Σε γράφουν όλοι όπως εγώ.
Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο.
Ποιοί; Οι φανταστικοί σου φίλοι; Σε εσένα γράφω, θα απαντήσεις; Μήπως πρέπει να ανοίξεις κάνα άλλο thread με incel μαλακίες να νιώσεις καλύτερα και να επανέλθεις;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:26Σε γράφουν όλοι όπως εγώ.klg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:25Θα μου άρεσε να απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:23
Δε συζητώ με τρολ που έχουν μπιφ απέναντι μου. ΧΑΧΑ σ' άρεσε;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- Γενιά της Αμαρτίας
Πολύ παράσιτο έγινες. Άντε φύγεklg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:30Ποιοί; Οι φανταστικοί σου φίλοι; Σε εσένα γράφω, θα απαντήσεις; Μήπως πρέπει να ανοίξεις κάνα άλλο thread με incel μαλακίες να νιώσεις καλύτερα και να επανέλθεις;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις btw. Πώς θα "ζούμε" μόνο ως "συνείδηση";Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:31Πολύ παράσιτο έγινες. Άντε φύγε
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εσύ θα ζεις για να είσαι παράσιτο πάνω μουklg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:33Ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις btw. Πώς θα "ζούμε" μόνο ως "συνείδηση";
Άμα είναι και να γαμάω και να αποδεικνύω ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς, I'm fine with that.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:33Εσύ θα ζεις για να είσαι παράσιτο πάνω μου
- Γενιά της Αμαρτίας
Εντάξει αρκετά τώρα παράσιτο.klg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:35Άμα είναι και να γαμάω και να αποδεικνύω ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς, I'm fine with that.
Κουράστηκες αγορίνα μου; Γιατί όλο αυτό είναι για ζέσταμα. Ακόμα περιμένω να μας δώσεις ορισμό για τη συνείδηση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:37Εντάξει αρκετά τώρα παράσιτο.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ξέρω ότι δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις στη ζωή σου αλλά εγώ έχωklg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:48Κουράστηκες αγορίνα μου; Γιατί όλο αυτό είναι για ζέσταμα. Ακόμα περιμένω να μας δώσεις ορισμό για τη συνείδηση.
-
- Phorum.gr user: maraki2002
Δεν είπα κάτι τέτοιο, αλλο είπα πως με μπερδεψε
Ναι το βλέπω.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:58Ξέρω ότι δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις στη ζωή σου αλλά εγώ έχω
Σε πίεση και χοληστερίνη κάνει καλό. Δεν στό είπε ο γιατρός;kongrosian έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:56το σεξ καλό είναι για όσους το έχουν τόσο ανάγκη και μπορούν. αλλά με 3 στενώσεις ουρήθρας, πίεση και χοληστερίνη, τι σεξ να κάνεις;maraki2002 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:50Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι μόνο το σεξ είναι και η επικοινωνία, ο σεβασμός,η κατανόηση η δυνατότητα να ξεπερνιουνται οι δυσκολίες. Τι να το κάνω αν το σεξ είναι τέλειο και δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα. Οπότε ναι πιστεύω είναι υπερεκτιμημενοklg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:16
Ίσως πρέπει να συμφιλιωθείς με το γεγονός ότι ο πραγματικός κόσμος δεν υπάκουει τα δικά σου "ρομαντικά" (που πιο πολύ θρησκευτικής φύσεως ντροπές θυμίζουν) notions. Δεν υπάρχει τίποτα "κατώτερο" στο σεξ σαν ένστικτο και είναι απόλυτα φυσιολογικό ένα ερωτευμένο ζευγάρι να έχει το focus του στο σεξ. Είναι fun και όπως είπα και πριν, δημιουργεί το foundation για μια καλή σχέση.
Αν δεν το καταλαβαίνεις, μάλλον πρέπει να πιέσεις σιγά σιγά τον εαυτό σου επιτέλους να μεγαλώσει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ψόφησες;klg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:59Ναι το βλέπω.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:58Ξέρω ότι δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις στη ζωή σου αλλά εγώ έχω
Nope, ακόμα περιμένω να αναπτύξεις τους ορισμούς που σου ζήτησα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 22:44Ψόφησες;klg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:59Ναι το βλέπω.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 19:58
Ξέρω ότι δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις στη ζωή σου αλλά εγώ έχω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Bingo.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.