Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο.
Λες αν κάνω σεξ να το απομυθοποιήσω και να μη με νοιάζει πια;
Το θέμα υπάρχει ήδη.
Κάτσε να μπει μέσα όμως το φαινόμενο του MyMarket να μας πει πως έπαιρνε νουμεραδα τους αγγέλους της βικτωρια σικρετ όμως, να μας τα πει όμορφα.
Κάτσε να μπει μέσα όμως το φαινόμενο του MyMarket να μας πει πως έπαιρνε νουμεραδα τους αγγέλους της βικτωρια σικρετ όμως, να μας τα πει όμορφα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Phorum.gr user: maraki2002
Μιλάτε για διαζύγια και παιδιά λες και είναι ένα τίποτα. Προσωπικά το θεωρώ λάθος να καταστρέφετε οικογένειες για λίγο παραπάνω σεξ!!!
-
Εσεις είπατε ότι είναι το 70% της σχέσης....
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
maraki2002 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 16:56Μιλάτε για διαζύγια και παιδιά λες και είναι ένα τίποτα. Προσωπικά το θεωρώ λάθος να καταστρέφετε οικογένειες για λίγο παραπάνω σεξ!!!

☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Ίσως πρέπει να συμφιλιωθείς με το γεγονός ότι ο πραγματικός κόσμος δεν υπάκουει τα δικά σου "ρομαντικά" (που πιο πολύ θρησκευτικής φύσεως ντροπές θυμίζουν) notions. Δεν υπάρχει τίποτα "κατώτερο" στο σεξ σαν ένστικτο και είναι απόλυτα φυσιολογικό ένα ερωτευμένο ζευγάρι να έχει το focus του στο σεξ. Είναι fun και όπως είπα και πριν, δημιουργεί το foundation για μια καλή σχέση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 17:39Μιλάμε Ελληνικά δεν το λέω σαν παρατήρηση.klg έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 17:36Ούτε καν, το σεξ είναι κάτι πάρα πολύ φυσιολογικο και το foundation οποιασδήποτε καλής ερωτικής σχέσης. Άμα δεν μπορείς να κάνεις reconcile με αυτό το concept απλά θα είσαι δυστυχισμένος στα interactions που έχεις με συντρόφους.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 17:30Ξέρω ότι μου μπαίνει πάντα ο βρώμικος λογισμός να γαμησω αυτήν που γουστάρω αλλά από δω και πέρα θα πω όχι. Το σεξ είναι ανασφάλεια να κατακτήσουμε τη σύντροφό μας.
Κοίτα εξήγησα γιατί το σεξ είναι ίσως το κατώτερο ένστικτο του ερωτευμένου. Χρειάζεται να το αναλύσω κι άλλο; Απλά δεν είναι κομμάτι πλέον του λαιφσταιλ μου. Εννοώ του τρόπου ζωής μου.
Αν δεν το καταλαβαίνεις, μάλλον πρέπει να πιέσεις σιγά σιγά τον εαυτό σου επιτέλους να μεγαλώσει.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τον νηματοθετη ρωτας;
Πού να ξερει
- Ανέστης_35
-
Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι μόνο το σεξ είναι και η επικοινωνία, ο σεβασμός,η κατανόηση η δυνατότητα να ξεπερνιουνται οι δυσκολίες. Τι να το κάνω αν το σεξ είναι τέλειο και δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα. Οπότε ναι πιστεύω είναι υπερεκτιμημενοklg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:16Ίσως πρέπει να συμφιλιωθείς με το γεγονός ότι ο πραγματικός κόσμος δεν υπάκουει τα δικά σου "ρομαντικά" (που πιο πολύ θρησκευτικής φύσεως ντροπές θυμίζουν) notions. Δεν υπάρχει τίποτα "κατώτερο" στο σεξ σαν ένστικτο και είναι απόλυτα φυσιολογικό ένα ερωτευμένο ζευγάρι να έχει το focus του στο σεξ. Είναι fun και όπως είπα και πριν, δημιουργεί το foundation για μια καλή σχέση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 17:39Μιλάμε Ελληνικά δεν το λέω σαν παρατήρηση.
Κοίτα εξήγησα γιατί το σεξ είναι ίσως το κατώτερο ένστικτο του ερωτευμένου. Χρειάζεται να το αναλύσω κι άλλο; Απλά δεν είναι κομμάτι πλέον του λαιφσταιλ μου. Εννοώ του τρόπου ζωής μου.
Αν δεν το καταλαβαίνεις, μάλλον πρέπει να πιέσεις σιγά σιγά τον εαυτό σου επιτέλους να μεγαλώσει.
- kongrosian
το σεξ καλό είναι για όσους το έχουν τόσο ανάγκη και μπορούν. αλλά με 3 στενώσεις ουρήθρας, πίεση και χοληστερίνη, τι σεξ να κάνεις;maraki2002 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:50Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι μόνο το σεξ είναι και η επικοινωνία, ο σεβασμός,η κατανόηση η δυνατότητα να ξεπερνιουνται οι δυσκολίες. Τι να το κάνω αν το σεξ είναι τέλειο και δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα. Οπότε ναι πιστεύω είναι υπερεκτιμημενοklg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:16Ίσως πρέπει να συμφιλιωθείς με το γεγονός ότι ο πραγματικός κόσμος δεν υπάκουει τα δικά σου "ρομαντικά" (που πιο πολύ θρησκευτικής φύσεως ντροπές θυμίζουν) notions. Δεν υπάρχει τίποτα "κατώτερο" στο σεξ σαν ένστικτο και είναι απόλυτα φυσιολογικό ένα ερωτευμένο ζευγάρι να έχει το focus του στο σεξ. Είναι fun και όπως είπα και πριν, δημιουργεί το foundation για μια καλή σχέση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 17:39
Μιλάμε Ελληνικά δεν το λέω σαν παρατήρηση.

- Ανέστης_35
kongrosian έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:56το σεξ καλό είναι για όσους το έχουν τόσο ανάγκη και μπορούν. αλλά με 3 στενώσεις ουρήθρας, πίεση και χοληστερίνη, τι σεξ να κάνεις;maraki2002 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:50
Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι μόνο το σεξ είναι και η επικοινωνία, ο σεβασμός,η κατανόηση η δυνατότητα να ξεπερνιουνται οι δυσκολίες. Τι να το κάνω αν το σεξ είναι τέλειο και δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα. Οπότε ναι πιστεύω είναι υπερεκτιμημενο
εγώ την είδα πρώτος, ξουτ
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
- kongrosian
Ανέστης_35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:57kongrosian έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:56το σεξ καλό είναι για όσους το έχουν τόσο ανάγκη και μπορούν. αλλά με 3 στενώσεις ουρήθρας, πίεση και χοληστερίνη, τι σεξ να κάνεις;maraki2002 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:50
Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι μόνο το σεξ είναι και η επικοινωνία, ο σεβασμός,η κατανόηση η δυνατότητα να ξεπερνιουνται οι δυσκολίες. Τι να το κάνω αν το σεξ είναι τέλειο και δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα. Οπότε ναι πιστεύω είναι υπερεκτιμημενο
εγώ την είδα πρώτος, ξουτ

- Ανέστης_35
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700