Μου έπεσε.
Πληγές στο πέος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Γενιά της Αμαρτίας
Re: Πληγές στο πέος.
κανενα προβλημα - αν τα δακτυλα κ ιδιως η γλωσσα σου ειναι σε καλη καταστασηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Δεκ 2022, 20:47Πάει αυτό ήταν πέθανε το πουλί μου. Αιωνια του η μνήμη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
Και πως θα χύνω μάγκα μου;Αγις έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 12:22κανενα προβλημα - αν τα δακτυλα κ ιδιως η γλωσσα σου ειναι σε καλη καταστασηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Δεκ 2022, 20:47Πάει αυτό ήταν πέθανε το πουλί μου. Αιωνια του η μνήμη.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Με την σκεψη πως πραγματικα ικανοποιεις κ τρελλαινεις μια γυναικα - ασχετεΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 12:23Και πως θα χύνω μάγκα μου;Αγις έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 12:22κανενα προβλημα - αν τα δακτυλα κ ιδιως η γλωσσα σου ειναι σε καλη καταστασηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Δεκ 2022, 20:47Πάει αυτό ήταν πέθανε το πουλί μου. Αιωνια του η μνήμη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
Ποιος τις χέζει τις γυναίκες και τον οργασμό τους;
Εμείς οι πραγματικοί άνδρες κοιτάμε μόνο τη δική μας ευχαρίστηση
Άντε μουνοδουλοι όλοι
αφιερωμενοΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 12:26Ποιος τις χέζει τις γυναίκες και τον οργασμό τους;
Άντε μουνοδουλοι όλοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
Οι γυναίκες είναι δευτερεύουσες και υποδεέστερες στο σεξ. Υπάρχουν μόνο για να ξεκαβλωνουμε.
Εκτωρ, έχεις κάποια άλλη πρόταση; Αυτή απορρίφθηκε.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ο έρωτας δεν είναι τα φιλιάΑγις έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 12:29αφιερωμενοΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 12:26Ποιος τις χέζει τις γυναίκες και τον οργασμό τους;
Άντε μουνοδουλοι όλοι
Ούτε τα χάδια κι οι αγκαλιές ακόμα
Είναι σκατα είναι κατούρημα στο στόμα
Είναι γαμησι με σκυλιά
ΥΓ. Ψαξτο
Θα σου προτεινα να αρχισεις τις πιπες αλλα εισαι ειδημωνΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 12:30Οι γυναίκες είναι δευτερεύουσες και υποδεέστερες στο σεξ. Υπάρχουν μόνο για να ξεκαβλωνουμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καταρχήν, πως το κάνεις αυτό, να βάζεις ειδοποίηση στο όνομα κάποιου;
Σταμάτα να τον βουτάς στο αλάτι, τύπε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Δεκ 2022, 09:35Έχει ασπρίσει η κεφαλή του πέους μου. Φωνάξτε έναν γιατρό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γράφω:
Κώδικας: Επιλογή όλων
[user]Όνομα χρήστη[/user]
Είναι πολύ βολικό γιατί έρχεται ειδοποίηση στον άλλον. Π.χ. παραλίγο να μην προσέξω μηνύματα που απευθύνονταν σε εμένα επειδή πχ μπορεί να έγραφαν Puma χωρίς τα tags ή με αλλο τρόπο, π.χ. "Πούμα". Και σίγουρα έχω χάσει κάποια που δεν έτυχε να τα δω.
Απλά με δύσκολα nicknames ή/και χρήση κινητού θέλει υπομονή. Π.χ. δυσκολεύομαι να γράψω Gherschaagk. Συνήθως κάνω copy/paste το όνομά της

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι αυτό δύσκολο σας φαίνεται.Puma έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 19:46Γράφω:Θα πρέπει, φυσικά, να γράψει κανείς με ακρίβεια το όνομα. Για παράδειγμα, αν βάλω "Έκτωρ" (με τόνο), δε θα βρει το όνομα διότι η εφαρμογή πραγματοποιεί ακριβή αναζήτηση. Πρέπει να γράψω "Εκτωρ" (χωρίς τόνο). Κάνω και μία προεπισκόπηση να επιβεβαιώσω ότι δημιουργήθηκε σύνδεσμος στο προφίλ του χρήστη.Κώδικας: Επιλογή όλων
[user]Όνομα χρήστη[/user]
Είναι πολύ βολικό γιατί έρχεται ειδοποίηση στον άλλον. Π.χ. παραλίγο να μην προσέξω μηνύματα που απευθύνονταν σε εμένα επειδή πχ μπορεί να έγραφαν Puma χωρίς τα tags ή με αλλο τρόπο, π.χ. "Πούμα". Και σίγουρα έχω χάσει κάποια που δεν έτυχε να τα δω.
Απλά με δύσκολα nicknames ή/και χρήση κινητού θέλει υπομονή. Π.χ. δυσκολεύομαι να γράψω Gherschaagk. Συνήθως κάνω copy/paste το όνομά της

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αχιλλέας Πέος: Μόνο ο Σταθμάχρης ευθύνεται.
από Kauldron » 31 Μαρ 2025, 20:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Μαρ 2025, 21:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αδικια.Σ αυτη την μουτσουνα εδωσε η φυση το μεγαλυτερο πεος στον κοσμο?
από Μαδουραίος » 28 Αύγ 2024, 08:16 » σε Κοινωνικά θέματα - 56 Απαντήσεις
- 1664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
28 Αύγ 2024, 15:33
-