Ο Ρονάλντο είναι 37, μπορεί να παίξει ως καλούτσικα για 60 λεπτά. Η Πορτογαλία έχει μια ντουζίνα παίχτες παγκόσμιου βεληνεκούς, που γαμάνε. Αν παίξει την μπάλα που ξέρει, θα κερδίσει με δύο γκολ διαφορά.
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Για κάποιον λόγο μου χει κολλήσει ότι το είδωλο θα κάνει Μουντιάλ ανάλογο του Ζιντάν και μετά θα αποχωρήσειGoBack έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 12:54Τυπε δεν προκειται να κολλησω προβιντ,πρεπει να το παρετε αποφαση οι εμβολιακηδες
Κατα τα αλλα,το παρακολουθω αποσπασματικα το μουντιαλ,η συνειδηση μου δεν μου επιτρεπει να σας δινω μη μελετημενες προβλεψεις που θα θησαυρισουν τους μπουκ
Είσαι θεούλης ρεKarambabas έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 14:02Αγαπάμε σήμερα Πορτογαλία και Βραζιλία. Είναι κι αυτά τα ονόματα των Σέρβων, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς...

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μα πες μου, ΚΑΙ Μίτροβιτς, ΚΑΙ Βλάχοβιτς;Ερμής έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 14:45Είσαι θεούλης ρεKarambabas έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 14:02Αγαπάμε σήμερα Πορτογαλία και Βραζιλία. Είναι κι αυτά τα ονόματα των Σέρβων, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς..., είχες λείψει

Αν κερδίσουν, θα βελάζουμε υπό τον ήχο κουδουνιών. Με σκιάζουν αυτά τα ονόματα, μου δίνουν την αίσθηση πως εκεί που ο Neymar ή ο Vinícius θα παν να κάνουν ντρίμπλα, τσουπ θα την πετάξουν έξω και θα τους κατσικογαμήσουν. Και μετά θα τους κεράσουν κι ένα κεφάλι τυρί. Πρέπει να προσέχουμε απόψε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Και εγώ την βλέπω την Πορτογαλία για ψηλά σε αυτό το Μουντιάλ αλλά η καρδιά μου ανήκει στην Γκάνα.Karambabas έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 14:34Ο Ρονάλντο είναι 37, μπορεί να παίξει ως καλούτσικα για 60 λεπτά. Η Πορτογαλία έχει μια ντουζίνα παίχτες παγκόσμιου βεληνεκούς, που γαμάνε. Αν παίξει την μπάλα που ξέρει, θα κερδίσει με δύο γκολ διαφορά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τα φαβορι για να το σηκωσουν ειναι (τυχαια η σειρα) : ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ
Υπαρχουν και 2 outsider (τυχαια η σειρα) : ΙΣΠΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ειναι απλα τα πραγματα παιδια.
Κατι γερμανιες, ολανδιες, βελγια και τετοια, ξεχαστα τα.
Υπαρχουν και 2 outsider (τυχαια η σειρα) : ΙΣΠΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ειναι απλα τα πραγματα παιδια.
Κατι γερμανιες, ολανδιες, βελγια και τετοια, ξεχαστα τα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Παίζει και η άλλη μεγάλη ποδοσφαιρομάνα, η Ουρουγουάη, με την Κορέα. Δεν θα το δω, θα δουλεύω, θα βλέπω μόνο σκορ. 3-1 λέω για τους τεμπέληδες Λατίνους. Την Πορτογαλία θα τη δω β΄ημίχρονο. Και το βράδυ, μπίρες και σάμπα.
Νωρίς είναι ακόμα. Εγώ πήγα κι έριξα την Πορτογαλία για τίτλο στο στοίχημα, αλλά δεν το πιστεύω, είναι περισσότερο ευχή παρά προγνωστικό. Δυσκολεύομαι να φανταστώ ποιός θα το πάρει. Ο καθένας μπορεί να εκπλήξει και να απογοητεύσει. Αν σήμερα οι Βραζιλιάνοι μαλακιστούν και τους στριμώξουν οι τσομπαναραίοι, ας πούμε;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ο Κορεάτης και καλά αυτοκίνητα φτιάχνει πια και στο μουντιάλ ανταγωνιστικές ομάδες έχει
meanwhile στην Ελλάδα,που καποτε τον ξεπερνούσα σε ΑΕΠ το ενα τρίτο της χώρας ψήφίζει ακόμα το έτος 2022 επίθεση στα...χειμερινά ανάκτορα
meanwhile στην Ελλάδα,που καποτε τον ξεπερνούσα σε ΑΕΠ το ενα τρίτο της χώρας ψήφίζει ακόμα το έτος 2022 επίθεση στα...χειμερινά ανάκτορα
Είδες ο Kim?
- Κόκκορας
είναι και γερη κραση ,του χτυπαει τενοντα ο ουρουγουανος,ουτε την μαμα του ζηταει ουτε τιποτα,συνεχιζουμε
ο δικος μας ο αχιλλεας απεθανε
Μόνο στις κεφαλιές υστερούν λόγω ύψους.Κόκκορας έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 16:32είναι και γερη κραση ,του χτυπαει τενοντα ο ουρουγουανος,ουτε την μαμα του ζηταει ουτε τιποτα,συνεχιζουμε
ο δικος μας ο αχιλλεας απεθανε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Κόκκορας
παλια τρεχανε,αλλα δεν ξεραν σε ποια κατευθυνση,τωρα κινουνται σωστα και στον χωρο
Ακόμα με Cavani και Suarez είναι η Ουρουγουάη?...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Κόκκορας
πως δεν τους εχει παρει ο λουτσεσκου ακομα αυτους; περιμενει να ωριμασουν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 152 Προβολές