πήγε και έκανε βασική μέχρι την ορκομοσία όπως κάνουν όλοι οι αθλητές. Δεν είχε ειδική μεταχείρηση έναντι άλλων αθλητών πολύ μικρότερου διαμετρήατος. Στη σιερά μου είχαμε έναν ψηλό μπασκετμπολίστα στο περιστέρι που δεν τον ήξερε η μάνα του. Βασική, ορκομοσία και γεια σας.nyxtovios έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:33Και εγώ θυμάμαι ότι δεν πήγε καν στρατό επειδή είναι επαγγελματίας (όπως και οι υπόλοιποι βέβαια). Οπότε τα ωραία λόγια για την σημαία ας τα αφήσουμε να τα λένε αυτοί που λιώσαν τα ποδαράκια τους στην αγγαρεία σε κανένα στρατόπεδο.
Ένας άνθρωπος του θεάματος είναι. Ποιά ποιότητα είδες;
Ο Αντετοκούνμπο είναι Νιγηριανός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο Αντετοκούνμπο είναι Νιγηριανός
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

- Rocco Siffredi
Είναι θέμα αισθητικής αγαπητέ μου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:09πορτφολιο εσεις που μας τα πρηζατε για τα πατρις-θρησκεια και οικογενεια?
Και αισθητική εγκλωβισμένη στα συντηρητικά ή προχώ στάνταρς, πατρίδας, θρησκείας, ανεξιθρησκείας, αλλοθρησκείας, οικογένειας, περίπου οικογένειας κλπ... δε λέει.
Αναφορικά δε με το πρήξιμο που προκαλούμε στα ήδη πρησμένα σας -για άλλους λόγους- μόρια, εσείς δεν προκαλείτε ούτε καν αυτό. Οι φαντασιώσεις σας, είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί έκανε;;Lord Brum έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:35πήγε και έκανε βασική μέχρι την ορκομοσία όπως κάνουν όλοι οι αθλητές. Δεν είχε ειδική μεταχείρηση έναντι άλλων αθλητών πολύ μικρότερου διαμετρήατος. Στη σιερά μου είχαμε έναν ψηλό μπασκετμπολίστα στο περιστέρι που δεν τον ήξερε η μάνα του. Βασική, ορκομοσία και γεια σας.nyxtovios έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:33Και εγώ θυμάμαι ότι δεν πήγε καν στρατό επειδή είναι επαγγελματίας (όπως και οι υπόλοιποι βέβαια). Οπότε τα ωραία λόγια για την σημαία ας τα αφήσουμε να τα λένε αυτοί που λιώσαν τα ποδαράκια τους στην αγγαρεία σε κανένα στρατόπεδο.

Έκατσε 30 μέρες μέσα;
Το πιστεύεις σοβαρά αυτό;
γιατί οι αθλητές κάθονται νομίζεις? άδειες ξεκινάνε με το καλημέρα. Το οποίο το θεωρώ ολόσωστο εφόσον μιλάμε είτε για αθλητές που έφεραν μετάλλεια είτε αθλητές που βγάζουν λεφτά (οποτε θα έπρεπε να χρεωόνται 6κ το μήνα και να πηγαίνουν σπίτι τους, να πάρουν 3 ΕΠΟΠ στη θέση τουςnyxtovios έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:42Τί έκανε;;Lord Brum έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:35πήγε και έκανε βασική μέχρι την ορκομοσία όπως κάνουν όλοι οι αθλητές. Δεν είχε ειδική μεταχείρηση έναντι άλλων αθλητών πολύ μικρότερου διαμετρήατος. Στη σιερά μου είχαμε έναν ψηλό μπασκετμπολίστα στο περιστέρι που δεν τον ήξερε η μάνα του. Βασική, ορκομοσία και γεια σας.nyxtovios έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:33
Και εγώ θυμάμαι ότι δεν πήγε καν στρατό επειδή είναι επαγγελματίας (όπως και οι υπόλοιποι βέβαια). Οπότε τα ωραία λόγια για την σημαία ας τα αφήσουμε να τα λένε αυτοί που λιώσαν τα ποδαράκια τους στην αγγαρεία σε κανένα στρατόπεδο.
Έκατσε 30 μέρες μέσα;
Κουρασε και αυτος. Οποτε ειναι Ελλάδα παριστανει τον μεγαλο Ελληνα, και οποτε του παιρνουν συνέντευξη τιποτα αραπαδες στις ΗΠΑ είναι 100% Νιγηριανός, nigerian work ethic, black power και δεν συμμαζεύεται.
-
Χρυσαυγιτης να μην είναι και όλα καλα
Έστω ότι έκατσε 30 μέρες. Ξέρεις πολλούς ελληνάρες που να έμειναν περισσότερο, αν μπορούσαν να την κάνουν;nyxtovios έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:42Τί έκανε;;Lord Brum έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:35πήγε και έκανε βασική μέχρι την ορκομοσία όπως κάνουν όλοι οι αθλητές. Δεν είχε ειδική μεταχείρηση έναντι άλλων αθλητών πολύ μικρότερου διαμετρήατος. Στη σιερά μου είχαμε έναν ψηλό μπασκετμπολίστα στο περιστέρι που δεν τον ήξερε η μάνα του. Βασική, ορκομοσία και γεια σας.nyxtovios έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:33
Και εγώ θυμάμαι ότι δεν πήγε καν στρατό επειδή είναι επαγγελματίας (όπως και οι υπόλοιποι βέβαια). Οπότε τα ωραία λόγια για την σημαία ας τα αφήσουμε να τα λένε αυτοί που λιώσαν τα ποδαράκια τους στην αγγαρεία σε κανένα στρατόπεδο.
Έκατσε 30 μέρες μέσα;
Ή όλοι οι αντιαντετοκουνμπικοί ήταν ειδικοδυναμίτες, έτσι για την εμπειρία;

Κάποια στιγμή θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να επιχειρείτε στοιχειώδεις συγκρίσεις σε ό,τι γράφετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ανέφερα ότι και οι υπόλοιποι επαγγελματίες του θεάματος είναι το ίδιο. Φυσικά και δεν είναι σωστό καθώς όλοι έχουμε καλύτερα πράματα να κάνουμε, παρόλα αυτά αν είσαι επαγγελματίας αθλητής είσαι κάτι σαν ήρωας για τους ελληνιαρηδες με ασυλία στην συνταγματική υποχρέωση.Lord Brum έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:45γιατί οι αθλητές κάθονται νομίζεις? άδειες ξεκινάνε με το καλημέρα. Το οποίο το θεωρώ ολόσωστο εφόσον μιλάμε είτε για αθλητές που έφεραν μετάλλεια είτε αθλητές που βγάζουν λεφτά (οποτε θα έπρεπε να χρεωόνται 6κ το μήνα και να πηγαίνουν σπίτι τους, να πάρουν 3 ΕΠΟΠ στη θέση τουςnyxtovios έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:42Τί έκανε;;Lord Brum έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:35
πήγε και έκανε βασική μέχρι την ορκομοσία όπως κάνουν όλοι οι αθλητές. Δεν είχε ειδική μεταχείρηση έναντι άλλων αθλητών πολύ μικρότερου διαμετρήατος. Στη σιερά μου είχαμε έναν ψηλό μπασκετμπολίστα στο περιστέρι που δεν τον ήξερε η μάνα του. Βασική, ορκομοσία και γεια σας.
Έκατσε 30 μέρες μέσα;
Δεν θα έπρεπε να έχεις καν δικαίωμα ψήφου με αυτή την ικανότητα αντίληψης δικαίου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:47Έστω ότι έκατσε 30 μέρες. Ξέρεις πολλούς ελληνάρες που να έμειναν περισσότερο, αν μπορούσαν να την κάνουν;nyxtovios έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:42Τί έκανε;;Lord Brum έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:35
πήγε και έκανε βασική μέχρι την ορκομοσία όπως κάνουν όλοι οι αθλητές. Δεν είχε ειδική μεταχείρηση έναντι άλλων αθλητών πολύ μικρότερου διαμετρήατος. Στη σιερά μου είχαμε έναν ψηλό μπασκετμπολίστα στο περιστέρι που δεν τον ήξερε η μάνα του. Βασική, ορκομοσία και γεια σας.
Έκατσε 30 μέρες μέσα;
Κάποια στιγμή θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να επιχειρείτε στοιχειώδεις συγκρίσεις σε ό,τι γράφετε.
Καλά, εσένα αν σου έδινε η adidas το χ ποσόν, για να παίξεις την κασέτα, είναι σιγουράκι ότι θα έλεγες όχι.

Συγκεντρωθείτε και σταματήστε να εκδηλώνετε τόσο έντονα τη μιζέρια σας, λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ αντιθέτως θεωρώ απολύτως διασκεδαστική την ισότητα στο δικαίωμα ψήφου.nyxtovios έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:50Δεν θα έπρεπε να έχεις καν δικαίωμα ψήφου με αυτή την ικανότητα αντίληψης δικαίου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:47Έστω ότι έκατσε 30 μέρες. Ξέρεις πολλούς ελληνάρες που να έμειναν περισσότερο, αν μπορούσαν να την κάνουν;
Προτιμώ το μπράιτ σάιντ οφ λάιφ στην αποδοχή των πραγμάτων, ως την ελάχιστη άμυνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλληνας νιγηριανής καταγωγής είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε.
Θα σου έκανε πολύ καλό κάποιο κάτεργοΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:57Εγώ αντιθέτως θεωρώ απολύτως διασκεδαστική την ισότητα στο δικαίωμα ψήφου.nyxtovios έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:50Δεν θα έπρεπε να έχεις καν δικαίωμα ψήφου με αυτή την ικανότητα αντίληψης δικαίου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 19:47
Έστω ότι έκατσε 30 μέρες. Ξέρεις πολλούς ελληνάρες που να έμειναν περισσότερο, αν μπορούσαν να την κάνουν;
Προτιμώ το μπράιτ σάιντ οφ λάιφ στην αποδοχή των πραγμάτων, ως την ελάχιστη άμυνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 267 Απαντήσεις
- 8689 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
21 Σεπ 2023, 11:59
-
-
Νέα δημοσίευση "Πήγε άνθρωπος για φωτο και του είπε όχι φύγε": Μικρούτσικος γι' Αντετοκούνμπο
από Γάταρος » 17 Σεπ 2024, 21:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
17 Σεπ 2024, 21:13
-