Δηλ φαντασιωνες πως είσαι άνδρας και έκανες διαφορά με άλλον άνδρα;

Δεν ήταν φαντασιώσεις. Ήταν όνειρα. Γυναίκες έβλεπα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:41Δηλ φαντασιωνες πως είσαι άνδρας και έκανες διαφορά με άλλον άνδρα;
Μίλα ελεύθερα για τις φαντασιώσεις με τις άλλες γυναίκες. Είχατε και οι δύο περίοδο κατά την περίπτυξη;Gherschaagk έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:53Δεν ήταν φαντασιώσεις. Ήταν όνειρα. Γυναίκες έβλεπα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:41Δηλ φαντασιωνες πως είσαι άνδρας και έκανες διαφορά με άλλον άνδρα;
Να σου πω τι έπαθα τις προάλλες.
Έπαθα υπερέκταση του αυχένα στον ύπνο μου. Σηκώθηκα τόσο πιασμένη που δεν μπορούσα να κουνήσω το κεφάλι προς καμία κατεύθυνση. Έχω νεύρα, είναι πρωί, δυσκολεύομαι να πιω καφέ. Πάω στο μπάνιο, ανοίγω το ντουλάπι, βγάζω τις σερβιέτες. Με κοιτάει ο καλός μου, με ρωτάει τι κάνω, του λέω, πονάω να φορέσω σερβιέτα. Γιατί μου λέει, σου ήρθε; Όχι του απαντάω, αλλά πονάω, θα μου έρθει. Στον αυχένα δεν πονάς; Εεεεε, ναι του λέω.
Κατάλαβες; Έχω συνδέσει τον σωματικό πόνο με την περίοδο. Δεν είναι περίεργο;
Τύπε, λες να φορούσαν και στηθόδεσμους από καρύδες;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 21:26Μίλα ελεύθερα για τις φαντασιώσεις με τις άλλες γυναίκες. Είχατε και οι δύο περίοδο κατά την περίπτυξη;Gherschaagk έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:53Δεν ήταν φαντασιώσεις. Ήταν όνειρα. Γυναίκες έβλεπα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:41
Έπαθα υπερέκταση του αυχένα στον ύπνο μου. Σηκώθηκα τόσο πιασμένη που δεν μπορούσα να κουνήσω το κεφάλι προς καμία κατεύθυνση. Έχω νεύρα, είναι πρωί, δυσκολεύομαι να πιω καφέ. Πάω στο μπάνιο, ανοίγω το ντουλάπι, βγάζω τις σερβιέτες. Με κοιτάει ο καλός μου, με ρωτάει τι κάνω, του λέω, πονάω να φορέσω σερβιέτα. Γιατί μου λέει, σου ήρθε; Όχι του απαντάω, αλλά πονάω, θα μου έρθει. Στον αυχένα δεν πονάς; Εεεεε, ναι του λέω.
Ναι τώρα που το λες, σαν να το θυμάσαι.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 21:26Μίλα ελεύθερα για τις φαντασιώσεις με τις άλλες γυναίκες. Είχατε και οι δύο περίοδο κατά την περίπτυξη;Gherschaagk έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:53Δεν ήταν φαντασιώσεις. Ήταν όνειρα. Γυναίκες έβλεπα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:41
Μήπως είχε και περίοδο;
Καλύτερα να πας σε ένα πραγματικό ψυχίατρο. Ο φαντασιακος δεν θα σε βοηθήσει.
Gherschaagk έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 19:10Κάποτε ονειρευόμουν κι εγώ τέτοια αλλά μπορώ να πω πως τα έχω ξεπεράσει.
Έτσι πιστεύω δλδ.
Εννοώ πως δεν θυμάμαι τέτοια όνειρα πλέον.
Κάπου χαλάει ο αλγόριθμος εδώ και δεν πιάσαμε το exception.
Έχω φαντασιωθεί και ως άντρας και ως γυναίκα.Puma έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:36Κάπου χαλάει ο αλγόριθμος εδώ και δεν πιάσαμε το exception.
Αν καταλαβαίνω καλά, αυτό το έχεις φαντασιωθεί δηλαδή ενώ είσαι γυναίκα. Γιατί ο klg σε ρώτησε για τη συγκεκριμένη φάση και όχι γενικά.
Το έχεις φαντασιωθεί και σαν άνδρας; Ή εκεί έχεις φαντασιωθεί κάτι πιο light; Pegging πχ.