Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Που θα κρυφτείτε σε λίγο δεν ξέρω με αυτά που βγαίνουν για τον αγαπημένο σας Αντώνιο.
Να κρυφτούμε από ποιους;
Από τη φυλή των τζερονιμοδημητρογιάσονων;
Γουάου, οποία ντροπή.
Ήθελα να ήξερα από ποια ψεκασμένα παράκεντρα ενημερώνεστε.
Μα καλά πιστεύεις οτι όλα τα συστημικά μέσα την πέσαν στην Κιβωτό χωρίς λόγο; Δεν έχεις καταλάβει οτι έχουν μάθει τα εγκλήματα που γίνονταν εκεί μέσα; Σήμερα βγήκε οτι ο Α. έπαιρνε στο εξωτερικό τα πιο αρρενωπά και γυμνασμένα αγόρια χωρίς συνοδεία κάποιου άλλου παιδαγωγού.
Ποιος Δημητράς και πράσινα άλογα.
Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ούτε ένα αρρενωπό και γυμνασμένο αγόρι, που να αφήνει να του πιάνει τον κώλο ο οποιοσδήποτε γιατί φοβάται τις συνέπειες.
Οπότε η άποψη της κάθε δημητρούλας δεν με ενδιαφέρει.
Υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία για τον ίδιο τον Πάτερ Αντωνιο;
Υπάρχει από πρώην υπάλληλο. Μου μόλις άρχισε να ρωτάει γιατί συμβαίνει αυτό απολύθηκε.
.. συγκεκριμένη καταγγελία ότι ο Πάτερ Αντωνιος πήρε συγκεκριμένο ανήλικο μαθητή στο εξωτερικό για να τον εκπόρνευσει υπάρχει;
Οι εξελίξεις πλέον δρομολογούνται δεδομένου ότι ο 18χρονος με την κατάθεσή του δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, ενώ φέρεται να έχει κατονομάσει τον πατέρα Αντώνιο ως το πρόσωπο που έχει ασελγήσει σε βάρος του.
Mουσικό διάλειμμα. Αφιερωμένο στον Πατέρα Αντώνιο και τους υποστηρικτές του " Inside crystal mountain
Evil takes its form
Inside crystal mountain
Commandments are reborn"
Υπάρχει από πρώην υπάλληλο. Μου μόλις άρχισε να ρωτάει γιατί συμβαίνει αυτό απολύθηκε.
.. συγκεκριμένη καταγγελία ότι ο Πάτερ Αντωνιος πήρε συγκεκριμένο ανήλικο μαθητή στο εξωτερικό για να τον εκπόρνευσει υπάρχει;
Οι εξελίξεις πλέον δρομολογούνται δεδομένου ότι ο 18χρονος με την κατάθεσή του δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, ενώ φέρεται να έχει κατονομάσει τον πατέρα Αντώνιο ως το πρόσωπο που έχει ασελγήσει σε βάρος του.
Ας το διερευνήσει λοιπόν ή δικαιοσύνη
Καταγγελίες μετα απο χρόνια για σεξουαλική παρενόχληση ή ασέλγεια που σαν αδικήματα ΔΕΝ μπορούν να αποδειχθούν τις θεωρώ ως συκοφαντικές
Μα καλά πιστεύεις οτι όλα τα συστημικά μέσα την πέσαν στην Κιβωτό χωρίς λόγο; Δεν έχεις καταλάβει οτι έχουν μάθει τα εγκλήματα που γίνονταν εκεί μέσα; Σήμερα βγήκε οτι ο Α. έπαιρνε στο εξωτερικό τα πιο αρρενωπά και γυμνασμένα αγόρια χωρίς συνοδεία κάποιου άλλου παιδαγωγού.
Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ούτε ένα αρρενωπό και γυμνασμένο αγόρι, που να αφήνει να του πιάνει τον κώλο ο οποιοσδήποτε γιατί φοβάται τις συνέπειες.
Καταγγελίες μετα απο χρόνια για σεξουαλική παρενόχληση ή ασέλγεια που σαν αδικήματα ΔΕΝ μπορούν να αποδειχθούν τις θεωρώ ως συκοφαντικές
Αν πειράξουν το παιδί σου και δεν μπορεί να αποδειχθεί, θα σου αρέσει κάποιος να πει το ίδιο;
Εσυ το χεις τερματισει
Είπε η παπαροχλαπάτσα που πετάει τούρτες.
Άντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσετε από τις προχωκαγκουριές του περασμένου αιώνα.
Αν πειράξουν το παιδί σου και δεν μπορεί να αποδειχθεί, θα σου αρέσει κάποιος να πει το ίδιο;
Αν σε κατηγορήσει κάποιος ψευδώς ότι είχες κάνει σεξουαλική παρενόχληση;
Και μάλιστα πριν από χρόνια και εσύ ΔΕΝ μπορείς να αποδείξεις την αθωότητα σου ;
Αν σε κατηγορήσει κάποιος ψευδώς ότι είχες κάνει σεξουαλική παρενόχληση;
Και μάλιστα πριν από χρόνια και εσύ ΔΕΝ μπορείς να αποδείξεις την αθωότητα σου ;
Και τι θες να κάνουμε δλδ. Να πούμε οτι τα θύματα που δεν έχουν αποδείξεις δεν πρέπει να μιλήσουν; Αν μιλήσει ένα θύμα, συνήθως μιλάν και αλλά, και οι πολλές ενδείξεις συνιστούν απόδειξη.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.