enaon έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 21:59
δεν είναι δική μου δουλεια να αποδέχομαι την ομαδοποίηση που εχεις στο μυαλό σου και να αποδίδω δίκαια χαρακτηρισμους και στους δυο φανταστικους εχθρούς που βλέπεις.
Δεν υπαρχει και τρόπος να πω ξερόλα καποιον που πιστευει, δεν βλέπω λογική βάση, το "ξέρω" συνδέεται με την γνώση όχι με την πίστη.
Σε κάθε περίπτωση απο σπόντα τα είπαμε, τον χελη βασικά ηθελα να τσιγκλήσω που θα ειχε πλακα νομίζω αλλα τσίμπησες εσύ.
Πολιτικαντισμος επιπεδου τσιπρα και βγαλε : "
ο πιστος πιστευει σε θεο, αλλα δεν γνωριζει (δεν ξερει) οτι ο θεος υπαρχει
αρα δεν μπορει να χαρακτηριστει ξερολας αφου δεν ξερει
, αντιθετα ο αθεος δεν ειναι αυτος που απορριπτει την πιστη του πρωτου, οχι ... ειναι αυτος που γνωριζει (ξερει) οτι θεος δεν υπαρχει, αρα αυτος ειναι ο ξερολας"

Φοβερη διανοηση ... μιλαμε για τρομπαρισμα μεγαλου παιχτου που θα λεγε κι ο γλυκας

Βασικα μαν εισαι ο πιο γνησιος ενθεος που υπαρχει, ο ενθεος που θα διαστρεψει - διαστρεβλωσει σε σημειο εξευτελισμου, ο,τι χρειαστει για να στηριξει την προαποφαση του και να βγαλει λαδι την δικια του ομαδα, και βρωμα την αντιπαλη.
Εγω μαν απελευθερωμενος απο τις γηινες θρησκειες δεν εχω φανταστικους η μη εχθρους, η θρησκεια εχει εχθρους και δεν χανει ουτε μια στιγμη για να τους κατονομαζει και να τους οπαδοποιει γιατι αυτο το οπαδιλικι ειναι ακριβως το οξυγονο που την κρατα ζωντανη τοσους αιωνες. Χωρις οπαδους σαν και σενα που θα κανουν τετοιους γελοιους συλλογισμους, οι θρησκειες καταρρεουν !
Ο ορισμός του παοκτση οπαδού : ὁ μὴ ὢν μετ᾿ ἐμοῦ κατ᾿ ἐμοῦ ἐστι
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.