Aυτό μου άρεσε πολύ. Μιλάμε για παιδί θαύμα.Completed 4-year degree in 3 years.
https://www.linkedin.com/in/amaliakostopoulou/
Aυτό μου άρεσε πολύ. Μιλάμε για παιδί θαύμα.Completed 4-year degree in 3 years.
Αν ειναι οπως στην Αγγλια μπορεις να κανεις το πτυχιο σε 3 χρονια ή 3+1 χρονο "πρακτικη" (Sandwich degree). Μαλλον δεν εκανε την πρακτικη και το ονομασε 4-year degreemao mao έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022, 00:11Aυτό μου άρεσε πολύ. Μιλάμε για παιδί θαύμα.Completed 4-year degree in 3 years.
https://www.linkedin.com/in/amaliakostopoulou/
VolunteerVolunteerΥδράργυρος έγραψε: ↑13 Νοέμ 2022, 21:51Η κορη της μπαλατσινου αμαλια κωστοπουλου ειδικη συμβουλος στο υπουργειο τουρισμου, που υπουργος ειναι ο κικιλιας
Τσιπα δεν εχουν τα τσοκαρα ;
[img]https://i.postimg.cc/HkKz11Nc/FB-I ... .jpg[/img]
Πωπω ντροπή της νέα κοπέλα και να σκορπίζει έτσι αβέρτα fake news. Γιατί ΞΕΚΑΘΑΡΑ το έκανε.
Πώς να στο πω με τρόπο ... δεν είναι φανατικός του είδους!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 12:10Για το ξύλο και το κεράτωμα δε μπορώ να έχω άποψη αλλά γενικά ο Κωστόπουλος πρέπει να έχει κάποιο θέμα με τις γυναίκες. Όσες φορές τονScouser έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 11:34Την έδερνε, την κεράτωνε και της έριχνε χριστοπαναγίες δημοσίως (έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυς στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης). Προφανώς κάποια στιγμή κατέληξε ότι δεν πάει άλλο και χώρισε. Δεν είναι μόνο τα λεφτά στον μάταιο τούτο κόσμο.Υδράργυρος έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 11:30
Όσο οι δουλειές πήγαιναν καλά έτρωγε το ξύλο και έκανε την πάπια. Όταν φαλίρισε ο Εθνικός μας Ξεβλαχευτής ράγισε και το γυαλί
είδα σε ριάλιτι να τσακώνεται με γυναίκες έβγαζε μία αυθόρμητη επιθετικότητα. Παλαιότερα πέταγε και κάτι ατάκες του τύπου «Η γυναίκα είναι σα το γραμματόσημο. Όσο τις φτύνεις τόσο πιό πολύ κολλάνε».
είχε κολλητιλικι με τον Λαλιώτη νεώτερος;;Juno έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022, 21:13Πώς να στο πω με τρόπο ... δεν είναι φανατικός του είδους!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 12:10Για το ξύλο και το κεράτωμα δε μπορώ να έχω άποψη αλλά γενικά ο Κωστόπουλος πρέπει να έχει κάποιο θέμα με τις γυναίκες. Όσες φορές τον
είδα σε ριάλιτι να τσακώνεται με γυναίκες έβγαζε μία αυθόρμητη επιθετικότητα. Παλαιότερα πέταγε και κάτι ατάκες του τύπου «Η γυναίκα είναι σα το γραμματόσημο. Όσο τις φτύνεις τόσο πιό πολύ κολλάνε».
Ψυθιρίζονταν παλιά κάτι τέτοιο αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Τουλάχιστον φαινομενικά δεν προκύπτει πως ο Κωστόπουλος το κανελώνειJuno έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022, 21:13Πώς να στο πω με τρόπο ... δεν είναι φανατικός του είδους!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 12:10Για το ξύλο και το κεράτωμα δε μπορώ να έχω άποψη αλλά γενικά ο Κωστόπουλος πρέπει να έχει κάποιο θέμα με τις γυναίκες. Όσες φορές τον
Μπα δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Μαλάκας εγωιστής είναι με σκουριασμένες απόψεις (αν και ευαγγελιζόταν το "νέο"). Χαρακτηριστικό δείγμα του νεοσυντηρητισμούΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 18:41
Ψυθιρίζονταν παλιά κάτι τέτοιο αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Τουλάχιστον φαινομενικά δεν προκύπτει πως ο Κωστόπουλος το κανελώνει
το ρυζόγαλο.
Οι μισογύνηδες (οι original που ψάχνουν δικαιολογία να κακοποιήσουν, όχι αυτοί που λένε οι φεμιναζί) είναι εγγυημένα ομοφυλοφιλοι. Το θέμα είναι αν το έχουν αποδεχτεί και είναι κρυπτοgay ή αν κλειδώνονται στο υπόγειο και ρίχνουν κουτουλιές στον τοίχο για να λιποθυμήσουν και να μην ενδώσουν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 18:41Ψυθιρίζονταν παλιά κάτι τέτοιο αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Τουλάχιστον φαινομενικά δεν προκύπτει πως ο Κωστόπουλος το κανελώνειJuno έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022, 21:13Πώς να στο πω με τρόπο ... δεν είναι φανατικός του είδους!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 12:10
Για το ξύλο και το κεράτωμα δε μπορώ να έχω άποψη αλλά γενικά ο Κωστόπουλος πρέπει να έχει κάποιο θέμα με τις γυναίκες. Όσες φορές τον
το ρυζόγαλο.