Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 11:01
Όπως έχω γράψει
Ερωτευμένος με την κολλητή μου χρόνια είμαι κολλημένος με την κοπέλα η οποία με βλέπει όχι φιλικά αλλά αδερφικά .
Εδώ και δύο έτη το έχουμε λύσει και είμαστε φίλοι , εγώ προσπαθώ να μην ζηλεύω τους γκόμενους της όσο γίνεται και να φλερτάρω με άλλες με κάποια επιτυχία , και αυτή να μην έχει απαιτήσεις σχέσης ή γυναίκας που είχε κάποτε χωρίς να έχουμε τίποτα ερωτικό ( μετακίνηση με το αυτοκίνητο κλπ - ή έστω το κόβω όταν πηγαίνει να το κάνει αν και όχι πάντα με μεγάλη επιτυχία ) .
Λοιπόν είμαστε σε σπίτι φίλου την Κυριακή το βράδυ και εγώ κατανάλωνα αλκοόλ από το μεσημέρι , ταβέρνα έπειτα κοκτέιλ και εκεί τσίπουρο και μετά κρασί , είμαστε εγώ αυτή ο φίλος μου και μία ακόμα κοπέλα . Εγώ είμαι αρκετά πιεσμένος αυτόν τον μήνα , αρχικά για κάποια προβλήματα της μητέρας μου και σε δεύτερο για τα οικονομικά ( τα οποία επηρεάζουν και την ψυχολογία της μητέρας μου ενώ δεν κάνει ) , και σε ακόμα μικρότερο βαθμό για μία ερωτική απογοήτευση . Λοιπόν στο ρεπό έπινα για να χαλαρώσω . Εκεί που πίνω ρίχνω το ποτήρι με το κρασί και κάνω μούσκεμα το τραπέζι , και ( γενικά δεν φημίζομαι για την νοικοκυροσύνη μου ) πρωταρχική μου έννοια ήταν να σώσω όσα τσιγάρα δικά μου και του φίλου μου μπορούσαν να σωθούν και όταν έσωσα καμία πέντε από τα δύο πακέτα άναψα ένα και άραξα - δεν βοήθησα την δεύτερη κοπέλα η οποία αμέσως καθάρισε το τραπέζι - αλλά ΔΕΝ το έκανα επειδή το θεωρώ κακό ή επειδή ήταν κοπέλες εκεί , το έκανα επειδή έχω μάθει να μην κάνω καμιά εργασία στο σπίτι μου . Πόσο μάλλον σουρωμένος .
Η φίλη μου έπειτα από δέκα λεπτά πήρε τον ρόλο του δικηγόρου της δεύτερης κοπέλας και μου λέει ότι είμαι αδικαιολόγητος που ενώ το έριξα όχι μόνο δεν κουνήθηκα να φέρω χαρτί αλλά έκανα και τσιγάρο .
Της εξήγησα λοιπόν με όμορφο τρόπο ότι αφού σηκώθηκε πρώτα η κοπέλα , εγώ περισσεύω , και επειδή έριξα και το μπουκάλι με το κρασί μετέπειτα , μπορώ να καλέσω ένα ταξί να μας φέρει άλλο μίας και δεν έχουμε άλλο . Άρχισε μονόλογο ότι δεν έχουν να κάνουν όλα με αυτά και ότι είμαι άχρηστος και μπέμπης κλπ και κουνούσε τα χέρια . Εγώ σιγά σιγά από μέσα μου έβραζα επειδή ο άχρηστος μπέμπης επί αρκετό καιρό αποτελούσε τον κύριο προμηθευτή τσιγάρων και ποτών της και τον προσωπικό της σωφέρ . Μαλώνουμε λεκτικά και πετάει είναι “ φίλε είσαι για την πούτσα ” . Όλα θόλωσαν . Σηκώνομαι και όπως είχε το χέρι να ανεβοκατεβαίνει και να κράζει της το τινάζω , τρώει και μία σπρωξιά και φεύγω από την μπαλκονόπορτα ( ημιόροφος ) .
Ακούω να λέει “ το είδες με χτύπησε ” κλπ και σταμάτησα για δευτερόλεπτα πριν στρίψω στο στενό . Τελικά ήρθαν από πίσω μου όλοι με φώναζε η φίλη μου να επιστρέψω να το λύσουμε .
Μιλήσαμε λίγο αλλά δεν γνωρίζω αν θα είμαστε ξανά όπως πριν και κυρίως τρόμαξα με τον εαυτό μου καθώς εκείνη την στιγμή ένιωσα μία τρομερή επιθυμία να μην της χτυπήσω το χέρι αλλά να της κατεβάσω τα μούτρα . Πάντα όποτε μάλωνα με άτομο του αντιθέτου φύλου ξεσπούσα στα αντικείμενα ( ας πούμε είμαι τυχερός που ακόμα δεν έχει ανοίξει ο αερόσακος στο τιμόνι και έχω σπάσει την ντίζα από λεβιέ ταχυτήτων και ήρθε το πήρε η οδική ) . Εδώ και δύο μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ και χτυπάω τον εαυτό μου . Νομίζω ότι λίγη σημασία έχει που την χτύπησα στο χέρι - όπου και να την χτυπούσα , το αποτέλεσμα είναι το ίδιο . Την χτύπησα .
Λοιπόν...Κρύβεις πολύ θυμό απέναντι της και οι καταστάσεις σε έφεραν στο όριο ώστε να βγει...
Αν την σκηνή σου την έκανε οποιοσδήποτε άλλος δεν θα αντιδρούσες έτσι...
Ο θυμός δεν προέρχεται μόνο από την απόρριψη αλλά και από τη ζήλεια σου...
Οι σχέσεις που κανεις είναι απλά επιδεσμοι...
Οι χαρες που της έκανες ήταν ελπίδες που δεν ανταποκρίθηκαν...
Τωρα απλά έχεις θυμό μέσα σου για εκείνη που ίσως και δεν το καταλαβαίνεις...
Ξεκολλα και σταματα να κανεις παρέα μαζί της μήπως και φτιάξεις τη ζωή σου...
Φοβάσαι ότι με αυτή τη κίνηση σου θα χαθούν όλες οι μύχιες ελπίδες σου...ξυπνα...δεν πρόκειται ποτε να την έχεις...εκτός κι αν της αρέσει να τυραννιεσαι, πράγμα που θεωρώ αρρωστημένο , και βλέποντας σε να ξεκοβεις έρθει αυτή.

Όπως προείπαν και κάποιοι άλλοι πρέπει να μάθεις να ελέγχεις τα νεύρα σου...τι θα πει ξεσπάω σε αντικείμενα;
Υ.Γ Μάθε και καμία σπιτική δουλίτσα...δεν είναι κακό.
Παρατηρητής...