Σεξουαλικες αποριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σεξουαλικες αποριες
Η ιδεα μου ειναι οτι σε αυτο το θρεντ μπορουμε να εκφραζουμε αποριες και να μας τις λυνουν αλλοι συμφορουμιτες αν γνωριζουν.
Ξεκιναω εγω. Ειναι αληθεια οτι οι ουγγαρεζες ειναι σεξομανεις;
Ξεκιναω εγω. Ειναι αληθεια οτι οι ουγγαρεζες ειναι σεξομανεις;
- blackpaint
Re: Σεξουαλικες αποριες
define σεξομανης.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω κι εγώ μια απορία, είναι αλήθεια πως το πέος μπορεί να πάθει κάταγμα; Ή κάτι τέτοιο; Κι αν ναι πως;;
Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
define ουγγαρέζες. Γιατι πεινάμε κιολας!
- blackpaint
ναι, γκουγκλαρε τοGherschaagk έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:07Έχω κι εγώ μια απορία, είναι αλήθεια πως το πέος μπορεί να πάθει κάταγμα; Ή κάτι τέτοιο; Κι αν ναι πως;;
και κακωσεη μπορει να παθει, και υπαρχει και η φριχτη ασθενεια Περονι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackpaint την 09 Οκτ 2018, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.onmed.gr/ygeia/story/322422 ... -na-kaneteblackpaint έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:08ναι, γκουγκλαρε τοGherschaagk έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:07Έχω κι εγώ μια απορία, είναι αλήθεια πως το πέος μπορεί να πάθει κάταγμα; Ή κάτι τέτοιο; Κι αν ναι πως;;
- vantono
όταν δεν ειναι σε τέρμα στύση αλλα και ταυτόχρονα σε επικίνδυνη στάση. Πχ, στο καουγκερλ (κανονικο ή ριβερς) αμα σου κανει κανεναν αναγκαίο τακτικό ελιγμό η άλλη και δεν προσεξει και το πεος βγει απο τον κολπο (ή εστω ειναι στα ακρα) και τοτε προσγειωθει αποτομα πάνω σου, το ματζαφλάρι ενδέχεται να την πάθει ασχημα. Δεν ειναι συχνη περιπτωση βέβαια, αλλα οκ.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:07Έχω κι εγώ μια απορία, είναι αλήθεια πως το πέος μπορεί να πάθει κάταγμα; Ή κάτι τέτοιο; Κι αν ναι πως;;
- vantono
μη βάζετε λινκ και σάιτς και παραπομπές αλλου ρε, πχορουμίτες ειμαστε εδω, ξέρουμε τα πάντα όλα!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τον έχω στραβό σαν τοξωτο γιοφύρι και γέρνει και αριστερά. Τι να κάνω;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Gherschaagk έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:07Έχω κι εγώ μια απορία, είναι αλήθεια πως το πέος μπορεί να πάθει κάταγμα; Ή κάτι τέτοιο; Κι αν ναι πως;;

Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
blackpaint έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:08ναι, γκουγκλαρε τοGherschaagk έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:07Έχω κι εγώ μια απορία, είναι αλήθεια πως το πέος μπορεί να πάθει κάταγμα; Ή κάτι τέτοιο; Κι αν ναι πως;;
και κακωσεη μπορει να παθει, και υπαρχει και η φριχτη ασθενεια Περονι
Αυτή η φρικτή ασθένεια γιατί είναι φρικτή; Φρικτός είναι ο καρκίνος. Πώς το εννοείς;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- blackpaint
αντιθετα οταν ειναι σε ΤΕΡΜΑ στυση ειναι που κινδυνευει για καταγμαvantono έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:10όταν δεν ειναι σε τέρμα στύση αλλα και ταυτόχρονα σε επικίνδυνη στάση. Πχ, στο καουγκερλ (κανονικο ή ριβερς) αμα σου κανει κανεναν αναγκαίο τακτικό ελιγμό η άλλη και δεν προσεξει και το πεος βγει απο τον κολπο (ή εστω ειναι στα ακρα) και τοτε προσγειωθει αποτομα πάνω σου, το ματζαφλάρι ενδέχεται να την πάθει ασχημα. Δεν ειναι συχνη περιπτωση βέβαια, αλλα οκ.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:07Έχω κι εγώ μια απορία, είναι αλήθεια πως το πέος μπορεί να πάθει κάταγμα; Ή κάτι τέτοιο; Κι αν ναι πως;;
αμα δεν ειναι την γλυτωνεις με κακωσουλα
- vantono
ανοιξε νήμα για Γράμμο-Βίτσι-εμφύλιο να αρχίσει να σου ισιώνει προς τα δεξια, απ' αυτα που θα διαβάσεις.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:12Τον έχω στραβό σαν τοξωτο γιοφύρι και γέρνει και αριστερά. Τι να κάνω;
Ισχύει αν κάνεις περιτομή χάνεται η αίσθηση στο σεξ;
- blackpaint
εαν ποναει και εχεις θεματα ανεπαρκειας, να πας σε ουρολογο ανδρολογο χειρουργο, αυτο ειναι η περονι. Σε μερικους φτανει μεχρι 80 μοιρες στραβωμα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑09 Οκτ 2018, 21:12Τον έχω στραβό σαν τοξωτο γιοφύρι και γέρνει και αριστερά. Τι να κάνω;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως η ΕΦΣΥΝ παρουσιαζει τις σεξουαλικες παρενοχλησεις σε σχεση με τη πραγματικοτητα
από southern » 29 Νοέμ 2023, 09:27 » σε Εγκληματικότητα - 11 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Νοέμ 2023, 19:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο διασημότερος φαν του Βαρουφάκη κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους
από Σενέκας » 17 Σεπ 2023, 22:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
01 Οκτ 2023, 09:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-