Ρε φίλε, πες στα ίσα αυτό που θες να πεις. Μην το πας γύρω -γύρω. Είναι χαζό. Εντάξει;George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:38Για να απαντήσεις έτσι έχεις βγάλει ήδη πόρισμα και δεχεσαι τις κατηγορίες ως αληθείς.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:25Γιώργο, σου απάντησα όσο πιο ευγενκά μπορούσα. Πρωτίστως θα στηρίξω τα παιδιά. Διότι μέχρι πρότινος, η φωνή τους, γινόταν σιωπή και υποχείριο στα χέρια ενηλίκων με εξουσία. Κοινώς, δεν είχε νόημα και υπόσταση. Δεν έχω κάτι άλλο να συμπληρώσω. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Στο ξαναλέω.
Αν όλα κυλούν ρολόι, ουδείς πάει να βγάλει τα ματάκια του και να κατηγορήσει ψευδώς. Διότι υπάρχουν συνέπειες. Ανοίγουν στόματα. Αυτό θα πρέπει να σε βάζει σε κάποιου είδους προβληματισμό. Δε νομίζεις;
Η απορία μου είναι η εξής. Πως ξέρεις ότι είναι αληθείς χωρίς γνώση της δικογραφιας?
Η απλά είναι ένστικτο αυτό που σου λέει ότι ειναι αληθεις?
Δλδ για παράδειγμα δεν θα μπορούσε καποιοςνεχθρικα διακειμενος προς το ίδρυμα να διασπειρει ψευδείς φήμες ας πούμε?
Δεν θα μπορούσαν ακόμα και να έχουν πληρωθεί κάποιοι για να πουν κάτι?
Αυτό γιατί το απορρίπτεις σαν ενδεχόμενο?
Το να κρίνουμε και να κατακρίνουμε με την οργή μας και μόνο σε τέτοιες υποθέσεις μόνο κακό κάνουμε γιατί επηρεάσουμε τη Δικαιοσυνη πιεζοντας την να κινηθεί προς την πλευρά του οχλου.
Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη η να παραδώσουμε απλά αθώους και ενόχους στην αρένα προς τέρψιν του δικού μας αιμοσταγούς τροπου σκεψης?
Για δέστο και από αυτή την πλευρά.
Για παράδειγμα αν λέμε τώρα σε κατηγορούμε εσένα μια συγγενής σου ότι δεν είσαι καλή μάνα και κακοποιεις τα παιδιά σου (πράγμα το οποίο είναι ψέμα αλλά αυτό δεν το ξέρει ο απλός λαός που διαβάζει τις εφημεριδες) ξέρεις τι θα γινόταν?
Θα υπήρχε μια αντίστοιχη Πασιφάη σε ένα άλλο φόρουμ που θα έλεγε πως όπου υπάρχει καπνός υπαρχει και φωτιά.και πως κλείστε τη μέσα και πάρτε της τα παιδιά.
Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Καραμελίτσα
Καλά, με δεδομένο ότι στην πρωτοκαθεδρία των αποκαλύψεων είναι το Πρώτο Θέμα και άλλες κυβερνητικές σκουπιδοφυλλάδες, παίζει να είναι και περισσότερο από απλά θέμα δημόσιας εικόνας.nyxtovios έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:37Ναι, υπάρχει.Καραμελίτσα έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:28Περίεργα πράγματα. Από τη μία,Από την άλλη, κοιτάω το νόμο: https://www.taxheaven.gr/circulars/39486/40494-3-5-2022
Μετά από τη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του υπουργού Εργασίας, κ. Χατζηδάκη, της υφυπουργού κ. Μιχαηλίδου και του γενικού γραμματέα κ. Σταμάτη αποφασίστηκε η άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της Κιβωτού, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Η πρώτη μας έγνοια είναι τα παιδιά και γι αυτό η εξέλιξη αυτή είναι επιβεβλημένη», τόνισε. Επεσήμανε δε, ότι η εξέλιξη αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί χάρη στη διάταξη που ψήφισε η κυβέρνηση τον περασμένο Απρίλιο.
Το μόνο που λέει είναι αυτό.Δε βλέπω να έχει τέτοιο δικαίωμα κανένα υπουργείο. Διαπίστωση παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων, δεν υπάρχει. Υπάρχει κάτι που δεν βλέπω στο νόμο; Ή κάτι άλλο;Την Εποπτεία των ΜοΠΠ ασκεί η οικεία Περιφέρεια και η Διεύθυνση Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Π.Δ.134/2017 (Α' 168). Σε περιπτώσεις άρνησης ή καθυστέρησης, πέραν του χρόνου που ορίζεται στην παρ. 4, συμμόρφωσης προς τις διατάξεις της παρούσας, παρεμπόδισης καθ’ οιονδήποτε τρόπο του ελέγχου από τον Κοινωνικό Σύμβουλο ή την εποπτεύουσα αρχή, ή διαπίστωσης παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων των παιδιών, η άδεια λειτουργίας των ΜοΠΠ μπορεί να ανακαλείται και ευθέως από τον αρμόδιο Υπουργό.
Υπάρχει ότι ζεις στην Ουγκάντα και η κυβέρνηση κάνει όπως πρέπει για τη δημόσια εικόνα της
Z
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Νομίζω το έχω πει ήδη.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:40Ρε φίλε, πες στα ίσα αυτό που θες να πεις. Μην το πας γύρω -γύρω. Είναι χαζό. Εντάξει;George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:38Για να απαντήσεις έτσι έχεις βγάλει ήδη πόρισμα και δεχεσαι τις κατηγορίες ως αληθείς.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:25
Γιώργο, σου απάντησα όσο πιο ευγενκά μπορούσα. Πρωτίστως θα στηρίξω τα παιδιά. Διότι μέχρι πρότινος, η φωνή τους, γινόταν σιωπή και υποχείριο στα χέρια ενηλίκων με εξουσία. Κοινώς, δεν είχε νόημα και υπόσταση. Δεν έχω κάτι άλλο να συμπληρώσω. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Στο ξαναλέω.
Αν όλα κυλούν ρολόι, ουδείς πάει να βγάλει τα ματάκια του και να κατηγορήσει ψευδώς. Διότι υπάρχουν συνέπειες. Ανοίγουν στόματα. Αυτό θα πρέπει να σε βάζει σε κάποιου είδους προβληματισμό. Δε νομίζεις;
Η απορία μου είναι η εξής. Πως ξέρεις ότι είναι αληθείς χωρίς γνώση της δικογραφιας?
Δλδ για παράδειγμα δεν θα μπορούσε καποιοςνεχθρικα διακειμενος προς το ίδρυμα να διασπειρει ψευδείς φήμες ας πούμε?
Το να κρίνουμε και να κατακρίνουμε με την οργή μας και μόνο σε τέτοιες υποθέσεις μόνο κακό κάνουμε γιατί επηρεάσουμε τη Δικαιοσυνη πιεζοντας την να κινηθεί προς την πλευρά του οχλου.
Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη η να παραδώσουμε απλά αθώους και ενόχους στην αρένα προς τέρψιν του δικού μας αιμοσταγούς τροπου σκεψης?
Για παράδειγμα αν λέμε τώρα σε κατηγορούμε εσένα μια συγγενής σου ότι δεν είσαι καλή μάνα και κακοποιεις τα παιδιά σου (πράγμα το οποίο είναι ψέμα αλλά αυτό δεν το ξέρει ο απλός λαός που διαβάζει τις εφημεριδες) ξέρεις τι θα γινόταν?
Θα υπήρχε μια αντίστοιχη Πασιφάη σε ένα άλλο φόρουμ που θα έλεγε πως όπου υπάρχει καπνός υπαρχει και φωτιά.και πως κλείστε τη μέσα και πάρτε της τα παιδιά.
Αλλά πες μου εσύ τι νομίζεις οτι θελω να πω γιατί μάλλον δεν έχουμε το ίδιο πράγμα στο μυαλό μας.
Όσο για την απάντηση σου είναι εντελώς άκυρη. Απλά δεν θες να απαντήσεις γιατί θα σου χαλάσει όλο το αφήγημα αν επιτρέψεις στην αμφιβολία να μπει στο μυαλό σου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Μπορεί και ναι μπορεί και όχι, αλλά η ουσία είναι ότι όλη η φασαρία πατάει σε κατηγορίες για ασέλγεια, που είναι άλλο είδος διαφθοράς.
Z
Παίζει αυτή που αγαπάς τον εχθρό σου να τηρείται 100 φορές περισσότερο.Δημοκράτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 12:57Πληροφοριακά, είναι εντολή του Ιησού οι πιστοί να είναι ευπαρουσίαστοι, ειδικά την εποχή της νηστείας και να μη φαίνονται κακομοίρηδες
-
πολλά δεν τηρούνται, δυστυχώς, αλλά το έγραψα γιατί για κάποιο λόγο πολλοί πιστεύουν ότι οι Χριστιανοί και ειδικά οι παπάδες έχουν κάποια χριστιανική υποχρέωση να παρουσιάζονται ως λέτσοι. Δεν είναι συγκεντρωση ζαίων η εκκλησίαfoscilis έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:47Παίζει αυτή που αγαπάς τον εχθρό σου να τηρείται 100 φορές περισσότερο.Δημοκράτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 12:57Πληροφοριακά, είναι εντολή του Ιησού οι πιστοί να είναι ευπαρουσίαστοι, ειδικά την εποχή της νηστείας και να μη φαίνονται κακομοίρηδες
Ποιό αφήγημα να μου χαλάσει ρε Γιώργο; Οι καταγγελίες των παιδιών που έφαγαν κακοποιητικές συμπεριφορές στη μούρη; Το οτι βγαίνει η πρεσβυτέρα και λέγει περί κακίας και υποκινούμενης συνθήκης από τα ίδια τα παιδιά; Που βάζει μπροστά έναν λόγο θεϊκό με εκδικητικό πρόσημο; Αντιλαμβάνεσαι σαφέστατα την αμφιβολία μου.George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:42Νομίζω το έχω πει ήδη.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:40Ρε φίλε, πες στα ίσα αυτό που θες να πεις. Μην το πας γύρω -γύρω. Είναι χαζό. Εντάξει;George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:38
Για να απαντήσεις έτσι έχεις βγάλει ήδη πόρισμα και δεχεσαι τις κατηγορίες ως αληθείς.
Αλλά πες μου εσύ τι νομίζεις οτι θελω να πω γιατί μάλλον δεν έχουμε το ίδιο πράγμα στο μυαλό μας.
Όσο για την απάντηση σου είναι εντελώς άκυρη. Απλά δεν θες να απαντήσεις γιατί θα σου χαλάσει όλο το αφήγημα αν επιτρέψεις στην αμφιβολία να μπει στο μυαλό σου.
Θες να βάλουμε τις θρησκείες στην άκρη, αν αυτό σε καίει; Οκ. Ας τις βάλουμε.
Αν εσένα σε καλύπτουν αυτά που διαβάζεις αντικειμενικά, με καταθέσεις που βγαίνουν εναντίον τους, από μένα τί περιμένεις να σου πω; Μπράβο; Που δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να σκεφτείς τα παιδιά και πλέον είναι πασιφανές πως είσαι σίγουρος περί της αθωότητάς των ιθυνόντων;
Πριν κρίνεις τη δική μου στάση άκυρη, καλό θα είναι να κοιτάξεις και λίγο τη δική σου.
- George_V
Υπάρχει ευχή στη Λειτουργία όπου ο ιερέας λέει "Υπέρ των εμων αμαρτήματων και των του λαού αγνοηματων".Δημοκράτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:56πολλά δεν τηρούνται, δυστυχώς, αλλά το έγραψα γιατί για κάποιο λόγο πολλοί πιστεύουν ότι οι Χριστιανοί και ειδικά οι παπάδες έχουν κάποια χριστιανική υποχρέωση να παρουσιάζονται ως λέτσοι. Δεν είναι συγκεντρωση ζαίων η εκκλησίαfoscilis έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:47Παίζει αυτή που αγαπάς τον εχθρό σου να τηρείται 100 φορές περισσότερο.Δημοκράτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 12:57Πληροφοριακά, είναι εντολή του Ιησού οι πιστοί να είναι ευπαρουσίαστοι, ειδικά την εποχή της νηστείας και να μη φαίνονται κακομοίρηδες
Αυτό που θέλει να πει ο Χρυσόστομος με αυτή την ευχή είναι πως οι κληρικόι έχουν μεγαλύτερη ευθύνη από τον λαό. Για αυτό αναφέρεται με τη λέξη αμαρτήματα στα σφάλματα των κληρικών (γιατί υποτίθεται ότι ξερουν) ενώ χρησιμοποιεί τη λέξη αγνοηματα για τους λαϊκούς (δεν γνωρίζουν καιβσφαλλουν από αγνοια).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Βιάζεσαι και σε τυφλώνει η οργή σου.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:57Ποιό αφήγημα να μου χαλάσει ρε Γιώργο; Οι καταγγελίες των παιδιών που έφαγαν κακοποιητικές συμπεριφορές στη μούρη; Το οτι βγαίνει η πρεσβυτέρα και λέγει περί κακίας και υποκινούμενης συνθήκης από τα ίδια τα παιδιά; Που βάζει μπροστά έναν λόγο θεϊκό με εκδικητικό πρόσημο; Αντιλαμβάνεσαι σαφέστατα την αμφιβολία μου.George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:42Νομίζω το έχω πει ήδη.
Αν εσένα σε καλύπτουν αυτά που διαβάζεις αντικειμενικά, με καταθέσεις που βγαίνουν εναντίον τους, από μένα τί περιμένεις να σου πω; Μπράβο; Που δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να σκεφτείς τα παιδιά και πλέον είναι πασιφανές πως είσαι σίγουρος περί της αθωότητάς των ιθυνόντων;
Πριν κρίνεις τη δική μου στάση άκυρη, καλό θα είναι να κοιτάξεις και λίγο τη δική σου.
Δεν είπα ποτέ ότι είναι αθώος. Είπα ότι διατηρεί το τεκμήριο αθωότητας και πως αν αποδειχτεί η ενοχή του τότε να τιμωρηθεί με τη μέγιστη πηγή.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος ούτε αν είναι αθώος ούτε αν είναι ένοχος. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και να είναι αλήθεια αυτό η πλεκτανη.
Αυτό θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη την οποία δεν θα υποκαταστησουμε εσύ κι εγώ.
Και φυσικά δεν ακούω μόνο τη μια πλευρά. Ακούω και την άλλη. Αλλά δεν είμαι δικαστής να τους δικασω. Ούτε απορρίπτω τη μια από τις 2 πλευρές λόγω ιδεοληψιας οργής η λύπης.
Δεν είναι υπόθεση σαν του Μιχου που ομολόγησε και υπάρχουν στοιχεία. Αν υπάρχουν στοιχεία και ομολογίες που σε έχουν πείσει για τη μία η για την άλλη πλευρά πες τα μας και μας.
Αυτό που θα κάνω εγώ είναι να αφήσω τη Δικαιοσυνη να αποφανθει απερισπαστη για το θέμα χωρίς κραυγές και ουρλιαχτά για τη μία η για την άλλη πλευρά.
Και καλό θα ήταν να το κάνατε και εσείς αυτό για όλες τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει αυτοφωρη συλληψη, ομολογία ή έστω αποχρωσες ενδείξεις ενοχής.
Αλλιώς κινδυνεύετε μετά να βρεθείτε αντιμέτωπος με τον εαυτό σας εάν το άτομο που κατηγορουσατε πριν αποδειχθεί αθώο.
Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως η άγνοια και η σιωπή, είναι χαρακτηριστικά που πλέον τη σήμερον ημέρα, ''όμορφα καιγονται''. Στο βωμό της αλήθειας.George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:59Υπάρχει ευχή στη Λειτουργία όπου ο ιερέας λέει "Υπέρ των εμων αμαρτήματων και των του λαού αγνοηματων".Δημοκράτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:56πολλά δεν τηρούνται, δυστυχώς, αλλά το έγραψα γιατί για κάποιο λόγο πολλοί πιστεύουν ότι οι Χριστιανοί και ειδικά οι παπάδες έχουν κάποια χριστιανική υποχρέωση να παρουσιάζονται ως λέτσοι. Δεν είναι συγκεντρωση ζαίων η εκκλησία
Αυτό που θέλει να πει ο Χρυσόστομος με αυτή την ευχή είναι πως οι κληρικόι έχουν μεγαλύτερη ευθύνη από τον λαό. Για αυτό αναφέρεται με τη λέξη αμαρτήματα στα σφάλματα των κληρικών (γιατί υποτίθεται ότι ξερουν) ενώ χρησιμοποιεί τη λέξη αγνοηματα για τους λαϊκούς (δεν γνωρίζουν καιβσφαλλουν από αγνοια).
Ο Χρυσόστομος δεν ''πουλάει'', μπρος στον κυκεώνα των κακοποιητικών συμπεριφορών. Ούτε καλύπτει τα άπειρα λάθη αιώνων.
Δεν άντεξες. Σου είπα ας μην το πάμε βάσει θρησκειών. Το ''ιερό ράσο'' χωλαίνει. Λυπάμαι γι'αυτό. Ειλικρινά.
Γιώργη θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις πριν αναλάβεις τον ρασοφόρο. Επί του πρακτέου. Για μένα θα είσαι πάντα συμπαθής ρε μπαγάσα.George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 14:07Βιάζεσαι και σε τυφλώνει η οργή σου.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:57Ποιό αφήγημα να μου χαλάσει ρε Γιώργο; Οι καταγγελίες των παιδιών που έφαγαν κακοποιητικές συμπεριφορές στη μούρη; Το οτι βγαίνει η πρεσβυτέρα και λέγει περί κακίας και υποκινούμενης συνθήκης από τα ίδια τα παιδιά; Που βάζει μπροστά έναν λόγο θεϊκό με εκδικητικό πρόσημο; Αντιλαμβάνεσαι σαφέστατα την αμφιβολία μου.George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:42
Νομίζω το έχω πει ήδη.
Δεν είπα ποτέ ότι είναι αθώος. Είπα ότι διατηρεί το τεκμήριο αθωότητας και πως αν αποδειχτεί η ενοχή του τότε να τιμωρηθεί με τη μέγιστη πηγή.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος ούτε αν είναι αθώος ούτε αν είναι ένοχος. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και να είναι αλήθεια αυτό η πλεκτανη.
Και φυσικά δεν ακούω μόνο τη μια πλευρά. Ακούω και την άλλη. Αλλά δεν είμαι δικαστής να τους δικασω. Ούτε απορρίπτω τη μια από τις 2 πλευρές λόγω ιδεοληψιας οργής η λύπης.
Δεν είναι υπόθεση σαν του Μιχου που ομολόγησε και υπάρχουν στοιχεία. Αν υπάρχουν στοιχεία και ομολογίες που σε έχουν πείσει για τη μία η για την άλλη πλευρά πες τα μας και μας.
Αυτό που θα κάνω εγώ είναι να αφήσω τη Δικαιοσυνη να αποφανθει απερισπαστη για το θέμα χωρίς κραυγές και ουρλιαχτά για τη μία η για την άλλη πλευρά.
Και καλό θα ήταν να το κάνατε και εσείς αυτό για όλες τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει αυτοφωρη συλληψη, ομολογία ή έστω αποχρωσες ενδείξεις ενοχής.
Αλλιώς κινδυνεύετε μετά να βρεθείτε αντιμέτωπος με τον εαυτό σας εάν το άτομο που κατηγορουσατε πριν αποδειχθεί αθώο.
- George_V
Η απάντηση μου ήταν προς τον Δημοκράτη και το σχόλιο του για τους κανόνες.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 14:09Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως η άγνοια και η σιωπή, είναι χαρακτηριστικά που πλέον τη σήμερον ημέρα, ''όμορφα καιγονται''. Στο βωμό της αλήθειας.George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:59Υπάρχει ευχή στη Λειτουργία όπου ο ιερέας λέει "Υπέρ των εμων αμαρτήματων και των του λαού αγνοηματων".Δημοκράτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:56
πολλά δεν τηρούνται, δυστυχώς, αλλά το έγραψα γιατί για κάποιο λόγο πολλοί πιστεύουν ότι οι Χριστιανοί και ειδικά οι παπάδες έχουν κάποια χριστιανική υποχρέωση να παρουσιάζονται ως λέτσοι. Δεν είναι συγκεντρωση ζαίων η εκκλησία
Ο Χρυσόστομος δεν ''πουλάει'', μπρος στον κυκεώνα των κακοποιητικών συμπεριφορών. Ούτε καλύπτει τα άπειρα λάθη αιώνων.
Δεν άντεξες. Σου είπα ας μην το πάμε βάσει θρησκειών. Το ''ιερό ράσο'' χωλαίνει. Λυπάμαι γι'αυτό. Ειλικρινά.
Τι σχέση έχει με την υπόθεση που συζητάμε?
Μην πιάνεται από οτιδήποτε για να μου την πεις. Σου έχω απαντήσει επί της υποθέσεως πιο πάνω. Απαντά σε αυτό καλύτερα και μη μπαίνεις σε άσχετο διάλογο για άλλο θέμα με άλλο μέλος.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 12:36Εν τω μεταξύ από αυτήν την οργάνωση έχουν περάσει μιλιούνια διάσημων για φωτογραφίσεις, χώρια οι έρανοι
και οι χορηγίες. "Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι", αυτή είναι η πιο σοφή κουβέντα που έχει ειπωθεί
ποτέ στην Ελλάδα.
.
Πιο σοφή απο την ..... Δουλειά δεν έχει ο διάολος γαμάει τα παιδιά του ;;;
Για τα 12χρονα που έχουν κλείσει στην Αθωνιάδα Σχολή στό μαύρο Αγιο Ορος οι Ρασπουτινιάρηδες δεν μιλάει κανένας 10ετίες τώρα.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- George_V
Η ηρεμία είναι κάτι που θα ταίριαζε καλύτερα σε εσένα.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 14:11Γιώργη θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις πριν αναλάβεις τον ρασοφόρο. Επί του πρακτέου. Για μένα θα είσαι πάντα συμπαθής ρε μπαγάσα.George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 14:07Βιάζεσαι και σε τυφλώνει η οργή σου.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 13:57
Ποιό αφήγημα να μου χαλάσει ρε Γιώργο; Οι καταγγελίες των παιδιών που έφαγαν κακοποιητικές συμπεριφορές στη μούρη; Το οτι βγαίνει η πρεσβυτέρα και λέγει περί κακίας και υποκινούμενης συνθήκης από τα ίδια τα παιδιά; Που βάζει μπροστά έναν λόγο θεϊκό με εκδικητικό πρόσημο; Αντιλαμβάνεσαι σαφέστατα την αμφιβολία μου.
Έχω αρκετή από αυτή. On the other hand you could use some.
Γιώργη, σου μιλάω όντως ήρεμα. Ποιό ακριβώς είναι το θέμα σου;George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 14:14Η ηρεμία είναι κάτι που θα ταίριαζε καλύτερα σε εσένα.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 14:11Γιώργη θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις πριν αναλάβεις τον ρασοφόρο. Επί του πρακτέου. Για μένα θα είσαι πάντα συμπαθής ρε μπαγάσα.George_V έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 14:07
Βιάζεσαι και σε τυφλώνει η οργή σου.
Έχω αρκετή από αυτή. On the other hand you could use some.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
17 Νοέμ 2023, 22:29
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελίες Ισραήλ ότι η Τουρκία στηρίζει τη Χαμας
από Ίακχος » 21 Ιούλ 2024, 23:02 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
22 Ιούλ 2024, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βόμβα για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: Καταγγελίες για «κούφια» πτυχία από απόφοιτους
από Μαδουραίος » 30 Νοέμ 2023, 05:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
30 Νοέμ 2023, 06:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποια χωρα του κοσμου ;
από Frappezitis » 05 Ιούλ 2023, 21:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-