Εντάξει, αφού θέλεις να παραστήσεις τον Στέφανο Χίο του φόρουμ, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.talaipwros έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:18καλα, φανταζομαι να κανεις αυριο μηνυση ο ανδρουλακης ναι; διοτι για να μου ερθει στο home screen στο τουιτερ λογικα θα ειναι παντουΝαύτης έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:16Είπα ότι κυκλοφόρησαν βρομιές, σαν κι αυτές που αναπαράγεις για τον Ανδρουλάκη. Ούτε του Ανδρουλάκη υπάρχει τέτοιο τουι. Άσε τις σαχλαμάρες και μην ξεπέφτεις ακόμα χαμηλότερα.talaipwros έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:10
εχεις σκρινσοτ απο τουιτ του αδωνη που να λεει οτι εδερνε τη γυναικα του;
αν ναι παρακαλω να το δουμε γιατι τοτε προφανως πρεπει να φυγει απο υπουργος και απο τη ΝΔ
δεν φανταζομαι να εχεις πεσει τοσο χαμηλα και να στηριζεις ατομα με τουι - αν ειναι αληθινα, φανταζομαι η μηνυση αυριο θα βοηθησει -σαν του ανδρουλακη;
α, τι βλεπω, και ο ρεμπελ στηριζει ανδρουλακη
Διαγραφή Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ
Re: Διαγραφή Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ
-
ειπαμε, τα εβαλα σε σποιλερ.Ναύτης έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:25Εντάξει, αφού θέλεις να παραστήσεις τον Στέφανο Χίο του φόρουμ, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.talaipwros έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:18καλα, φανταζομαι να κανεις αυριο μηνυση ο ανδρουλακης ναι; διοτι για να μου ερθει στο home screen στο τουιτερ λογικα θα ειναι παντου
δεν φανταζομαι να εχεις πεσει τοσο χαμηλα και να στηριζεις ατομα με τουι - αν ειναι αληθινα, φανταζομαι η μηνυση αυριο θα βοηθησει -σαν του ανδρουλακη;
α, τι βλεπω, και ο ρεμπελ στηριζει ανδρουλακη
Αυριο μετα τη μηνυση του συναδελφου της καϊλη, ανδρουλακη, θα τα σβησω τελειως.
τα σκρίνσοτ τα τράβηξε και τα δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Ανδρουλάκης. Σα να σου στέλνω εγώ pm οτι μου έφαγες λεφτά, και μετά εσύ να τα ποστάρεις εδώ για να δείξεις σε όλους τι σου γράφει ο τρελός. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.talaipwros έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:03καλα, δεν εγινα και αριστερος.Ναύτης έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 21:56Ρε συ, έχεις αρχίσει πλέον και ξύνεις τον πάτο.talaipwros έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 21:49το βαζω σε σποιλερ γιατι οντως φαινεται απιστευτο, αν και λενε οτι εχουν screenshotsλες αυτα να εψαχνε το πρεντατορ;SpoilerShow
Το εβαλα σε σποιλερ διοτι ακομα και για αριστερο μου φαινεται υπερβολη. Αυτος που το εβαλε λεει οτι εχει screenshots και δεν φοβαται μηνυσεις
( εννοειται οτι αν εβγαινε υποψια για τετοιο τουι του μητσοτακη θα ειχατε ανοιξει 5 ξεχωριστα θεματα)
Τες πα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
α, χαιρομαι που θεωρεις οτι τα σκρινσοτς ειναι πραγματι αληθινα. Φανταζομαι πως αν ειναι ετσι οσοι δεν θενε να βγουν στη δημοσιοτητα ξυνουν τον πατο.mao mao έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:29τα σκρίνσοτ τα τράβηξε και τα δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Ανδρουλάκης. Σα να σου στέλνω εγώ pm οτι μου έφαγες λεφτά, και μετά εσύ να τα ποστάρεις εδώ για να δείξεις σε όλους τι σου γράφει ο τρελός. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.talaipwros έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:03καλα, δεν εγινα και αριστερος.
Το εβαλα σε σποιλερ διοτι ακομα και για αριστερο μου φαινεται υπερβολη. Αυτος που το εβαλε λεει οτι εχει screenshots και δεν φοβαται μηνυσεις
( εννοειται οτι αν εβγαινε υποψια για τετοιο τουι του μητσοτακη θα ειχατε ανοιξει 5 ξεχωριστα θεματα)
Τες πα.
Για αυτο που λες, τι να σου πω, αν η φαβα δεν εχει λακο, θα τα εσβηνε ο ανδρουλακης μετα ;
Μιλάμε για μεγάλο κοπανο . γενικοτερα επισης οποιος κανει τον mma er σε γυναίκα .
Και λιγδας επισης .
Τι ψηφισατερεμαλακες.
Και λιγδας επισης .
Τι ψηφισατερεμαλακες.
-
τα αληθινά σκρίνσοτ είναι προσωπικά δεδομένα. Δεν έχουν καμία δουλειά να βγουν στη δημοσιότητα. Ίσως για αυτό και τα έσβησε ο Ανδρουλάκης. Από εκεί και πέρα να δημοσιοποιηθούν αν όντως αποδεικνύουν κάτι. Τα συγκεκριμένα δεν αποδείκνυαν απολύτως τίποτα.talaipwros έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:34
α, χαιρομαι που θεωρεις οτι τα σκρινσοτς ειναι πραγματι αληθινα. Φανταζομαι πως αν ειναι ετσι οσοι δεν θενε να βγουν στη δημοσιοτητα ξυνουν τον πατο.
Για αυτο που λες, τι να σου πω, αν η φαβα δεν εχει λακο, θα τα εσβηνε ο ανδρουλακης μετα ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mao mao την 10 Δεκ 2022, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
-
δε ξερω αν αποδεικνυουν, παντως σιγουρα δεικνυουνmao mao έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:43τα αληθινά σκρίνσοτ είναι προσωπικά δεδομένα. Δεν έχουν καμία δουλειά να βγουν στη δημοσιότητα. Ίσως για αυτό και τα έσβησε ο Ανδρουλάκης. Από εκεί και πέρα να δημοσιοποιηθούν αν όντως αποδεικνύουν κάτι. Τα συγκεκριμένα δεν αποδείκνυαν απολύτως τίποτα.talaipwros έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 22:34
α, χαιρομαι που θεωρεις οτι τα σκρινσοτς ειναι πραγματι αληθινα. Φανταζομαι πως αν ειναι ετσι οσοι δεν θενε να βγουν στη δημοσιοτητα ξυνουν τον πατο.
Εδώ που τα λέμε, αυτό το μουμου αου αου που λες, δεν είναι μόνον αριστερόστροφη έκφραση, υπάρχει σε όλους τους πολιτικούς χώρους και κάποια στιγμή σκάει σαν φωτοβολίδα παντού.
Αλλά δεν επηρεάζει ΠΟΤΕ τους ψηφοφόρους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε ναι . πρεπει να σαι πολυ κοπανος για να μαυρισεις ματι γυναικας . σιγουρα συμβαινει και στις καλυτερες πολιτικες αλλα εδω μιλαμε για αρχηγο κωματος που τον επαιζε και στο βαιμπερ . λολ wtf.
Ναι είναι γνωστός ο συγγραφέας, ο Δημήτρης Ψαρράς
Βλέπω πως μετά τους αγώνες του κατά της ακροδεξιάς, στο στόχαστρο του έβαλε και τον σεσημασμένο ακροδεξιό ....τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Και συμπαραστάτη στον αντιφασιστικό αγώνα του τώρα έχει και τον Κυρτσο...πιστεύω σύντομα και τον Αντωναρο
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη εναντίον ΠΑΣΟΚ Μητσοτάκη σημειώσατε 2-1
από Αρίστος » 30 Νοέμ 2024, 06:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 756 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Δεκ 2024, 18:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερη χωρίς βραχιολάκι η Εύα Καϊλή-Nα τη συνοδεύσει ο Γιαννόπουλος στη Μύκονο
από Αρίστος » 25 Μάιος 2023, 17:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
14 Οκτ 2024, 14:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα έπρεπε η Καϊλή να κατεβεί ξανα υποψήφια όπως ο Καραμανλής;
από Sol » 17 Μάιος 2023, 01:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 985 Προβολές
-