοιάζει τόσο εξωπραγματικό όσο το να το βρεις σε μια στοιχειωμένη έπαυλη, έτσι;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:48Εξαρτάται που το βρίσκουμε έτοιμο. Αν βρίσκαμε ζεστό παστίτσιο σε καμια στοιχειωμένη έπαυλη, δεν θα το θεωρούσαμε καθόλου φυσικό.
Αυτό ακριβώς εννοώ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΑΠΟΔΈΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΊΑ.
- Dwarven Blacksmith
Re: ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΑΠΟΔΈΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΊΑ.

Εξαρτάται από την αναλογία του σπιτικού και εξωτερικού χλαπακιάσματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Τύπε έχεις πρόβλημα με την ανάγνωση!!!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:53Άμα το έχω κάνει με τα χεράκια μου, θεωρείται ότι το βρήκα έτοιμο; Δεν το ήξερα.
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Ούτε κι εγώ ήξερα ότι κάνεις παστίτσιο με τα χεράκια σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:53Άμα το έχω κάνει με τα χεράκια μου, θεωρείται ότι το βρήκα έτοιμο; Δεν το ήξερα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:52Η περίπτωση να βρεις ζεστό παστίτσιο που έχεις κάνει με τα χεράκια σου, μοιάζει τόσο εξωπραγματικό όσο το να το βρεις σε μια στοιχειωμένη έπαυλη, έτσι;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:48
Εξαρτάται που το βρίσκουμε έτοιμο. Αν βρίσκαμε ζεστό παστίτσιο σε καμια στοιχειωμένη έπαυλη, δεν θα το θεωρούσαμε καθόλου φυσικό.
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανέστης_35
ΓΑΛΗ παίζεις άδικα το παστίτσιο είναι αλληλένδετο με ΜΑΝΟΥΛΑ και άντε βρες και μια ελλεϊνιδα κάτω των 40 που δεν το παίρνει έτοιμο από την μάνα της.
Μισο μπουκαλι κρασι, ειναι 350ml, λογικη ποσοτητα για εναν ενηλικα ανθρωπο που θα παει να φαει με τη παρεα του να περασουν καλα.Green Dragon έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:521) Τι κρασί;
2) Πλεόν πίνω λίγο, ένα δυνατό ποτό (όχι όταν πηγαίνω για φαΐ) ή 1-2 μπύρες ή 2 ποτηράκια κρασί. Οπότε το μισό μπουκάλι κρασί είναι φανταστικό σενάριο για την περίπτωσή μου.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Σε κάθε περίπτωση, όποιος κάνει να σηκώσει το χεράκι του, που κουράστηκε να πλερώνει τις ακαμάτρες και αδηφάγες γκόμενες με τον τίμιο ίδρω του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανέστης_35
Είναι σήμα κατατεθέν εννοώ. Μπορεί να φτιάχνεις πιο δύσκολα και χρονοβόρα φαγητά αλλά αυτό να το θες από την μαμάκα.
- Ανέστης_35
10 χρόνια πριν θα ήσουν to the point
Τώρα ζούμε σε άλλη εποχή, τύπισσα!!!
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Μιθριδάτη εσύ είσαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος έργο_μακέτο την 11 Νοέμ 2022, 18:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Ανέστης_35 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:57ΓΑΛΗ παίζεις άδικα το παστίτσιο είναι αλληλένδετο με ΜΑΝΟΥΛΑ και άντε βρες και μια ελλεϊνιδα κάτω των 40 που δεν το παίρνει έτοιμο από την μάνα της.

ειναι το σωστο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θα έπαιζα άδικα αν υπήρχαν πολλοί άντρες άνω ή κάτω των 40, που το συνδέουν με κάτι άλλο.Ανέστης_35 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:57ΓΑΛΗ παίζεις άδικα το παστίτσιο είναι αλληλένδετο με ΜΑΝΟΥΛΑ και άντε βρες και μια ελλεϊνιδα κάτω των 40 που δεν το παίρνει έτοιμο από την μάνα της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Μα ούτε τώρα το έμαθες. Μετακινείς το θέμα, εγώ μπήκα ορεξάτος να μιλήσω για το έτοιμο σπιτικό φαγητό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:56Ούτε κι εγώ ήξερα ότι κάνεις παστίτσιο με τα χεράκια σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:53Άμα το έχω κάνει με τα χεράκια μου, θεωρείται ότι το βρήκα έτοιμο; Δεν το ήξερα.

Λάθος θέμα, εδώ μιλάμε για τους πατριάρχες που μέρα παρά μέρα βγάζουν για γκράντε έξοδο και ένα γκομενάκι, ενώ συγχρόνως παραπονιούνται που ανέβηκε η τιμή στο διπλόπιτο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 18:06Μα ούτε τώρα το έμαθες. Μετακινείς το θέμα, εγώ μπήκα ορεξάτος να μιλήσω για το έτοιμο σπιτικό φαγητό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:56Ούτε κι εγώ ήξερα ότι κάνεις παστίτσιο με τα χεράκια σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:53
Άμα το έχω κάνει με τα χεράκια μου, θεωρείται ότι το βρήκα έτοιμο; Δεν το ήξερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανέστης_35
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 18:06
Μα ούτε τώρα το έμαθες. Μετακινείς το θέμα, εγώ μπήκα ορεξάτος να μιλήσω για το έτοιμο σπιτικό φαγητό.
να ανοίξεις δικό σου θέμα αν θέλεις τύπε!!!
εδώ μιλάμε αποκλειστικά για ψητοπωλεία με καλή σχέση ποιότητας τιμής!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλες οι νεαρές γυναίκες στα Social Media είναι προκλητικές;
από AsimakisLazarou » 29 Μάιος 2023, 09:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 3713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AsimakisLazarou
05 Ιουν 2023, 17:23
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1070 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
06 Μαρ 2025, 09:14
-
-
Νέα δημοσίευση Woke δίκες: ο Καραγάτσης ... Έσπερνε πατριαρχία !
από Μπίστης » 24 Ιουν 2024, 11:32 » σε Λογοτεχνία - 67 Απαντήσεις
- 3010 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
03 Ιούλ 2024, 22:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η ΝΔ προσελκύει όλες τις ακρίδες;
από taxalata xalasa » 08 Ιουν 2023, 18:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 21:48
-