Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
-
Ασέβαστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ασέβαστος » 21 Νοέμ 2022, 10:49
Ερμής έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 10:38
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 10:26
Ερμής έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:46
Ούτε πολυτέλεια ούτε ομορφιά. Μάλλον είναι κατάλοιπο της Χιροσίμα. Από την άλλη σε όλα τα άλλα θέματα οι Ιάπωνες φτιάχνουν καλλιτεχνηματα, από μόδα να πάρεις, από αρχιτεκτονική να πάρεις, από κήπους να πάρεις, παντού τοπ. Στα αμάξια δε ξέρω γιατί φτιάχνουν εκτρώματα.
Btw δεν είπα ότι είναι για τα μπάζα αλλα είναι τουλάχιστον μια κλάση κάτω στο μέσα, μοιάζει δλδ με το γλε του 16 και βγάλε.
Σε θέματα αξιοπιστίας δε ξέρω, μπορεί να είναι καλύτερο, αλλά σιγά πόσο πια.
πολυτελεια και ομορφια, ειναι ασαφεις εννοιες. οπως το βλεπει καθεις.
στα μετρησιμα, ειναι που πρεπει να γινεται η συγκριση.
καθόλου ασαφείς έννοιες
το να θεωρείς πιο όμορφο αυτό

απο αυτό

Σημαίνει πως πρέπει να κοιτάξεις την όραση, τουλάχιστον αν εκεί είναι το θέμα τότε αυτό θα φτιάχνεται.
Στα μετρήσιμα ο απολογισμός θα γίνει στη λήξη της θητείας καθώς και η συγκριση όπως είπα παραπάνω.
Το να μπεί μέσα 3-4 φορές εκτος των προβλεπομένων για ψιλοπράγματα και δουλειά της μιας ώρας δε μου λέει τίποτα. Άλλος μπορεί να το έβγαζε σκουπίδι για τον ίδιο λόγο. Αυτό είναι υποκειμενικό.
μετρησιμο δεν ειναι μονο η αξιοπιστια, ειναι επιδοσεις, χωροι, οτι εχει σημασια για τον καθενα.
και ναι, ειμαι "τυφλος"

ιδιες μου φαινονται οι 2 παραπανω εικονες. καμμια απο τις 2 δεν με τραβαει για αγορα παραπανω απο την αλλη

-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 21 Νοέμ 2022, 10:51
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 10:47
Εγώ καταλαβαίνω μια χαρά τι εννοει ο Ερμής, ακόμη και στην ποιότητα του δέρματος, των πλαστικών κτλ είναι πράγματα που τα βλέπει ο καθένας. Άμα μπεις σε ένα βιταρα 2006-14 με δέρμα και σε μια clk 200 της εποχής η διαφορά είναι χαοτικη. Το δέρμα του βιταρα είναι σαν ψεύτικο, καλύτερα να είχε ύφασμα, μου θυμίζει κάτι σαν βινύλιο που είχαν οι κορολες της δεκαετίας του 1970. Αυτό δε σημαίνει ότι το βιταρα είναι κακό αμάξι αλλά ότι έχουν και τα δύο δέρμα δε σημαίνει ότι είναι το ιδιο
εντωμεταξυ, τι δουλεια εχει το δερμα στα αυτοκινητα;
το 2022, δεν εχουμε καλυτερο τεχνολογικα υλικο, απο τομαρια ζωων;
-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 21 Νοέμ 2022, 10:55
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 10:51
Εγώ καταλαβαίνω μια χαρά τι εννοει ο Ερμής, ακόμη και στην ποιότητα του δέρματος, των πλαστικών κτλ είναι πράγματα που τα βλέπει ο καθένας. Άμα μπεις σε ένα βιταρα 2006-14 με δέρμα και σε μια clk 200 της εποχής η διαφορά είναι χαοτικη. Το δέρμα του βιταρα είναι σαν ψεύτικο, καλύτερα να είχε ύφασμα, μου θυμίζει κάτι σαν βινύλιο που είχαν οι κορολες της δεκαετίας του 1970. Αυτό δε σημαίνει ότι το βιταρα είναι κακό αμάξι αλλά ότι έχουν και τα δύο δέρμα δε σημαίνει ότι είναι το ιδιο
εντωμεταξυ, τι δουλεια εχει το δερμα στα αυτοκινητα;
το 2022, δεν εχουμε καλυτερο τεχνολογικα υλικο, απο τομαρια ζωων;
Ο,τι δουλειά έχει και η επένδυση ξύλου, στα δικά μου ματια. Ή ο,τι δουλειά έχει και στους καναπέδες. Εντελώς άχρηστα.
-
Ερμής
από Ερμής » 21 Νοέμ 2022, 10:55
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 10:49
Ερμής έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 10:38
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 10:26
πολυτελεια και ομορφια, ειναι ασαφεις εννοιες. οπως το βλεπει καθεις.
στα μετρησιμα, ειναι που πρεπει να γινεται η συγκριση.
καθόλου ασαφείς έννοιες
το να θεωρείς πιο όμορφο αυτό

απο αυτό

Σημαίνει πως πρέπει να κοιτάξεις την όραση, τουλάχιστον αν εκεί είναι το θέμα τότε αυτό θα φτιάχνεται.
Στα μετρήσιμα ο απολογισμός θα γίνει στη λήξη της θητείας καθώς και η συγκριση όπως είπα παραπάνω.
Το να μπεί μέσα 3-4 φορές εκτος των προβλεπομένων για ψιλοπράγματα και δουλειά της μιας ώρας δε μου λέει τίποτα. Άλλος μπορεί να το έβγαζε σκουπίδι για τον ίδιο λόγο. Αυτό είναι υποκειμενικό.
μετρησιμο δεν ειναι μονο η αξιοπιστια, ειναι επιδοσεις, χωροι, οτι εχει σημασια για τον καθενα.
και ναι, ειμαι "τυφλος"

ιδιες μου φαινονται οι 2 παραπανω εικονες. καμμια απο τις 2 δεν με τραβαει για αγορα παραπανω απο την αλλη

Ε επιδόσεις τώρα ας μη βάλουμε δίπλα δίπλα το ρχ με τη γλε γιατί είναι και άλλη κατηγορία. Δεν υπάρχει σύγκριση.
Το να είσαι απλά τυφλός, φτιάχνεται, το άλλο δε φτιάχνεται. Κοιταξε το, για το ένα υπάρχουν γιατροί, το άλλο δυστυχώς είναι ανίατο και λυπάμαι βαθύτατα.
ε ναι έτσι είναι. Η διαφορά δεν είναι τόσο χαοτική όπως ήταν της 156 με μια κορόλα αλλά είναι τεράστια ακόμη. Ξαναλέω όμως η γλε κουπε με το ρχ είναι άλλη κατηγορία γιαυτό το μέσα ίσως είναι η μέρα με τη νύχτα, όταν μπήκα για πρώτη φορα ένιωθα πως μπήκα σε διαστημόπλοιο, στο ρχ νιώθεις πως μπαίνεις σε ένα upper middle class αυτοκίνητο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
talaipwros
από talaipwros » 21 Νοέμ 2022, 11:00
τι να πω, και η 7 ειναι αλλη κατηγορια απο το RX μου φαινεται να εχει πιο ποιοτικο εσωτερικο, ενω το εσωτερικο της S class π.χ μου φανηκε σαν της κορολλα με κατι σκληρα πλαστικα και κονσολα να τριζει.
Γενικα το εσωτερικο της μερσεντες μου φαινεται εξαιρετικα χαμηλης ποιοτητας
γουστα
-
Ερμής
από Ερμής » 21 Νοέμ 2022, 11:05
talaipwros έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 11:00
τι να πω, και η 7 ειναι αλλη κατηγορια απο το RX μου φαινεται να εχει πιο ποιοτικο εσωτερικο, ενω το εσωτερικο της S class π.χ μου φανηκε σαν της κορολλα με κατι σκληρα πλαστικα και κονσολα να τριζει.
Γενικα το εσωτερικο της μερσεντες μου φαινεται εξαιρετικα χαμηλης ποιοτητας
γουστα
Σου έχω ξαναπεί κοίτα τα μοντέλα μετά το 20, ειδικά για την S κοίτα του 22. Ρίξε μια ματιά, δε χάνεις κάτι.
Η μερς έχουν ξεφύγει του ανταγωνισμού, είναι άλλο λέβελ και στο λέω που δεν είχα ούτε έχω ποτέ καμία κάψα με τη στουτγκάρδη
-
Ερμής
από Ερμής » 21 Νοέμ 2022, 11:07
Άλλη κατηγορία. Ναι το LC είναι απο τα ελάχιστα όμορφα, αν θες να το πάμε σε αυτό το στυλ σε γυρνάω και μια δεκαπενταετία πίσω, οπου κλέινει ο ανταγωνισμός

πίνακας ζωγραφικής

τάμπλετ.
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 21 Νοέμ 2022, 17:13

Έχει τελειώσει το νήμα, τι γράφεται ακόμα;

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Ερμής
από Ερμής » 21 Νοέμ 2022, 18:55
enterprise-psi έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 17:13

Έχει τελειώσει το νήμα, τι γράφεται ακόμα;

Τι είναι αυτο; εμιρατι λικάν στο πιο φτηνο με λιγότερα αλογα;
-
stergiosbik
-
stergiosbik
από stergiosbik » 21 Νοέμ 2022, 19:13
talaipwros έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 19:11
Ε οχι και μπιμπλικι η Τζούλια, επειδη μενει στο δρομο. Εισαι υπερβολικος.
Πολυ θα το θελες αλλα τα γεγονοτα αλλα δειχνουν.
Μου κανει εντυπωση που ενας ανθρωπος που η ζωη του περιστρεφεται γυρω απο επιστημονικα στοιχεια (εξετασεις) αρνειται να παραδεχθει μελετες εγκυρων οργανισμων.
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 21 Νοέμ 2022, 20:05
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Ερμής
από Ερμής » 21 Νοέμ 2022, 21:35
Με το που μπήκε ο πσι στο νήμα έβλεπα από μακρυά και ένα μουλτιπλα να αχνοφαίνεται

-
-
- 15 Απαντήσεις
- 948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
22 Φεβ 2024, 11:24
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 5986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
27 Ιούλ 2024, 14:39
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
05 Αύγ 2023, 19:24
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
04 Ιαν 2024, 10:19
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.