Συνέχισε έτσι και σε βλέπω πρωτοσέλιδο.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 21:44Το ζουζούνι μου .Niki έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 21:44Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 21:42
Κοίταξε γενικά χειραγωγεί κάθε αρσενικό γύρω της . Αλλά τουλάχιστον οι άλλοι χειραγωγούνται αλλά απλώνουν και το χεράκι τους ( και όχι μόνο ) .Ε τώρα τι να σου πω.
Τα τραβάει ο οργανισμός σου.
Σήκωσα χέρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σήκωσα χέρι
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Το πολύ πολύ να με δεις σε καμία εκκλησία μόνο μου με γαμπριάτικο κοστούμι να περιμένω την καλή μου σαν την δασκάλα στο “ Καφέ της Χαράς ” .
Πάλι πρωτοσέλιδο θα γίνεις σου είπα δεν την γλυτώνεις θα γίνεις φίρμα.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 21:48Το πολύ πολύ να με δεις σε καμία εκκλησία μόνο μου με γαμπριάτικο κοστούμι να περιμένω την καλή μου σαν την δασκάλα στο “ Καφέ της Χαράς ” .

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Εγώ δεν κατάλαβα, πως την χτύπησες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ετσι οπως το περιγραφει δεν την χτυπησε,δηλαδη και μπασκετ να παιζαν φαουλ δεν επαιρνε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ετσι ακριβωςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 13:20Βασικά στα @@ μας οι γυναίκες αλλά κ σε σπίτι φίλου να ήσουν είναι λίγο καφριλα ρε φιλε να τα κάνεις μουνι κ να μην κάνεις καμία κίνηση να βοηθήσεις. Από την άλλη επειδή είχε πιει ο τύπος οκ μπορείς να το δικαιολογησεις λιγο. Άνθρωποι είμαστε δε χάθηκε κ ο κοσμος

Δες και καμμια ταινια με Μπρους Λη, να μαθεις να σηκωνεις και ποδι.
Μαθε και την τεχνικη του μεθυσμενου απο κουνγκ φου (παλι σε χονγκ κονεζικες ταινιες)
Θα γινεις αστερι στην ταβερνα την επομενη φορα.
Μαθε και την τεχνικη του μεθυσμενου απο κουνγκ φου (παλι σε χονγκ κονεζικες ταινιες)
Θα γινεις αστερι στην ταβερνα την επομενη φορα.
- Λόρδος Ταντρίδης
Εγώ τον δικαιολογώ απόλυτα.Αγις έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 15:09παπαριά είναιSomeone έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 13:50Πονηρό αυτόkongrosian έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 13:48
ούτε σε άντρα σηκώνουμε ρε συ κάποιε φίλε.
θα σηκώσουμε μόνο αν δεχτούμε επίθεση. με μια διαφορά: στην περίπτωση της γυναίκας, πριν την αφοπλίσουμε, φροντίζουμε να μας ρίξει πρώτη 2-3 για να ξεθυμάνει και να έχει ενοχές ότι μας χτύπησε.
οποια βιαιοπραγει της αξιζει να το πληρωνει
με την ευκαιρια να γραψω πως αρκει να βγαλουμε αγκωνες για καλυψη και να πεσει με τα στηθη επανω τους - θα στρωσει χαρακτηρα
- EKPLIKTIKOS
Αν την είχες σπρώξει κανονικά θα είχε πέσει κάτω

Μάλλον την παραμερισες για να περάσεις
Πρέπει να δούμε το βαρ.
- Λόρδος Ταντρίδης
Πάντως κάποιες φορές νιώθω ότι οι πρώιμοι Homo sapiens sapiens ήταν τόσο τυχεροί που τώρα θα της είχαν κάνει δέκα παιδιά αν ήταν στη θέση μου .EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 23:59Αν την είχες σπρώξει κανονικά θα είχε πέσει κάτω

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 00:14Πάντως κάποιες φορές νιώθω ότι οι πρώιμοι Homo sapiens ήταν τόσο τυχεροί που τώρα θα της είχαν κάνει δέκα παιδιά αν ήταν στη θέση μου .EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 23:59Αν την είχες σπρώξει κανονικά θα είχε πέσει κάτω
Μην ακούς τι σου λένε. Εγώ είμαι μαζί σου.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
- 2364 Απαντήσεις
- 64107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Νοέμ 2023, 13:20
-
- 3 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-