Δίσκοι Βινυλίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Sid Vicious
Δίσκοι Βινυλίου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Re: Δίσκοι Βινυλίου
Έχει 2 όψεις το νόμισμα. Το ψάξιμο για σπάνιους δίσκους, καθαρό βινύλιο, συγκεκριμένη έκδοση / κοπή και τα ρέστα και το σωστό σύστημα αναπαραγωγής που μπορεί να στοιχίζει νούμερο με αρκετά μηδενικά.
Δεν το αντέχει η τσέπη και ο χρόνος μου αλλά σε ποια μεριά του νομίσματος αναφέρεσαι;
Δεν το αντέχει η τσέπη και ο χρόνος μου αλλά σε ποια μεριά του νομίσματος αναφέρεσαι;
- Sid Vicious
Στην πρώτη όψη του νομίσματος, ποτέ δεν ξόδευα τίποτα υπερβολικό σε ηχοσύστημα δεν έχει και τόσο νόημα παρά αν θα ακούσεις συγκεκριμένα είδη μουσικής όπως συμφωνική, όπερα, κάποια τζαζ κτλ ή αν έχεις ψώρα με τις αψεγάδιαστες παραγωγές. Που εγώ δεν έχω, πολλές φορές μάλιστα προτιμώ και τον ήχο ντέμο ηχογραφήσεων. Ξέρω κόσμο που αν και ήταν εκτός του οικονομικού τους βεληνεκούς επενδύσαν σε πανάκριβα ηχοσυστήματα, αντι για να βάλουν δόσεις για να παρουν αυτοκίνητο πχ βάζαν για δόσεις για ηχοσυστήματα.
Πάντως και το ψάξιμο για δίσκους μπορεί να αποβεί πολύ δαπανηρό αν δεν προσέξεις.
Πάντως και το ψάξιμο για δίσκους μπορεί να αποβεί πολύ δαπανηρό αν δεν προσέξεις.
Σήμερα (πριν λίγο δηλαδή) ήμουν με ένα φίλο μου ο οποίος έχει το μισό σύμπαν σε βινύλιο και το άλλο μισό σε σιντί. Έχει δώσει μια μικρή περιουσία.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 01:43Στην πρώτη όψη του νομίσματος, ποτέ δεν ξόδευα τίποτα υπερβολικό σε ηχοσύστημα δεν έχει και τόσο νόημα παρά αν θα ακούσεις συγκεκριμένα είδη μουσικής όπως συμφωνική, όπερα, κάποια τζαζ κτλ ή αν έχεις ψώρα με τις αψεγάδιαστες παραγωγές. Που εγώ δεν έχω, πολλές φορές μάλιστα προτιμώ και τον ήχο ντέμο ηχογραφήσεων. Ξέρω κόσμο που αν και ήταν εκτός του οικονομικού τους βεληνεκούς επενδύσαν σε πανάκριβα ηχοσυστήματα, αντι για να βάλουν δόσεις για να παρουν αυτοκίνητο πχ βάζαν για δόσεις για ηχοσυστήματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Sid Vicious
Κι εγώ το ίδιοsys3x έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 01:51Σήμερα (πριν λίγο δηλαδή) ήμουν με ένα φίλο μου ο οποίος έχει το μισό σύμπαν σε βινύλιο και το άλλο μισό σε σιντί. Έχει δώσει μια μικρή περιουσία.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 01:43Στην πρώτη όψη του νομίσματος, ποτέ δεν ξόδευα τίποτα υπερβολικό σε ηχοσύστημα δεν έχει και τόσο νόημα παρά αν θα ακούσεις συγκεκριμένα είδη μουσικής όπως συμφωνική, όπερα, κάποια τζαζ κτλ ή αν έχεις ψώρα με τις αψεγάδιαστες παραγωγές. Που εγώ δεν έχω, πολλές φορές μάλιστα προτιμώ και τον ήχο ντέμο ηχογραφήσεων. Ξέρω κόσμο που αν και ήταν εκτός του οικονομικού τους βεληνεκούς επενδύσαν σε πανάκριβα ηχοσυστήματα, αντι για να βάλουν δόσεις για να παρουν αυτοκίνητο πχ βάζαν για δόσεις για ηχοσυστήματα.

Ξύνεις πληγές και ρίχνεις και αλάτι. Έχω ακούσει αρκετά από τα εκείνα τα high end πικάπ που μοιάζουν με διαστημόπλοια αλλά δεν έτυχε (!) να έχω κάποιο. Και ναι, για το είδος της μουσικής που άκουγα είχε αρκετά μεγάλη σημασία η καλή αναπαραγωγή.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 01:43Στην πρώτη όψη του νομίσματος, ποτέ δεν ξόδευα τίποτα υπερβολικό σε ηχοσύστημα δεν έχει και τόσο νόημα παρά αν θα ακούσεις συγκεκριμένα είδη μουσικής όπως συμφωνική, όπερα, κάποια τζαζ κτλ ή αν έχεις ψώρα με τις αψεγάδιαστες παραγωγές.
aLiCat,στους Vikings τραγουδούσε ο Αντώνης Βαρδής
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Τί είδος μουσικής άκουγες;ST48410 έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 02:11Ξύνεις πληγές και ρίχνεις και αλάτι. Έχω ακούσει αρκετά από τα εκείνα τα high end πικάπ που μοιάζουν με διαστημόπλοια αλλά δεν έτυχε (!) να έχω κάποιο. Και ναι, για το είδος της μουσικής που άκουγα είχε αρκετά μεγάλη σημασία η καλή αναπαραγωγή.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 01:43Στην πρώτη όψη του νομίσματος, ποτέ δεν ξόδευα τίποτα υπερβολικό σε ηχοσύστημα δεν έχει και τόσο νόημα παρά αν θα ακούσεις συγκεκριμένα είδη μουσικής όπως συμφωνική, όπερα, κάποια τζαζ κτλ ή αν έχεις ψώρα με τις αψεγάδιαστες παραγωγές.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Κυρίως φυσικά όργανα, ορχήστρες μικρές και μεγάλες έως πολύ μεγάλες όπου η ποιότητα του συστήματος μπορεί να καταστρέψει το αποτέλεσμα. Θέλεις πχ πολύ καλό σύστημα και "φτιαγμένο" χώρο για να ακούσεις σωστά την χωροταξία των οργάνων μιας μεγάλης ορχήστρας με αποτέλεσμα παρόμοιο του συναυλιακού χώρου.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 19:38Τί είδος μουσικής άκουγες;ST48410 έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 02:11Ξύνεις πληγές και ρίχνεις και αλάτι. Έχω ακούσει αρκετά από τα εκείνα τα high end πικάπ που μοιάζουν με διαστημόπλοια αλλά δεν έτυχε (!) να έχω κάποιο. Και ναι, για το είδος της μουσικής που άκουγα είχε αρκετά μεγάλη σημασία η καλή αναπαραγωγή.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 01:43Στην πρώτη όψη του νομίσματος, ποτέ δεν ξόδευα τίποτα υπερβολικό σε ηχοσύστημα δεν έχει και τόσο νόημα παρά αν θα ακούσεις συγκεκριμένα είδη μουσικής όπως συμφωνική, όπερα, κάποια τζαζ κτλ ή αν έχεις ψώρα με τις αψεγάδιαστες παραγωγές.
Φλακ, μια καλή κάρτα ήχου και ένα ζευγάρι αυτοενισχυόμενα dynaudio, genelec (με σαμπ αν είναι εφικτό) κτλ και έγινες, ακόμη καλλίτερα ένα ζευγάρι καλά ακουστικά αν ακούς μόνος σου. Πολύ χαμηλότερα επίπεδα παραμόρφωσης και υψηλότερη ανάλυση. Για το κάτι τις παραπάνω καλλίτερα ηχεία+ενισχυτή αλλά δεν πολυαξίζει.ST48410 έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 02:11Ξύνεις πληγές και ρίχνεις και αλάτι. Έχω ακούσει αρκετά από τα εκείνα τα high end πικάπ που μοιάζουν με διαστημόπλοια αλλά δεν έτυχε (!) να έχω κάποιο. Και ναι, για το είδος της μουσικής που άκουγα είχε αρκετά μεγάλη σημασία η καλή αναπαραγωγή.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 01:43Στην πρώτη όψη του νομίσματος, ποτέ δεν ξόδευα τίποτα υπερβολικό σε ηχοσύστημα δεν έχει και τόσο νόημα παρά αν θα ακούσεις συγκεκριμένα είδη μουσικής όπως συμφωνική, όπερα, κάποια τζαζ κτλ ή αν έχεις ψώρα με τις αψεγάδιαστες παραγωγές.
Εδιτ : το ξέχασα, αν δεν ακούς από ακουστικά ο χώρος παίζει να είναι και πιο σημαντικός από τα ηχεία κτλ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όλα καλά με τα ακουστικά εκτός της στερεοφωνικής εικόνας που δεν είναι πια μπροστά αλλά μέσα στο κεφάλι σου. Να έχεις μπροστά 100 μουσικούς, να κλείνεις τα μάτια και να τους "βλέπεις". Έχει κάτι ακουστικά με αλγόριθμους που υποτίθεται ότι το προσομοιώνουν αλλά δεν έχω δοκιμάσει.sys3x έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 20:53Φλακ, μια καλή κάρτα ήχου και ένα ζευγάρι αυτοενισχυόμενα dynaudio, genelec (με σαμπ αν είναι εφικτό) κτλ και έγινες, ακόμη καλλίτερα ένα ζευγάρι καλά ακουστικά αν ακούς μόνος σου. Πολύ χαμηλότερα επίπεδα παραμόρφωσης και υψηλότερη ανάλυση. Για το κάτι τις παραπάνω καλλίτερα ηχεία+ενισχυτή αλλά δεν πολυαξίζει.ST48410 έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 02:11Ξύνεις πληγές και ρίχνεις και αλάτι. Έχω ακούσει αρκετά από τα εκείνα τα high end πικάπ που μοιάζουν με διαστημόπλοια αλλά δεν έτυχε (!) να έχω κάποιο. Και ναι, για το είδος της μουσικής που άκουγα είχε αρκετά μεγάλη σημασία η καλή αναπαραγωγή.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 01:43Στην πρώτη όψη του νομίσματος, ποτέ δεν ξόδευα τίποτα υπερβολικό σε ηχοσύστημα δεν έχει και τόσο νόημα παρά αν θα ακούσεις συγκεκριμένα είδη μουσικής όπως συμφωνική, όπερα, κάποια τζαζ κτλ ή αν έχεις ψώρα με τις αψεγάδιαστες παραγωγές.
Εδιτ : το ξέχασα, αν δεν ακούς από ακουστικά ο χώρος παίζει να είναι και πιο σημαντικός από τα ηχεία κτλ.
Aυτο το εχεις?Sid Vicious έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 02:00
Κι εγώ το ίδιοΜεγάλη μου αγάπη οι επτάιντσοι δίσκοι, τα λεγόμενα 45αρια
![]()

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Sid Vicious
Θα επιανες καλα λεφτα γιατι μεσα εκρυβε προκυρηξεις κατα της Χουντας(ετσι ελεγε τουλαχιστον) 

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση >>> ΔΥΟ ΔΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΣΤΑ 90s <<<
από kongrosian » 18 Δεκ 2024, 20:37 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian