Γερμανία vs Ιαπωνία
Re: Γερμανία vs Ιαπωνία
Τα ίδια που έκανε ο γερμαναρας με το σασμαν.
Σήμερα τον τσιτωσα λίγο από απόγευμα και πάλι πένα. Ελπίζω να ήταν κάτι που πέρασε
Σήμερα τον τσιτωσα λίγο από απόγευμα και πάλι πένα. Ελπίζω να ήταν κάτι που πέρασε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το λοιπόν. Σήμερα με έκαναν βόλτα(δεν οδηγησα) με ένα ρχ450 του 22. Δε ξέρω μπορεί να είναι πιο γερό, πολλά μπορεί. Μια χαρά είναι αλλά το εσωτερικό του μια κλάση τουλάχιστον κάτω από το γλεtalaipwros έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 15:54Δες αν προλαβαινεις να αγορασεις το RX πριν ερθει ελλαδα το καινούργιο. Ισως εχει ξεμεινει κανα κομμάτι. Δωσε το GLE για προκαταβολή
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
/thread
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Χρόνια πολλά καταπατητή της διαχωριστικής γραμμής
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
-
Νταξ,η απτη πολυτελεια ποτε δεν ηταν το φορτε των Γιαπωνεζων.Ερμής έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:29Το λοιπόν. Σήμερα με έκαναν βόλτα(δεν οδηγησα) με ένα ρχ450 του 22. Δε ξέρω μπορεί να είναι πιο γερό, πολλά μπορεί. Μια χαρά είναι αλλά το εσωτερικό του μια κλάση τουλάχιστον κάτω από το γλεtalaipwros έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 15:54Δες αν προλαβαινεις να αγορασεις το RX πριν ερθει ελλαδα το καινούργιο. Ισως εχει ξεμεινει κανα κομμάτι. Δωσε το GLE για προκαταβολή
Δε νομιζω ομως οτι ηταν για τα μπαζα.
Αλλου εστιαζουν οι σχιστοματηδες και μαλλον τα καταφερνουν καλυτερα απο τους Γερμανους.Βλεπε αξιοπιστια.
Ούτε πολυτέλεια ούτε ομορφιά. Μάλλον είναι κατάλοιπο της Χιροσίμα. Από την άλλη σε όλα τα άλλα θέματα οι Ιάπωνες φτιάχνουν καλλιτεχνηματα, από μόδα να πάρεις, από αρχιτεκτονική να πάρεις, από κήπους να πάρεις, παντού τοπ. Στα αμάξια δε ξέρω γιατί φτιάχνουν εκτρώματα.stergiosbik έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 10:30Νταξ,η απτη πολυτελεια ποτε δεν ηταν το φορτε των Γιαπωνεζων.Ερμής έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:29Το λοιπόν. Σήμερα με έκαναν βόλτα(δεν οδηγησα) με ένα ρχ450 του 22. Δε ξέρω μπορεί να είναι πιο γερό, πολλά μπορεί. Μια χαρά είναι αλλά το εσωτερικό του μια κλάση τουλάχιστον κάτω από το γλεtalaipwros έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 15:54
Δες αν προλαβαινεις να αγορασεις το RX πριν ερθει ελλαδα το καινούργιο. Ισως εχει ξεμεινει κανα κομμάτι. Δωσε το GLE για προκαταβολή
Αλλου εστιαζουν οι σχιστοματηδες και μαλλον τα καταφερνουν καλυτερα απο τους Γερμανους.Βλεπε αξιοπιστια.
Btw δεν είπα ότι είναι για τα μπάζα αλλα είναι τουλάχιστον μια κλάση κάτω στο μέσα, μοιάζει δλδ με το γλε του 16 και βγάλε.
Σε θέματα αξιοπιστίας δε ξέρω, μπορεί να είναι καλύτερο, αλλά σιγά πόσο πια.
-
Τι να πω, γουστα ειναι αυτα. Εμενα μου φαινεται μια κλαση πανω - εκτος και στην Ελλαδα τα στελνουν γυμνα απο δερμα και λοιπο εξοπλισμο, που δεν φανταζομαι
Όχι το συγκεκριμένο και δέρματα είχε και όλα τα καλά. Άσχημο δεν ήταν, απλά δεν είναι σα του γλε, πρόσεξε λέω για το γλε κουπέ του 22. Βέβαια θα μου πεις είναι και άλλη κατηγορία, σωστό.
-
Δε διαφωνώ, άλλωστε δε ξέρω κανέναν που να έχει λεξους και να μην είναι ευχαριστημένος. Σου ξαναλέω όμως το γλε είναι ληζινγκ. Σε 3 χρόνια που λήγει κ θα κάνουμε αποτίμηση θα δω πόσες φορές μπήκε μέσα. Προς το παρόν ένα χρόνο τώρα μπήκε τώρα πρόσφατα για ένα τέταρτο που ή κάτι ρύθμισε ο τύπος ή που ξεστοιχειωσε

-
James Baggott
Time 7:40 am, October 4, 2022
Οκτωβριος του 22
Time 7:40 am, October 4, 2022
https://cardealermagazine.co.uk/publish ... led/272341
Off-road maker Jeep has been named the most unreliable car manufacturer following a survey of nearly 25,000 owners.
What Car? quizzed owners of used cars up to five years old about how often their cars had failed in the past two years.
The Reliability Survey asked how long repairs took and how much they cost to come up with an overall score out of 100. Jeep – 77.0%
Land Rover – 81.4%
Fiat – 86.4%
Alfa Romeo – 87.3%
Peugeot – 87.4%
Ford – 87.8%
Jaguar – 88.7%
Nissan – 89.3%
Vauxhall – 89.5%
Mercedes – 89.5%
The survey also broke down models by drivetrain and found the least reliable electric car was the Tesla Model S.
Scoring 78.9 per cent – only marginally higher than the worst-performing model, the Discovery – the Tesla was panned for bodywork problems, suspension, sat nav and interior trim issues.
What Car?’s editorial team said: ‘Build quality and reliability are very poor and the heater doesn’t always work.’
The Nissan Leaf was the most reliable electric car, according to the data.
At the other end of the survey, What Car? also named the most reliable car manufacturers and there was little surprise that Japanese firms dominated the top two slots.
Lexus finished first with an overall score of 98.4 per cent, while sister firm Toyota came second with 97.2 per cent.
In third place was Mini – built in the UK at Oxford – with a score of 97 per cent, matched by Mitsubishi, which no longer sells cars here, also scoring 97 per cent.
Most reliable car manufacturers
Lexus – 98.4%
Toyota – 97.2%
Mini – 97.0%
Mitsubishi – 97.0%
Hyundai – 95.8%
Suzuki – 95.8%
Kia – 95.5%
Mazda – 95.2%
MG – 95.0%
Dacia – 94.4%
Οκτωβριος του 22
Γι'αυτό σου λέω πως η αποτίμηση θα γίνει στο τέλος της μίσθωσης. Αν όλα τα θέματα είναι Το να το βάλω μεσα εκτός των προβλεπόμενων 3 4 φορές για καμία ώρα τη φορά δε μου λέει κάτι. Αν μου τύχει κάτι και μου πουν, ξέρεις άστο και βλέπουμε και περάσει καμία βδομάδα τη μια και κανα δυο βδομάδες την άλλη τότε ναι θα πω πως είναι για τον μπεο.
πολυτελεια και ομορφια, ειναι ασαφεις εννοιες. οπως το βλεπει καθεις.Ερμής έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:46Ούτε πολυτέλεια ούτε ομορφιά. Μάλλον είναι κατάλοιπο της Χιροσίμα. Από την άλλη σε όλα τα άλλα θέματα οι Ιάπωνες φτιάχνουν καλλιτεχνηματα, από μόδα να πάρεις, από αρχιτεκτονική να πάρεις, από κήπους να πάρεις, παντού τοπ. Στα αμάξια δε ξέρω γιατί φτιάχνουν εκτρώματα.stergiosbik έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 10:30Νταξ,η απτη πολυτελεια ποτε δεν ηταν το φορτε των Γιαπωνεζων.
Btw δεν είπα ότι είναι για τα μπάζα αλλα είναι τουλάχιστον μια κλάση κάτω στο μέσα, μοιάζει δλδ με το γλε του 16 και βγάλε.
στα μετρησιμα, ειναι που πρεπει να γινεται η συγκριση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 10:26πολυτελεια και ομορφια, ειναι ασαφεις εννοιες. οπως το βλεπει καθεις.Ερμής έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:46Ούτε πολυτέλεια ούτε ομορφιά. Μάλλον είναι κατάλοιπο της Χιροσίμα. Από την άλλη σε όλα τα άλλα θέματα οι Ιάπωνες φτιάχνουν καλλιτεχνηματα, από μόδα να πάρεις, από αρχιτεκτονική να πάρεις, από κήπους να πάρεις, παντού τοπ. Στα αμάξια δε ξέρω γιατί φτιάχνουν εκτρώματα.stergiosbik έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 10:30
Νταξ,η απτη πολυτελεια ποτε δεν ηταν το φορτε των Γιαπωνεζων.
στα μετρησιμα, ειναι που πρεπει να γινεται η συγκριση.
καθόλου ασαφείς έννοιες
το να θεωρείς πιο όμορφο αυτό

απο αυτό

Σημαίνει πως πρέπει να κοιτάξεις την όραση, τουλάχιστον αν εκεί είναι το θέμα τότε αυτό θα φτιάχνεται.
Στα μετρήσιμα ο απολογισμός θα γίνει στη λήξη της θητείας καθώς και η συγκριση όπως είπα παραπάνω.
Το να μπεί μέσα 3-4 φορές εκτος των προβλεπομένων για ψιλοπράγματα και δουλειά της μιας ώρας δε μου λέει τίποτα. Άλλος μπορεί να το έβγαζε σκουπίδι για τον ίδιο λόγο. Αυτό είναι υποκειμενικό.
- EKPLIKTIKOS
Εγώ καταλαβαίνω μια χαρά τι εννοει ο Ερμής, ακόμη και στην ποιότητα του δέρματος, των πλαστικών κτλ είναι πράγματα που τα βλέπει ο καθένας. Άμα μπεις σε ένα βιταρα 2006-14 με δέρμα και σε μια clk 200 της εποχής η διαφορά είναι χαοτικη. Το δέρμα του βιταρα είναι σαν ψεύτικο, καλύτερα να είχε ύφασμα, μου θυμίζει κάτι σαν βινύλιο που είχαν οι κορολες της δεκαετίας του 1970. Αυτό δε σημαίνει ότι το βιταρα είναι κακό αμάξι αλλά ότι έχουν και τα δύο δέρμα δε σημαίνει ότι είναι το ιδιο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
22 Φεβ 2024, 11:24
-