Επιτυχής η πρώτη εκδήλωση της πατριωτικης ένωσεως του εμφιετζογλου στην Αθήνα
Επιτυχής η πρώτη εκδήλωση της πατριωτικης ένωσεως του εμφιετζογλου στην Αθήνα
Επιτυχής η πρώτη κεντρική εκδήλωση της Πατριωτικής Ενώσεως στην Αθήνα (video) 18/11/20220 ΚΟΥΠΕΣ 1821-2021 1 Πατριωτική Ένωση ευχαριστεί τους εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες που την Δευτέρα συμμετείχαν στην πρώτη της κεντρική εκδήλωση στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Royal Olympic o Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ανέλυσε τις κυριότερες προγραμματικές θέσεις του κόμματος, αρχής γεννωμένης από το δημογραφικό και το μεταναστευτικό, εξηγώντας ότι το κράτος πρέπει να δημιουργήσει ένα ειδικό ταμείο για το δημογραφικό, παρακρατώντας είκοσι λεπτά ανά λίτρο καυσίμου που πωλείται, 15 από τους φόρους και τα τέλη και 5 από τον καταναλωτή. Αναφέρθηκε ακόμη και στο ενεργειακό ζήτημα της χώρας, δεσμευόμενος ότι μια κυβέρνηση υπό την Πατριωτική Ένωση θα επανενεργοποιούσε άμεσα όλα τα εργοστάσια λιγνίτη και θα προχωρούσε την επομένη της εκλογής της σε επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. και στην ανακήρυξη ΑΟΖ, με σκοπό να διασφαλιστεί σύντομα η ενεργειακή ασφάλεια και η ευημερία των Ελλήνων. Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως υπογράμμισε ακόμη πώς η κυβέρνηση, προχωρώντας σε έρευνες μόνο στα νοτιοδυτικά της Κρήτης και όχι στα νοτιοανατολικά, αναγνωρίζει εμμέσως το τουρκολιβυκό μνημόνιο. Τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως προλόγισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Παναγιώτης Δούμας, που εστίασε στην ανάγκη συγκρότησης ενός πολιτικού πόλου που θα απομακρύνει από την εξουσία αυτό που χαρακτήρισε ως «απέθαντη ελίτ που αναπαράγεται με την οικογενειοκρατία και τους κομματικούς σωλήνες και καταστρέφει την πατρίδα». Επισήμανε δε ότι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου αποτελεί το σημαντικότερο όπλο του πατριωτικού χώρου για να μπορέσει να συσπειρωθεί και διεμβολίσει το σύστημα. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Ιωάννης Μαλταμπές, πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου και υποψήφιος βουλευτής με την Πατριωτική Ένωση που ηγείται των προσπαθειών για περαιτέρω διεύρυνση των συνεργασιών με άλλους φορείς, και οι Σιμέλα Κιοσκερίδου υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Δασκαλούλης, υπόψήφιος βουλευτής Λαρίσσης και ο Ιωάννης Τσουχλαράκης, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Οργανώσεως Χανίων. Οικοδεσπότης ήταν ο γνωστός εκδότης Γιάννης Γιαννάκενας, ο οποίος είναι και συντονιστής Κεντρικού Τομέως Αθηνών και υποψήφιος βουλευτής. Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν οι Αντώνης Κουνάδης, τ. Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Πρέκας, ο βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών ιερέας π. Ιωάννης Διώτης, ο πρέσβης Γεώργιος Πουκαμισάς, η εφοπλιστής Χρυσάνθη Λαιμού, ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος, ο αντιπρόεδρος των Ελλάδας κ. Ματζανάς, ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ και νομικός Ιωάννης Ζωγράφος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Μάρκος Αναγνωστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου Πέτρος Θεοδωράκος, ο τ. πολιτευτής και στέλεχος του ΛΑΟΣ Χρήστος Χαρίτος, ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Βαράγκης, ο Ταξίαρχος (ΠΖ) Χρήστος Μπαρζάκης και ο ηρωικός υπάλληλος της πρεσβείας της Ελλάδας στην Τρίπολη της Λιβύης και πολυτραυματίας Πυρόβολος Ιωάννης. Παρόντες ήταν επίσης όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Πατριωτικής Ενώσεως στο Λεκανοπέδιο Αττικής, καθώς και υποψήφιοι και στελέχη από όλη την Ελλάδα....
Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/epitychis-proti-kentriki-ekdilosi-ti/ © www.elkosmos.gr
Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/epitychis-proti-kentriki-ekdilosi-ti/ © www.elkosmos.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 19 Νοέμ 2022, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
Re: Επιτυχής η πρώτη εκδήλωση της πατριωτικης ένωσεως του εμφιετζογλου στην Αθήνα
δεν τους καθάρισε όλους αυτούς τους χουντογερους ο κορωνοιος να ησυχάσουμε; καλά τα έλεγαν οι ψεκές τελικά;
Re: Επιτυχής η πρώτη εκδήλωση της πατριωτικης ένωσεως του εμφιετζογλου στην Αθήνα
Η πατριωτικη ενωση έχει κεφάλαιο κίνησης κάτι που δεν ισχύει για φαηλοτζημερους και Κασιδιαρη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 20:15δεν τους καθάρισε όλους αυτούς τους χουντογερους ο κορωνοιος να ησυχάσουμε; καλά τα έλεγαν οι ψεκές τελικά;
Για αυτό Πονάτε
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Το νήμα δεν είναι για αριστερούς
Για δείξε μου ένα ποστ μου που φαίνομαι αριστερός. Μήπως κάνουν κάτι κάτι σε αυτό το φόρουμ και σας μετατρέπουν σε υπνωτισμένα ζόμπι με κρυφά μηνύματα στην οθόνη; Μέχρι στιγμής μόνο για μένα έχουν πει ότι ξεπλένω βιαστές, είμαι ΚΚΕ, είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είμαι ΧΑ, είμαι ο χρήστης Χαοτικός, είμαι μαλάκας επειδή ρωτάω στα σοβαρά αν ο παιδολάγνος είναι δεξιός ή αριστερός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Someone την 19 Νοέμ 2022, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αριστερό σε αποκάλεσα, δεν σε έβρισα Mea culpaSomeone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 20:27Για δείξε μου ένα ποστ μου που φαίνομαι αριστερός. Μήπως κάνοουν κάτι κάτι σε αυό το φόρουμ και σας μετατρέπουν σε υπνωτισμένα ζόμπι με κρυφά μηνύματα στην οθόνη; Μέχρι στιγμής μόνο για μένα έχουν πει ότι ξεπλένω βιαστές, είμαι ΚΚΕ, είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είμαι ΧΑ, είμαι ο χρήστης Χαοτικός, είμαι μαλάκας επειδή ρωτάω στα σοβαρά αν ο παιδολάγνος είναι δεξιός ή αριστερός.
Ναι αυτό είπα. Περιμένω τώρα να με πει Πασοκτζή κάποιος και νεοδημοκράτη κάποιος άλλος.southern έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 20:30Αριστερό σε αποκάλεσα, δεν σε έβρισα Mea culpaSomeone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 20:27Για δείξε μου ένα ποστ μου που φαίνομαι αριστερός. Μήπως κάνουν κάτι κάτι σε αυτό το φόρουμ και σας μετατρέπουν σε υπνωτισμένα ζόμπι με κρυφά μηνύματα στην οθόνη; Μέχρι στιγμής μόνο για μένα έχουν πει ότι ξεπλένω βιαστές, είμαι ΚΚΕ, είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είμαι ΧΑ, είμαι ο χρήστης Χαοτικός, είμαι μαλάκας επειδή ρωτάω στα σοβαρά αν ο παιδολάγνος είναι δεξιός ή αριστερός.
-
θα την βγάλουν μέχρι τις εκλογές; όλοι είναι 80+.southern έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 20:18Η πατριωτικη ενωση έχει κεφάλαιο κίνησης κάτι που δεν ισχύει για φαηλοτζημερους και Κασιδιαρη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 20:15δεν τους καθάρισε όλους αυτούς τους χουντογερους ο κορωνοιος να ησυχάσουμε; καλά τα έλεγαν οι ψεκές τελικά;
Για αυτό Πονάτε
Δεν ισχύει αυτό που λες. Ο Εμφιετζόγλου σκοπεύει να ενώσει και όχι να γίνει ένας μόνιμος αρχηγόςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 20:38θα την βγάλουν μέχρι τις εκλογές; όλοι είναι 80+.southern έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 20:18Η πατριωτικη ενωση έχει κεφάλαιο κίνησης κάτι που δεν ισχύει για φαηλοτζημερους και Κασιδιαρη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 20:15δεν τους καθάρισε όλους αυτούς τους χουντογερους ο κορωνοιος να ησυχάσουμε; καλά τα έλεγαν οι ψεκές τελικά;
Για αυτό Πονάτε
- Frappezitis
Boυλη δεν βλεπετε ακομα και εαν αναστηθει ο Χιτλερ.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
- Eθνικοκοινωνιστης
καναπεδακια ειχατε η εστω σφολιατοειδη?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Frappezitis
Ανεβαζουν την χοληστερινη.Θες να τους μεινει μονο ο κουκος ;
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
Περισσότερες πιθανότητες από το να ξαναβγει ο συριζα πρώτο κόμμα.
Καλό θα ήταν ενωθούν δυνάμεις με τον μπογδανο αλλά και παράγοντες όπως ο συναδινος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Πακιστάν διοργανωνει ο Εμφιετζογλου
από southern » 02 Απρ 2023, 18:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
06 Απρ 2023, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη δημοσκόπηση για την Αθήνα: Ίσως βγει με την πρώτη ο Μπακογιάννης....
από georgebi » 09 Σεπ 2023, 15:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 118 Απαντήσεις
- 4848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Οκτ 2023, 19:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαριά χρήση κάνναβης κ σχιζοφρένεια. Επιδραση της χρήσης στην εκδήλωση της νόσου.
από Maspoli » 09 Ιούλ 2023, 07:00 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
01 Αύγ 2023, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση πού θα βρω αντίστοιχα στην αθήνα;
από Ανέστης_35 » 12 Νοέμ 2022, 02:32 » σε Μαγειρική - 1 Απαντήσεις
- 637 Προβολές
-