Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
Δεν ξέρω αλλά έχετε αποδεχτεί την πλύση εγκεφάλου ότι στην κιβωτό έπεφταν χαστούκια και ξύλο και κάνετε συζήτηση αν αυτό είναι σωστό η λάθος τρόπος διαπαιδαγώγησης.
Φυσικά και είναι αναχρονιστικός τρόπος το ξύλο και η κακοποίηση.
Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από όσα λένε τα κανάλια .
Φυσικά θα υπήρχαν τιμωρίες τις οποίες δεν ξέρω αλλά φτιάχνω κάποια σενάρια στο μυαλό μου.
Την μία περίπτωση με το κράτημα του χεριού του παιδιού για να μην πετάξει το φαγητό (η μία από τις καταγγελίες απο γονέα για κακοποίηση) την έγραψα.
Αυτό εγώ δεν το θεωρώ ούτε αναχρονιστικό ούτε κακοποίηση.
9000 παιδιά έφυγαν από τις δομές και έκαναν τις οικογένειες τους και έφτιαξαν τις ζωές τους.
Οι μισοί από αυτούς ήτανε με εισαγγελική εντολή.
Δύσκολα παιδιά στην διαπαιδαγώγηση αλλά το ξύλο σίγουρα θα έφερνε το αντίθετο αποτέλεσμα.
Φυσικά θα υπήρχαν τιμωρίες τις οποίες δεν ξέρω αλλά φτιάχνω κάποια σενάρια στο μυαλό μου.
Την μία περίπτωση με το κράτημα του χεριού του παιδιού για να μην πετάξει το φαγητό (η μία από τις καταγγελίες απο γονέα για κακοποίηση) την έγραψα.
Αυτό εγώ δεν το θεωρώ ούτε αναχρονιστικό ούτε κακοποίηση.
9000 παιδιά έφυγαν από τις δομές και έκαναν τις οικογένειες τους και έφτιαξαν τις ζωές τους.
Οι μισοί από αυτούς ήτανε με εισαγγελική εντολή.
Δύσκολα παιδιά στην διαπαιδαγώγηση αλλά το ξύλο σίγουρα θα έφερνε το αντίθετο αποτέλεσμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 24 Νοέμ 2022, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κοίτα, με τόσα κέντρα σε όλη την χώρα και τόσα χρόνια παρουσίας όλο και κάτι θα έγινε, δεν αμφιβάλλω γι' αυτό. Αλλά το ζουμί είναι αλλού - στο ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιες ακρίδες με πλάτες μυρίστηκαν money.Niki έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 19:05Δεν ξέρω αλλά έχετε αποδεχτεί την πλύση εγκεφάλου ότι στην κιβωτό έπεφταν χαστούκια και ξύλο και κάνετε συζήτηση αν αυτό είναι σωστό η λάθος τρόπος διαπαιδαγώγησης.
Ναι σίγουρα κάποιοι μπορεί να παραφέρθηκαν και θα ήτανε εξαίρεση.Green Dragon έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 19:16Κοίτα, με τόσα κέντρα σε όλη την χώρα και τόσα χρόνια παρουσίας όλο και κάτι θα έγινε, δεν αμφιβάλλω γι' αυτό. Αλλά το ζουμί είναι αλλού - στο ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιες ακρίδες με πλάτες μυρίστηκαν money.Niki έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 19:05Δεν ξέρω αλλά έχετε αποδεχτεί την πλύση εγκεφάλου ότι στην κιβωτό έπεφταν χαστούκια και ξύλο και κάνετε συζήτηση αν αυτό είναι σωστό η λάθος τρόπος διαπαιδαγώγησης.
Αλλά τα κανάλια το παρουσίασαν ότι αυτό ήτανε ο κανόνας.
Σιγουρα εντόπισες την πηγή του προβλήματος.
Παντως Νικη μην το παρακάνουμε , αμα γραψουν οτι ο Κυριακος μας έσωσε παλι απο τον Ερντογαν κλπ θα τα πιστεψουμε ναι;
κατι εχουν παθει τωρα και μας εχουν τρελανει στο δουλεμα, γενικά ειναι αξιόπιστα.
κατι εχουν παθει τωρα και μας εχουν τρελανει στο δουλεμα, γενικά ειναι αξιόπιστα.
Αυτήν την φορά η κυβέρνηση είναι αδικαιολόγητη.
Δυστυχώς για μένα που την ψήφισα.
- Green Dragon
νιώθω αν τον Χαρο που μαζεύω ψυχές 
τεσπα, δωστε μια ευκαιρία ακόμα, να παχυνουν οι ψυχούλες λίγο.

τεσπα, δωστε μια ευκαιρία ακόμα, να παχυνουν οι ψυχούλες λίγο.
Το λάθος του παππά ήτανε όταν του έγινε πρόταση από τον Αρχιεπίσκοπο η κιβωτός να πάει στην εκκλησία και να μετονομαστεί σε Κιβωτός Αλληλεγγύης.
Όντας πλέον με διάκριση έχοντας εκπληρώσει το όραμα του έπρεπε να παραδώσει.
Όντας πλέον με διάκριση έχοντας εκπληρώσει το όραμα του έπρεπε να παραδώσει.
Το χειρότερο είναι ότι καταλαβαίνω ότι τρείς μεγάλες δυνάμεις ,εκκλησία , κυβέρνηση,κάποιοι επιχειρηματικοί κύκλοι ,μμε όλοι έχουν συμφέρον να φύγει ο παππάς.Green Dragon έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 19:29Εξαρτάται από το πόσο κεντρικά βρίσκονται οι 'πλάτες'. Θα φανεί από την εξέλιξη της υπόθεσης αν και ήδη τα δείγματα είναι άσχημα.
Για χάρη του κοινού στόχου αφήνουμε στην άκρη τις διαφορές μας μπροστά στον κοινό εχθρό.
Την έβαψε.
Το λάθος του Παπά αν αλήθεια δεν ειναι αλήτης μοιαζει να ειναι οτι ψήφισες Κυριακο, ετσι πανε αυτα, τις αμαρτιες των αλλων πληρώνει εκείνος που παει να κανει το καλό.
τι να κανουμε, θα θυσιαστεί για να μπορέσεις να δώσεις στον Κυριάκο μια ακόμα ευκαιρία.
τι να κανουμε, θα θυσιαστεί για να μπορέσεις να δώσεις στον Κυριάκο μια ακόμα ευκαιρία.
- Green Dragon
Ήδη φαγώθηκε, ακόμα και αν δικαιωθεί πανηγυρικά θα γίνει μετά από καιρό που το θέμα δεν θα είναι στην δημοσιότητα.Niki έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 19:37Το χειρότερο είναι ότι καταλαβαίνω ότι τρείς μεγάλες δυνάμεις ,εκκλησία , κυβέρνηση,κάποιοι επιχειρηματικοί κύκλοι ,μμε όλοι έχουν συμφέρον να φύγει ο παππάς.Green Dragon έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 19:29Εξαρτάται από το πόσο κεντρικά βρίσκονται οι 'πλάτες'. Θα φανεί από την εξέλιξη της υπόθεσης αν και ήδη τα δείγματα είναι άσχημα.
Για χάρη του κοινού στόχου αφήνουμε στην άκρη τις διαφορές μας μπροστά στον κοινό εχθρό.
Την έβαψε.
* Διατηρώ επιφύλαξη βέβαια σχετικά με την αλήθεια, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί, την αίσθησή μου λέω. Υπάρχει και το προηγούμενο με το Χαμόγελο του Παιδιού, μην το ξεχνάμε αυτό, παίζει να είναι οι ίδιοι κύκλοι που κάνουν δεύτερη προσπάθεια σφετερισμού αφού η πρώτη απέτυχε. Αν είναι έτσι μιλάμε για καθαρή αλητεία επιπέδου πραγματικής μπανανίας
- Green Dragon
Η διάβρωση πάντα διαχέεται, θα μπορούσε να είχε ψηφίσει Συριζα και να γινόταν ακριβώς το ίδιο. Μπορεί όχι εκεί αλλά κάπου αλλού. Ας είμαστε ρεαλιστές.
Αν αληθεύουν αυτά που μου είπανε ότι οικογενειάρχες που κάποτε έμεινα στην κιβωτό και τώρα έχουν τις οικογένειες τους κάτι χιλιάδες θα είναι δίπλα του όσο νάναι αυτό είναι δύναμη.Green Dragon έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 19:41Ήδη φαγώθηκε, ακόμα και αν δικαιωθεί πανηγυρικά θα γίνει μετά από καιρό που το θέμα δεν θα είναι στην δημοσιότητα.Niki έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 19:37Το χειρότερο είναι ότι καταλαβαίνω ότι τρείς μεγάλες δυνάμεις ,εκκλησία , κυβέρνηση,κάποιοι επιχειρηματικοί κύκλοι ,μμε όλοι έχουν συμφέρον να φύγει ο παππάς.Green Dragon έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 19:29Εξαρτάται από το πόσο κεντρικά βρίσκονται οι 'πλάτες'. Θα φανεί από την εξέλιξη της υπόθεσης αν και ήδη τα δείγματα είναι άσχημα.
Την έβαψε.
* Διατηρώ επιφύλαξη βέβαια σχετικά με την αλήθεια, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί, την αίσθησή μου λέω. Υπάρχει και το προηγούμενο με το Χαμόγελο του Παιδιού, μην το ξεχνάμε αυτό, παίζει να είναι οι ίδιοι κύκλοι που κάνουν δεύτερη προσπάθεια σφετερισμού αφού η πρώτη απέτυχε. Αν είναι έτσι μιλάμε για καθαρή αλητεία επιπέδου πραγματικής μπανανίας
Περιμένω να δώ τις εξελίξεις.
Αυτό δεν είναι κάτι που θα μπορέσουν να το αλλάξουν τα κανάλια.
ναι δεν εχει μεγάλη σημασία πως λενε την αμαρτία που κανεις, αλλα τωρα την λενε Κυριάκο, τι να κάνουμε;Green Dragon έγραψε: ↑24 Νοέμ 2022, 19:42Η διάβρωση πάντα διαχέεται, θα μπορούσε να είχε ψηφίσει Συριζα και να γινόταν ακριβώς το ίδιο. Μπορεί όχι εκεί αλλά κάπου αλλού. Ας είμαστε ρεαλιστές.
ισως μια ακομα ευκαιρία τα διορθώσει όλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
17 Νοέμ 2023, 22:29
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελίες Ισραήλ ότι η Τουρκία στηρίζει τη Χαμας
από Ίακχος » 21 Ιούλ 2024, 23:02 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
22 Ιούλ 2024, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βόμβα για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: Καταγγελίες για «κούφια» πτυχία από απόφοιτους
από Μαδουραίος » 30 Νοέμ 2023, 05:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
30 Νοέμ 2023, 06:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποια χωρα του κοσμου ;
από Frappezitis » 05 Ιούλ 2023, 21:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 604 Προβολές
-