τι ψήφισες δε μας έχει πειΕμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:31Επιτέλους. Να κυβερνήσει ο Μιζοτάκης να βάλει τάξη σε αυτόν τον τόπο. Δε μπορεί η αστυνομία να διοικείται από το γραμματέα της ΚΝΕ.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:30συμφωνώ. Θέλω να ελπίζω ότι θα πάρουν πρωτοβουλία και θα τους μαζέψουν τους Ρουβίκωνες. Αν υποπτεύομαι ότι πάει πολύ ψηλά η φάση τους και θα σκάνε "βόμβες" αν αποφασίσουν να τους χτυπήσουν.
Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.
- Otto Weininger
Re: Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.
Ή το φουκαριάρικο το δημόσιο. Ας μην ξεχνάμε ότι και όλοι οι εργαζόμενοι (δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) είναι υποχρεωμένοι να ανοίγουν λογαριασμό μισθοδοσίας ή άλλων εσοδων, διαφορετικά δεν. Το οτιδήποτε άλλο θεωρείται "μαύρο" κασέρι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:25Να προσέχεις γιατί το κασέρι θα απαγορευτεί σε λίγο καιρόΕμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:15Νομίζω ότι στην πιστωτική κάρτα αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείς και να πρέπει να πληρώσεις κάτω από το 30% του μισθού σου. Ο,τιδήποτε παραπάνω θεωρείται αισχροκέρδια. Βέβαια, δεν είμαι και φίλος με τα τραπεζικά δάνεια. Προτιμώ το cash...foscilis έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:07
Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση η τράπεζα δεν κάνει κάτι κακό ούτε κάτι παράτολμο: έδωσε πιστωτική σε ένα άτομο με εγγυημένο εισόδημα και περιουσία +100.000 πολύ πριν την κρίση. Δεν είναι η αναμενόμενη εξέλιξη να μην πάρει πίσω ούτε ένα ευρώ, ούτε να αλλάξουν οι νόμοι ώστε να εμποδιστεί δέκα χρόνια να ασκήσει δικαστικά μέσα (τα οποία περιορίζονται στην εκποίηση ακίνητης περιουσίας αφού η κινητή έγινε ακατάσχετη), ούτε να βγαίνουν διάφοροι ηλίθιοι και να λένε ότι οι τόκοι δε μετράνε, πάρτε τα από τον Βαρδινογιάννη και δενξερωγωτι.
και τσίχλες να θες να αγοράσεις θα μεσολαβεί η φουκαριάρα η τράπεζα
Θεωρείς ότι αν υπήρχε αμιγώς κρατικός φορέας για αυτές τις πληρωμές, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά; Αν ναι, γιατί δεν το κάνουν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θα υπαρχει δημοσιο σε καποια χρονια, ανεξαρτητες αρχες θα κυβερνανε σε συνεργασια με τραπεζες.
.
.
-
Έχω βάλει γύρω στα 140 χιλιάρικα στην άκρη και ο Πάτσης μου είπε ότι θα μου βρει σπίτι. Οπότε Πάτση, αναλόγως την περιφέρεια που θα κατέβει. Αλλιώς Κώστα Μπακογιάννη που είναι αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:32τι ψήφισες δε μας έχει πειΕμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:31Επιτέλους. Να κυβερνήσει ο Μιζοτάκης να βάλει τάξη σε αυτόν τον τόπο. Δε μπορεί η αστυνομία να διοικείται από το γραμματέα της ΚΝΕ.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:30συμφωνώ. Θέλω να ελπίζω ότι θα πάρουν πρωτοβουλία και θα τους μαζέψουν τους Ρουβίκωνες. Αν υποπτεύομαι ότι πάει πολύ ψηλά η φάση τους και θα σκάνε "βόμβες" αν αποφασίσουν να τους χτυπήσουν.
Από πότε υποστηριζεις το Μητσοτακη εσυ;
Φανταζομαι συμφωνεις η Ανεξαρτητη Αρχη ΑΔΑΕ να μην εχει κανενα ελεγχο στην ΕΥΠ και να κανει οτι θελει ο πολιτικος προϊσταμενος
Ντάξει, ντάξει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:13Ντάξει, είναι του 2017. Μία φορά έκλεψε και καταδικάστηκε. Και πάλι καλά που για ποινικό αδίκημα του 2011 χρειάστηκαν 6 χρόνια ώστε να καταδικαστεί το 2017. Λογικά για ποινικά αδικήματα του μετά το 2020 θα δούμε τις αποφάσεις το 2030. Ζήτω η Ελλήνική Δικαιοσύνη. Ζήτω!!!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:09Βασικά το δικαστήριο στήριξε τον κλέφτη. Και απ' ό,τι κατάλαβα, το συγκεκριμένο παράπτωμα δεν είχε καμμία επίπτωση στην καρριέρα του.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 14:24
Καλό παιδί ο συγκεκριμένος. Να τα λέμε όλα. Μεταξύ ενός κλέφτη και μίας που της έκαναν κατάσχεση στηρίζετε τον κλέφτη.
Την ημερομηνία απόφασης την είδες;

Σιγά μην δεν ήταν το οτιδήποτε στο τιμημένο 2017, εν τάξει. Ήρθαν οι ερπετοειδείς εξωγήινοι και τα κατέστρεψαν όλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το σπίτι της το πήρανε όταν ήταν πρωθυπουργός αυτός που την επισκέφθηκε χθες.

*Δεν της το πηρανε το σπιτι
Ειναι δικο της και δικο μας
Ειναι δικο της και δικο μας
-
Εκτός φυσικά και εάν ο πλειστηριασμός έγινε από το Predator για να εκτεθεί ο λαικός ηγέτης.
- hellegennes
Υπήρχε. Λεγόταν κρατικές τράπεζες. Ναι, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν το κάνουν γιατί πλέον απαγορεύεται από την κοινοτική νομοθεσία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
πατησιωτης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:44

όχι ρε, δεν υπάρχει
-
Από το 2020 έχει πάψει να υπάρχει νομοθεσία προστασίας πρώτης κατοικίας.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:44
Εθνική, Αγροτική κλπ;hellegennes έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:48Υπήρχε. Λεγόταν κρατικές τράπεζες. Ναι, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν το κάνουν γιατί πλέον απαγορεύεται από την κοινοτική νομοθεσία.
Είχες ποτέ σχέση με αυτές τις τράπεζες όταν ήταν κρατικές; Ή όταν πήγαιναν ακόμη με τον παραδοσιακό αραμπά όταν οι άλλες είχαν αρχίσει να τρέχουν με χίλια;
Ή θεωρείς ότι ήταν πιο "ανθρώπινες" στις συναλλαγές τους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Τρομερές οι τράπεζες που έτρεχαν με χίλια. Ειδικά κάτι Proton bank του Λαυρεντιάδη, ντρεπόσουν να μπεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:54Εθνική, Αγροτική κλπ;hellegennes έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 15:48Υπήρχε. Λεγόταν κρατικές τράπεζες. Ναι, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν το κάνουν γιατί πλέον απαγορεύεται από την κοινοτική νομοθεσία.
Είχες ποτέ σχέση με αυτές τις τράπεζες όταν ήταν κρατικές; Ή όταν πήγαιναν ακόμη με τον παραδοσιακό αραμπά όταν οι άλλες είχαν αρχίσει να τρέχουν με χίλια;
Ή θεωρείς ότι ήταν πιο "ανθρώπινες" στις συναλλαγές τους;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ΠΡΩΤΗ φορα η ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ ) αναδεικνυεται ΠΡΩΤΗ στην ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 22:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Απρ 2025, 22:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη δημοσκόπηση για την Αθήνα: Ίσως βγει με την πρώτη ο Μπακογιάννης....
από georgebi » 09 Σεπ 2023, 15:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 118 Απαντήσεις
- 5310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Οκτ 2023, 19:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρομά,υπο την ανοχη της κυβερνησης, μπηκαν στο ΚΥ Σπάτων και έσπασαν στο ξύλο γιατρο
από Μαδουραίος » 25 Οκτ 2024, 07:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 130 Απαντήσεις
- 2854 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
16 Νοέμ 2024, 23:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα ανοίξει την πόρτα ο Κουλής στον Ερντογάν;
από Niki » 23 Μαρ 2025, 21:43 » σε Διεθνής πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1597 Προβολές
-