Η ανοδος της εθνικιστικης ακροδεξιας ως προαγγελος χαους

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Η ανοδος της εθνικιστικης ακροδεξιας ως προαγγελος χαους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 08 Οκτ 2018, 19:06

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
08 Οκτ 2018, 18:48
δλδ θες συνταξη βουλγαριας γιατι προυποθεση για να ερθουν καπιταλιστικες επενδυσεις ειναι να βουλγαροποιηθουν οι συνταξεις και οι μισθοι :lol:

υπαρχει και μια αλλη πολιτικη η οποια και δεν βουλγαροποιει το κοστος ζωης (γιατι αυτο εχει σημασια και οχι αποκλειστικα το ονομαστικο υψος συνταξης/μισθου) ως προυποθεση να ερθουν ξενες επενδυσεις και δεν πληθωριζει το χρημα αλλα εσεις εκει να στηριξετε την αυτοχειριαση/θανατο σας :lol::lol:

ε ρε μαζοχισμος :smt005:
Δεν καταλαβαίνεις ότι στην δραχμή ΟΛΟΙ θα εισπράττουμε (όχι μόνο οι συνταξιούχοι) μαρουλόφυλλα και θα γίνουμε Σομαλία.
Με το σύστημα που έχουν στήσει οι αλήτες δεν θα δούμε επενδύσεις. Οι αλήτες μαρξιστές κάνουν ότι μπορούν για να τις διώξουν.
Κλήθηκαν να παίξουν το καπιταλιστικό παιγνίδι, το οποίο αγνοούν και το χειρότερο το μισούν. Ξέχνα τις επενδύσεις.
Και η Βουλγαρία, μέχρι bj κάνει για επενδύσεις, αλλά γιοκ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 08 Οκτ 2018, 19:12

08 Οκτ 2018, 19:00
η υπογεννητικοτητα που αναπαραγει ο καπιταλισμος νανδρε θα σας εμποδισε αγαπητε νανδρε οποτε τσαμπα χτυπιεστε :g030:
Κάποιοι άλλοι χτυπιούνται και όχι εγώ. Είμαι αραχτός και λάιτ!
Μετά από 40 χρόνια δουλειάς, και την μπάζα μου έχω κάνει και διασπορά κινδύνου. :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 08 Οκτ 2018, 19:12

Nandros έγραψε:
08 Οκτ 2018, 19:06
δλδ θες συνταξη βουλγαριας γιατι προυποθεση για να ερθουν καπιταλιστικες επενδυσεις ειναι να βουλγαροποιηθουν οι συνταξεις και οι μισθοι :lol:

υπαρχει και μια αλλη πολιτικη η οποια και δεν βουλγαροποιει το κοστος ζωης (γιατι αυτο εχει σημασια και οχι αποκλειστικα το ονομαστικο υψος συνταξης/μισθου) ως προυποθεση να ερθουν ξενες επενδυσεις και δεν πληθωριζει το χρημα αλλα εσεις εκει να στηριξετε την αυτοχειριαση/θανατο σας :lol::lol:

Δεν καταλαβαίνεις ότι στην δραχμή ΟΛΟΙ θα εισπράττουμε (όχι μόνο οι συνταξιούχοι) μαρουλόφυλλα και θα γίνουμε Σομαλία.
Με το σύστημα που έχουν στήσει οι αλήτες δεν θα δούμε επενδύσεις. Οι αλήτες μαρξιστές κάνουν ότι μπορούν για να τις διώξουν.
Κλήθηκαν να παίξουν το καπιταλιστικό παιγνίδι, το οποίο αγνοούν και το χειρότερο το μισούν. Ξέχνα τις επενδύσεις.
.
σομαλια θα γινουμε αν λειτουργουμε με καπιταλιστικους ορους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 08 Οκτ 2018, 19:13

Nandros έγραψε:
08 Οκτ 2018, 19:12
η υπογεννητικοτητα που αναπαραγει ο καπιταλισμος νανδρε θα σας εμποδισε αγαπητε νανδρε οποτε τσαμπα χτυπιεστε :g030:
Μετά από 40 χρόνια δουλειάς, και την μπάζα μου έχω κάνει και διασπορά κινδύνου. :g030:
.
πιστευε οτιδηποτε θες

προσαρμοσου γρηγορα στην κοινωνιστικη πραγματικοτητα γιατι θα συμβαλλεις για χαρη της πατριδας πατριωτη (οχι αυτοβουλως βεβαιως) :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 08 Οκτ 2018, 19:14

Nandros έγραψε:
08 Οκτ 2018, 19:06

σομαλια θα γινουμε αν λειτουργουμε με καπιταλιστικους ορους
Και τί προτείνεις; Nationalsozialismus?
.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 08 Οκτ 2018, 19:16

Sid Vicious έγραψε:
08 Οκτ 2018, 18:39
Highlander έγραψε:
06 Οκτ 2018, 23:18
Το πρόβλημα είναι ότι τελικά την πληρώνουν όλοι
E και τι σε ανησυχεί το χάος, τι είσαι, κάνας συντηρητικός νοικοκυραιος μικροαστος για να ανησυχείς για το χάος;
:lol:

:smt023

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 08 Οκτ 2018, 19:17

ο τραμπ σου κανει βηματα προς προστατευτικη μη ανταγωνσιτικη κατευθυνση και εσυ που εισαι φτερο στον ανεμο δεν πρεπει να κανεις αντιστοιχες επιλογες στον υψιστο βαθμο?

τι καπιταλιστης εισαι εσυ?

οσο το τι προτεινω αποτυπωνεται στο αβαταρ μου

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 08 Οκτ 2018, 19:19

08 Οκτ 2018, 19:13
Nandros έγραψε:
.
πιστευε οτιδηποτε θες

προσαρμοσου γρηγορα στην κοινωνιστικη πραγματικοτητα γιατι θα συμβαλλεις για χαρη της πατριδας πατριωτη (οχι αυτοβουλως βεβαιως) :g030:
Το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να μου τα αερίσουν!
Είμαι νομικά και ηθικά πεντακάθαρος.
.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 08 Οκτ 2018, 19:24

Εδώ είναι το νήμα που σκούζει ο καπνίζων μπαμπουίνος;

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 08 Οκτ 2018, 19:41

τι να σας πω ρε που μιλατε για χαος.τον καιρο που επρεπε να δειτε το ΧΑΟΣ που εσπειρε η θατσερ πρωτα κι δεύτερα ο ρηγκαν,οι πιο πολύ από δω σκουζατε πρωτα η σοβιετικη ενωση,αλλοι παπαγαλίζατε το κοκκινο βιβλιο του μαο κι την σοφια του χοτζα κι αλλοι πανηγυριζαν για τη θατσερ κι τον ρηγκαν

αυτοι σπειρανε το χαος τρεχανε οι αγγλοι,τρεχανε τα αμερικανακια ,πανε οι βιομηχανιες κλεινανε κι κλεινανε κι εστελναν την πραγωγη στην κινα στην ινδια μαλαισια ινδονησια το ιδιο εκανε κι η αυστραλια κι γενικως τρώγανε οι αγγλοσαξωνες ιδεες ιατσερ κι ρηγκαν

το εχω πει,αλλα επειδή οι πολλοι απ εδώ ασχολούνταν με τον σταλιν κι τον υπαρκτο σοσιαλισμο,τον μαο τον χοτζα τον τροτσκι,αλλοι με τον ρηγκαν κι την θατσερ,κι ειστε για μεγαλη λυπηση γιατι ρε μαλακισμενα οπαδι ήσασταν κι οι οπαδοι δεν σκεπτονται δεν ακουνε δεν βλεπουν

θυμαται ρε κανεις από σας στην αγγλια

το συνδρομο αιφνιδιου θανατου μωρων που ενεσκηψε στην θατσερικη αγγλια???

θυμαται κανεις την αμερικη του ρηγκαν που γιομισε πρεζα από την λατινικη αμερικη κι γιατι???
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 08 Οκτ 2018, 20:39

Nandros έγραψε:
08 Οκτ 2018, 15:24
foscilis έγραψε:
08 Οκτ 2018, 09:42
όχι εγώ νομίζω πραγματικά δεν υπάρχει καμία σχέση στη δυναμική. Η Ευρώπη του '30 είχε το δημογραφικό προφίλ του σημερινού Πακιστάν (και αποτελούσε σημαντικότατο κομμάτι της παγκόσμιας ισχύος), αυτό τα λέει όλα.
Ο άλλος βάζει 5.000 μαλάκες Ιταλούς λες και το να είναι 1 στους 1000 Ιταλούς νέους μαλάκας αναιρεί το γεγονός ότι 9 στους 10 Ιταλούς είναι γέροι λολ.
Αυτά τα ιλαρά και απερίσκεπτα γράφονται όταν δεν γίνεται χρήση του Google, που είναι ένα κουμπί παραδίπλα!

Italy > Demographics
Age structure: 0-14 years: 13.65% (male 4,334,457/female 4,146,726)
15-24 years: 9.66% (male 3,008,228/female 2,996,854)
25-54 years: 42.16% (male 12,933,634/female 13,265,541)
55-64 years: 12.99% (male 3,914,061/female 4,159,859)
65 years and over: 21.53% (male 5,758,197/female 7,620,245) (2017 est.)

.

Ο Νανδρος ελυσε το δημογραφικο της Ευρωπης: γκουγκλισε και δεν υπαρχει :smt005:

Για σκεψου λιγο Einstein, περαν του οτι αυτα τα νουμερα βγαζουν διαμεση ηλικια τα νεανικα και ελπιδοφορα 46 (συγκριτικα η Ιταλια του Μουσολινι ειχε τα 25, οσα η Συρια και το Μπανγκλαντες), τα 5 εκατομμυρια μεταναστες που συνυπολογιζονται σε ποια ηλικιακη ομαδα ανηκουν και τι ποσοστο της αποτελουν;

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 08 Οκτ 2018, 21:30

foscilis έγραψε:
08 Οκτ 2018, 20:39
Nandros έγραψε:
08 Οκτ 2018, 15:24
foscilis έγραψε:
08 Οκτ 2018, 09:42
όχι εγώ νομίζω πραγματικά δεν υπάρχει καμία σχέση στη δυναμική. Η Ευρώπη του '30 είχε το δημογραφικό προφίλ του σημερινού Πακιστάν (και αποτελούσε σημαντικότατο κομμάτι της παγκόσμιας ισχύος), αυτό τα λέει όλα.
Ο άλλος βάζει 5.000 μαλάκες Ιταλούς λες και το να είναι 1 στους 1000 Ιταλούς νέους μαλάκας αναιρεί το γεγονός ότι 9 στους 10 Ιταλούς είναι γέροι λολ.
Αυτά τα ιλαρά και απερίσκεπτα γράφονται όταν δεν γίνεται χρήση του Google, που είναι ένα κουμπί παραδίπλα!

Italy > Demographics
Age structure: 0-14 years: 13.65% (male 4,334,457/female 4,146,726)
15-24 years: 9.66% (male 3,008,228/female 2,996,854)
25-54 years: 42.16% (male 12,933,634/female 13,265,541)
55-64 years: 12.99% (male 3,914,061/female 4,159,859)
65 years and over: 21.53% (male 5,758,197/female 7,620,245) (2017 est.)
Ο Νανδρος ελυσε το δημογραφικο της Ευρωπης: γκουγκλισε και δεν υπαρχει :smt005:
Για σκεψου λιγο Einstein, περαν του οτι αυτα τα νουμερα βγαζουν διαμεση ηλικια τα νεανικα και ελπιδοφορα 46 (συγκριτικα η Ιταλια του Μουσολινι ειχε τα 25, οσα η Συρια και το Μπανγκλαντες), τα 5 εκατομμυρια μεταναστες που συνυπολογιζονται σε ποια ηλικιακη ομαδα ανηκουν και τι ποσοστο της αποτελουν;
Ρε εξυπνάκια, γιατί το κάνεις γαργάρα πως έγραψες ανέλεγκτες μπούρδες ότι 9 στους 10 Ιταλούς είναι γέροι;
Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού (όχι του κοκοέ) και πέταμα της μπάλας στην κερκίδα!
.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 09 Οκτ 2018, 10:03

Northern Spirit έγραψε:
07 Οκτ 2018, 01:03
Dorian έγραψε:
07 Οκτ 2018, 00:52
Η ΕΕ είναι τελειωμένη.
οτι και να λενε η να κανουνε για την ΕΕ η παγκοσμιοποιηση θα συνεχιστει γιατι ειναι η μονη λυση...Η ΕΕ ειναι ενα απο τα εργαλεια..
η παγκοσμιοποίηση δεν είναι απλά η μόνη λύση, είναι η κατάσταση στην οποία έχει ερθει ο κόσμος μετα την βιομηχανική επανάσταση.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 09 Οκτ 2018, 10:17

μίστερ μαξ έγραψε:
09 Οκτ 2018, 10:03
Northern Spirit έγραψε:
Dorian έγραψε:
07 Οκτ 2018, 00:52
Η ΕΕ είναι τελειωμένη.
οτι και να λενε η να κανουνε για την ΕΕ η παγκοσμιοποιηση θα συνεχιστει γιατι ειναι η μονη λυση...Η ΕΕ ειναι ενα απο τα εργαλεια..
η παγκοσμιοποίηση δεν είναι απλά η μόνη λύση, είναι η κατάσταση στην οποία έχει ερθει ο κόσμος μετα την βιομηχανική επανάσταση.
Ακομη και πριν απο αυτην..Οι ανθρωπι παντοτε θελανε επικοινωνια με τους γυρω τους..ο εθνικισμος προσπαθει να το αναστρεψει αυτο αλλα κανντας το παει κοντρα σε φυσικη ανθρωπινη επιλογη οποτε αποτυγχανει διαρκως..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 09 Οκτ 2018, 10:41

Northern Spirit έγραψε:
09 Οκτ 2018, 10:17
μίστερ μαξ έγραψε:
09 Οκτ 2018, 10:03
Northern Spirit έγραψε:

Ακομη και πριν απο αυτην..Οι ανθρωπι παντοτε θελανε επικοινωνια με τους γυρω τους..ο εθνικισμος προσπαθει να το αναστρεψει αυτο αλλα κανντας το παει κοντρα σε φυσικη ανθρωπινη επιλογη οποτε αποτυγχανει διαρκως..
Επιπλέον, ο εθνικισμος καταλήγει να καταστρέφει τις κοινότητες, καθώς τους επιβάλει μια μηχανιστική σύνδεση που πατάει μόνο στις θεωρίες που έχουν στο μυαλό τους ορισμένοι προπαγανδιστές. Η κοινότητα γίνεται τεχνιτό κατασκεύασμα του κράτους, ο εθνικισμός είναι η θρησκεία της πολιτείας και όλα αυτά γιατι η εξουσιαστές θέλουν να έχει το μαντρί τους ψηλό φράκτη. Θέλω να πω πως, ο εθνικισμός, όχι μονο κρατάει καθυστερημένες τις κοινωνίες επειδή δεν τους επιτρέπει να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα της παγκοσμιοποίσης, τους καταστρέφει και το συνεκτικό τους στοιχείο - την ελευθερη συμμετοχή.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών