Αυτό με την απόλυση μου φαίνετι κι εμένα φαουλ αλλά και πάλι δεν ξέρω το ύφος που απευθήνθηκε ο συγκεκριμένος αθλητής κι αν υπήρχαν προηγούμενα. Το ότι το ξύλο δεν είναι λύση χωράει πολύ συζήτηση. Αν δεν ήταν λύση γιατί υπάρχει τόσες χιλιετίες μέχρι και τις μέρες μας; Τι το προκαλεί; Έχω καταλάβει ότι τα παιδιά εκεί μπορει να είναι και παραβατικά και όχι απλά άτυχα που έχασαν οικογένεια και σπίτι για χι-ψι λόγους, όπως στο χαμόγελο του παιδιού.Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 12:55Υπαρχουν και οι ψυχολογοι για αυτα. Λυση δεν ειναι το ξυλο. Τεσπα δεν υπαρχουν μονο οι καταγγελιες των παιδιων. Υπαρχει και του εργαζομενου που μετα την καταγγελια του απολυθηκε. Ας τα διερευνησει η δικαιοσυνη και ας φτιαξουν ενα συγχρονο πλαισιο για αυταSomeone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 12:24Στο θέμα του ότι πρέπει το κράτος να αναλμβάνει και όχι ιδιωτικές πρωτοβουλιες θα συμφωνήσω απόλυτα. Στη συγκερκιμένη υπόθεση όμως δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ακόμα οποτε δεν μπορουμε να κατηγορήσουμε την ΜΚΟ. Εγώ διάβασα δηλώσεις και του παπά που είναι επί κεφαλής και κάποιας υπεύθυνης της ΜΚΟ και υποθέτουν ότι η καταγγελία είναι ψεύτικη. Δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω. Αντιθέτως το παιδί που κατήγγειλε έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Απ' ό,τι κατάλαβα είναι αρκετά παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράςκαι πιθανόν να βγάζουν λίγο αντικοινωνικότητα. Αυτή είναι η η υπόθεσή μου αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και το τελικό μου συμπέρασμα. Απλά δεν έχει αποδιχθεί κάτι ακόμα.Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 00:52
Τα ιδρυματα της εκκλησιας εφαρμοζουν ξεπερασμενες μεθοδους στη διαπαιδαγωγηση των παιδιων. Δεν πεφτω απο τα συννεφα που σε εκκλησιαστικο ιδρυμα επαιζαν κακοποιησεις. Στην ευρωπη οι εκκλησιες εχουν ζητησει συγνωμη για αυτα, εδω κινητοποιουν τις στρατιες αφελων τους
Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 12:24Στο θέμα του ότι πρέπει το κράτος να αναλμβάνει και όχι ιδιωτικές πρωτοβουλιες θα συμφωνήσω απόλυτα. Στη συγκερκιμένη υπόθεση όμως δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ακόμα οποτε δεν μπορουμε να κατηγορήσουμε την ΜΚΟ. Εγώ διάβασα δηλώσεις και του παπά που είναι επί κεφαλής και κάποιας υπεύθυνης της ΜΚΟ και υποθέτουν ότι η καταγγελία είναι ψεύτικη. Δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω. Αντιθέτως το παιδί που κατήγγειλε έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Απ' ό,τι κατάλαβα είναι αρκετά παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράςκαι πιθανόν να βγάζουν λίγο αντικοινωνικότητα. Αυτή είναι η η υπόθεσή μου αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και το τελικό μου συμπέρασμα. Απλά δεν έχει αποδειχθεί κάτι ακόμα.
Και που ξέρει αυτός ο παπάς τι έγινε στην τάδε δομή 12 η ώρα το βράδυ το Νοέμβριο του 2015 πχ; Τι ακριβώς δεν αμφισβητείς;
Γράφοντας "ανταγωνισμό" εννοώ ότι αυτός μπορεί να παίξει σε όλα τα πλαίσια, τόσο οικονομικά όσο και επικοινωνιακά. Πολύ περισσότερο αν μια οργάνωση παρέχει μεγαλύτερο έργο με λιγότερα χρήματα. Και απ' ότι ξέρω η συγκεκριμένη οργάνωση, δεν έχει μεγάλη "πίτα" στο επικοινωνιακό της πεδίο, σε σχέση με κάποιες άλλες που προβάλλονται μονίμως από τα μμε και τα σοσιαλμήντια.Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 12:41Τι εννοείς ανταγωνισμός; Οικονομικός; Ότι δηλαδή θα χαρεί ο παπάς αν κλείσουν άλλοι οργανισμοί σχετικοί με το αντικείμενο γιατί θα πιθανόν να πάρουν οι ίδιοι περισσότερα λεφτά; Έχει λογική αλλά νομίζω δεν μπορεί το εκφράσει κανένας αυτό ως κρυφό του πόθο. Δηλαδή ακόμα κι αν όλοι στο ΔΣ έχουν τον πόθο να κλείσουν οι διπλανοί τους, θα ντρέπονται να το πουν μεταξύ τους γιατί είναι ενοχική σκέψη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 12:21Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ότι όλες οι μκο επιδοτούνται και ότι στις συναφείς δραστηριότητες, υπάρχει ανταγωνισμός με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Οι περιπτώσεις που βγαίνουν σωρηδόν καταγγελίες και αποκαλύψεις για νέα στοιχεία, αφορούν κυρίως μεμονωμένα πρόσωπα αλλά όταν τα στοιχεία παραπέμπουν και σε μκο/κρατικούς οργανισμούς, δημοσιεύεται κάτι και μετά πέφτει πέπλο σιωπής.
Ουσιαστικώς, το κάθε γεγονός που φωτογραφίζει μια μκο λειτουργεί ως ευκαιρία να πέσουν οι προβολείς στη συγκεκριμένη "Ιφιγένεια" και συσκοτισμός στις υπόλοιπες, που λειτουργούν ακριβώς στο ίδιο πλαίσιο σε ό,τι αφορά τα... ενοχλητικά σημεία, που αν αποκαλυφθούν θα αμαυρώσουν το συνολικό της έργο κλπ
Στα άλλα που λες βλέπ ότι το εξετάζεις με βάση την πρταγματικότητα και τι συμβαίνει ή τι μπορεί να συμβεί. Σωστές σκέψεις είναι. Όμως να προτατέψουμε το ότι ειλικριν΄κάποις ξεκινάι μία κίνηση από αγάπη γι αυτό που θέλει να κάνει. Δηλαδή μπορει το κράτος να είναι άχρηστο αλλά δεν θα αγνοήσουμε εντελώς τις προθέσεις του παπά που τρέχει γι όλα αυτά. Αυτό είπα και στο Υδράργυρο. Ότι καλώς η κακώς τέτοιες κινήσεις έχουν βοηθήσει κόσμο. όχι να κοιτάμε μόνο να βρίσυμε για δείξουμε πόσο θυμώνουμε με την παιδική κακποίηση αδιαφοροντας για το καλό που έχει γίνει. Να βρίσουμε δηλαδή τον παπά που έχει δώσει από τη ζωή του σε κάτι καλό και να διακιώσουμε την άλλη παραπάνω που δεν έχει δώσει τίποτα και θεωρεί ότι αξίζει πιο πολύ από τον παπά επειδή κανει θόρυβο να δείξει και καλά την οργή της.
Και σαφέστατα δεν κατηγορώ τον παπά γιατί αν μη τι άλλο, οι καταγγελίες αφορούν κάποιον υπάλληλο και όχι τον ίδιο.
Γενικώς, κρατάω πολύ μικρό καλάθι γι' αυτήν την υπόθεση, για πολλούς λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το μεγαλύτερο καμπανάκι είναι αυτό ακριβώς. Οτι βγαίνει ο Αντώνιος και λέει οτι όλα είναι ψέμματα. Εγώ σας λέω οτι είναι άγιος ο ίδιος. Πως είναι τόσο σίγουρος οτι στα τόσα χρόνια που λειτουργεί η δομή σε τόσες επαρχιακές πόλεις, κανένας υπάλληλος δεν έχουν πέσει ποτέ σε κανένα παράπτωμα; Και πως είναι σίγουρος οτι τα παιδιά λένε ψέμματα; Ήταν 24 ώρες μαζί τους ;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αυτός λέει πως δεν παίρνουν όποιον να ναι μέσα στις δομές.mao mao έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:07Το μεγαλύτερο καμπανάκι είναι αυτό ακριβώς. Οτι βγαίνει ο Αντώνιος και λέει οτι όλα είναι ψέμματα. Εγώ σας λέω οτι είναι άγιος ο ίδιος. Πως είναι τόσο σίγουρος οτι στα τόσα χρόνια που λειτουργεί η δομή σε τόσες επαρχιακές πόλεις, κανένας υπάλληλος δεν έχουν πέσει ποτέ σε κανένα παράπτωμα; Και πως είναι σίγουρος οτι τα παιδιά λένε ψέμματα; Ήταν 24 ώρες μαζί τους ;
Αλλά θ ξεδιαλυθί το τοπίο σύντομα πιστεύω.
Αν είναι απλά μια εκβιαστική μαλακία από κάποιους ή εμπλέκονται και οι ίδιοι και έχουν βάση όσα βγήκαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taliban την 19 Νοέμ 2022, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Διαβαζοντας τις αντιδρασεις του παπα αποδεικνυεται οτι ειχε δικιο ο δημητρας. Ειχε καταλαβει το ποιον του απο πολυ πρωιμο σταδιο. Και η μυνηση που ειχε καταθεσει ηταν πολυ βασιμη. Δε μπορει ενα τοσο προβεβλημενο προσωπο να κανονικοποιει επισημα και εγγραφως ενα τοσο προκαταληπτικο λογο. Ο παπας ειχε κανει χαρτι οτι δεν ηθελε δομη προσφυγων σε καποιο σημειο γιατι οι προσφυγες ειναι μουσουλμανοι και εχουν περιεργες αποψεις. Αυτα δε γραφονται επισημαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 14:44Αν συνδυάσουμε αυτές τις καταγγελίες (δεν γνωρίζουμε εάν είναι ορθές ή όχι ) με μυνησεις που είχε κάνει κάποτε ο Παναγιωτης Δημητρας για .. ρατσιστικές δηλώσεις στον Πατερ Αντωνιο καπου μήπως παίζει ανταγωνισμός από ανταγωνιστές ΜΚΟ ;ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 14:38Η Μηχαηλιδου θέλει να κλείσει και τα δυο. Είναι πολλά τα λεφτά .
Εσύ βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για τον οποιονδήποτε; Αυτός γιατί το κάνει;taliban έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:10Αυτός λέει πως δεν παίρνουν όποιον να ναι μέσα στις δομές.mao mao έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:07Το μεγαλύτερο καμπανάκι είναι αυτό ακριβώς. Οτι βγαίνει ο Αντώνιος και λέει οτι όλα είναι ψέμματα. Εγώ σας λέω οτι είναι άγιος ο ίδιος. Πως είναι τόσο σίγουρος οτι στα τόσα χρόνια που λειτουργεί η δομή σε τόσες επαρχιακές πόλεις, κανένας υπάλληλος δεν έχουν πέσει ποτέ σε κανένα παράπτωμα; Και πως είναι σίγουρος οτι τα παιδιά λένε ψέμματα; Ήταν 24 ώρες μαζί τους ;
Αν είναι απλά μια εκβιαστική μαλακία από κάποιους ή εμπλέκονται και οι ίδιοι και έχουν βάση όσα βγήκαν.
Όσο και να αντιπαθώ το παπαδαριό, θέλω να πιστεύω πως ο διευθυντής δεν γνώριζε για τη σεξουαλική κακοποίηση.
Τελικά όσα μέτρα και αν πάρουμε, οι ανώμαλοι πάντα θα επιδιώκουν να εργάζονται σε χώρους με μικρά παιδιά. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως δεν μπορούμε να το αποφύγουμε και να εστιάσουμε στο να τους πιάνουμε εγκαίρως. Από τη συνέντευξη, από το μητρώο τους (έστω και κατηγορία που αποσύρθηκε, είναι καμπανάκι, πχ Λιγνάδη gate), από χώρο με κάμερες που οι ίδιοι δεν γνωρίζουν πως υπάρχουν και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα.
Όσον αφορά τον ξυλοδαρμό, όποιος διαφωνεί, ας πάει να επιβάλλει σε ένα γυφτάκι να μην δέρνει τα μικρότερα ή να μην κλέβει. Ίσως η αγιουβέρδα να βοηθούσε περισσότερο.
Τελικά όσα μέτρα και αν πάρουμε, οι ανώμαλοι πάντα θα επιδιώκουν να εργάζονται σε χώρους με μικρά παιδιά. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως δεν μπορούμε να το αποφύγουμε και να εστιάσουμε στο να τους πιάνουμε εγκαίρως. Από τη συνέντευξη, από το μητρώο τους (έστω και κατηγορία που αποσύρθηκε, είναι καμπανάκι, πχ Λιγνάδη gate), από χώρο με κάμερες που οι ίδιοι δεν γνωρίζουν πως υπάρχουν και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα.
Όσον αφορά τον ξυλοδαρμό, όποιος διαφωνεί, ας πάει να επιβάλλει σε ένα γυφτάκι να μην δέρνει τα μικρότερα ή να μην κλέβει. Ίσως η αγιουβέρδα να βοηθούσε περισσότερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 19 Νοέμ 2022, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mao mao έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:07Το μεγαλύτερο καμπανάκι είναι αυτό ακριβώς. Οτι βγαίνει ο Αντώνιος και λέει οτι όλα είναι ψέμματα. Εγώ σας λέω οτι είναι άγιος ο ίδιος. Πως είναι τόσο σίγουρος οτι στα τόσα χρόνια που λειτουργεί η δομή σε τόσες επαρχιακές πόλεις, κανένας υπάλληλος δεν έχουν πέσει ποτέ σε κανένα παράπτωμα; Και πως είναι σίγουρος οτι τα παιδιά λένε ψέμματα; Ήταν 24 ώρες μαζί τους ;
Πολύ λογικό . Απαντώ και σε αυτό που είπες σε μένα. αυτό που λες είναι καλό για το επίπεδο δικαστηρίου ή για κατι άλλο που απαιτείται προσεκτική εξέταση. Σε επίπεδο δηλώσεων όμως και δημόσιου διαλόγου, λες και την εικασία σου. Είναι σαν να σου πουν κάτι για ένα επεισόδιο μεταξύ δύο ανθρώπων που εσύ και τους ξέρεις και έχει και ένα background συνολικό για τι γίνεται.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
mao mao έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:13Εσύ βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για τον οποιονδήποτε; Αυτός γιατί το κάνει;taliban έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:10Αυτός λέει πως δεν παίρνουν όποιον να ναι μέσα στις δομές.mao mao έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:07Το μεγαλύτερο καμπανάκι είναι αυτό ακριβώς. Οτι βγαίνει ο Αντώνιος και λέει οτι όλα είναι ψέμματα. Εγώ σας λέω οτι είναι άγιος ο ίδιος. Πως είναι τόσο σίγουρος οτι στα τόσα χρόνια που λειτουργεί η δομή σε τόσες επαρχιακές πόλεις, κανένας υπάλληλος δεν έχουν πέσει ποτέ σε κανένα παράπτωμα; Και πως είναι σίγουρος οτι τα παιδιά λένε ψέμματα; Ήταν 24 ώρες μαζί τους ;

Πολλά ακούγονται.
Θα βγουν όλα σε λίγες μέρες άμα είναι.
Αυτός τι θα έλεγε; Ότι δεν τους ελέγχουμε ;
Αυτό ισχύει για όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις.mao mao έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:07Το μεγαλύτερο καμπανάκι είναι αυτό ακριβώς. Οτι βγαίνει ο Αντώνιος και λέει οτι όλα είναι ψέμματα. Εγώ σας λέω οτι είναι άγιος ο ίδιος. Πως είναι τόσο σίγουρος οτι στα τόσα χρόνια που λειτουργεί η δομή σε τόσες επαρχιακές πόλεις, κανένας υπάλληλος δεν έχουν πέσει ποτέ σε κανένα παράπτωμα; Και πως είναι σίγουρος οτι τα παιδιά λένε ψέμματα; Ήταν 24 ώρες μαζί τους ;
Γιατί αυτό που διαβάζω εγώ σε όλα τα μέσα, είναι το όνομα της Κιβωτού και όχι του υπάλληλου. Και μου φαίνεται λίγο περίεργο το ότι σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, επικεντρώνονται στα ονόματα των δραστών και θολώνουν τα... υπόλοιπα, ενώ στη συγκεκριμένη όλοι έχουν επικεντρωθεί στην Κιβωτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Ο παπας θα ηταν αθωος αν εμφανιζοταν με ενα πακο χαρτια και ελεγε αυτες οι καταγγελιες εχουν γινει, διερευνηθηκαν αμεσως απο ανεξαρτητη αρχη, αυτα ειναι τα πορισματα, και αυτες οι ενεργειες μας ακολουθησαν.mao mao έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:07Το μεγαλύτερο καμπανάκι είναι αυτό ακριβώς. Οτι βγαίνει ο Αντώνιος και λέει οτι όλα είναι ψέμματα. Εγώ σας λέω οτι είναι άγιος ο ίδιος. Πως είναι τόσο σίγουρος οτι στα τόσα χρόνια που λειτουργεί η δομή σε τόσες επαρχιακές πόλεις, κανένας υπάλληλος δεν έχουν πέσει ποτέ σε κανένα παράπτωμα; Και πως είναι σίγουρος οτι τα παιδιά λένε ψέμματα; Ήταν 24 ώρες μαζί τους ;
Καταγγελιες που δεν εχουν διερευνηθει μετα απο τοσους μηνες, δειχνουν οτι αυτα ηταν σε γνωση του και επιχειρησε να τα κουκουλωσσι
Ε ναι, τί άλλο;Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:11
Διαβαζοντας τις αντιδρασεις του παπα αποδεικνυεται οτι ειχε δικιο ο δημητρας.

Αυτό ακριβώς εννοούσα αναφορικά με τον ανταγωνισμό των μεν και των δεν.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:11Διαβαζοντας τις αντιδρασεις του παπα αποδεικνυεται οτι ειχε δικιο ο δημητρας. Ειχε καταλαβει το ποιον του απο πολυ πρωιμο σταδιο. Και η μυνηση που ειχε καταθεσει ηταν πολυ βασιμη. Δε μπορει ενα τοσο προβεβλημενο προσωπο να κανονικοποιει επισημα και εγγραφως ενα τοσο προκαταληπτικο λογο. Ο παπας ειχε κανει χαρτι οτι δεν ηθελε δομη προσφυγων σε καποιο σημειο γιατι οι προσφυγες ειναι μουσουλμανοι και εχουν περιεργες αποψεις. Αυτα δε γραφονται επισημαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 14:44Αν συνδυάσουμε αυτές τις καταγγελίες (δεν γνωρίζουμε εάν είναι ορθές ή όχι ) με μυνησεις που είχε κάνει κάποτε ο Παναγιωτης Δημητρας για .. ρατσιστικές δηλώσεις στον Πατερ Αντωνιο καπου μήπως παίζει ανταγωνισμός από ανταγωνιστές ΜΚΟ ;ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 14:38Η Μηχαηλιδου θέλει να κλείσει και τα δυο. Είναι πολλά τα λεφτά .
Ο γνωστός Δημητράς; Δεν ήξερα ότι εμπλέκεται με αυτήν την ΜΚΟ. Έχω την αίσθηση ότι παίζει κάτι σαν προκατάληψη τώρα. Σε μένα παίζει και το παραδέχομαι. Όταν βλέπω κατι σχετικό με τον Δημητρά και ζητήματα κόντρας μου βγαίνει αμφισβήτηση για τη νκατηγορία που θα κάνει σε κάποιον άλλον. Πιστεύω ότι κι εσύ έτσι λειτουργείς τώρα χωρίς να σε ξέρω. Δεν μιλάω με σιγουριά, πρόσεξε. Λέω ότι είναι φυσιολογικό να λειτουργήσεις κι εσύ έτσι.
- Υδράργυρος
Γιατι βλεπεις τον ξυλοδαρμο απο τη μερια του ξυλοκοπουντα και οχι απο τη μερια του ξυλοκοπουμενου
Ας πουμε πως θα σου φαινοταν το "οποιος διαφωνει ας παει να επιβαλλει σε μια μεσηλικη γυναικα να μη λεει μαλακιες. Ισως η αγιουβερδα να βοηθουσε περισσοτερο"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
17 Νοέμ 2023, 22:29
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελίες Ισραήλ ότι η Τουρκία στηρίζει τη Χαμας
από Ίακχος » 21 Ιούλ 2024, 23:02 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
22 Ιούλ 2024, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βόμβα για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: Καταγγελίες για «κούφια» πτυχία από απόφοιτους
από Μαδουραίος » 30 Νοέμ 2023, 05:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
30 Νοέμ 2023, 06:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποια χωρα του κοσμου ;
από Frappezitis » 05 Ιούλ 2023, 21:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-