Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 25 Νοέμ 2022, 11:54

nik_killthemall έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 01:24
Lord Brum έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 01:00
mao mao έγραψε:
24 Νοέμ 2022, 23:19

φαντάζομαι και στα παιδιά σου να ρίξουν καμιά φάπα στον παιδικό ή το νηπιαγωγείο δεν έχεις θέμα.
για τα παιδιά μου πληρώνω από την τσέπη μου παιδικό σταθμό και προφανώς έχω απαιτήσεις να είναι σωστοί παιδαγωγοί. Αν βασιζόμουν στο τζάμπα δεν θα δικαιούμουν να ομιλώ.
Από αυτό που μόλις έγραψες πάντως εξάγεται :

1) πως θεωρεις πως τις φάπες τις δίνουν οι ΜΗ σωστοί παιδαγωγοί και

2) πως οι σωστοί παιδαγωγοι δεν έχουν θέση στη κιβωτό η οποία ειναι τζαμπε (*) για τους γονεις των παιδιων.

(*) με τόσα εκατομμύρια παντως μονο τζαμπε δεν την λες.
1) προφανώς εκτός αν μιλάμε για κάτι πολύ βαρύ (μαχαίρωμα, ναρκωτικά κλπ, εκεί λόγια τέλος έχουν ήδη αποτύχει για να φτάσει εκεί το πράγμα)
2) ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Δεν ξέρω σε πόσα παιδιά αντιστοιχούσε αυτό το ποσό και τι έξοδα έχει η κιβωτός. Δέχομαι να κρίνει την κιβωτό όποιος τη χρηματοδοτούσε. Όποιος (όπως εγώ) δεν έχει δώσει ούτε λεπτό για την κιβωτό απλά να βγάλει το σκασμό.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 25 Νοέμ 2022, 11:56

vagabondo έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 09:10
Ασέβαστος έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 08:53
vagabondo έγραψε:
24 Νοέμ 2022, 23:25

Φυσικά και όχι.
Αν του ρίξαν φάπα, καμιά μαλακία θα έκανε.
αν σε σταματησουν για υπερβολικη ταχυτητα π.χ. δικαιο να σου ριχνουν μια φαπα για καθε χαω υπερβασης.
Είναι και αυτό ένα είδος ποινής. Στην Ινδία πχ ισχύει.
δεν είναι βιαιότερο να φας 2 βουρδουλιές αν πηγαίνεις με 100 σε δρόμο με όριο 30 από το να μαζέψεις κανένα παιδί ενώ το παίζεις σουμαχερ και να το στείλεις 50 μέτρα μακρυά
βουρδουλιές και μάλιστα δημόσια

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 25 Νοέμ 2022, 11:57

Ασέβαστος έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 10:18
vagabondo έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 09:13
Ασέβαστος έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 08:44

στερηση χαρτζηλικιου, οπως προστιμο στους μεγαλους.

στερηση ελευθεριας.

και την ατομικη βομβα, την χειροτερη απο θανατικη ποινη τιμωρια, στερηση ιντερνετ.

αλλα οκ, εσυ φαινεται να το εχεις παρει στα σοβαρα, αφου δεχεσαι να τιμωρεισαι για τροχαια παραβαση με βουρδουλιες.. :102:

εισαι κατευθειαν για το μεσαιωνα, η για καμμια σαουδικη αραβια.
Και αν στερούνται τα παραπάνω έτσι κι αλλιώς;
στα παραπανω περιλαμβανεται η ελευθερια. αν τη στερουνται, ειναι στη μπουζου.
δηλαδή τα παιδιά στα ιδρύματα μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν? προφανώς και στερούνται την ελευθερία τους καθώς όσοι τα φροντίζουν έχουν ευθύνη αν πχ τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο οπότε τα έχουν περιορισμένα. Δεν είναι φυλακή αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Νοέμ 2022, 12:09

Lord Brum έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 11:57
Ασέβαστος έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 10:18
vagabondo έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 09:13

Και αν στερούνται τα παραπάνω έτσι κι αλλιώς;
στα παραπανω περιλαμβανεται η ελευθερια. αν τη στερουνται, ειναι στη μπουζου.
δηλαδή τα παιδιά στα ιδρύματα μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν? προφανώς και στερούνται την ελευθερία τους καθώς όσοι τα φροντίζουν έχουν ευθύνη αν πχ τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο οπότε τα έχουν περιορισμένα. Δεν είναι φυλακή αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι
Άλλο να μη μπορείς να βγεις από το σπίτι ό,τι ώρα σου γουστάρει που ούτε τα παιδιά που μένουν με τις οικογένειές τους έχουν τέτοιο δικαίωμα, άλλο να σε κλείνουν σε κλουβί ή να ξεκινάτε για μια εκδρομή στην Κω και μόλις τελειώσει η εκδρομή να σου λένε ότι από δω και πέρα θα μένεις Κω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Νοέμ 2022, 13:01

Δημοκράτης έγραψε:
24 Νοέμ 2022, 19:03
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Νοέμ 2022, 12:52
Δημοκράτης έγραψε:
24 Νοέμ 2022, 12:04

:smt005::smt005::smt005::smt005:
Κατά τα άλλα, μούγκα στη στρούγκα.
βασικά αν γίνει έλεγχος στις μκο για τους λαθρομετανάστες θα πέσει το γέλιο και το κλάμα του αιωνα
Αποκάλυψη: H Αρχή για το Ξέπλυμα στέλνει πακέτο στον Εισαγγελέα την ΜΚΟ Human Rights 360 για “σύσταση εγκληματικής οργάνωσης”- Διαδρομές μεγάλων ποσών στο στόχαστρο

https://www.dikastiko.gr/eidhsh/apokaly ... tochastro/

Αλλά είπαμε, μούγκα στη στρούγκα από τους ευαισθητοποιημένους στα μμε και όχι μόνον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 25 Νοέμ 2022, 13:48

Lord Brum έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 11:50
Πασιφάη έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 09:07
Lord Brum έγραψε:

για τα παιδιά μου πληρώνω από την τσέπη μου παιδικό σταθμό και προφανώς έχω απαιτήσεις να είναι σωστοί παιδαγωγοί. Αν βασιζόμουν στο τζάμπα δεν θα δικαιούμουν να ομιλώ.
Ε, και κάποιοι άλλοι που δίνουν γκαφρά και πολλά μάλιστα στην Κιβωτό, προφανώς και απαιτούν να ζουν τα παιδάκια αξιοπρεπώς και με σωστή διαπαιδαγώγηση. Οχι με ''δεκανίκι'' το φόβο του θείου.
αυτό το δέχομαι, οι χρηματοδότες μπορούν και να απαιτούν. Μαζί σου σε αυτό. Τώρα το τι σημαίνει σωστή διαπαιδαγώγηση και πόσο μπορεί να αναπληρώσει την απουσία γονέων αυτό είναι άλλο θέμα. Έτσι και αλλιώς αυτά τα παιδιά ξεκινούν τη ζωή τους με σημαντικό handicap έναντι των υπολοίπων
Πίστεψέ με, μπορεί να εκπλαγείς. Τίμια στο λέω. Τα παιδιά, όλα τα παιδιά του κόσμου, έχουν την ικανότητα να γινουν ό,τι στην ευχή ονειρεύονται. Αρκεί να έχουν αγάπη και στήριξη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 25 Νοέμ 2022, 14:23

ksk έγραψε:
24 Νοέμ 2022, 23:16
mao mao έγραψε:
24 Νοέμ 2022, 23:12
ksk έγραψε:
24 Νοέμ 2022, 23:09

Δεν κατάλαβες τι εννοώ...
Δεν εύχεσαι στον παπά να έχει αντοχές;
Όχι.
Σε ποιόν εύχεσαι να έχει αντοχές; Θες να μας πεις; Διότι κι εγώ, το ίδιο κατάλαβα.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 25 Νοέμ 2022, 14:29

Ασέβαστος έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 10:17
vagabondo έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 09:10
Ασέβαστος έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 08:53

αν σε σταματησουν για υπερβολικη ταχυτητα π.χ. δικαιο να σου ριχνουν μια φαπα για καθε χαω υπερβασης.
Είναι και αυτό ένα είδος ποινής. Στην Ινδία πχ ισχύει.
επικροτεις δηλαδη; το θεωρεις σωστο;

η μονο για τα παιδια ειναι σωστη η φαπα ως τιμωρια;
Και τι είναι σωστό; Η ηλεκτρική καρέκλα; Το πρόστιμο των 30.000 ευρώ;
Ναι, μόνο στα παιδιά. Οι έφηβοι και πάνω αρχίζουν και αμφισβητούν το κύρος του τιμωρού, όπως και το δίκαιο της τιμωρίας. Έχουν εκδικητικές τάσεις που δεν έχουν τα μικρά παιδιά ακόμα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 25 Νοέμ 2022, 14:33

Lord Brum έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 11:48
mao mao έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 01:05
Lord Brum έγραψε:

α για τα δικά σου τα παιδιά όχι φάπες δλδ. Εκεί θες σωστούς παιδαγωγούς. Στα μπασταρδάκια μόνο φάπες.
για να μην πέφτουν φάπες χρειάζεται 1) διαπαιδαγώηγηση από το σπίτι, την οποία προφανώς τα μπασταρδάκια όχι από δική τους ευθύνη, δεν έχουν, 2) ικανό αριθμό παιδαγωγών που να τα πειθαρχούν με πιο ήπια μέσα αντί του μόνου αποτελεσματικού βίαιου τρόπου όταν έχεις 1 παιδαγωγό για πολλά παιδιά (στον παιδικό σταθμό της κόρης μου έχουν 1 κοπέλα /4 παιδιά για παιδάκια άνω των 2 και δίνουμε £1,200/μήνα, προφανώς δεν είμαι διατεθιμένος να πληρώνω κερατιάτικα για τα παιδιά κανενός άλλου). Είσαι διατεθιμένος να πληρώνεις να έχουν όλα τα μπασταρδάκια (δικός σου ο όρος) σωστούς παιδαγωγούς? Εγώ δεν είμαι, μπου αρκεί να μην ζουν/πεθαίνουν στο δρόμο. Φαντάζομαι δίνεις ήδη ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα για να ενισχύεις τέτοιες δομές.
Αφού εσύ ''μπασταρδάκια'' τα βλέπεις. Στο επισήμανε απλά ο άνθρωπος. Ε ναι μωρέ, να πάνε να γαμηθούν.

Κάποτε ρώτησα μια'' φίλη''. αν είχε μια φέτα ψωμί και δυο παιδάκια απέναντί της, ένα Ελληνόπουλο κι ένα μεταναστόπουλο, που θα την έδινε. Μου απάντησε στο Ελληνόπουλο. Ντράπηκα σαν άνθρωπος. Κόψε τη μισή μωρή πουτάνα.. Μοίρασέ την . Και τα δυο πεινάνε .
Δεν μου κάνει πλέον τίποτε εντύπωση εδώ μέσα. Ακόμη και στα χείριστα.

independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 » 25 Νοέμ 2022, 14:34

Το μόνιμο συμπέρασμα είναι ότι δεν βοηθάς ΚΑΝΕΝΑΝ εκτός από ανθρώπους που ξέρεις προσωπικά την ιστορία τους.
Και χωρίς μεσάζοντες

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 25 Νοέμ 2022, 14:37

independent44 έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 14:34
Το μόνιμο συμπέρασμα είναι ότι δεν βοηθάς ΚΑΝΕΝΑΝ εκτός από ανθρώπους που ξέρεις προσωπικά την ιστορία τους.
Και χωρίς μεσάζοντες
Τείνω να συμφωνήσω. Ό,τι κάνεις μόνος σου. Να πάει η προσπάθειά σου κάπου, και να πιάσει τόπο.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 25 Νοέμ 2022, 14:39

Πασιφάη έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 14:33
Lord Brum έγραψε:
mao mao έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 01:05

α για τα δικά σου τα παιδιά όχι φάπες δλδ. Εκεί θες σωστούς παιδαγωγούς. Στα μπασταρδάκια μόνο φάπες.
για να μην πέφτουν φάπες χρειάζεται 1) διαπαιδαγώηγηση από το σπίτι, την οποία προφανώς τα μπασταρδάκια όχι από δική τους ευθύνη, δεν έχουν, 2) ικανό αριθμό παιδαγωγών που να τα πειθαρχούν με πιο ήπια μέσα αντί του μόνου αποτελεσματικού βίαιου τρόπου όταν έχεις 1 παιδαγωγό για πολλά παιδιά (στον παιδικό σταθμό της κόρης μου έχουν 1 κοπέλα /4 παιδιά για παιδάκια άνω των 2 και δίνουμε £1,200/μήνα, προφανώς δεν είμαι διατεθιμένος να πληρώνω κερατιάτικα για τα παιδιά κανενός άλλου). Είσαι διατεθιμένος να πληρώνεις να έχουν όλα τα μπασταρδάκια (δικός σου ο όρος) σωστούς παιδαγωγούς? Εγώ δεν είμαι, μπου αρκεί να μην ζουν/πεθαίνουν στο δρόμο. Φαντάζομαι δίνεις ήδη ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα για να ενισχύεις τέτοιες δομές.
Αφού εσύ ''μπασταρδάκια'' τα βλέπεις. Στο επισήμανε απλά ο άνθρωπος. Ε ναι μωρέ, να πάνε να γαμηθούν.

Κάποτε ρώτησα μια'' φίλη''. αν είχε μια φέτα ψωμί και δυο παιδάκια απέναντί της, ένα Ελληνόπουλο κι ένα μεταναστόπουλο, που θα την έδινε. Μου απάντησε στο Ελληνόπουλο. Ντράπηκα σαν άνθρωπος. Κόψε τη μισή μωρή πουτάνα.. Μοίρασέ την . Και τα δυο πεινάνε .
τέτοιες ανεδαφικές απόψεις οδηγούν στο να μην έχεις καμιά φέτα ούτε για τον εαυτό σου. Ο καθείς πρώτα φροντίζει για την οικογένειά του, μετά για τους συγγενείς και τους φίλους, μετά για την πόλη του, μετά για τη χώρα του. Αν περισέψει κάτι το δίνει στη unicef. Πολύ καλά σου είπε η φίλη σου, πρώτα το ελληνόπουλο θα κοιτάξει, το λαθρομεταναστάκι να το φροντίσει η χώρα του

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 25 Νοέμ 2022, 14:40

Πασιφάη έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 13:48
Lord Brum έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 09:07

Ε, και κάποιοι άλλοι που δίνουν γκαφρά και πολλά μάλιστα στην Κιβωτό, προφανώς και απαιτούν να ζουν τα παιδάκια αξιοπρεπώς και με σωστή διαπαιδαγώγηση. Οχι με ''δεκανίκι'' το φόβο του θείου.
αυτό το δέχομαι, οι χρηματοδότες μπορούν και να απαιτούν. Μαζί σου σε αυτό. Τώρα το τι σημαίνει σωστή διαπαιδαγώγηση και πόσο μπορεί να αναπληρώσει την απουσία γονέων αυτό είναι άλλο θέμα. Έτσι και αλλιώς αυτά τα παιδιά ξεκινούν τη ζωή τους με σημαντικό handicap έναντι των υπολοίπων
Πίστεψέ με, μπορεί να εκπλαγείς. Τίμια στο λέω. Τα παιδιά, όλα τα παιδιά του κόσμου, έχουν την ικανότητα να γινουν ό,τι στην ευχή ονειρεύονται. Αρκεί να έχουν αγάπη και στήριξη.
δεν λέω ότι αναγκαστικά θα αποτύχουν στη ζωή τους, λέω απλά ότι ξεκινούν με μειονέκτημα και οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είναι με το μέρος τους.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 25 Νοέμ 2022, 14:43

Lord Brum έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 14:39
Πασιφάη έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 14:33
Lord Brum έγραψε:

τέτοιες ανεδαφικές απόψεις οδηγούν στο να μην έχεις καμιά φέτα ούτε για τον εαυτό σου. Ο καθείς πρώτα φροντίζει για την οικογένειά του, μετά για τους συγγενείς και τους φίλους, μετά για την πόλη του, μετά για τη χώρα του. Αν περισέψει κάτι το δίνει στη unicef. Πολύ καλά σου είπε η φίλη σου, πρώτα το ελληνόπουλο θα κοιτάξει, το λαθρομεταναστάκι να το φροντίσει η χώρα του
Πίπες είπε η φιλη μου. Όταν βλέπεις ένα παιδί να πεινάει στο δρόμο ή οπουδήποτε, το ταϊζεις. Το βοηθάς. Εκτός κι αν νομίζεις πως σε μια δική μας περίπτωση προσφυγιάς, θα έπρεπε να μας φερόντουσαν όπως εσύ προτείνεις.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 25 Νοέμ 2022, 14:45

Lord Brum έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 14:40
Πασιφάη έγραψε:
25 Νοέμ 2022, 13:48
Lord Brum έγραψε:

δεν λέω ότι αναγκαστικά θα αποτύχουν στη ζωή τους, λέω απλά ότι ξεκινούν με μειονέκτημα και οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είναι με το μέρος τους.
Τα μειονεκτήματα ενίοτε, γίνονται γαμάτα πλεονεκτήματα. Ό,τι σου είπα, ισχύει στο ακέραιο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών