Ε, θα μεγαλώσω και θα μάθω κι εγώ. Που θα πάει...aljawn έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 11:07Αδελφέ, την μαλακια να ανοίξω διάλογο με τον ΓΓ, την είχα κάνει κι εγώ, όταν ήμουν μικρός και αμαθος.ST48410 έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 10:54Αν παρακολουθούσαν κινητά ή ό,τι άλλο και έπιασαν και τον πατέρα με βαλίτσα που είχε μετρητά, δεν είναι λογικό να υποθέτουμε ότι έχουν ακούσει συνομιλίες τους με αυτούς που τα έδιναν;Σπανακιας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 10:34Ειναι πολυ πιθανο να μην μπορεσουν ποτε οι Βελγοι να δεσουν την συγκεκριμενη υποθεση με το Καταρ και οι ευρωβουλευτες αυτοι τελικα να δικαιωθουνεν μερη καθως θα υποστουν κυρωσεις μονο για φορολογικες παραβασεις
Η βασικη αρχη για ολες τις υποθεσεις δωροδοκιας ειναι απο βρεθει αυτος που δωροδοκει ωστε να στοιχειοθετηθει κατ αρχας αποπειρα
Κατι τετοιο δεν διαφαινεται πουθενα μεχρι τωρα
Αυτό με την φορολογική παράβαση δεν το κατάλαβα καλά. Αν έρθουν και βρουν 5-6 εκ σπίτι μου/σου θα μας πουν μόνο γιατί δεν τα δηλώσαμε; Αν υπάρχει υποψία ότι πρόκειται για χρήματα από παράνομη δραστηριότητα, τα κρατάμε και απλώς πληρώνουμε τους σχετικούς φόρους και πρόστιμα;

Σε άλλα θέματα όντως δικαιώθηκε. Προχθές περνούσα έξω από του Ριχάρδου και το μαγαζί δουλεύει μια χαρά. Ας δούμε τι θα της καταλογίσουν σήμερα οι Βελγικές αρχές και θα πάρουμε μια ιδέα του πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.
Αλλά ας πάμε στην ουσία. Αν είσαι Ευρωβουλευτής και σε πλησιάσει ο χ,ψ να σε πείσει να ψηφίσεις υπέρ ή κατά σε κάτι συγκεκριμένο. Είναι αυτό κολάσιμο; Δεν έχεις δικαίωμα να ψηφίσεις ό,τι θέλεις; Το αν θα σου δώσει και λεφτά είναι σχετικό αλλά είναι δεύτερο.
Θέλω να πω αν η Καϊλή κατηγορηθεί, αυτό θα πρέπει να γίνει για κάτι άλλο κι όχι για το τι νομίζει και το τι ψηφίζει. Να είχε πχ στοιχεία για κάτι και να τα απέκρυψε. Ή να παραποίησε κάποιο έγγραφο για να πετύχει ευνοϊκή ψήφο των υπολοίπων ευρωβουλευτών. Ξέρουμε αν παίζει κάτι τέτοιο;