Τσουβέλας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Τσουβέλας
Τσουβελουτρό Αλήθειας! 

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο Τσούβι ειναι καλλιτεχνικό Κεφάλαιο για τον τόπο, δεν υπάρχει αμφιβολία! Ειδα 32 λεπτά βίντεο προχθες και κοντεψα να κατουρηθώ.
Ειδικά σα Δημήτρης Πεσκεσης δε παίζεται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
και εμένα αυτοί οι ρόλοι δε μ'άρεσαν αλλα ο Πέσκι ειναι ένας απο εμάς. Ο τοπ ρόλος.
Και το επόμενο με το γέρο είναι καλό
Τσουβι και Παπασημακόπουλος, απο εκεί και κάτω το χάος. Κάτι ατζαράκηδες δλδ δεν υπάρχουν στο χάρτη
Και το επόμενο με το γέρο είναι καλό
Τσουβι και Παπασημακόπουλος, απο εκεί και κάτω το χάος. Κάτι ατζαράκηδες δλδ δεν υπάρχουν στο χάρτη
Αν ο Τσουβι είναι το δεκάρι, ο παπασημακο το 9,5, ο Ατζαράκης ειναι το 1. Δε ξέρω μου βγάζει κάτι το κρύο, χιουμοράκι στυλ σεφερλή στο πιο σοβαροφανες
Ισως επειδη παιζει πολυ με τα λογοπαιγνια οπως και ο Σεφερλης ,καμια σχεση ομως οι ατακες του και το consept των αστειων του με Σεφερλη.Ειναι εξαιρετικος στην παρωδια.
τι να σου πω, δε μου ταιριάζει το στυλ του, δεν έχω σκάσει ουτε χαμογελο με τα αστεία(?) του και έχω δει αρκετά σκετσάκια.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Eθνικοκοινωνιστης
κουρασε,ουτε καν καλως ως τρολ
οι συγκρισεις καταθληπτικες
οι συγκρισεις καταθληπτικες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα