Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 21 Νοέμ 2022, 14:22

Πασιφάη έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:16
George_V έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:14
Πασιφάη έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:11

Γιώργη θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις πριν αναλάβεις τον ρασοφόρο. Επί του πρακτέου. Για μένα θα είσαι πάντα συμπαθής ρε μπαγάσα.
Η ηρεμία είναι κάτι που θα ταίριαζε καλύτερα σε εσένα.

Έχω αρκετή από αυτή. On the other hand you could use some.
Γιώργη, σου μιλάω όντως ήρεμα. Ποιό ακριβώς είναι το θέμα σου;
Δεν αφορά το διάλογο μας ή ηρεμία.

Ηρεμία στην υπόθεση. Χωρίς ενδείξεις και ομολογιες πάρα μόνο με καταγγελομενο λόγο πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι είτε για τη μία είτε για την άλλη πλευρά?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 21 Νοέμ 2022, 14:23

George_V έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:13
Πασιφάη έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:09
George_V έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 13:59

Υπάρχει ευχή στη Λειτουργία όπου ο ιερέας λέει "Υπέρ των εμων αμαρτήματων και των του λαού αγνοηματων".

Αυτό που θέλει να πει ο Χρυσόστομος με αυτή την ευχή είναι πως οι κληρικόι έχουν μεγαλύτερη ευθύνη από τον λαό. Για αυτό αναφέρεται με τη λέξη αμαρτήματα στα σφάλματα των κληρικών (γιατί υποτίθεται ότι ξερουν) ενώ χρησιμοποιεί τη λέξη αγνοηματα για τους λαϊκούς (δεν γνωρίζουν καιβσφαλλουν από αγνοια).
Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως η άγνοια και η σιωπή, είναι χαρακτηριστικά που πλέον τη σήμερον ημέρα, ''όμορφα καιγονται''. Στο βωμό της αλήθειας.
Ο Χρυσόστομος δεν ''πουλάει'', μπρος στον κυκεώνα των κακοποιητικών συμπεριφορών. Ούτε καλύπτει τα άπειρα λάθη αιώνων.

Δεν άντεξες. Σου είπα ας μην το πάμε βάσει θρησκειών. Το ''ιερό ράσο'' χωλαίνει. Λυπάμαι γι'αυτό. Ειλικρινά.
Η απάντηση μου ήταν προς τον Δημοκράτη και το σχόλιο του για τους κανόνες.

Τι σχέση έχει με την υπόθεση που συζητάμε?

Μην πιάνεται από οτιδήποτε για να μου την πεις. Σου έχω απαντήσει επί της υποθέσεως πιο πάνω. Απαντά σε αυτό καλύτερα και μη μπαίνεις σε άσχετο διάλογο για άλλο θέμα με άλλο μέλος.
ΓΙατί να ''στην πω;'' Στέκεις ρε φίλε; Κουβέντα κάνουμε. Θα μου απαγορεύσεις τον ευγενή σχολιασμό; Ρε δεν πάμε καλά εδώ μέσα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 21 Νοέμ 2022, 14:24

George_V έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:22
Πασιφάη έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:16
George_V έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:14

Η ηρεμία είναι κάτι που θα ταίριαζε καλύτερα σε εσένα.

Έχω αρκετή από αυτή. On the other hand you could use some.
Γιώργη, σου μιλάω όντως ήρεμα. Ποιό ακριβώς είναι το θέμα σου;
Δεν αφορά το διάλογο μας ή ηρεμία.

Ηρεμία στην υπόθεση. Χωρίς ενδείξεις και ομολογιες πάρα μόνο με καταγγελομενο λόγο πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι είτε για τη μία είτε για την άλλη πλευρά?
Εσύ παίρνεις σαφέστατα θέση. Εγώ σου φταίω;
Και ναι. Ηρέμησε.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 21 Νοέμ 2022, 14:26

Πασιφάη έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:23
George_V έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:09

Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως η άγνοια και η σιωπή, είναι χαρακτηριστικά που πλέον τη σήμερον ημέρα, ''όμορφα καιγονται''. Στο βωμό της αλήθειας.
Ο Χρυσόστομος δεν ''πουλάει'', μπρος στον κυκεώνα των κακοποιητικών συμπεριφορών. Ούτε καλύπτει τα άπειρα λάθη αιώνων.

Δεν άντεξες. Σου είπα ας μην το πάμε βάσει θρησκειών. Το ''ιερό ράσο'' χωλαίνει. Λυπάμαι γι'αυτό. Ειλικρινά.

Μην πιάνεται από οτιδήποτε για να μου την πεις. Σου έχω απαντήσει επί της υποθέσεως πιο πάνω. Απαντά σε αυτό καλύτερα και μη μπαίνεις σε άσχετο διάλογο για άλλο θέμα με άλλο μέλος.
ΓΙατί να ''στην πω;'' Στέκεις ρε φίλε; Κουβέντα κάνουμε. Θα μου απαγορεύσεις τον ευγενή σχολιασμό; Ρε δεν πάμε καλά εδώ μέσα.
Ναι δεν ήταν ακριβώς ευγενής σχολιασμός. Υπενοησες ότι έβαλα τη θρησκεία στο καδρο της υπόθεσης και εξέθεσες το σχόλιο σου για το ράσο.

Και ολα αυτά σε ένα άσχετο σχόλιο που απαντούσα σε άλλο χρήστη για άλλο θέμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 21 Νοέμ 2022, 14:28

George_V έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:26
Πασιφάη έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 14:23
George_V έγραψε:

Ναι δεν ήταν ακριβώς ευγενής σχολιασμός. Υπενοησες ότι έβαλα τη θρησκεία στο καδρο της υπόθεσης και εξέθεσες το σχόλιο σου για το ράσο.

Και ολα αυτά σε ένα άσχετο σχόλιο που απαντούσα σε άλλο χρήστη για άλλο θέμα.
Γιώργο το απέφυγα. Αλλά το έδωσες στεγνά.
Ξαναλέω να ηρεμήσεις.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 21 Νοέμ 2022, 14:33

Θα κλείσουν τον παπά και θα τα στείλουν σε άλλους, ούτε γάτα ούτε ζημιά , για τα κυκλώματα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Νοέμ 2022, 14:47

Εγώ πάντως διάβασα πολλές "ανατριχιαστικές" μαρτυρίες και δεν βρήκα ούτε μία σαφή, οπότε χρειάζεται κάτι περισσότερο για να νοιώσω συγκλονισμένη.

Το θέμα είναι ότι ασχέτως έκβασης της υπόθεσης, προέκυψαν αρκετές απορίες για τα πού/πώς/πότε/γιατί.

Ενιγουέι, μετά τα νεκρά κοριτσάκια στον Έβρο, πάμε για νέο έπος. Τα βιασμένα παιδάκια στην Κιβωτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 21 Νοέμ 2022, 14:53

Ντράπηκε και η ντροπή εδώ μέσα.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 21 Νοέμ 2022, 15:04

προς το παρων πολυ φασαρια αλλα στοιχειο κανενα ... κατι Συριοι ουρλιαζανε στα καναλια , κατι Εκκλησια online κτλ ... νομιζω οτι η ζημια που εγινε ειναι τεραστια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager » 21 Νοέμ 2022, 15:09

Δημοκράτης έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 10:52
μάθανε πως γαμιωμαστε πλακωσανε και συροι τωρα
τι τα θελες πατέρα Αντώνη να βοηθάς και πρπσφυγακια;
:bravo:

Ξαφνικα ξυπνησαν οι καλοι γονεις και ζηταν παιδια πισω... ε ρε σε τι κοσμο κοροϊδια ζουμε...

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 21 Νοέμ 2022, 15:23

Passager έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 15:09
Δημοκράτης έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 10:52
μάθανε πως γαμιωμαστε πλακωσανε και συροι τωρα
τι τα θελες πατέρα Αντώνη να βοηθάς και πρπσφυγακια;
:bravo:

Ξαφνικα ξυπνησαν οι καλοι γονεις και ζηταν παιδια πισω... ε ρε σε τι κοσμο κοροϊδια ζουμε...

ειδα στο βιντεο τον Συρο κατσαπλια γενικο γραμματεα της κακιας ωρας να λεει γαμω την πιστη σας ... δεν βρεθηκε κανενας να του τραβηξει τιποτε σκαμπιλια να ερθει στα ισα ... το βιντεο υπαρχει και ειναι καταγραμμενο

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 21 Νοέμ 2022, 15:33

Δεν ξέρω αν υπάρχουν αποδείξεις ή όχι για την υπόθεση της Κιβωτού, αλλά ειλικρινά πιστεύετε πως κάτι τέτοιες ΜΚΟ οι οποίες δέχονται και διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ από δωρεές ή επιχορηγήσεις της ΕΕ και του κράτους, τα κάνουν όλα αυτά από φιλευσπλαχνία και χριστιανική αγάπη;
Εγώ προσωπικά διατηρώ τεράστιες αμφιβολίες.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 21 Νοέμ 2022, 15:49

runner έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 15:33
Δεν ξέρω αν υπάρχουν αποδείξεις ή όχι για την υπόθεση της Κιβωτού, αλλά ειλικρινά πιστεύετε πως κάτι τέτοιες ΜΚΟ οι οποίες δέχονται και διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ από δωρεές ή επιχορηγήσεις της ΕΕ και του κράτους, τα κάνουν όλα αυτά από φιλευσπλαχνία και χριστιανική αγάπη;
κοιταξε καποιος που ξεκιναει τετοιο εργο απο το μηδεν δεν σκεφτεται το χρημα ... ετσι και αλλιως η ζωη του ειναι σε κοινη θεα και ειδικα απλος παπας θα ηταν στοχος στο ανωτερο παπαδαριο ... φυσικα οσο μεγαλωνει ενας θεσμος τοσο δυσκολοτερο να τον ελεγξεις

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Νοέμ 2022, 15:52

runner έγραψε:
21 Νοέμ 2022, 15:33
Δεν νομίζω ότι παίζουν δωρεές εκατομμυρίων στην περίπτωση της Κιβωτού. Η επιδότηση που ακύρωσε ο Σταϊκούρας ήταν γύρω στα 50.000.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να βγουν οι ισολογισμοί των επιδοτούμενων μκο γιατί δεν θυμάμαι τι ακριβώς έπαιξε με αυτό το θέμα. Είχαν πει ότι σε όσες δεν δίνουν, θα αφαιρείται η άδεια λειτουργίας.

Επ' ευκαιρία, η νέα διεύθυνση από ποιους θα πληρώνεται; Από τους εθελοντές; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 21 Νοέμ 2022, 15:54

Πιστευω οτι εχουν κατι σοβαρο εναντιον του. Δεν γινεται να γινονται τοσο δυνατες κατηγοριες απο Κυβ στελεχη και απο αρχι-παπαδες ετσι απλα. Δεν ειναι απ αυτες τις περιπτωσεις που λες "ουπς λαθος, συγγνωμη" και πας παρακατω.

Η υποθεση επισης ειναι απ το καλοκαιρι. Δεν αποκλειω να μπηκε συρταρι τοτε, περιμενοντας χειροτερες μερες.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών