Για πες.
Γιατί γίνονται πρόσφυγες;
Re: Γιατί γίνονται πρόσφυγες;
Εδώ Sol @ Γιατί γίνονται πρόσφυγες; μπήκε η φωτογραφία, σχολίασε κάποιος Chains ειρωνικά, του απάντησα κι άρχισαν μετά να βρίζουν. Τι βόθρος εδώ μέσα.
Βλέπω ότι κάποιοι επιστρατεύουν σκατοψυχιά ως αντίδραση προς τις μακροχρόνιες ελλειψεις που υπήρξαν στην άσκηση σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής, αλλά και το "NO BORDER" γραμμένο με σπρέι σε 6 τοίχους της γειτονιάς μου κι αυτό το βλέπω κάθε πρωί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΟΚ. Κι εγώ αυτά βλέπω. Στ νήμα μάλιστα για την Κιβωτό ειπα τη γνώμη μου για τους μετανάστες και πιο είναι το πρόβλημα. Το θεμα είναι τώρα γιατί εδώ αφήνουν τα σκουπίδια να βρωμίζουν την κάθε συζήτηση.
/off topic
Ο κανονισμός 8d είναι αυτό;
Ο κανονισμός 8d είναι αυτό;
Επίσης, θέλω να ρωτήσω, δεν υπάρχει κανονισμός για ρατσιστικές δημοσιεύσεις;Νήμα που αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους
Αυτο μου θυμίζει το ανέκδοτο με το τον τυπο που καθαρισε τους γονείς του και στο δικαστήρια ειπε "λυπηθείτε ενα ορφανο"Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:42Δεν συγκινείστε. Ε βέβαια. Ό,τι δεν στηρίζει το αφήγημά σας και ό,τι δεν χαϊδεύει τον ναρκισσισμό σας και τον εγωισμο σας είναι για να το προσπερνάτε. Μιλαμε για θάνατο μικρού παιδιού. Μιλάμε για γονείς που έχασαν το παιδί τους και τους βρίζουν κιόλας. Κατά τ' άλλα σκυλιαζετε με τους παιδοβιασμούς γιατί έχουν να κάνουν με παιδιά και αθώες ψυχές. Καλα ας μην πούμε για το τι κανετε γι αυτά τα παιδιά. Αρκεί να δείξετε το πόσο οργισμένοι είστε βρίζοντας τους "προοδευτικούς" που "ξεπλένουν τους βιαστές. Ο εαυτός σας και πως θα φανεί έχει σημαία και τίποτα άλλο.

panos291 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:14Αυτο μου θυμίζει το ανέκδοτο με το τον τυπο που καθαρισε τους γονείς του και στο δικαστήρια ειπε "λυπηθείτε ενα ορφανο"Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:42Δεν συγκινείστε. Ε βέβαια. Ό,τι δεν στηρίζει το αφήγημά σας και ό,τι δεν χαϊδεύει τον ναρκισσισμό σας και τον εγωισμο σας είναι για να το προσπερνάτε. Μιλαμε για θάνατο μικρού παιδιού. Μιλάμε για γονείς που έχασαν το παιδί τους και τους βρίζουν κιόλας. Κατά τ' άλλα σκυλιαζετε με τους παιδοβιασμούς γιατί έχουν να κάνουν με παιδιά και αθώες ψυχές. Καλα ας μην πούμε για το τι κανετε γι αυτά τα παιδιά. Αρκεί να δείξετε το πόσο οργισμένοι είστε βρίζοντας τους "προοδευτικούς" που "ξεπλένουν τους βιαστές. Ο εαυτός σας και πως θα φανεί έχει σημαία και τίποτα άλλο.
Κι εμένα αυτό που λες την παροιμία ό,τι του φανεί του λολοστεφανή.
Επνιξαν το παιδί τους, θα τους λυπηθουμε κιολας δηλαδή λολ. Το παιδάκι το λυπούμαστε. Αυτους οχι.Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:22panos291 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:14Αυτο μου θυμίζει το ανέκδοτο με το τον τυπο που καθαρισε τους γονείς του και στο δικαστήρια ειπε "λυπηθείτε ενα ορφανο"Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:42Δεν συγκινείστε. Ε βέβαια. Ό,τι δεν στηρίζει το αφήγημά σας και ό,τι δεν χαϊδεύει τον ναρκισσισμό σας και τον εγωισμο σας είναι για να το προσπερνάτε. Μιλαμε για θάνατο μικρού παιδιού. Μιλάμε για γονείς που έχασαν το παιδί τους και τους βρίζουν κιόλας. Κατά τ' άλλα σκυλιαζετε με τους παιδοβιασμούς γιατί έχουν να κάνουν με παιδιά και αθώες ψυχές. Καλα ας μην πούμε για το τι κανετε γι αυτά τα παιδιά. Αρκεί να δείξετε το πόσο οργισμένοι είστε βρίζοντας τους "προοδευτικούς" που "ξεπλένουν τους βιαστές. Ο εαυτός σας και πως θα φανεί έχει σημαία και τίποτα άλλο.
Κι εμένα αυτό που λες την παροιμία ό,τι του φανεί του λολοστεφανή.
Είναι πολύ φυσιολογικό να ειρωνεύομαι τα κοράκια που συντηρούν την ύπαρξη τους με επιλεκτικη δημοσίευση πτωμάτων μικρών παιδιών.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οι αριστεροί καπηλευονται πάντα τον ανθρώπινο πόνο.Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:44Μου αρέσει κιολας που λέτε ότι οι αριστεροί είναι που καπηλεύονται τον ανθρώπινο πόνο κι εσείς όχι μόνο δεν ιδρώνει το αυτί σας με αυτή τη φρίκη αλλά τη βρίσκετε ακόμα μια ευκαιρία να βγαλετε το μισανθρωπισμό σας.Yochanan έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:42panos291 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:25
Οχι δεν θα κλαιω εγω επειδη καποια ζωα επνιξαν το διχρονο αγορακι τους γιατι το εβαλαν σε μια σαπιοβαρκα με κυματα. Κανενας δεν τους απειλει στην Τουρκία, και υπευθυνοι ειναι πρωτα οι ίδιοι και μετα οι Τούρκοι και καποιοι σαν και εσενα που τα ενθαρρυνουν αυτα αντι να τους γυριζουν ολους πισω.
αριστερα παιδοκτονα κτηνη
Όπως τώρα πχ.
Κοράκια είναι που ζουν από πτώματα.
Εδώ ολοι οι άλλοι βγάζουμε την απέχθεια σε τέτοια κοράκια και δεν δείχνουμε κανένα μισανθρωπισμο.
Μισανθρωποι είναι οι αριστεροί που κάνουν νεκρά μωρά εργαλεία της προδότης πολιτικής τους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ότι γράφτηκε πριν από μη αριστερούς σωστά γράφτηκε.Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:50Scouser έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:47Ξέρεις παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα κατά χιλιάδες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Φυσικά είναι τραγικό, αλλά ποιος φταίει για αυτό; Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Εν προκειμένω, ως προς αυτό που απεικονίζεται στη φωτογραφία που μας έστειλες, η ευθύνη ανήκει στους γονείς του, τους διακινητές και στην Τουρκία. Οπότε τι μας τη σπαμάρεις εδώ; Τράβα σε ένα τουρκικό φόρουμ ή σε κανένα από τα φόρουμ που συχνάζουν οι ''πρόσφυγες'' και γράψε τους είστε δολοφόνοι κτλ. Το gooogle translate κάνει εξαιρετική δουλειά από τα αγγλικά στα τουρκικά ή τα αραβικά, θα βγάλεις άκρη.Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:42Δεν συγκινείστε. Ε βέβαια. Ό,τι δεν στηρίζει το αφήγημά σας και ό,τι δεν χαϊδεύει τον ναρκισσισμό σας και τον εγωισμο σας είναι για να το προσπερνάτε. Μιλαμε για θάνατο μικρού παιδιού. Μιλάμε για γονείς που έχασαν το παιδί τους και τους βρίζουν κιόλας. Κατά τ' άλλα σκυλιαζετε με τους παιδοβιασμούς γιατί έχουν να κάνουν με παιδιά και αθώες ψυχές. Καλα ας μην πούμε για το τι κανετε γι αυτά τα παιδιά. Αρκεί να δείξετε το πόσο οργισμένοι είστε βρίζοντας τους "προοδευτικούς" που "ξεπλένουν τους βιαστές. Ο εαυτός σας και πως θα φανεί έχει σημαία και τίποτα άλλο.
Δεν κάνεις ούτε καν τον κόπο να δεις τι γράφτηκε πιο πριν και μου λες ότι σπαμάρω. Άντε να βρίσεις την Κιβωτό του κόσμου και άσε με εμένα.
Πάρε την φώτο σου και σε άλλη παραλία.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο κομουνιστής Σολ, πρώην Φλάφυ, πρώην, Βινόσαυρος, πρώην Λέων, εχει σαν μόνο του στόχο να κάνει κακό στην Ελλάδα με κάθε τρόπο και μέσον.Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:54Εδώ Sol @ Γιατί γίνονται πρόσφυγες; μπήκε η φωτογραφία, σχολίασε κάποιος Chains ειρωνικά, του απάντησα κι άρχισαν μετά να βρίζουν. Τι βόθρος εδώ μέσα.
Αυτόν ειρωνεύτηκα όπως θα συνεχίσω να ειρωνεύομαι κάθε κοράκι που κάνει πολιτική συναισθημάτων με πτώματα μωρών για να κάνει κακό στην χώρα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 20 Νοέμ 2022, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάργκαρετ Θάτσερ: