μακάρι στ, μου έχει τύχει με 2 κινητά φίλων πριν χρόνια, τους τα ειχα ρυθμίσει να τα βρίσκουν και όταν έτυχε το κακό πήγαμε με τον δρόμο που λες, δεν βγάλαμε άκρη με την αστυνομία και τους καταλαβαίνω, ειναι μισσιον ιμποσσιβλε αυτό το απλό που τους ζητάμε.
Προστασία κλοπής αυτοκινήτου στο δρόμο
Re: Προστασία κλοπής αυτοκινήτου στο δρόμο
Έτσι την έπαθα και γω. Ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.ST48410 έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 17:00Αυτό είναι πρόβλημα. Γιατί το δικό μου αμάξι που το έχω με όλα από την μάνα του χωρίς να έχει βάλει χέρι κάποιος κυρ Μήτσος και με πολύ λίγα χιλιόμετρα για τα χρόνια του δεν μπορεί να συγκριθεί με το μέσο όρο από τα διαφημιζόμενα που και τρακαρίσματα μπορεί να έχουν χωρίς να το λένε και ο χιλιομετρητής να δείχνει ψεύτικες τιμές.enterprise-psi έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 15:03Κάποιος ασφαλιστής, απο μοτοβολτες που μαζευόμαστε μου είπε οτι βγάζουν τον μέσο ορο απο car.gr xe.gr Κλπ.
Τι να κάνω τα χρήματα με τα οποία δεν θα μπορέσω να πάρω ένα αμάξι στην ίδια κατάσταση;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
sharp έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 17:56[
Επειδή μού έχει τύχει, θα σου πω την διαδικασία που είναι πολύ απλή και συγκεκριμένη: η ασφάλεια ορίζει έναν πραγματογνωμονα που κάνει μια εκτίμηση της τρέχουσα τιμής στην αγορά. Αυτό γίνεται βάσει περιοδικών κλπ. Στη συνέχεια σού πληρώνει αυτό το ποσό. Δεν νομίζω να μπορείς δικαστικώς να πάρεις περισσότερα, διότι το σκεπτικό του νόμου είναι να σε αποζημιώσει και όχι να σε βοηθήσει να πάρεις ξανά καινούργιο. Άλλωστε τη διαφορά ανάμεσα στην αρχική τιμή την έχεις ουσιαστικά καταναλώσει.
Ειχες ασφαλισει το αυτοκινητο για κλοπη ,σου το εκλεψαν και εκαναν εκτιμηση με πραγματογνωμονα για να σε πληρωσουν;
Η προκειται για αλλη περιπτωση πχ τρακαρισμα κτλ;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ήταν ολική καταστροφή. Αλλά μού είχαν πει ότι δεν είχε διαφορά. Έτσι κι αλλιώς δεν ασχολήθηκαν, η τρέχουσα τιμή του μοντέλου τους ενδιέφερε. Το ίδιο πάθανε και κάποιοι με γκαζάκι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 18:00sharp έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 17:56[
Επειδή μού έχει τύχει, θα σου πω την διαδικασία που είναι πολύ απλή και συγκεκριμένη: η ασφάλεια ορίζει έναν πραγματογνωμονα που κάνει μια εκτίμηση της τρέχουσα τιμής στην αγορά. Αυτό γίνεται βάσει περιοδικών κλπ. Στη συνέχεια σού πληρώνει αυτό το ποσό. Δεν νομίζω να μπορείς δικαστικώς να πάρεις περισσότερα, διότι το σκεπτικό του νόμου είναι να σε αποζημιώσει και όχι να σε βοηθήσει να πάρεις ξανά καινούργιο. Άλλωστε τη διαφορά ανάμεσα στην αρχική τιμή την έχεις ουσιαστικά καταναλώσει.
Ειχες ασφαλισει το αυτοκινητο για κλοπη ,σου το εκλεψαν και εκαναν εκτιμηση με πραγματογνωμονα για να σε πληρωσουν;
μάλλον μιλάει για την περίπτωση τρακαρίσματος που έχεις ασφάλεια ολικής καταστροφής, οπότε μοιάζουν. Νομίζω έχεις δίκιο, όσο ισχύει το συμβόλαιό σου έχεις κλειδωμένη την τιμή που έχεις συμφωνήσει. Στην σιωπηλή ανανέωση κάθε έτος όμως, σιωπηλά ανανεώνεται και η αξία, προς τα κάτω.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 18:00sharp έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 17:56[
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 09 Οκτ 2018, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συνεπώς αυτός που αφήνει το αυτοκίνητό του ερείπιο είναι ο τυχερός σε περίπτωση κλοπής ή καταστροφής. Μάλιστα
Στο Άμστερνταμ είδα τα πιο σαραβαλιασμένα ποδήλατα. Πάρα πολύς κόσμος κυκλοφορεί όλο με τέτοια. Σκουριές επάνω, γκραν, γκρουν...

Μού εξήγησαν ότι κλέβουν συνέχεια, γι αυτό
Τι σπρει είναι αυτά;ST48410 έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 17:22Άρα το σενάριο καλό συμβόλαιο δεν αρκεί. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος μπαστούνι που δεν ξεκλειδώνει γρήγορα και δεν σπάει εύκολα με κάποιο σπρέι;enaon έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 17:15ειναι γενικά θέμα αυτό, εχω ένα φίλο που έχει το rs4 quatro φτιαγμένο απο γερμανικό οίκο, μόνο οι μετατροπές έχουν 25 χιλ ευρώ, πλέον του το ασφαλίζουν όλο μαζί για κλοπή κάτω απο 15, δεν είναι καθόλου χαρούμενος, έβαλε κάμερες στην πυλωτή για τον λόγο που λές και εσύ.ST48410 έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 17:00
Αυτό είναι πρόβλημα. Γιατί το δικό μου αμάξι που το έχω με όλα από την μάνα του χωρίς να έχει βάλει χέρι κάποιος κυρ Μήτσος και με πολύ λίγα χιλιόμετρα για τα χρόνια του δεν μπορεί να συγκριθεί με το μέσο όρο από τα διαφημιζόμενα που και τρακαρίσματα μπορεί να έχουν χωρίς να το λένε και ο χιλιομετρητής να δείχνει ψεύτικες τιμές.
Τι να κάνω τα χρήματα με τα οποία δεν θα μπορέσω να πάρω ένα αμάξι στην ίδια κατάσταση;
παιδιά απο περιέργεια, το ξέρουμε οτι τα κατεστραμένα απο τρακάρισμα κλπ που βγαίνουν για ολική καταστροφή, ξαναμπαίνουν στην κυκλοφορία; Έτυχε και έμαθα πώς δουλέυει το σύστημα, τρέλα ειναι, στις μηχανές γίνεται πάρτυ με την συνεργασία εκτιμητών/ασφαλιστικών. 

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σε ολα παιζει ρολο το ασφαλιστηριο συμβολαιο
Ασφαλιστηριο συμβολαιο χωρις προσυμφωνημενη αξια αυτοκινητου διδει στην ασφαλιστικη την δυνατοτητα να κανει εκτιμηση της αξιας την χρονικη στιγμη που εγινε το ατυχημα
Οι περισσοτεροι προτιμουν τα πιο φτηνα ασφαλιστηρτια με δυσμενεις για τον ασφαλισμενο ορους
Απο την ωρα που θα ασφαλισεις ενα αυτοκινητο για κλοπη με συγκεκριμενο ποσο το ασφαλιστρο ειναι αναλογο του ποσου που ασφαλισες
Αφου λοιπον τους το πληρωνεις το δικαιουσαι
Φυσικα και τις μετατροπες δεν θα τις ασφαλισει κανενας ως εξτρα αξια
Αλλα αυτο το ξερουν ηδη οσοι προσπαθησαν να κανουν ασφαλεια κλόπης και τους γνωστοποιηθηκε πριν υπογραψουν
Ασφαλιστηριο συμβολαιο χωρις προσυμφωνημενη αξια αυτοκινητου διδει στην ασφαλιστικη την δυνατοτητα να κανει εκτιμηση της αξιας την χρονικη στιγμη που εγινε το ατυχημα
Οι περισσοτεροι προτιμουν τα πιο φτηνα ασφαλιστηρτια με δυσμενεις για τον ασφαλισμενο ορους
Απο την ωρα που θα ασφαλισεις ενα αυτοκινητο για κλοπη με συγκεκριμενο ποσο το ασφαλιστρο ειναι αναλογο του ποσου που ασφαλισες
Αφου λοιπον τους το πληρωνεις το δικαιουσαι
Φυσικα και τις μετατροπες δεν θα τις ασφαλισει κανενας ως εξτρα αξια
Αλλα αυτο το ξερουν ηδη οσοι προσπαθησαν να κανουν ασφαλεια κλόπης και τους γνωστοποιηθηκε πριν υπογραψουν
Αρίστος for Tsirpas
Τι θα πει αυτό; Ποιος αναλαμβάνει να φτιάξει τις άμορφες μάζες και πως συμφέρει οικονομικά κάτι τέτοιο; Δεν καταλαβαίνω;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ψυκτικό σπρέυ, μια σφυριά και θρυματίζεται το μεταλο
άλλοι λένε οτι είναι μύθος,
Σε κάθε περιπτωση με έναν γιγάντιο κοφτη δε γλυτώνει τιποτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 09 Οκτ 2018, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που πρότεινε ο nostromos γράφει ότι δεν σπάει
https://www.car.gr/parts/view/11148354- ... -theft-rat
Είναι όλα το ίδιο;
γίνεται γενικά, αλλά μου μοιάζει περίεργο να κυκλοφορούν με αυτά μαζί τους, σε έναν έλεγχο τους έχουν στιγματίσει, και θα υπάρχουν και κράματα που θα αντέχουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Αν δεν βαριέσαι να βάζεις την κλειδαριά, νομίζω κινδυνεύεις μόνο απο σήκωμα με ιμάντες κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 09 Οκτ 2018, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
20 Οκτ 2024, 23:17
-
- 23 Απαντήσεις
- 2147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59
-
-
Νέα δημοσίευση Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη.
από mao mao » 24 Μάιος 2023, 17:03 » σε Μηχανοκίνηση - 20 Απαντήσεις
- 1408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
31 Μάιος 2023, 21:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει σε χώρα της ΕΕ προστασία πρώτης κατοικίας;
από Saliveros » 23 Ιουν 2023, 12:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 149 Απαντήσεις
- 3940 Προβολές
-